mstkmstk
|
|
January 16, 2018, 07:44:24 PM |
|
bende bir miktar takviye yaptım güzel alım fırsatı verdi.elinizde her zaman sermaye olması lazım ki alım fırsatı geldikçe ucuz fiyattan alın.mart sonu en geçte haziran gibi yüzümüzü güldürecek gibi.ytd.
|
|
|
|
tasadar
|
|
January 17, 2018, 03:21:38 AM |
|
4000 üstü sattıklarımı bu düşüşte ortalama 2500'den topladım, piyasa biraz toplanırsa mth yürüyüşüne nerede kalmıştık diyerek devam edecektir
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
January 17, 2018, 04:37:10 AM |
|
Off offf ne üzdü be kardeşim. 4k lara gelince satmadım yürüyüşe devam eder diye geldi ayın fiyata yok bunca zamandır ıkına ıkına geldiği yerden bir nefeste geri gelmesine mi üzüleyim yok sa her bir yandan mth diyip gülenlere mi . Bu gün çok üzülecek şeyim var galiba depresif bi anındayım.
|
|
|
|
acmrl
|
|
January 17, 2018, 07:20:33 AM |
|
her düştüğünde gireyim buraya ana avrat söveyim de çıkıp kaçim ondan sonra, arttığı zamanlarda hiç uğramim, düştüğünde Justas fanıyım diye dalga geçim de insanlar gülsün eğlensin sonuna da bir kaç küfür eklim de ilgi çeksin.
|
|
|
|
Eflatun
Member
Activity: 504
Merit: 11
|
|
January 17, 2018, 08:23:58 AM |
|
Bu sefer monetha tüm coinlerin düşüşüne kende de katıldı. Sanmayın balinalar da mal sattı. Çünkü hiç satmadı. Ama işlerine geldiği için düşüşü körüklediler. Kısa giriş çıkışlarla çok olmasada bende biraz monethelerımı arttırdım.
Aranızda bu düşüşde monethalarıyla vedalaşan oldu mu?
|
|
|
|
pearon
Member
Activity: 68
#Blog Writer
|
|
January 17, 2018, 09:16:00 AM |
|
Monetha çok güzel toparlanıyor. Nazar değmesin
|
Lonesome Cowboy...
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
January 17, 2018, 09:52:17 AM |
|
Monetha çok güzel toparlanıyor. Nazar değmesin Mth toparlanmış biraz demek doğru değil.Eth,Bcpt ve şimdide Mth tepki alımları geliyor sadece.Piyasa böyle olduğu sürece anlık yükseldiğiyle kalır coinler.
|
|
|
|
acmrl
|
|
January 17, 2018, 10:20:33 AM |
|
hepsi cüzdanda olduğu için borsaya atıp trade yapmaya bile çok üşeniyorum o yüzden hiç al sata bile bulaşamadım bu piyasada. Kendimce hedeflerim var oluşmadan da cüzdandan çıkarmayı pek düşünmüyorum
|
|
|
|
Eflatun
Member
Activity: 504
Merit: 11
|
|
January 17, 2018, 11:18:05 AM |
|
Bitcoinin 10 000 altı kabus senaryosuna ben şahsen katılmıyorum. O yüzden monetha için tekrardan bir çöküş beklemiyorum. buralardan tekrardan 50 cente doğru bir atağın geleceğini bekliyorum. An itibariyle 2680 sat ve 27 cent
|
|
|
|
Devrialemci
Member
Activity: 182
|
|
January 17, 2018, 12:36:38 PM |
|
Arkadaş nerden neyi toparlasak diye hepten şaşırmaya başladık . Daha da düşüş yaşanacak mı acaba ? Sanırım Haziran aylarında bu fiyatlara düşmüş toparlamadık diye yine pişman olacağız . Nerede çer çöp var orada bekliyoruz maalesef. Monetha BTC ' nin yükselmesiyle iyi bir ivme kazanacak gibi bu sene sonuna kadar.
|
|
|
|
Ozguradam
Newbie
Activity: 186
Merit: 0
|
|
January 17, 2018, 12:50:17 PM |
|
Arkadaş nerden neyi toparlasak diye hepten şaşırmaya başladık . Daha da düşüş yaşanacak mı acaba ? Sanırım Haziran aylarında bu fiyatlara düşmüş toparlamadık diye yine pişman olacağız . Nerede çer çöp var orada bekliyoruz maalesef. Monetha BTC ' nin yükselmesiyle iyi bir ivme kazanacak gibi bu sene sonuna kadar.
Ben monethadan şaşmam. Bitcoin eğer buralardan toparlarsa, BTC 1 çıkarsa Monetha 2 çıkacaktır.
|
|
|
|
gokayc
|
|
January 18, 2018, 04:41:43 AM |
|
Ben de en sonki yükselişinde tüm Monethaları elimden çıkarmıştım. Bana göre çok hantal bir coin ya. İnsanı delirtecek derecede yavaş ilerliyor. O kadar süre yavaş yavaş yükseldiği yerden bir anda diplere çakıldı. Bu kadar da nadir, düşmeye eğilimli bir coin. Ama bu son çöküşten sonra yine iyi toparlıyor gibi.
|
|
|
|
msahin35
Member
Activity: 99
|
|
January 18, 2018, 05:14:42 AM |
|
Artmadı gitti arkadaş şu 1 doları ne zaman kıracak kimbilir cop projeler uctu bu kaldı. ama ben projeden çok umutluyuyum sonuna kadar hodl.
|
|
|
|
acmrl
|
|
January 18, 2018, 06:21:46 AM |
|
grafiğine bakarsak daha çok yolu var gibi duruyor umarım grafik yanıltmaz
|
|
|
|
DarkXen
|
|
January 18, 2018, 06:23:11 AM |
|
Herhalde ben çok bahtsız karar veren biradamım 2-3 koine bel bağladım ama yani bilipte seçsem anca bu kadar olur hep sinir katsayımı yükselten koinler. OAX , MTH ve Waves yürekm i dayanır bunlara san ki çivi çakmışlar gitmiyorlar.
|
|
|
|
hckdeface
|
|
January 18, 2018, 03:27:41 PM |
|
bu sefer kesin kararlıyım yükselsin çıkarıcam elimdekileri düşerse tekrar alırım hodl'den çok sıkıldım bu amk monethası 3 5 kişiyi kanser etmese iyi
|
|
|
|
Hopewithmoney
|
|
January 18, 2018, 06:27:20 PM |
|
Monetha şu an 32.65% arttı ama devamında ne olacağını bilmiyorum monetha iyi bir coin ama 1 doları geçememesi beni üzüyor
|
|
|
|
Mugur2
Jr. Member
Activity: 336
Merit: 2
|
|
January 18, 2018, 07:09:59 PM |
|
Yarın 19 Ocak ve görünürde bir şey yok hadi bakalım
|
|
|
|
FornaksD
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
January 18, 2018, 07:58:26 PM |
|
Bugün iyi bir yükseliş göstermesi bekliyordum ama btcyle birlikte büyük düşüşü her şeyi bozdu. Umarım yarın kendini toplar.
|
|
|
|
pitipawn
Full Member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
|
|
January 19, 2018, 12:03:44 AM |
|
beyler babaannesinin emekli aylığıyla 2xten monetha alıp götüne yeni pamuk tıkanmış meftanın musallaya aşkı gibi başlıkta yatıp kalkıp , habire marketcapi yenileyip monetha fiyatına bakan bir sefil var. götü maaş kuyruklarında millete sürtmekten erimiş , aaaç , sefiiil , takvim gazetesinden emekliye zam haberi kovalar ki babaannesinin maaşıyla pump beklesin yobitte
dikkat edin
yeteneksiz ibnenin tekidir. parayı tek coine gömüp aylarca götünü gözler böyle
fırsatlara açık olun siz şekerim <3
|
|
|
|
|