SerMeric
|
|
December 27, 2017, 11:49:57 AM |
|
Az önce yabancı borsadan paraya ihtiyacım olduğu için bozdurmak için btcturk hesabıma bir miktar btc çektim. 1000 TL Altı işlem olduğu için işlemi yapamadım. BTC'yi paribu'ya göndermek istediğimde de ilk btc çekme yatırma işleminden sonra 24 saat geçmesi gerektiğine dair bir hata aldım.
Bu normal mi yoksa btcturk'ün yaptığı bir mini-çakallık mı? Yani paraya ihtiyacımız olduğunda btcturk bize yardımcı olan bir borsa değil sanırım bundan sonra ona göre mi davranalım?
|
|
|
|
emregungor
|
|
December 28, 2017, 05:25:26 PM |
|
10 onay oldu halen yatırmadılar btcleri son işlemim sürekli sorun BTCTURK iyice bozdu
|
|
|
|
maximan2008
|
|
December 28, 2017, 05:28:15 PM |
|
aynı sorun bende de var. btcturkun walletinde senkron sorunu var sanırım. bu kadar sürmemesi gerekirdi. artık hangi borsaya güveneceğiz bilmiyorum. tüm borsalarda mutlaka bir sorun çıkıyor.
|
|
|
|
arctic circle
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
December 29, 2017, 07:37:41 AM |
|
Kesinlikle senkron sorunu var.
|
|
|
|
mustangy
|
|
December 29, 2017, 11:38:13 AM Last edit: December 29, 2017, 11:54:42 AM by mustangy |
|
nsi uyusmuyor ne demek bilen varmi??? artik paralari btc leri sallamak icin yeni yeni seyler uyduruyor btcturk masallah. en son voleyi vurup btc lerle karayiplere kacacaklar galiba
|
always have antminers and psu for sale please dm
|
|
|
igotek
|
|
December 29, 2017, 10:36:39 PM |
|
Bugün tekrar email attım. 3 haftadır gönderdiğim BTC blockchainde 1000+ onay almasına rağmen onaylanmadı. 2 hafta önce ve geçen hafta email attım. bir dönüş yapmadılar. Böyle bir durum varsa çok vahim. Hadi işlemlerde gecikmeyi anlarım da o kadar onay alıp da hesabınıza geçmemiş olması ve 3 haftadır cvp alamamak kötü. Paribu'ya ve Btcturk'e aynı anda mail atarak günlük 100k işlem limiti yetmediğini belirttim. Paribu, işlem limitimi günlük 100k dan 200k ya ve aylık 500k dan 1000k ya çıkardı. Btcturk ise hiçbir işlem yapmadı. Aradan iki hafta geçtikten sonra tekrar mail attım. Hala bir değişiklik yoktur. Yaklaşık 2 aydır btcturk işlem limitimi yükseltecek halen bekliyorum.
|
I cannot live, I cannot die, trapped in myself. Hold my breath as I wish for death. Oh please god, help me !
|
|
|
torrentco
|
|
December 30, 2017, 01:35:41 PM |
|
btcturk e ulaşabilen var mı? limit arttırımı için twitter,email,site içi ne varsa denedim,kesinlikle geri donmuyorlar.hiç profesyonelce değil bu. başımıza birşey gelse kesinlikle bir muhattap yok karşımızda.,
|
|
|
|
mylife
Member
Activity: 102
Merit: 10
|
|
December 30, 2017, 08:33:20 PM |
|
btcturk e ulaşabilen var mı? limit arttırımı için twitter,email,site içi ne varsa denedim,kesinlikle geri donmuyorlar.hiç profesyonelce değil bu. başımıza birşey gelse kesinlikle bir muhattap yok karşımızda.,
Aynı şekilde 3 haftadır mail atıyorum istekde bulunuyorum dönüş yok firma kapatıp gitse daha iyi.
|
|
|
|
shewadiwadi
|
|
December 30, 2017, 09:41:56 PM |
|
Aynı şekilde 3 haftadır mail atıyorum istekde bulunuyorum dönüş yok firma kapatıp gitse daha iyi. Mail olarak ben de destek alamıyorum. Allahtan site stabil çalışıyor. Yoksa işimiz iş.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
December 31, 2017, 03:21:44 AM |
|
Ethereum yatırmak için kullandığınız bir txid paylaşır mısınız, nerede sorun olduğunu merak ettim gece gece..
|
|
|
|
|
bigbooss
|
|
January 04, 2018, 12:01:15 PM |
|
Biri yarım saat önce çektim para diyor hack olayı acaba hesaptaki btc ile mi alakalı? İnşallah yoktur öyle bir şey
|
|
|
|
shewadiwadi
|
|
January 04, 2018, 01:24:27 PM |
|
Ether transferleri de geç gönderilmeye başladı. Can sıkıyor.
|
|
|
|
crazyhashmanz
|
|
January 04, 2018, 03:18:43 PM |
|
Transferlerin baya geç gönderilemye başlandığı söyleniyor ancak diğer borsalarda da aynı durum var birçok borsa da şu sıralar yüksek işlem hacmi olduğu için eminim başa çıkmakta zorlanılıyordur.
|
|
|
|
ozzy1926
|
|
January 04, 2018, 07:28:03 PM |
|
Çoğu kişi konudan haberdardır ancak buraya da yazma gereği duydum.Dün yaklaşık 4 senedir kullandığım btcturk hesabıma giriş yapılıp, sms onayı ve mail adresi ile şifrem değiştirilmiş (şifre değiştirme mailine dahi tıklanıp açılmadan) aradan 3 saat geçtikten sonra ben bunu fark ettim.Allahın sevdiği kuluymuşum ki hesabımdaki 1 kuruşa dokunulmamış.Anında hesabımı boşalttım ve hesap hareketlerinden giriş yapılan ip yi btcturke mail attım ancak tabiki de btcturkten herhangi bir yanıt vs. yok. Ölü balık röllü yapmayın burayı çok iyi takip ettiğinizi biliyorum ve buradan bir açıklama bekliyorum.
|
|
|
|
Riskylisk
|
|
January 04, 2018, 08:31:10 PM |
|
Btcturk bu sızıntıyı olayıdetayları acıklamak zorundadır. Eger olay kendısınden kaynaklanmadıysada duyuru yapmak zorundadır. Bu bilgiler verilene kadar btcturku kullanmayı bırakalım
|
|
|
|
motors
Sr. Member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
|
|
January 07, 2018, 08:34:06 AM |
|
BTCTurk'de geçen seneden az miktarda Bitcoin'im vardı ve bununla beraber Bitcoin Gold gelmiş fakat sanırım kullanamıyoruz şu aşamada Bitcoin Gold'larımızı. Ne zaman kullanılabilir olur bakiyemiz?
|
One day, all people will use crypto money instead of paper money.
|
|
|
ozzy1926
|
|
January 07, 2018, 10:49:17 AM |
|
Btcturk siteden açıklama yapmış hesaplarda herhangi bir olay yok diye, bende diyorum madem hiç bir sıkıntı yok niçin Herkesin sms değilde Google Authenticator a geçmesini istiyorsunuz ?ve ayrıca kullanıcı hareketlerimden benim hesabıma giriş yapıldığı dakikadan sonrası görüntülenebiliyor ama girildiği zaman ve öncesi görüntülenmiyor ? Tavus kuşu gibi kafanızı toprağa gömerek gerçeklerden kaçamazsınız bilgileri sızdıran kişi er yada geç ortaya çıkacak..
|
|
|
|
bitpazari
|
|
January 07, 2018, 12:13:09 PM Last edit: April 01, 2018, 10:36:30 AM by bitpazari |
|
En azından açıklama yapılmış ama ben yeterli tatmin edici görmedim. Madem authenticator kullanılmasını istiyorsunuz şimdiye kadar niye sms doğrulaması kullanıyorduk. Çok basit şeyleri bile açığa çıkaramıyorsunuz tatmin edici açıklamalar yapmaktan kaçınıyor borsalar. Sizin yerinize dolandırıcılık suçuna ortak olmuş kişilerden duyuyoruz konuyu.
|
|
|
|
coinzoid
|
|
January 07, 2018, 12:47:06 PM |
|
Bence de o kimlik bilgileri derhal silinmeli. Umarım kolay erişilebilir bir lokasyonda saklanmamıştır. Ayrıca başka borsalarda 2FA etkinleşince bir yedekleme anahtarı veriliyordu, BTCTürk'te bu yapılmadı. Yarın cep telefonumuz çalınsa yeni bir sim çıkarsak bile siteye erişmede problem olmaz mı?
|
|
|
|
|