IreneRindal
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
July 26, 2018, 12:16:40 PM |
|
Щодо майже повної відсутності запитів на переклад - чиста правда. Ніхто не буде вкладати в таку малу цільову аудиторію. Але мене ось що цікавить: чи існують якісь українські ІСО? Чи ІСО з українським продуктом?
|
|
|
|
soixantedix
Member
Activity: 518
Merit: 11
|
|
July 26, 2018, 12:34:56 PM |
|
Щодо майже повної відсутності запитів на переклад - чиста правда. Ніхто не буде вкладати в таку малу цільову аудиторію. Але мене ось що цікавить: чи існують якісь українські ІСО? Чи ІСО з українським продуктом?
ICO українських багацько. З деяких - Rentberry, Remme, Propy Marketplace, DMarket, Minex і так далі
|
|
|
|
IreneRindal
Newbie
Activity: 84
|
|
July 26, 2018, 01:18:50 PM |
|
ICO українських багацько. З деяких - Rentberry, Remme, Propy Marketplace, DMarket, Minex і так далі
Дякую! Прошарюсь)))
|
|
|
|
bcempipec
Full Member
Activity: 364
Merit: 102
https://www.binance.com/en?ref=13109915
|
|
July 26, 2018, 02:00:44 PM |
|
|
|
|
|
soixantedix
Member
|
|
July 26, 2018, 02:15:41 PM |
|
lol/ sprechen sie deutsch? хоча б кажіть шо там реферальний лінк. етикет
|
|
|
|
Docent85
|
|
July 26, 2018, 05:30:35 PM |
|
Всім привіт. Приємно, що на такому ресурсі є рідна мова) Ми розробляємо проект, що складається з аналітичних інструментів для трейддингу (щонайменше я так вважаю). MVP вже готовий, тому плануємо у найближчому часі розробити функціонал для платного доступу, поточний функціонал залишиться безкоштовним. Наразі знаходимось на стадії паралельних пошуку інвестицій та пошуку клієнтів-трейдерів, яки б могли надати якісний фідбек. Бо ми хоч і використовуємо свій проект для трейдингу, проте не вважаємо себе професіоналами. За фідбеки - готові надавати безкоштовний доступ до платного функціоналу на довгий строк. Якщо є охочі - надам лінк на ресурс. Якщо є питання - з радістю відповім Я все не читал можно сылочку на посмотреть. Заинтриговали, пользуюсь ботами, использую для трейдинга кучу бирж. https://binalyze.spaceОдразу додам деякий опис (насправді опис вже є у планах на цей тиждень) Є наступні інструменти: - Графіки. Дає можливість будувати графіки різних метрик попиту/пропозиції різних бірж та різних валютних пар. Є можливість використовувати арифметичні операції та деякі агрегаційні методи - Завдання на прорахунок. Дає можливість задавати алгоритм торгівлі, який буде прорахований на 7-ми денному проміжку. - Спекулятор (не знаю, чи вірна назва). Відображає поточні вигідні пропозиції купівлі-переказу-продажу валюти між біржами для отримання вигоди. Графіки доступні для незареєстрованих. Завдання та Спекулятор потребують реєстрації. Якщо не маєте бажання реєструватись - ось дані тестового користувача (login: test1@binalyze.space password: bitcointalk) Якось дивно, що такий інструмент в той час хайпонув біток! Тут же не має ніяких транзакцій по біткоїну з тими фючерсами!
|
|
|
|
yurii0
Newbie
Activity: 8
|
|
July 26, 2018, 05:39:40 PM |
|
Всім привіт. Приємно, що на такому ресурсі є рідна мова) Ми розробляємо проект, що складається з аналітичних інструментів для трейддингу (щонайменше я так вважаю). MVP вже готовий, тому плануємо у найближчому часі розробити функціонал для платного доступу, поточний функціонал залишиться безкоштовним. Наразі знаходимось на стадії паралельних пошуку інвестицій та пошуку клієнтів-трейдерів, яки б могли надати якісний фідбек. Бо ми хоч і використовуємо свій проект для трейдингу, проте не вважаємо себе професіоналами. За фідбеки - готові надавати безкоштовний доступ до платного функціоналу на довгий строк. Якщо є охочі - надам лінк на ресурс. Якщо є питання - з радістю відповім Я все не читал можно сылочку на посмотреть. Заинтриговали, пользуюсь ботами, использую для трейдинга кучу бирж. https://binalyze.spaceОдразу додам деякий опис (насправді опис вже є у планах на цей тиждень) Є наступні інструменти: - Графіки. Дає можливість будувати графіки різних метрик попиту/пропозиції різних бірж та різних валютних пар. Є можливість використовувати арифметичні операції та деякі агрегаційні методи - Завдання на прорахунок. Дає можливість задавати алгоритм торгівлі, який буде прорахований на 7-ми денному проміжку. - Спекулятор (не знаю, чи вірна назва). Відображає поточні вигідні пропозиції купівлі-переказу-продажу валюти між біржами для отримання вигоди. Графіки доступні для незареєстрованих. Завдання та Спекулятор потребують реєстрації. Якщо не маєте бажання реєструватись - ось дані тестового користувача (login: test1@binalyze.space password: bitcointalk) Якось дивно, що такий інструмент в той час хайпонув біток! Тут же не має ніяких транзакцій по біткоїну з тими фючерсами! Не розумію чого саме не має. Даних за якийсь окремий період чи саме якихось конкретних метрик?
|
|
|
|
bcempipec
Full Member
Activity: 364
Merit: 102
https://www.binance.com/en?ref=13109915
|
|
July 26, 2018, 07:45:23 PM |
|
lol/ sprechen sie deutsch? хоча б кажіть шо там реферальний лінк. етикет Не знав що це по етикету
|
|
|
|
Flodner
|
|
July 26, 2018, 08:25:43 PM |
|
Дякую! Прошарюсь))) В тему про REMME - ось велика стаття англійською http://cryptotexty.io/interview-remme-team/А ось відео передача українською Український стартап REMME - The Rise of Ukrainian Crypto Tech https://www.youtube.com/watch?v=A3eUNdqYGuUЦе (якщо не помиляюсь) перша відео передача про український крипто-стартап (якщо інтерв'ю та виступи не враховувати) Тому дуже цікавить ваша думка
|
|
|
|
soixantedix
Member
|
|
July 26, 2018, 09:10:04 PM |
|
Дякую! Прошарюсь))) В тему про REMME - ось велика стаття англійською http://cryptotexty.io/interview-remme-team/А ось відео передача українською Український стартап REMME - The Rise of Ukrainian Crypto Tech https://www.youtube.com/watch?v=A3eUNdqYGuUЦе (якщо не помиляюсь) перша відео передача про український крипто-стартап (якщо інтерв'ю та виступи не враховувати) Тому дуже цікавить ваша думка криптотексти, великий респект за вашу роботу! криптотексти мають якісь гранти, на які існують?
|
|
|
|
Flodner
|
|
July 26, 2018, 09:25:20 PM |
|
криптотексти, великий респект за вашу роботу! криптотексти мають якісь гранти, на які існують?
Ні, грантів немає. Поки що все фінансуємо самостійно Але, наприклад, за весь час, один наш глядач і прихильник вирішив скинути нам 100 карбованців) Зараз я вже почав задумуватись про те, що напевне варто пошукати фінансування, тоді просто можна було б зробити студію в центрі Києва, знайти команду, і.т.д
|
|
|
|
sla1925
|
|
July 27, 2018, 08:05:14 AM |
|
Це (якщо не помиляюсь) перша відео передача про український крипто-стартап (якщо інтерв'ю та виступи не враховувати) Тому дуже цікавить ваша думка
Що стосується відео, то мені сподобалося. Що стосується проекта, то він цікавий. Але чогось революційно нового в ньому я не помітив.
|
|
|
|
zimochka
Member
Activity: 280
Merit: 10
|
|
July 27, 2018, 12:03:20 PM |
|
О, якраз шукаю що б це його в метро почитати. Дякую за посилання. Щоб розуміти як не напоротись на скам - треба знати його в лице.
|
|
|
|
Docent85
|
|
July 27, 2018, 06:09:03 PM |
|
Всім привіт. Приємно, що на такому ресурсі є рідна мова) Ми розробляємо проект, що складається з аналітичних інструментів для трейддингу (щонайменше я так вважаю). MVP вже готовий, тому плануємо у найближчому часі розробити функціонал для платного доступу, поточний функціонал залишиться безкоштовним. Наразі знаходимось на стадії паралельних пошуку інвестицій та пошуку клієнтів-трейдерів, яки б могли надати якісний фідбек. Бо ми хоч і використовуємо свій проект для трейдингу, проте не вважаємо себе професіоналами. За фідбеки - готові надавати безкоштовний доступ до платного функціоналу на довгий строк. Якщо є охочі - надам лінк на ресурс. Якщо є питання - з радістю відповім Я все не читал можно сылочку на посмотреть. Заинтриговали, пользуюсь ботами, использую для трейдинга кучу бирж. https://binalyze.spaceОдразу додам деякий опис (насправді опис вже є у планах на цей тиждень) Є наступні інструменти: - Графіки. Дає можливість будувати графіки різних метрик попиту/пропозиції різних бірж та різних валютних пар. Є можливість використовувати арифметичні операції та деякі агрегаційні методи - Завдання на прорахунок. Дає можливість задавати алгоритм торгівлі, який буде прорахований на 7-ми денному проміжку. - Спекулятор (не знаю, чи вірна назва). Відображає поточні вигідні пропозиції купівлі-переказу-продажу валюти між біржами для отримання вигоди. Графіки доступні для незареєстрованих. Завдання та Спекулятор потребують реєстрації. Якщо не маєте бажання реєструватись - ось дані тестового користувача (login: test1@binalyze.space password: bitcointalk) Якось дивно, що такий інструмент в той час хайпонув біток! Тут же не має ніяких транзакцій по біткоїну з тими фючерсами! Не розумію чого саме не має. Даних за якийсь окремий період чи саме якихось конкретних метрик? Сам біток не бере участі в тих фючерсах, якщо на біржах його потрібно вводити і потім виводити, тобто є фізично транзакції, то тут ні!
|
|
|
|
yurii0
Newbie
Activity: 8
|
|
July 27, 2018, 07:50:35 PM |
|
Всім привіт. Приємно, що на такому ресурсі є рідна мова) Ми розробляємо проект, що складається з аналітичних інструментів для трейддингу (щонайменше я так вважаю). MVP вже готовий, тому плануємо у найближчому часі розробити функціонал для платного доступу, поточний функціонал залишиться безкоштовним. Наразі знаходимось на стадії паралельних пошуку інвестицій та пошуку клієнтів-трейдерів, яки б могли надати якісний фідбек. Бо ми хоч і використовуємо свій проект для трейдингу, проте не вважаємо себе професіоналами. За фідбеки - готові надавати безкоштовний доступ до платного функціоналу на довгий строк. Якщо є охочі - надам лінк на ресурс. Якщо є питання - з радістю відповім Я все не читал можно сылочку на посмотреть. Заинтриговали, пользуюсь ботами, использую для трейдинга кучу бирж. https://binalyze.spaceОдразу додам деякий опис (насправді опис вже є у планах на цей тиждень) Є наступні інструменти: - Графіки. Дає можливість будувати графіки різних метрик попиту/пропозиції різних бірж та різних валютних пар. Є можливість використовувати арифметичні операції та деякі агрегаційні методи - Завдання на прорахунок. Дає можливість задавати алгоритм торгівлі, який буде прорахований на 7-ми денному проміжку. - Спекулятор (не знаю, чи вірна назва). Відображає поточні вигідні пропозиції купівлі-переказу-продажу валюти між біржами для отримання вигоди. Графіки доступні для незареєстрованих. Завдання та Спекулятор потребують реєстрації. Якщо не маєте бажання реєструватись - ось дані тестового користувача (login: test1@binalyze.space password: bitcointalk) Якось дивно, що такий інструмент в той час хайпонув біток! Тут же не має ніяких транзакцій по біткоїну з тими фючерсами! Не розумію чого саме не має. Даних за якийсь окремий період чи саме якихось конкретних метрик? Сам біток не бере участі в тих фючерсах, якщо на біржах його потрібно вводити і потім виводити, тобто є фізично транзакції, то тут ні! Декілька ращів перечитав діалог. Все одно не розумію До чого тут ф'ючерси? Ви про Спекулятор і те що у бітка довгі транзакції?
|
|
|
|
Besigor
Newbie
Activity: 37
|
|
July 29, 2018, 09:12:55 AM |
|
|
|
|
|
yurimir
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
|
|
July 29, 2018, 01:30:16 PM |
|
Google блокує додатки для криптовалютного майнінгу в Play StoreТепер Google приєднався до Apple в забороні додатків для майнінгу криптовалют і видаленні їх зі свого магазину мобільних додатків. «Ми не дозволяємо додатки, які майнять криптовалюти на пристроях. Але додатки для управління майнінговими фермами залишаться в магазині ».Обмеження відбувається в той час, коли Google і Apple посилюють зусилля з обмеження діяльності, пов’язаної з криптовалютним майнінгом на своїх платформах. У квітні Google заборонив розширення браузера для криптовалютного майнінгу зі свого інтернет-магазину Chrome після того, як компанія виявила, що «переважна більшість» провалилася в дотриманні її політики єдиної мети або було зловмисним. І тільки минулого місяця Apple оновила свою політику мобільних додатків для розробників iOS, щоб заборонити будь-які додатки, які можна використовувати для майнінгу криптовалют на мобільних пристроях. Такі кроки по обмеженню криптовалютного майнінгу робляться, оскільки ця діяльність набирає популярність в світі кіберзлочинності. http://gesellberg.com/google-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%94-%D0%B4%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8E%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE/
|
|
|
|
|
Ukraine2020
|
|
July 30, 2018, 06:37:10 PM |
|
І ще трохи музики... Хто не знає - знаменита пісня про блокчейн. Toby Ganger + Decap - Welcome To The Blockchain (The Bitcoin Song) https://www.youtube.com/watch?v=YbzNJr26H-4Доречі - зміст у пісні - досить глибокий.... Це - революція...
|
|
|
|
soixantedix
Member
|
|
July 30, 2018, 06:39:28 PM |
|