CoinSpeculator
|
|
January 15, 2018, 03:28:02 PM |
|
normalde hiçbir zaman btcturk'ten tl çekimde sorun yaşamamıştım ancak bugün öğlen verdiğim çekim işlemim onaylandığı halde ödeme tarafıma ulaşmadı. burada ki sorunu anlayamadım bir de maillere dönmüyorlar nedense. anlamadım gitti.
|
|
|
|
sportakal
Newbie
Activity: 2
Merit: 0
|
|
January 17, 2018, 11:50:42 AM |
|
Arkadaşlar BTCTURK'e bitcoin transferi yaptım nereeyse 24 saatten fazla oldu fakat hala cüzdanımda görünmüyor. btc.com'dan bana verilen cüzdanı sorguladığımda bitcoin'ler içinde görünüyor, blockchain'den transferi sorguladığımda 150 kadar onay almış fakat BTCTURK'te göremiyorum.
BTCTURK ekibine facebooktan yazdım, mail adresimi istediler verdim 4-5 saat kadar zaman geçti daha hala hiçbir gelişme yok. Facebook'tan cevap da alamıyorum ilerleme hakkında. Ne yapmak lazım bunun sebebi nedir ve her transferimde ben bu süreyi beklemek zorunda kalacak mıyım??
|
|
|
|
elturco
|
|
January 18, 2018, 08:47:40 AM |
|
Basit bir hesap onayını bile 1 haftada yapamıyorlar. bu durumu nasıl çözerler acaba....
|
|
|
|
totleben
Newbie
Activity: 6
|
|
January 25, 2018, 07:09:49 AM |
|
Ethereum çekmek istediğimizde aşağıdaki gibi bir uyarıyla karşılayan borsa Değerli kullanıcılarımız, ETH çekme işlemlerimiz geçici olarak yapılamamaktadır.
|
|
|
|
|
koguz
Newbie
Activity: 1
|
|
January 28, 2018, 07:06:43 AM Last edit: January 28, 2018, 08:32:21 AM by koguz |
|
iyi günler bu forumda ilk mesajım
BTC türk ten BTC çekmek istedim ancak hesabınızda yeterli bakiye yoktur bilgisi verdi.
DAha önce de başkaları tarafından yaşanmış ama çözümün nasıl olduğu hakkında bir bilgi bulamadım
10 gün önce aldığım btc hala kullanılabilir hale gelmemiş.
BTC türk sitesi malum hafta sonu olduğu için zaten bakmıyorlar
bu konu ile alakalı sitelerinde hiç bir bilgi yok
Hesabım onaylı
ne yapmak gerek ?
edit: benim hatammış. önceden girip iptal etmediğim gerçekleşmemiş bir emir varmış.
bu durumla karşılaşan olursa emirlerini kontrol etmelerini tavsiye ederim.
|
|
|
|
kriptocan
Newbie
Activity: 67
|
|
January 28, 2018, 10:53:51 AM |
|
Ehliyet vs fotoğrafının üstüne bir de dilekçe saçmalığı nedir anlayabilmiş değilim hocam. Siz kendinizi güvenceye almak için onca şey istiyorsunuz da biz size nasıl güveneceğiz? Verdiğimiz kimlik fotokopileri nerede saklanıyor?
|
|
|
|
2run
|
|
January 31, 2018, 12:36:52 AM |
|
Para çekme ekranında verilen bilgi ile para çektikten sonra onay sürecinde gösterilen mesaj çok farklı. neden bu şekilde yanlış bir bilgi veriyorsunuz?
Para çekmeden ekranda gösterilen 1.000 TL üzerinde çekim talepleriniz anında diyor. Çekim için işlem yapınca ekrana şu mesaj geliyor.
Hafta içi saat 15:00′a kadar verilen TRY çekme emirleri aynı gün içerisinde gönderilecektir. 17:00′dan sonra verilen emirler bir sonraki iş gününde hesabınıza gönderilecektir.
Bu ne şimdi?
|
|
|
|
emregungor
|
|
January 31, 2018, 05:19:57 AM |
|
Hızlı ve normal çekme olarak 2 çeşit çekim oluşturmuşlar aynı anda hızlı ve normali denedik aynı anda onay aldı hız falan yok yani bizzat iki hesaptan denedik fazla fee vermenize gerek yok
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
January 31, 2018, 05:44:23 AM |
|
Hızlı ve normal çekme olarak 2 çeşit çekim oluşturmuşlar aynı anda hızlı ve normali denedik aynı anda onay aldı hız falan yok yani bizzat iki hesaptan denedik fazla fee vermenize gerek yok
o biraz o anki ağın yoğunluğu ile alakalı. Ağ sıkıştığı durumlarda normal fee ler yeterli gelmiyor. Çok uçuk fee verenler oluyor. transferim onaylanmadı mesajları çok görüyorsanız o zaman hızlıyı tercih edin. haricinde normal yeterli gelecektir.
|
|
|
|
fthtrk
Newbie
Activity: 1
|
|
February 02, 2018, 05:32:28 PM |
|
Sisteme giriş yapamıyorum 2 gündür. Sms hiç bir şekilde belirtilen sürede ulaşmıyor. Yarım saat sonra gelen kod ile giriş yapılamıyor. Tekrar gönder diyorsun yine yarım saat sonra geliyor. Hesaba btc ve eth aktaracağım ama önce giriş yapabilmeliyim
|
|
|
|
kelaynak
Newbie
Activity: 7
|
|
February 06, 2018, 06:15:56 AM |
|
sisteme en son ne zaman giriş yapabildiniz? sms gelmiyor...
|
|
|
|
major3444
Newbie
Activity: 14
Merit: 1
|
|
February 19, 2018, 06:06:16 PM |
|
Arkadaşlar herkese merhaba ve bol bitcoinli kazançlar diliyorum BTCTurk e yeni katıldım işlemlerim onay sürecinde. Sorum şu olacak asgari bi para yatırma limiti varmı yani kimi sitelerde 500 tl yatırmak gerekli filan diyor. ben önce 100 tl filan yatırıp kendimi denemek ve geliştirmek istiyorum. BTCTurk sitesinde günlük aylık yatırma limitleri var anladığım kadarıyla 100 tl ilede başlayabilirim galiba bunu öğrenmek istedim teşekkürler şimdiden.
|
|
|
|
kutsal_money
Member
Activity: 154
Merit: 10
|
|
February 19, 2018, 10:21:50 PM |
|
Bu başlıktaki eski mesajları okudum ve bu sektördeki geleceği bir kere daha farkettim eski mesajlarda btcyi TL'ye çeviren varmı gibi sorular dolaşırken şimdi ki sorunlar bambaşka
|
|
|
|
varanvaran
Legendary
Activity: 1114
Merit: 1019
Bitcoin Trader
|
|
February 20, 2018, 07:37:10 PM |
|
Hayırlı olsun Btcturk ripple eklemiş borsaya hayırlı olsun
|
|
|
|
major3444
Newbie
Activity: 14
Merit: 1
|
|
February 20, 2018, 11:00:47 PM |
|
hayırlı olsun herkese Birde yerli Nexpara diye bişey çıkmış nasıldır acaba bilgisi olan varmı ve bitcoin gibi madenciliği yokmuş daha kolay bir yöntemle ürettiklerini açıklamışlar doğrumudur acaba
|
|
|
|
emregungor
|
|
February 21, 2018, 10:50:06 AM |
|
Az önce bi arkadaşın hesabını dondurup kapatmışlar şu andada hesabına ulaşamıyor şifre sıfırlama gelmiyor bu epostaya kayıtlı üye yok diyor başına gelen varmı.
|
|
|
|
emregungor
|
|
February 21, 2018, 11:40:28 AM Last edit: February 21, 2018, 12:35:20 PM by emregungor |
|
Sorun mükerrer ödemeden dolayı imiş 2 kez gönderim yaptık coini diyorlar fakat 1 kez yolladılar hesabınızdan tahsil etmek üzere hesabınızı kapattık geri açacağız diyorlar btcturkte başladı sorun çıkarmaya hadi hayırlısı. Hesaptaki para belli öyle olsa 2 katına çıkar zaten coinleri nereye yolladılar kimbilir kendi hatalarını neden kullanıcılara yansıtırlar bilmiyorum.
Edit : An itibarı ile coin geldi 1 kez daha btcturk 2 ödeme yapmış sorun çözülecek sanırım iade edilince bu denli bir firmanın bu hata ile kullanıcıyı mağdur etmesi çok yazık bir durum.
|
|
|
|
coinzoid
|
|
February 21, 2018, 05:44:53 PM |
|
BTCTürk'de mükerrer ödeme sorunları var sanırım. Haftalar önce TRY çekim talebimde mükerrer ödeme olmuştu ve destek hattına bildirim yaptım. Yaklaşık 1 ay sonra verdikleri cevapta sorun yok dediler. 2.kez bildirim yaptım. Yine anlamadılar. Ben de en son akışına bıraktım ve en son geçtiğimiz günlerde bu kez onlar talepte bulundular. Talep gelir gelmez mükerrer ödemeyi iade ettim.
|
|
|
|
HARDCRACKERS
Full Member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
|
|
February 21, 2018, 05:49:48 PM |
|
BTCTürk'de mükerrer ödeme sorunları var sanırım. Haftalar önce TRY çekim talebimde mükerrer ödeme olmuştu ve destek hattına bildirim yaptım. Yaklaşık 1 ay sonra verdikleri cevapta sorun yok dediler. 2.kez bildirim yaptım. Yine anlamadılar. Ben de en son akışına bıraktım ve en son geçtiğimiz günlerde bu kez onlar talepte bulundular. Talep gelir gelmez mükerrer ödemeyi iade ettim.
işte doğrusunu yapmışsın..Geçen birileri yazmıştı koineks te aynı olay olmuşta herkes senin gibi değil paraların üstüne yatmış adam başka borsaya aktarmış.Kimisi inada cüzdana çekmiş.koinekste icra dosyası açmış bunlara burda konular açıldı belki görmüşsündür.ya napcez biz şimdik diyorlardı..
|
|
|
|
|