Bitcoin Forum
September 26, 2018, 10:08:03 AM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... 1484 »
  Print  
Author Topic: Primedice.com | Creators of Dicing 🎲 | 24 Billion Bets | 112+ BTC Jackpot!  (Read 1880114 times)
akabmikua
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 223
Merit: 100



View Profile
May 20, 2013, 07:03:37 AM
 #201

Thank You!

PrimeDice is so far the best Bitcoin powered game under Gambling! Cheesy Cheesy

Good Work!


Edit: SHIT! Hacked! https://bitcointalk.org/index.php?topic=210736.0 I lost all the coins.
PS: Added here for more attention to that topic.

BTC: 16V3WVdW1oXbgAdDHKHdvJ9Msm4CSDrigf
Always, respect. Join CEX.IO and we both get advatage.
1537956483
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537956483

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537956483
Reply with quote  #2

1537956483
Report to moderator
Einax Airdrops and Bounties made easy! List your ERC-20 token
FREE
ETH markets launching soon!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537956483
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537956483

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537956483
Reply with quote  #2

1537956483
Report to moderator
1537956483
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537956483

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537956483
Reply with quote  #2

1537956483
Report to moderator
1537956483
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537956483

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537956483
Reply with quote  #2

1537956483
Report to moderator
hasher87
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 500



View Profile
May 20, 2013, 09:56:30 AM
 #202

Hi stunna

I have problem. I logged in as one of my address, initially the balance was 0.0001 BTC as it always should be. I didn't do the roll or anything, but i accidentally click the primedice icon on top, which would bring me back to the menu. Now i logged in again with the same address, the balance went nil

"Total bets: 0
Total wagered: 0.00000000
Total profit: 0.00000000
Highest bet: 0

Wins: 0
Losses: 0.0001
Win/Loss ratio: 0.000"

Even the total bets is stated 0.
Zaih
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500


View Profile
May 20, 2013, 10:36:40 AM
 #203

Hi stunna

I have problem. I logged in as one of my address, initially the balance was 0.0001 BTC as it always should be. I didn't do the roll or anything, but i accidentally click the primedice icon on top, which would bring me back to the menu. Now i logged in again with the same address, the balance went nil

"Total bets: 0
Total wagered: 0.00000000
Total profit: 0.00000000
Highest bet: 0

Wins: 0
Losses: 0.0001
Win/Loss ratio: 0.000"

Even the total bets is stated 0.

Hey, I'm not stunna but I know the answer to ya question from previous pages Tongue

Basically, their system makes it so if you close the session, your immediately cashed out. Since you had under 0.0005, it attempted to cash you out but since you didn't have enough to cover the miners fee it just got rid of your balance. Normally if you did the same thing with a balance of lets say 1 BTC, it'd immediately cash you out 0.9995 BTC.

I don't think its worth worrying about, because all you need to do to get another free balance is enter a new desired payout address. Cheesy

Edit: Stunna also said they're fixing this problem ASAP, and making it so if your session dies with under 0.0005 it doesn't cash you out. Cheesy
Boelens
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 500



View Profile
May 20, 2013, 10:55:35 AM
 #204

Hey there!
Me again, I'm wondering, where is this site hosted? Because for me at times it is loading extremely slow, and I have decent internet. I live in the Netherlands.
Quartx
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 504


Becoming legend, but I took merit to the knee :(


View Profile WWW
May 20, 2013, 10:57:07 AM
 #205

Hey stunna and guys, was wondering what plugins are needed for the site to run successfully? Tried it on firefox on Ubuntu and it says plugins needed are missing. Could that be a problem why I have rendering issues?

Zaih
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500


View Profile
May 20, 2013, 11:05:10 AM
 #206

Hey there!
Me again, I'm wondering, where is this site hosted? Because for me at times it is loading extremely slow, and I have decent internet. I live in the Netherlands.

Yeh it's been very slow for me recently as well (About 5 - 10 seconds per roll). This was addressed one page back, apparently it should be completely fixed soon.

Has given me an excuse to stop gambling for a short while haha
Boelens
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 500



View Profile
May 20, 2013, 11:11:31 AM
 #207

Hey there!
Me again, I'm wondering, where is this site hosted? Because for me at times it is loading extremely slow, and I have decent internet. I live in the Netherlands.

Yeh it's been very slow for me recently as well (About 5 - 10 seconds per roll). This was addressed one page back, apparently it should be completely fixed soon.

Has given me an excuse to stop gambling for a short while haha

Yeah, I'll quit for a short while too then, plus I got a 0.1BTC profit now, so I should probably cashout before it goes wrong =P
Zaih
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500


View Profile
May 20, 2013, 11:12:51 AM
 #208

Hey there!
Me again, I'm wondering, where is this site hosted? Because for me at times it is loading extremely slow, and I have decent internet. I live in the Netherlands.

Yeh it's been very slow for me recently as well (About 5 - 10 seconds per roll). This was addressed one page back, apparently it should be completely fixed soon.

Has given me an excuse to stop gambling for a short while haha

Yeah, I'll quit for a short while too then, plus I got a 0.1BTC profit now, so I should probably cashout before it goes wrong =P

Haha can't go wrong quitting whilst ya ahead  Grin
hasher87
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 500



View Profile
May 20, 2013, 11:25:09 AM
 #209

Hi stunna

I have problem. I logged in as one of my address, initially the balance was 0.0001 BTC as it always should be. I didn't do the roll or anything, but i accidentally click the primedice icon on top, which would bring me back to the menu. Now i logged in again with the same address, the balance went nil

"Total bets: 0
Total wagered: 0.00000000
Total profit: 0.00000000
Highest bet: 0

Wins: 0
Losses: 0.0001
Win/Loss ratio: 0.000"

Even the total bets is stated 0.

Hey, I'm not stunna but I know the answer to ya question from previous pages Tongue

Basically, their system makes it so if you close the session, your immediately cashed out. Since you had under 0.0005, it attempted to cash you out but since you didn't have enough to cover the miners fee it just got rid of your balance. Normally if you did the same thing with a balance of lets say 1 BTC, it'd immediately cash you out 0.9995 BTC.

I don't think its worth worrying about, because all you need to do to get another free balance is enter a new desired payout address. Cheesy

Edit: Stunna also said they're fixing this problem ASAP, and making it so if your session dies with under 0.0005 it doesn't cash you out. Cheesy
It could be one of the reasons lol

yes, new address but i cant because i reached the maximum quota XD, even tho its already over 24hrs, maybe 2 days since you started the primedice thread at newbie section  Huh
Zaih
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500


View Profile
May 20, 2013, 11:26:55 AM
 #210

Hi stunna

I have problem. I logged in as one of my address, initially the balance was 0.0001 BTC as it always should be. I didn't do the roll or anything, but i accidentally click the primedice icon on top, which would bring me back to the menu. Now i logged in again with the same address, the balance went nil

"Total bets: 0
Total wagered: 0.00000000
Total profit: 0.00000000
Highest bet: 0

Wins: 0
Losses: 0.0001
Win/Loss ratio: 0.000"

Even the total bets is stated 0.

Hey, I'm not stunna but I know the answer to ya question from previous pages Tongue

Basically, their system makes it so if you close the session, your immediately cashed out. Since you had under 0.0005, it attempted to cash you out but since you didn't have enough to cover the miners fee it just got rid of your balance. Normally if you did the same thing with a balance of lets say 1 BTC, it'd immediately cash you out 0.9995 BTC.

I don't think its worth worrying about, because all you need to do to get another free balance is enter a new desired payout address. Cheesy

Edit: Stunna also said they're fixing this problem ASAP, and making it so if your session dies with under 0.0005 it doesn't cash you out. Cheesy
It could be one of the reasons lol

yes, new address but i cant because i reached the maximum quota XD, even tho its already over 24hrs, maybe 2 days since you started the primedice thread at newbie section  Huh

Psst, change your IP  Grin
hasher87
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 500



View Profile
May 20, 2013, 11:37:37 AM
 #211

Hi stunna

I have problem. I logged in as one of my address, initially the balance was 0.0001 BTC as it always should be. I didn't do the roll or anything, but i accidentally click the primedice icon on top, which would bring me back to the menu. Now i logged in again with the same address, the balance went nil

"Total bets: 0
Total wagered: 0.00000000
Total profit: 0.00000000
Highest bet: 0

Wins: 0
Losses: 0.0001
Win/Loss ratio: 0.000"

Even the total bets is stated 0.

Hey, I'm not stunna but I know the answer to ya question from previous pages Tongue

Basically, their system makes it so if you close the session, your immediately cashed out. Since you had under 0.0005, it attempted to cash you out but since you didn't have enough to cover the miners fee it just got rid of your balance. Normally if you did the same thing with a balance of lets say 1 BTC, it'd immediately cash you out 0.9995 BTC.

I don't think its worth worrying about, because all you need to do to get another free balance is enter a new desired payout address. Cheesy

Edit: Stunna also said they're fixing this problem ASAP, and making it so if your session dies with under 0.0005 it doesn't cash you out. Cheesy
It could be one of the reasons lol

yes, new address but i cant because i reached the maximum quota XD, even tho its already over 24hrs, maybe 2 days since you started the primedice thread at newbie section  Huh

Psst, change your IP  Grin
i have a problem in mining btc while in 'that' mode so kinda lazy to do that   Grin
Vantix
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 501



View Profile
May 20, 2013, 11:52:57 AM
 #212

Hi stunna i deposited 0.1 but are not accreditated yet

Boelens
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 500



View Profile
May 20, 2013, 12:03:38 PM
 #213

Hi stunna i deposited 0.1 but are not accreditated yet


Not Stunna but, sometimes it takes a while, but generally not longer then a minute. How long have you waited?
hasher87
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 500



View Profile
May 20, 2013, 01:51:35 PM
 #214

quick question, is there a way to use my current wallet balance (lets say, 0.1btc *lol i know..just started mining last week Tongue) to play at primedice?
amhmck
Member
**
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 10


View Profile
May 20, 2013, 01:55:46 PM
 #215



error when playing PrimeDice.com.

please send the winnings to:

17rFQCpsedDHs1HfYTNnUd5cuthP8duBsj
Boelens
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 500



View Profile
May 20, 2013, 01:56:20 PM
 #216

quick question, is there a way to use my current wallet balance (lets say, 0.1btc *lol i know..just started mining last week Tongue) to play at primedice?

Yes, you just go to "send coins" at your wallet, and send them to your deposit address.
Zaih
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500


View Profile
May 20, 2013, 02:13:38 PM
 #217



error when playing PrimeDice.com.

please send the winnings to:

17rFQCpsedDHs1HfYTNnUd5cuthP8duBsj

Your session must have died due to changing your IP or something else. You have two PrimeDice tabs open atm, so you probably tried entering your desired payout address twice which in turn killed the session.

I also replaced my bet log URL with your account to see your previous bets & you had none. You were on a free account balance haha, you had no winnings Tongue

Stunna's pretty generous throwing Bitcoins around to anyone who experiences problems, but idk if you'll get away with that one ^_^
Quartx
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 504


Becoming legend, but I took merit to the knee :(


View Profile WWW
May 20, 2013, 02:46:00 PM
 #218



error when playing PrimeDice.com.

please send the winnings to:

17rFQCpsedDHs1HfYTNnUd5cuthP8duBsj

Your session must have died due to changing your IP or something else. You have two PrimeDice tabs open atm, so you probably tried entering your desired payout address twice which in turn killed the session.

I also replaced my bet log URL with your account to see your previous bets & you had none. You were on a free account balance haha, you had no winnings Tongue

Stunna's pretty generous throwing Bitcoins around to anyone who experiences problems, but idk if you'll get away with that one ^_^

Zaih if you remember its the same problem as mine, look at the screenshots. Seem like a bug as another user faced it too.

Quartx
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 504


Becoming legend, but I took merit to the knee :(


View Profile WWW
May 20, 2013, 02:46:29 PM
 #219

Hey stunna and guys, was wondering what plugins are needed for the site to run successfully? Tried it on firefox on Ubuntu and it says plugins needed are missing. Could that be a problem why I have rendering issues?

Zaih
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500


View Profile
May 20, 2013, 02:47:56 PM
 #220



error when playing PrimeDice.com.

please send the winnings to:

17rFQCpsedDHs1HfYTNnUd5cuthP8duBsj

Your session must have died due to changing your IP or something else. You have two PrimeDice tabs open atm, so you probably tried entering your desired payout address twice which in turn killed the session.

I also replaced my bet log URL with your account to see your previous bets & you had none. You were on a free account balance haha, you had no winnings Tongue

Stunna's pretty generous throwing Bitcoins around to anyone who experiences problems, but idk if you'll get away with that one ^_^

Zaih if you remember its the same problem as mine, look at the screenshots. Seem like a bug as another user faced it too.

Yeh ikr. Really weird. I wish I could help out, but I'm sure Stunna & co are onto it. It has something to do with sessions dying is all I know. I tested logging in on a different IP into same account and that's exactly what happened. And apparently that kills a session. Hmm

Hey stunna and guys, was wondering what plugins are needed for the site to run successfully? Tried it on firefox on Ubuntu and it says plugins needed are missing. Could that be a problem why I have rendering issues?

Again, I wish I could help Sad
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... 1484 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!