Živjo, legende!
Vedno več ljudi me v PM in zasebno sprašuje glede arbitraže z btc, saj rudarjenje, kot vsi vemo, ni več profitabilno ali pa je profitabilno kratek čas. Zato sem se odločil, da vsem odgovorim kar na enem mestu. Sam uporabljam Bitcoin Trader (glej link spodaj) in zadeva preverjeno deluje. Prijavljen sem od januarja in izplačilo dobičkov je točno takšno, kot ga napovejo - dnevno! Doslej iz mojih lastnih izkušenj ni bilo niti enega problema, tudi support dela hitro in učinkovito (npr. pozabil sem Secondary Password, odgovor sem dobil v eni uri).
Za tiste, ki ne veste, kaj je arbitraža: btc kupiš v menjalnici, kjer je tečaj nižji in prodaš na menjalnici, kjer je tečaj višji. Razlika je dobiček.
Bitcoin Trader pa deluje na naslednji način: v E-wallet si nakažeš poljubo količino btc-jev, nato pa kupiš vsaj en share (1 share = $20, govorim pa za trading share, ne kupovati mining share, ker ni dobičkonosen), ki ga vežeš pri njih za 4 mesece in ta share ti po tem času tudi izplačajo nazaj. Vsak dan pa prejmeš dobiček iz trgovanja na svoj račun in ga lahko takoj dvigneš ven in zapraviš ali vložiš nazaj v nov share ali več share-ov (odvisno od tega, koliko dobička imaš). Delajo pa samo med delavniki.
Glede na trenutno povprečje (0,7%
dnevno) je zaslužek v trajanju share-a (torej 4 mesece):
- 56% brez takojšnjih ponovnih nakupov share-ov;
- med 85-90% z nakupom novega (ali več novih) share-a vsak dan (obrestno-obrestni račun) - ampak seveda to pride v poštev samo, če imaš dovolj sredstev, da na dnevni ravni zaslužiš za vsaj en nov share.
Ampak, kot je vedno pri trgovanju s katerimkoli sredstvom, je lahko tudi izguba (ta je na BT sicer omejena, enako kot dobiček, na 3% dnevno). Doslej se je v trajanju moje arbitražne kariere to zgodilo samo 3-krat po 0.5%. Že naslednji dan je vedno bil plus.
Glede reputation-a spletne strani si preberite več na tem forumu, veliko pa pomeni, da so sponzorji raznih btc konferenc ipd.
DISCLAIMER: Za nobenega seveda ne dam roke v ogenj, vseeno gledam na to kot na tvegano investicijo. Predvsem pa, če se odločite, da boste BT uporabljali, začnite zmerno in samo z denarjem, za katerega si lahko privoščite, da ga pogrešite (eno prijateljico sem komaj odvrnil od tega, da ni svojih življenjskih prihrankov not vložila, ko je izračunala, koliko lahko zasluži
). J... ga, če gre btc k vragu, bo tudi BT šel.
In zdaj še moj affiliate link:
https://bitcoin-trader.biz/?ref=BitKoinerČe vam je ta post kaj pomagal in boste zadevo poskusili, bom vesel, če me obkljukate kot affiliate-a (referral) ob registraciji. Če vas zanima, dajte najprej kupit en share za $20 in potem kakšen teden opazujte, kako deluje in če vam je kul, potem dodate še kakšen eur/btc/usd. Tako "tvegate" samo teh $20.
Evo, to je to. Če koga zanima še kakšna podrobnost ali bi rad kakšen dokaz, naj mi pošlje PM. Z veseljem odgovorim.