sla1925
|
|
July 22, 2018, 07:16:34 AM |
|
Пам*ятаэте мої репліки взимку та весною, що в Україні досить скоро буде регулювання?
Сліпий казав: "Побачимо!"
|
|
|
|
Ukraine2020
|
|
July 22, 2018, 03:28:25 PM |
|
Пам*ятаэте мої репліки взимку та весною, що в Україні досить скоро буде регулювання?
Сліпий казав: "Побачимо!" Привіт, sla1925!))) Ти чітко відгукнувся Це в першу чергу для тебе) Як справи?
|
|
|
|
sla1925
|
|
July 22, 2018, 06:38:41 PM |
|
Як справи?
Як і у всіх інших ходлерів, чекаю на краще.
|
|
|
|
yurimir
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
|
|
July 22, 2018, 09:05:27 PM |
|
Команда BitCore BTX (детальніше про BTX дивіться в моєму підпису) випустила Whitepaper. Можете ознайомитися https://bitcore.cc/Bitcore_Whitepaper.pdfIMHO Досить цікавий проект!
|
|
|
|
Ukraine2020
|
|
July 23, 2018, 11:18:53 AM |
|
Як справи?
Як і у всіх інших ходлерів, чекаю на краще. ))))))))))))))))))))))))) Ага) Дочекаємось. Я продовжую закуповувати. На Стіміті продовжуєш писати?
|
|
|
|
sla1925
|
|
July 23, 2018, 11:35:55 AM |
|
На Стіміті продовжуєш писати?
Зі Стімітом в мене якось не склалося. Мабуть тому, що я віддаю перевагу читанню, а не писанню. Здається, вони були праві, коли довго не хотіли мене реєструвати.
|
|
|
|
Ukraine2020
|
|
July 23, 2018, 03:58:45 PM |
|
На Стіміті продовжуєш писати?
Зі Стімітом в мене якось не склалося. Мабуть тому, що я віддаю перевагу читанню, а не писанню. Здається, вони були праві, коли довго не хотіли мене реєструвати. ))) Хэй. Що так? Я ж кажу тобі - реєструйся на Голосі. Щодо Стіміта - я зараз теж другий аккаунт дового сильно реєструю. Хотів черех ТОР зареєструватись - в ГУГЛ.пошті заблочили... А на Голосі - пройди реєстрацію і пиши по-трохи - там тебе знайду
|
|
|
|
zimochka
Member
Activity: 280
Merit: 10
|
|
July 23, 2018, 07:34:44 PM |
|
Вітаю, друзі-земляки. Давненько тут ніякі цікаві дискусії не розвивались... З такою активністю нам не те що гілка а й листочок свій, на форумі, не світить. Для затравки пропоную обговорити крайні цікаві проекти в які ви б зайшли або на ICO або хоча б в баунті. Приглядаюсь до https://mycryptobank.io/ - з одного боку проект сусідів і в 95% скам, але розмахом підкупають, що скажете?
|
|
|
|
soixantedix
Member
Activity: 518
Merit: 11
|
|
July 23, 2018, 07:47:22 PM |
|
Вітаю, друзі-земляки. Давненько тут ніякі цікаві дискусії не розвивались... З такою активністю нам не те що гілка а й листочок свій, на форумі, не світить. Для затравки пропоную обговорити крайні цікаві проекти в які ви б зайшли або на ICO або хоча б в баунті. Приглядаюсь до https://mycryptobank.io/ - з одного боку проект сусідів і в 95% скам, але розмахом підкупають, що скажете? тих ICO хоч греблю гати. Важко сказати, що вистрелить. Навіть супер ідейний проект з активним розвитком в момент перевертається в аферу. Тому в довготерміновій перспективі особисто я і не знаю на який ICO дивитись. Читаю зараз книгу A Random Walk Down Wall Street https://en.wikipedia.org/wiki/A_Random_Walk_Down_Wall_StreetВ першій частині книги дуже гарно розписано про історію хайпів та бульбашок з 19століття до сьогодення. Там про періоди різних швидких схем заробітку на Вол Стріт, ну і про відомі тюльпанову лихоманку, South Sea Company ( https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%96%D1%8F_%D0%9F%D1%96%D0%B2%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%85_%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%B2) та багато іншого цікавого доступним текстом. Рекомендую почитати для загального розвитку.
|
|
|
|
yurii0
Newbie
Activity: 8
Merit: 0
|
|
July 23, 2018, 07:51:00 PM |
|
Всім привіт. Приємно, що на такому ресурсі є рідна мова) Ми розробляємо проект, що складається з аналітичних інструментів для трейддингу (щонайменше я так вважаю). MVP вже готовий, тому плануємо у найближчому часі розробити функціонал для платного доступу, поточний функціонал залишиться безкоштовним. Наразі знаходимось на стадії паралельних пошуку інвестицій та пошуку клієнтів-трейдерів, яки б могли надати якісний фідбек. Бо ми хоч і використовуємо свій проект для трейдингу, проте не вважаємо себе професіоналами. За фідбеки - готові надавати безкоштовний доступ до платного функціоналу на довгий строк. Якщо є охочі - надам лінк на ресурс. Якщо є питання - з радістю відповім
|
|
|
|
face0ff06
Jr. Member
Activity: 275
Merit: 3
|
|
July 24, 2018, 10:03:01 AM |
|
Всім привіт. Приємно, що на такому ресурсі є рідна мова) Ми розробляємо проект, що складається з аналітичних інструментів для трейддингу (щонайменше я так вважаю). MVP вже готовий, тому плануємо у найближчому часі розробити функціонал для платного доступу, поточний функціонал залишиться безкоштовним. Наразі знаходимось на стадії паралельних пошуку інвестицій та пошуку клієнтів-трейдерів, яки б могли надати якісний фідбек. Бо ми хоч і використовуємо свій проект для трейдингу, проте не вважаємо себе професіоналами. За фідбеки - готові надавати безкоштовний доступ до платного функціоналу на довгий строк. Якщо є охочі - надам лінк на ресурс. Якщо є питання - з радістю відповім Я все не читал можно сылочку на посмотреть. Заинтриговали, пользуюсь ботами, использую для трейдинга кучу бирж.
|
|
|
|
yurimir
Legendary
|
|
July 24, 2018, 02:54:15 PM Last edit: July 25, 2018, 01:15:59 PM by yurimir |
|
Пока тут рекламують всякий скам біток активізувався й хоче показати ще раз, хто - головний в кріпті Торги ф'ючерсами біткойна виросли на 93% - повідомляє CME GroupНещодавній твіт CME Group, однієї із перших компаній, яка запропонувала торгівлю ф'ючерсами біткойна, повідомив, що середні денні торгові об’єми виросли на 93%, а кількість відкритих позицій перетнула позначку 2400 контрактів, що становить 58% зростання. Існують змішані погляди на успіх базованих на біткойні ф'ючерсів від часу їх створення у грудні 2017 року, коли CBOE Global і CME Group були уповноважені пропонувати ці інвестиційні продукти, зокрема дехто звинуватив запуск біткойн-ф’ючерсів у тривалому ведмежому ринку. Однак торги ф'ючерсами біткойна зіткнулися із такими ж випробуваннями, як решта криптовалютних ринків загалом: із незначним зацікавленням зі сторони інституційних інвесторів, зниженням ціни і капіталізації, глобальною регуляторною невизначеністю. Не дивлячись на загальні показники криптовалютних ринків, торгівля базованими на біткойні ф'ючерсами демонструє підвищений інтерес та ліквідність. CBOE Global, яка першою в світі запропонувала базовані на біткойні ф'ючерси - це найбільша біржа деривативів у США. Згідно з денною ринковою статистикою CBOE від 20 липня 2018 року, її відкриті позиції для базованих на біткойні ф'ючерсів склали 4416 із торговими об’ємами 5170. Історично CBOE демонструє більший загальний об’єм, ніж CME Group. 25 квітня 2018 року CBOE зафіксувала рекорд у 18 тис. контрактів. CBOE потенційно може отримати зацікавлення, адже докладає нові зусилля, щоб отримати схвалення Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC) для першого, базованого на біткойні, біржового фонду (ETF). Позитивне рішення для CBOE, ймовірно, значно вплине на криптовалютні ринки зі створенням додаткового продукту в інституційному стилі. Це також може впливати на об’єми CME Group просто зараз. http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/2858-torgi-f'juchersami-bitkoina-vyrosli-na-93%25---soobshhaet-cme-group
|
|
|
|
yurii0
Newbie
|
|
July 24, 2018, 09:38:12 PM Last edit: July 24, 2018, 10:20:08 PM by yurii0 |
|
Всім привіт. Приємно, що на такому ресурсі є рідна мова) Ми розробляємо проект, що складається з аналітичних інструментів для трейддингу (щонайменше я так вважаю). MVP вже готовий, тому плануємо у найближчому часі розробити функціонал для платного доступу, поточний функціонал залишиться безкоштовним. Наразі знаходимось на стадії паралельних пошуку інвестицій та пошуку клієнтів-трейдерів, яки б могли надати якісний фідбек. Бо ми хоч і використовуємо свій проект для трейдингу, проте не вважаємо себе професіоналами. За фідбеки - готові надавати безкоштовний доступ до платного функціоналу на довгий строк. Якщо є охочі - надам лінк на ресурс. Якщо є питання - з радістю відповім Я все не читал можно сылочку на посмотреть. Заинтриговали, пользуюсь ботами, использую для трейдинга кучу бирж. https://binalyze.spaceОдразу додам деякий опис (насправді опис вже є у планах на цей тиждень) Є наступні інструменти: - Графіки. Дає можливість будувати графіки різних метрик попиту/пропозиції різних бірж та різних валютних пар. Є можливість використовувати арифметичні операції та деякі агрегаційні методи - Завдання на прорахунок. Дає можливість задавати алгоритм торгівлі, який буде прорахований на 7-ми денному проміжку. - Спекулятор (не знаю, чи вірна назва). Відображає поточні вигідні пропозиції купівлі-переказу-продажу валюти між біржами для отримання вигоди. Графіки доступні для незареєстрованих. Завдання та Спекулятор потребують реєстрації. Якщо не маєте бажання реєструватись - ось дані тестового користувача (login: test1@binalyze.space password: bitcointalk)
|
|
|
|
RlanaS
Jr. Member
Activity: 126
|
|
July 24, 2018, 10:10:38 PM |
|
Привіт. Хтось може знає, підкажіть, будьласка!!! Я хочу зробити переклад баунті українською мовою. По вимогах баунті, я повинна розмістити переклад як топік у bitcointalk + модерувати. А от де це розмістити, щоб було правильно я незнаю((( Може хтось має досвід розміщення тем на форумі?!
|
|
|
|
yurii0
Newbie
|
|
July 24, 2018, 10:29:46 PM |
|
До речі, хтось знає для чого створюють ордери у Kuna на 2 копійки? Є на XLM:UAH та XRP:UAH. Раніше бачив на 1 копійку Для нотифікацій?
|
|
|
|
soixantedix
Member
|
|
July 25, 2018, 06:55:45 AM |
|
До речі, хтось знає для чого створюють ордери у Kuna на 2 копійки? Є на XLM:UAH та XRP:UAH. Раніше бачив на 1 копійку Для нотифікацій?
kuna має відкритий API https://kuna.io/documents/api?lang=uaце боти маніпулюють ордерами
|
|
|
|
yurii0
Newbie
|
|
July 25, 2018, 07:11:22 AM |
|
kuna має відкритий API https://kuna.io/documents/api?lang=uaце боти маніпулюють ордерами Боти - це зрозуміло, але навіщо? Бо дуже часто я такі ордери бачу не на перших місцях, тож варіант "Щоб рухати ринок у потрібному напрямі" не дуже підходить. Єдине поки, що є на думці - це нотифікація, що ринок дійшов до необхідного попиту. У Cex'і, в свою чергу, я бачив іншу картину, як раз варіант про сунення ринку. Коли на першому місці тримаєтья ордер на 7К. І він завжди вище твоїх
|
|
|
|
soixantedix
Member
|
|
July 25, 2018, 08:38:03 AM |
|
kuna має відкритий API https://kuna.io/documents/api?lang=uaце боти маніпулюють ордерами Боти - це зрозуміло, але навіщо? Бо дуже часто я такі ордери бачу не на перших місцях, тож варіант "Щоб рухати ринок у потрібному напрямі" не дуже підходить. Єдине поки, що є на думці - це нотифікація, що ринок дійшов до необхідного попиту. У Cex'і, в свою чергу, я бачив іншу картину, як раз варіант про сунення ринку. Коли на першому місці тримаєтья ордер на 7К. І він завжди вище твоїх думаю твоя думка викладена тут є валідною. ось можеш почитати маніфест памперів-дамперів Dogecoin https://nofile.io/f/xhOcTCJpm78/god.pdf
|
|
|
|
yurimir
Legendary
|
|
July 26, 2018, 11:09:43 AM |
|
|
|
|
|
face0ff06
Jr. Member
Activity: 275
|
|
July 26, 2018, 11:54:48 AM |
|
Немає хороших перекладів. Ну і разроботчікі багато хто не заявлявають український переклад, тому що вважають 1 будь-який українець знає російську, 2 наша гілка ущербна
|
|
|
|
|