Pulsar77
|
|
January 15, 2018, 10:08:07 AM |
|
Bountysine katılmış biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum dağıtılacak ödülleri. Umarım beklediğim civarda olur hayal kırıklığına uğramam. Zaten değeri uçuyor şuan 10 dolara yaklaştı muhtemelen 15i de görecektir.
|
|
|
|
Quite
|
|
January 15, 2018, 10:15:03 AM |
|
Adamın dibisin INS Bu süper oldu. Geldiğimden beri geride kaldığım sayfaların tamamını okumakla meşgul oldum. Borsaya girdiği günden beri okumamışım. Şimdi 9,46 civarlarında seyrediyor. Bizim tokenler dağıtılana kadar şöyle 15 seviyesine gelirse ben satmam artık. Beklemişiz nede olsa bir araba parası çıkarsın o zaman bakarız hal çaresine. Hayde hayırlı olsun gençlik. Bu projeye ölü diyenler ölü olan projelere yatırım yapmaya devam ediyor
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
January 15, 2018, 10:21:03 AM |
|
Yüzümüz gülecek en sonunda desenize .. INS ilerisi için sağlıklı bir proje . Öyle hemen hemen elden çıkartmamakta fayda var . Şu kyc sürecini de bir atlatsak da neler olacağını bir görebilsek . Henüz olumsuz bir mail alan olmadı değil mi ?
|
|
|
|
Betfair
|
|
January 15, 2018, 10:26:19 AM |
|
Binancede listelenmesi iyi oldu ama keşke biraz daha geç listelenmeye başlasaydı binancede. Biz bountyciler için daha iyi olurdu.
ohoo sizde hiç bişey beğenmiyorsunuz ha.Bende bounty alcam ama binance olayında üzülecek hiç birşey yok
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
January 15, 2018, 10:38:44 AM Last edit: January 15, 2018, 11:01:15 AM by grolll |
|
500k ins dağıtırlarsa şu anki kurdan güzel bir gelir elde etmiş olacağız kıllık yapmazlarsa.Umarım dumplamazlar bountyler dağıtılana kadar.
|
|
|
|
Neo--
|
|
January 15, 2018, 10:54:06 AM Last edit: January 15, 2018, 03:59:02 PM by Neo-- |
|
Kucoinde ekleyecegini duyurdu hayirli olsun arkadaslar Moon yakindir mesaleleri yaki
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1156
|
|
January 15, 2018, 10:57:28 AM |
|
Yüzümüz gülecek en sonunda desenize .. INS ilerisi için sağlıklı bir proje . Öyle hemen hemen elden çıkartmamakta fayda var . Şu kyc sürecini de bir atlatsak da neler olacağını bir görebilsek . Henüz olumsuz bir mail alan olmadı değil mi ?
Hocam telegrama baktimda adam bkmis artik bu sorular icin bir hazir cevap uretmis dagitim subatta . Kyc icinde mail gelmediyse hersey yolundadir demis. Ben her gun kontrol ediyorum mail falan gelmemis durumda. Zaten stake miktarim cok az ama olsun ins simdi binance listelenmesi birkac gune kucoin listelenmesi falan baya hacimli bir token olacak ben bekletenleri 20 25 dolarlari gorecegini dusunuyorum kendi sahsi dusuncem tabiki
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
avalonn
|
|
January 15, 2018, 11:02:02 AM |
|
Kucoinde ekleyecegini duyurdu hayirli olsun arkadaslar Moon yakindir mesaleleri yakin.
100 kere konusuldu burada ve baska yerde yazmayin su miktari diye hala miktar yaziyorsun hocam. hayirli ugurlu olsunda alacagin meblag ne gerek vardi bunu tekrar tekrar dillendirmeye alkislamamizimi bekliyorsun ne yani?
ooo bi süper haber daha HODL beyler ben satmayacağım imzadan gelenleri arkadaşlar lütfen elde edeceğiniz gelirleri yazmayın..en başta kendi ayağınıza sıkıyorsunuz yapmayın..defalarca anlatıldı sebebi ..yazmayın lütfen
|
|
|
|
dr1980m
|
|
January 15, 2018, 11:07:45 AM |
|
Binancede listelenmesiyle güzel fiyatı arttı bountyler dağıtılana kadar artış sürecektir. Sonrasında olacka durum belli bountyden gelen tokenler satılınaca dumpu yiyecek
|
|
|
|
gokhan17
|
|
January 15, 2018, 11:58:23 AM |
|
Ben duser dıyordum ama bınance haberı ıyı tetıkleyecektır, bakalım bu esnada btc hala ataga kalkmazsa ins bountyler gelene kadar epey bır yol alır. Mutlaka bounty hunterlar dumplar ama ne kadar sarsar merak edıyorum
|
|
|
|
h4yfans
|
|
January 15, 2018, 12:23:32 PM |
|
ins token ile ilgili türk telegram grubu var mı arkadaşlar? forumda pek seri haberleşmek zor ve kirli bilgilerde mevcut.
|
|
|
|
elcezireex
|
|
January 15, 2018, 12:25:13 PM |
|
Binanceye gireceğine inanmıştım ama bu kadar kısa sürede beklemiyordum , birçok ico 3-4 ay sonra giriyor binanceye ins 1 ay sürmeden girdi helal valla
|
|
|
|
hidrocop
|
|
January 15, 2018, 12:28:20 PM |
|
INS ekibine bir kere daha hayran oldum adamlar topladıkları paranın hakkını her şekilde veriyorlar hem tokenleri 500 bın dolar ödeselerdide kimse birşey yapamayacaktı ama sözlerini tuttular ve binance gibi efsane bir borsayada gırerek bunu tastikledirler. Helal olsun
|
|
|
|
Leonbtc
|
|
January 15, 2018, 12:36:14 PM |
|
daha sozlerini tutmadilar hocam dur bakalim dosyalar kapali falan ama neyse stakelerim aklimda umarim sorunsuzca dagitirlar bountyleri.
|
|
|
|
bravia
|
|
January 15, 2018, 12:50:23 PM |
|
Bana kalırsa pek sorunsuz bir bounty dağıtımı olmayacak gibi duruyor. Telegramdan adama bişey soruyoruz cevap vermediği gibi üstüne birde gruptan attı değişikmidir nedir anlamadım
|
|
|
|
avalonn
|
|
January 15, 2018, 01:52:32 PM |
|
ana grupta imza soruları sormak yasak ondan atmış olabilirler ..imzaların dağıtılmasına daha 1 ay var bence artık konuyu biraz değiştirsek herkes için daha sağlıklı olacak..ins nin projesinin uygulanabilirliği yaptığı anlaşmalar ve fiyatın ne olacağı yönünde tartışsak biraz da?
|
|
|
|
neCrypto
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
January 15, 2018, 02:38:24 PM |
|
Binance'den sonra kukoin'e de girecek. Bakalım bende merak ediyorum akıbetini.
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
January 15, 2018, 03:16:55 PM |
|
Arkadaşlar INS'nin bounty'sine girmemiştim fakat konuyu hep izliyordum. Yüksek bir fiyattan Binance'de listelenmeye başlamış bugün. Sizin token'ler ne zaman dağıtılacakmış bilgi verildi mi? Umarım hakkınızı alırsınız. Başarılı olan ve iyi fiyattan borsaya giren nadir ICO'lardan oldu bence INS.
|
|
|
|
h4yfans
|
|
January 15, 2018, 03:18:37 PM |
|
Arkadaşlar INS'nin bounty'sine girmemiştim fakat konuyu hep izliyordum. Yüksek bir fiyattan Binance'de listelenmeye başlamış bugün. Sizin token'ler ne zaman dağıtılacakmış bilgi verildi mi? Umarım hakkınızı alırsınız. Başarılı olan ve iyi fiyattan borsaya giren nadir ICO'lardan oldu bence INS.
Şubat diyip duruyorlar fakat bi güven vermediler henüz. Herkes bekliyor abi.
|
|
|
|
h4yfans
|
|
January 15, 2018, 03:20:22 PM |
|
Flood yapıcam gibi olacak ama şimdi telegramda "KYC STATUS WILL BE PUBLISHED - JANUARY 24" denildi. ocak 24te kyc durumu paylaşılacakmış. sanırım onay görenler paylaşılacak.
|
|
|
|
|