holderman
Member
Activity: 285
Merit: 12
|
|
December 28, 2017, 05:35:43 PM |
|
Merhaba Kyc formunu doldurdum ama orada bizim oldugumuzu nasil anlayacaklar? Yani benim imzam oldugunu ve kycdekinin ben oldugumu?
Anlayamazlar hocam bunu niye yaptıklarını da anlamış değilim çok saçma gerçekten, sahte multi hesapları engellemek için desen millet başkasından kimlik buluyor zaten, neyin bilmiyorum, kafası boşa uğraştırıyorlar sadece.
|
|
|
|
SecurityShark
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
December 28, 2017, 07:32:37 PM |
|
Member olarak başlamıştım ama sondan önceki hafta full member oldum imzamı güncelledim avatar da koydum yöneticiye de pm attım ama yine de member olarak gözüküyorum ve öyle stake aldım. Nasıl düzeltebilirim bu durumu ?
İconun forum basligindan post atın. Ben öyle yapıyorum. Mesajı herkes görünce cevap vermek, ilgilenmek durumunda kalıyorlar. Eğer bir sonuç çıkmazsa, tekrar tekrar deneyin. Telegram da atın olmazsa...
|
|
|
|
h4yfans
|
|
December 28, 2017, 07:48:51 PM |
|
hayırlısı bakalım umarım güzel dönüş olur finansal olarak. proje zaten kendi içinde muhteşem. ilerler ve hakettiği yeri bulur diye umuyorum.
|
|
|
|
elcezireex
|
|
December 28, 2017, 10:36:01 PM |
|
Merhaba Kyc formunu doldurdum ama orada bizim oldugumuzu nasil anlayacaklar? Yani benim imzam oldugunu ve kycdekinin ben oldugumu?
En başta "Bitcointalk Account Name" istiyor hocam görmediniz sanırım
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
December 28, 2017, 10:38:50 PM |
|
En başta "Bitcointalk Account Name" istiyor hocam görmediniz sanırım KYC Formunda öyle bir ibare yok hocam
|
|
|
|
elcezireex
|
|
December 28, 2017, 10:45:22 PM |
|
En başta "Bitcointalk Account Name" istiyor hocam görmediniz sanırım KYC Formunda öyle bir ibare yok hocam https://insecosystem.typeform.com/to/qHxIoQ
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
December 28, 2017, 11:43:44 PM |
|
En başta "Bitcointalk Account Name" istiyor hocam görmediniz sanırım KYC Formunda öyle bir ibare yok hocam https://insecosystem.typeform.com/to/qHxIoQHocam bu linki nerden aldınız . Ben sitedekini doldurdum böyle bişi yok yine baktım . Bunuda doldurdum tekrar .
|
|
|
|
elcezireex
|
|
December 28, 2017, 11:57:58 PM |
|
En başta "Bitcointalk Account Name" istiyor hocam görmediniz sanırım KYC Formunda öyle bir ibare yok hocam https://insecosystem.typeform.com/to/qHxIoQHocam bu linki nerden aldınız . Ben sitedekini doldurdum böyle bişi yok yine baktım . Bunuda doldurdum tekrar . Ana bounty sayfasında var hocam mobildeyim googledan ins bounty bitcointalk yazın çıkar sanırım
|
|
|
|
|
ArdaDag
|
|
December 29, 2017, 05:45:30 AM |
|
En başta "Bitcointalk Account Name" istiyor hocam görmediniz sanırım KYC Formunda öyle bir ibare yok hocam https://insecosystem.typeform.com/to/qHxIoQHocam bu linki nerden aldınız . Ben sitedekini doldurdum böyle bişi yok yine baktım . Bunuda doldurdum tekrar . Sizin doldurduğunuz ICO ya katılanlar için.
|
|
|
|
GrinZ
Legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
|
|
December 29, 2017, 01:54:07 PM |
|
Bakalım bu KYC süreci nasıl geçecek ? Çoğu hesabı onaylamama durumlarıda var tahminimce. Eleyeceklerdir çoğu kişiyi . Sağlam yatırım toparladılar . Ellerinde daha çok tutmaya çalışmaları hoş değil.
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
December 29, 2017, 02:10:03 PM |
|
KYC süreçlerinin sebebi projenin kurulu olduğu yer arkadaşlar. Mesela Amerika'da faaliyet gösteriyorsa token dağıtacağı her bir kişi için KYC yapmak zorunda, bounty veya token satış şeklinde olup olmaması önemli değil. Yasalarla ilgili bir zorunluluk bazı ülkelerde KYC yapmak. Onlar da risk almamak için işi sıkı tutuyorlar demek ki.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
December 29, 2017, 02:13:07 PM |
|
onaylar çok geç geliyormuş onay alamayan kulllanıcılar ne olacak tekrar onay için form doldurması gerekirse tam zaman kaybı belkıde beklemeyecekler sırf bountyleri dağıtmamak için yaılan bir duzenleme gibi gelıyor bana
|
|
|
|
Pulsar77
|
|
December 29, 2017, 03:24:52 PM |
|
Bu KYC formunu ne zamana kadar doldurmak lazım ? Bilgisi olan var mı acaba ?
|
|
|
|
elcezireex
|
|
December 29, 2017, 03:50:44 PM |
|
Bu KYC formunu ne zamana kadar doldurmak lazım ? Bilgisi olan var mı acaba ?
Girişte 14 gün yazıyor 27.12.2017 de açıldı , 11 ocağa kadar falan ama geç bırakma bence doldurabiliyorsan doldur şuan
|
|
|
|
Sertii
Newbie
Activity: 83
Merit: 0
|
|
December 29, 2017, 04:01:06 PM |
|
Şu sayfaya bakıyorum da yedek subayken astsubayların maaş zammı & fark ödeme muhabbetleri geliyor aklıma . 8 saat mesainin abartısız 6 saati bunlar konuşulurdu, artık herkes ne alcaksa alsa da rahatlasak:) Ico'dan iyi bir alım yaptım acaba yeni haber mi var diye bakıyorum paralar yattı mı muhabbeti paso
|
|
|
|
holderman
Member
Activity: 285
Merit: 12
|
|
December 29, 2017, 07:56:48 PM |
|
İnşallah ilerde değerlenir bisüre hodl yapmayı düşündüğüm projelerden biri, çok iyi şirketlerle anlaşıyorlar asıl büyük bir vurgun daha lazım, ozaman fiyat uçar gibime geliyor piyasaya girsin de bir bakalım.
|
|
|
|
okanciftci74
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
December 29, 2017, 10:49:02 PM |
|
Şu imza muhabbetiniz ne zaman bitiyor varmı kesin bi tarih bakıyorum ico bitti ama hala imzadasınız sizde rahatlayın bizde rahatlayalım.
|
|
|
|
Betfair
|
|
December 30, 2017, 12:12:04 AM |
|
Şu imza muhabbetiniz ne zaman bitiyor varmı kesin bi tarih bakıyorum ico bitti ama hala imzadasınız sizde rahatlayın bizde rahatlayalım.
senin imza yeni başlamış anlaşılan
|
|
|
|
Elysio (OP)
|
|
December 30, 2017, 12:33:28 AM |
|
Onun imza patlamış bişey olmuş galiba anlamadımda. Şimdi bizim imza son hafta stakelerini alanlar çıkabiliyormu bazıları çıkmışlar napıcaz bilen birisi cevaplasın.
|
|
|
|
|