rausvi15
|
|
October 31, 2014, 02:04:18 PM |
|
Koliko nedelujočega hardwerja imamo ASIC MINERJI ? npr. jaz imam nepriklopljenih kar 25 antov S1 ? Razmišljam pa o pravem rudniku, kamor bi to lahko dali z alternativnim pridobivanjem energije ?!
|
|
|
|
SloRunner
Member
Activity: 88
Merit: 10
|
|
November 01, 2014, 10:32:23 AM |
|
Koliko nedelujočega hardwerja imamo ASIC MINERJI ? npr. jaz imam nepriklopljenih kar 25 antov S1 ? Razmišljam pa o pravem rudniku, kamor bi to lahko dali z alternativnim pridobivanjem energije ?! kkšna vetrna elektrarna, pa da prodajaš GHS oz jih daš na rent da maš neki od tega
|
|
|
|
minimalB
Donator
Hero Member
Activity: 674
Merit: 523
|
|
November 13, 2014, 09:37:32 AM Last edit: November 13, 2014, 09:52:11 AM by minimalB |
|
Hotel MONS ob ljubljanski obvoznici po novem sprejema BTC za rezervacijo sob, kot tudi v Baru in restavraciji Atrium. http://hotel.mons.sihttp://fourpointsljubljanamons.com
|
|
|
|
arctur
Newbie
Activity: 2
Merit: 0
|
|
November 19, 2014, 02:44:33 PM |
|
V spletno trgovino našega podjetja Arctur d.o.o. smo vpeljali tudi možnost plačevanja z Bitcoini. Arctur se tako pridužuje pionirjem na področju uvajanja poslovanja z digitalno valuto Bitcon. Domene, navidezni strežniki, rešitve v oblaku, celo najem resursov našega superračunalnika so tako na voljo tudi za plačilo z Bitconi! Vabljeni v našo spletno trgovino: https://www.arctur.si/spletna_trgovina/!
|
|
|
|
rausvi15
|
|
November 19, 2014, 04:12:36 PM |
|
Koliko nedelujočega hardwerja imamo ASIC MINERJI ? npr. jaz imam nepriklopljenih kar 25 antov S1 ? Razmišljam pa o pravem rudniku, kamor bi to lahko dali z alternativnim pridobivanjem energije ?! kkšna vetrna elektrarna, pa da prodajaš GHS oz jih daš na rent da maš neki od tega ve kdo za kako propadlo bio elektrarno, ali kaj podobnega...?
|
|
|
|
jl2035
|
|
November 26, 2014, 09:59:48 PM |
|
|
|
|
|
|
Sm00kew
|
|
November 28, 2014, 04:27:28 PM |
|
Eno vprašanje imam glede nakazila na bitstamp preko SEPE, je kdo že to počel in koliko ga je prišla provizija? Šel sem na nlb da bi se mal pozanimal glede tega in mi je rekla ženska da bi za okoli 400€ provizija prišla 20€. A nebi mogl bit dost cenej če bitstamp omogoča nakazilo preko SEPE, je mogoče da tega ne omogočajo vse naše banke?
|
❘|❘ ICONOMI Fund Management Platform
|
|
|
amacar
|
|
November 28, 2014, 04:37:42 PM |
|
Sej UPN/SEPA je klasičen obrazec, plačati bi moral le provizijo, ki si jo vzame banka za nakazilo, jaz sem (sicer na kraken) nakazal in sem plačal le tistih 37 centov provizije, za plačilo preko klika.
|
|
|
|
|
Sm00kew
|
|
November 28, 2014, 05:27:46 PM |
|
Sej UPN/SEPA je klasičen obrazec, plačati bi moral le provizijo, ki si jo vzame banka za nakazilo, jaz sem (sicer na kraken) nakazal in sem plačal le tistih 37 centov provizije, za plačilo preko klika.
Hvala za odgovor. Sm pa zdele šele ugotovu da ma bitstamp bančni račun v sloveniji odprt, tko da kar se tiče provizij bi morale le te biti verjetno minimalne.
|
❘|❘ ICONOMI Fund Management Platform
|
|
|
cech4204a
|
|
November 28, 2014, 08:59:35 PM |
|
Eno vprašanje imam glede nakazila na bitstamp preko SEPE, je kdo že to počel in koliko ga je prišla provizija? Šel sem na nlb da bi se mal pozanimal glede tega in mi je rekla ženska da bi za okoli 400€ provizija prišla 20€. A nebi mogl bit dost cenej če bitstamp omogoča nakazilo preko SEPE, je mogoče da tega ne omogočajo vse naše banke?
fuck that, pejt raje privat kupit, boš prišel bolje čez
|
Bitcoin is DEAD
|
|
|
ujka
|
|
November 28, 2014, 09:15:23 PM |
|
fuck that, pejt raje privat kupit, boš prišel bolje čez Mogoče res, vsekakor pa brez skeniranja osebne ali potnega lista. Ne vem če bitstamp še dovoli trgovanje brez popolne verifikacije.
|
|
|
|
amacar
|
|
November 28, 2014, 09:31:11 PM |
|
Na krakenu gre za manjše zneske brez verifikacije.
|
|
|
|
cech4204a
|
|
November 28, 2014, 09:45:22 PM |
|
fuck that, pejt raje privat kupit, boš prišel bolje čez Mogoče res, vsekakor pa brez skeniranja osebne ali potnega lista. Ne vem če bitstamp še dovoli trgovanje brez popolne verifikacije. ne več, poteklo, tudi računi in vse vrednosti so odvzeti.
|
Bitcoin is DEAD
|
|
|
jl2035
|
|
November 30, 2014, 07:58:42 PM |
|
Meni je diplomsko poslal, samo nevem če lahko sheram. Lahko ti dam njegov kontakt, če želiš.
|
|
|
|
minimalB
Donator
Hero Member
Activity: 674
Merit: 523
|
|
November 30, 2014, 11:29:02 PM |
|
Hej,
Hvala za info. Ponavadi so bile diplome slovenskih diplomantov na voljo v PDF obliki na spletu. Ne vem pa, ce je to se vedno tako...
Ce bo javno dostopno, bom z veseljem prebral, sicer pa ni panike ; )
|
|
|
|
rausvi15
|
|
December 01, 2014, 04:31:30 PM |
|
Meni je diplomsko poslal, samo nevem če lahko sheram. Lahko ti dam njegov kontakt, če želiš. daj mi na mail ta pdf please. Če ti je dal itak ve, da se bo razširil... Hvala lp
|
|
|
|
jl2035
|
|
December 03, 2014, 11:13:34 AM |
|
ok.. samo objavit pa res ne.. da me ne bo lovil kdaj?
|
|
|
|
rausvi15
|
|
December 03, 2014, 11:26:07 AM |
|
itak ni problema... drugače me zanima a sploh še kdo kaj koplje al.. vse je nekam potihnilo saj je rentabilnost glede na potrošnjo v Ku...
|
|
|
|
|