Aga burda herkesin derdi para kazanmak, paribu da olmamış, şaşırdım mı hayır! Ekip tanınmış olabilir arkalarında zengin insanlar da olabilir, para parayı çeker, beni bu enterese etmez. Türk koreli Çinli amerikan da farketmez. Hayrına iş yapacaksam gider fakir fukaraya yardım ederim.
Elbette ki hayrına iş yapmıyor kimse. Bu projenin bir amacı bir hedefi var. Sen parayı, para kazanmak için yatıracaksın, birileri eğlensin diye değil...
Pump dump olmayacak dendiydi, aldığın akcheyle girdiğin proje de muhtemelen globale çıkamayacak, o nerde satılacak o da muamma, kendi çıkamamışken fonladığı nasıl çıksın globale. Ha bi de faiz bile ödenmeyen paranızı da istemiyoruz diyorlar! Olay ne o zaman? Bu kadar tatava neden?
Projeyle ilgili yazılan hiç bir şeyi okumadığın belli. Projenin globale çıkmayacağını nereden bildin? Akche'nin globale çıkacağı Whitepaper'da yazıyorken, kendi globale çıkamamışken diye başlayan cümleden sonrası doğru olmaz.
Faiz ödemiyoruz, kar payı dağıtıyoruz derken projeyi katılım bankasıyla mı karıştırdınız anlamadım? Proje başarılı olursa kardan pay alacaksın, başarısız olursa, ödediğin para eksilecek. Bunda anormal olan ne var?
Projeler ekibin onayından sonra oylanacak diyorlar, şimdi kendi projeni tanıtamıyorsun, herkesin kafasında soru işareti, onayladığın proje ne olur Allah bilir. Proje fonlama olayını batık kredi verme yarışına benzetiyorum, ülkemizde master seviyesinde, batarsa suç projeye ve oylayana kalır, ekibe zarar gelmez, melek yatırımcı asıl proceciyse onun da kaybı olmaz, kağıt üstünde olur, oh mantıklı!! itinayla taşeron para batırmaca...
Kendi projemizi önce forumda tanıtıyoruz. Dahası gelecek diyoruz, ama sen konu başlığındaki mesajları okumadığın için burada saydırıyorsun. Proje fonlamayı batık kredi vermeye benzeten sen kaç ICO'ya katıldın acaba?
Çok ters laf eden olursa ticari itibarını zedeleyici olmaktan dava açarım demişti malum şahıs 😊 bu bile büyük bir soru işareti ❓ bana burada 1 tane milyar dolarlık ya da 100 bin dolarlık proje gösterin ki "itibarımızı zedeliyor" diye bir kullanıcıya dava açmış olsun. Millet terminolojiyi zorlayıcı küfür bile ediyor, ha doğru mu değil ama hukukla korkutmak nedir ya tam bir garabet...
Bunun Akche ile ne alakası var? Kim söylediyse git ona yaz...
Globalde bir sürü çöp scam var "onlara var da bize yoh mi" deniyor. Ama o çöp Globalde, tahtayı bile satıyor adam geçenlerde influx coinde olduğu gibi...balinanın biri giriyor 100'e katlıyor. Sende pump yok, yerelsin, site amerikan ip, başvurulacak hukuk türk hukuku! Coin olacam diyorsun Waves token sürüyorsun, o Waves tokenı coin gibi kullanıp başka bir token alıp...matruşka gibi bişey, Allaaah Allaaaaah contayı yaktım
Devreleri toparla, sonra gidip
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2332494.0 başlığında yazılanları oku, ondan sonra konuşalım...
Netice itibariyle var mısın yok musun?
Yohummm diyooorr(um)...😎 ben aslında yoğum
Bounty yok diyordu o da çıkmış
Onu dediğimiz mesajı göster, benden sana 1000 Akche...
Bu işi gerçekten yapmak isteyen güzel bir fikir ve yabancı dil ile halleder. Bir de yabancı exchange'e kapak atmak şart, gerisi gelir.
Yabancı dil ile Türkiye'den proje çıkartmak arasındaki bağı da anlatırsan seviniriz. Ha bi de Exchange'e kapağı atmak 5BTC'den başlıyor. 5BTC'si olan da projesini geliştirmeye uğraşır, borsaya girmekle değil...
Konunun özünü merak edenler
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2332494.0 başlığındaki mesajları okuyup, sorularını oradan paylaşabilir...