Bitcoin Forum
October 15, 2019, 03:33:16 PM *
News: If you like a topic and you see an orange "bump" link, click it. More info.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 [119] 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 »
  Print  
Author Topic: [ANN]Bminer: a fast Equihash/Ethash/Cuckaroo29d miner for AMD/NVIDIA GPUs 15.8.4  (Read 129893 times)
bigassboy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 353
Merit: 254



View Profile
February 13, 2019, 01:10:08 AM
 #2361

Anyone else trying to mine grin with bminer and getting startup errors: "The code execution cannot proceed because node.dll was not found"..."The code execution cannot proceed because ffmpeg.dll was not found"..."The code execution cannot proceed because MSVCP140.dll was not found"...."The code execution cannot proceed because VCRUNTIME140.dll was not found" any suggestions on how to overcome this error would be appreciated!
just download the VCRUNTIME140.dll file/folder and replace it by pasting it to the respective windows folder that has those files.
1571153596
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571153596

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571153596
Reply with quote  #2

1571153596
Report to moderator
1571153596
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571153596

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571153596
Reply with quote  #2

1571153596
Report to moderator
1571153596
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571153596

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571153596
Reply with quote  #2

1571153596
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
bswilmington
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile
February 13, 2019, 01:42:41 AM
 #2362

What is the stock intensity that Bminer starts with?

Was thinking of adding intensity but would like to do it in small increments.
hustleman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 2


View Profile
February 13, 2019, 01:46:59 AM
 #2363

Anyone else seeing a drop in hashrate on F2POOL grin 29 using Bminer 14.0???  The hashrate hasn't changed on miner but lost 2gps on f2pool
bswilmington
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile
February 13, 2019, 02:02:03 AM
 #2364

Anyone else seeing a drop in hashrate on F2POOL grin 29 using Bminer 14.0???  The hashrate hasn't changed on miner but lost 2gps on f2pool

14.0 I seen the best hashrate compared to 14.1/14.2 
I'm currently trying 14.3.1 to see if it is better
hustleman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 2


View Profile
February 13, 2019, 02:24:28 AM
 #2365

Anyone else seeing a drop in hashrate on F2POOL grin 29 using Bminer 14.0???  The hashrate hasn't changed on miner but lost 2gps on f2pool

14.0 I seen the best hashrate compared to 14.1/14.2 
I'm currently trying 14.3.1 to see if it is better


Yeah me too...  The miner is showing same hashrate as before, just f2pool shows 2gps less in a 24 hour period. 
quantummining
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 0


View Profile
February 13, 2019, 03:24:19 AM
 #2366

Would love to see C31 on at least 1070TI's or 1080s - Any chance this is on the roadmap?
yuzuak
Member
**
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 12


View Profile
February 13, 2019, 04:12:56 AM
 #2367

Would love to see C31 on at least 1070TI's or 1080s - Any chance this is on the roadmap?

+1
I'm sure it would be because the others did. (kbminer and gminer)  I can see in a few days
letuanduong3011
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
February 13, 2019, 04:13:36 AM
 #2368

I can not mine C31 Windows10-64bit for 1080TI RIG ?

https://2.pik.vn/2019eb815d8d-53bd-4108-9d41-77843bea4d5a.png
Bearier
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 155
Merit: 3


View Profile
February 13, 2019, 05:44:41 AM
 #2369

Algo C29 speed increased, C31 still does not start.
GTX1070 Win7
agente
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 213
Merit: 100


View Profile
February 13, 2019, 06:21:26 AM
 #2370

I can not mine C31 Windows10-64bit for 1080TI RIG ?



This is unfixable? We cannot use Bminer for c31 with windows 10?
cirlama
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 151
Merit: 1


View Profile
February 13, 2019, 06:23:22 AM
 #2371

What is the stock intensity that Bminer starts with?

Was thinking of adding intensity but would like to do it in small increments.

default is:
-intensity 6

if proc is ok, you can go direct to max:
-intensity 12
btcmaximalist
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
February 13, 2019, 06:49:45 AM
 #2372

What is the stock intensity that Bminer starts with?

Was thinking of adding intensity but would like to do it in small increments.

default is:
-intensity 6

if proc is ok, you can go direct to max:
-intensity 12

Have you noticed increase in GPS by increasing intensity?
lmmjvsd
Member
**
Offline Offline

Activity: 68
Merit: 10


View Profile
February 13, 2019, 08:45:47 AM
 #2373

Nice work, it works fine with GTX1080TI ( C31)
leoragraves666
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226
Merit: 100



View Profile
February 13, 2019, 09:03:50 AM
 #2374

14.3.1 vs 14.3.0 on ubuntu - same oc and power settings, 14.3.1 gets much more miner restarts

PC & Mac repairs
george2019
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 78
Merit: 0


View Profile
February 13, 2019, 10:50:39 AM
 #2375

i tried -intensity 12 and got very small hashrate increase, on f2pool 14.0 build has highest hashrate (around 31g/sec daily), even in miner i have around 27.2g/sec with 14.0 and only 26.70g (with intensity -12) with 14.3.1, cpu usage is more or less same (4X1080+1X1080Ti using latest nvidia drivers and windows 1709 build), i'm still mining on 14.0 build
BTCspace
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 501


View Profile
February 13, 2019, 01:44:21 PM
 #2376

what's the fees for C31 mining? thanks

running farm worldwide
umine
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 414
Merit: 136



View Profile
February 13, 2019, 03:05:20 PM
 #2377

I can not mine C31 Windows10-64bit for 1080TI RIG ?



This is unfixable? We cannot use Bminer for c31 with windows 10?

Seems so. I also received the same error of insufficient memory on Win10. Is it working on Win OS at all? Maybe somebody has Win7 rig to test the miner

BogdanCo
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 642
Merit: 505


View Profile
February 13, 2019, 04:54:12 PM
 #2378

14.3.1 vs 14.3.0 on ubuntu - same oc and power settings, 14.3.1 gets much more miner restarts

Why do we have so many restarts with v 14.3.1? Power spikes?
realbminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 440
Merit: 44


View Profile WWW
February 13, 2019, 05:02:50 PM
 #2379

I can not mine C31 Windows10-64bit for 1080TI RIG ?



This is unfixable? We cannot use Bminer for c31 with windows 10?

Will fix in a future release.
Win 10 took too much memory, it should be fine if mining under win 7 or Linux system.

When Crypto-mining Made Fast. @realbminer on TWTR
joseph32
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 293
Merit: 7


View Profile
February 13, 2019, 05:07:29 PM
 #2380

...
Will fix in a future release.
Win 10 took too much memory, it should be fine if mining under win 7 or Linux system.

Your competitor already can do this on Win10 without any issues.
Pages: « 1 ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 [119] 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!