Umarım kaza bela çıkmaz arkadaşlar valla imzaya katılanlardan cok ben üzülürüm, aylarca beklettiler ama herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Sadece biraz daha sabıra ihtiyacınız var, bende biraz araştırdım da sanırım yeni ehliyetiniz varsa onunla da onay gerçekleştirebiliyorsunuz.
ben bu forumda çoğu zaman gerek kendi içimden gerekse üstü kapalı eleştiri tarzında bizim insanın fesatlığından yana dem vurdum...ama yine de bizim Türk milletinin gerçek temsilcisi insanlar burda da farkını ortaya koyuyor...hiç ins imzasına katılmadığı halde gelip şurda moral veren yapıcı fikirler veren ve görüş bildiren arkadaşlardan allah razı olsun...
ne kadar temiz kalpli insanlarsınız..inşallah hepiniz zengin olursunuz ...
şimdi ben de kyc formunu doldurdum...iyice fişlendik yemin ediyorum insan korkmuyor değil...yalnız amerikan vatandaşlarının imza ödülü alamayacak olması efsane oldu..yazık lan 2 ay sen imza kas baksınlar kimlik doğrulama da aaaa sen coni misin ? evet...S .GİT ahahaha
ins madem bu kadar prosedürlere dikkat ediyor demekki bu işi baya ciddiye alıyorlar o zaman binance bittrexe girmek için de bu ciddiyeti göstermeleri lazım...bize de when when diye darlamak düşer arkadaşlar..hep beraber bu konuya el atalım