RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1156
|
|
January 24, 2018, 11:14:08 PM |
|
Onu bunu boşverin bizim işimiz INS Token şimdi kötü oldu bunun 3 gün ileriye atılması heycanla biz bunu bekliyoduk vede adamlar işin profosörü ins ekibi, deadley'de elinden geldiğince bize fayda sağlamaya öalışıyor gibi hissediyorum şu aralar.
inşallah çoklu hesapları bulup atarda deadley daha çok alırız bounty bol bol zamanları olması güzel oldu daha temiz temkinli incelesin deadley bu benim işime geldi açıkcası hocam bende çoklu hesaba karşıyım ismi lazım değil bir arkadaşımız bana özel mesajla başka hesabımdan x konuya mesaj atabileceğimi söylediğnde ben bunun yasak olup olmadığını sormuştum yasak dediğini gördüm ve zaten bana göre etik olarak birden fazla hesap hakka girmekten başka bir şey değil. yalnız deadley zaten yanılmıyorsam bounty de yanacak olan tokenleri airdroba devredeceğini söyledi yani bizim stake miktarına düşen ins de değişen bir şey olmayacak maalesef böyle bir durumda
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Askit2
|
|
January 24, 2018, 11:37:02 PM |
|
INS burada kendini ve kampanya avcılarını korumaya çalışıyor bu anlaşılabilir bir durum ama adaletsiz bir dağıtım da yapmamaları gerekiyor. Kyc prosedürünü işleterek multi-acc çalışmayan masum katılımcıya yanlış yapmamalı. O sebepten ince eleyip sık dokuyorlar sanıyorum ki süreç de bundan uzuyor.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
January 24, 2018, 11:53:46 PM |
|
Muhtemelen edeceğim en yüklü küfürleri bugün yada yarın kyc'ler açıklandıktan sonra edeceğim ve yalnız da olmayacağım. Son gün sürprizi yapan INS, bize para mı verecek sanıyorsunuz? Kesin olarak eleyip sökecekler ciğerimizi şerefsizler.
Bence abartıyorsunuz . Ben ICO Kyc formuda doldurdum aynısını Bounty için gönderdim . ICO Kabul edildi . ICO KYC Formum kabul edildiyse Bounty'nin edilmemesi için bi sebep yok . Neden abarttığımı söylüyorsunuz, hepimiz bu projenin hardcap yapmasında emek sahibi değil miyiz ? Haftalarımızı verdik bu projeye, başlangıçta böyle bir duyuru yapılmış mıydı? KYC' nin adı geçiyor muydu? Yok. Herkes işini bitirdikten sonra, onca emek sarfedildikten sonra "Biz sizi fişlemeye karar verdik" diye yırtık dondan çıkar gibi prosedür sokmaları çok mu etik bir hareketti ?
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
January 25, 2018, 12:40:56 AM |
|
Onu bunu boşverin bizim işimiz INS Token şimdi kötü oldu bunun 3 gün ileriye atılması heycanla biz bunu bekliyoduk vede adamlar işin profosörü ins ekibi, deadley'de elinden geldiğince bize fayda sağlamaya öalışıyor gibi hissediyorum şu aralar.
Aslında tarih konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. Şimdiye kadar şu tarih denilip de, açıkladıkları bir şey henüz görmedim. Bu nedenle sanki bizim bountyleri de Şubat ayına yetiştiremeyecekler gibi geliyor. Umarım ben yanılırım. Bu arada KYC formu çoğu kişi için sıkıntısız geçmiştir. Ama arkadaşların itiraz ettiği nokta, işlemin basitliği vs değil. Başında belirtilmeyen bir kuralın sonradan getirilerek, katılımcıların buna zorlanması ki, etik de değildir. KYC nedeniyle bountysini alamayanların paylarını da kendilerine alırlarsa, yanlışları katlanmış olur.
|
|
|
|
HadadC
Jr. Member
Activity: 266
Merit: 1
|
|
January 25, 2018, 12:45:19 AM |
|
Muhtemelen edeceğim en yüklü küfürleri bugün yada yarın kyc'ler açıklandıktan sonra edeceğim ve yalnız da olmayacağım. Son gün sürprizi yapan INS, bize para mı verecek sanıyorsunuz? Kesin olarak eleyip sökecekler ciğerimizi şerefsizler.
Bence abartıyorsunuz . Ben ICO Kyc formuda doldurdum aynısını Bounty için gönderdim . ICO Kabul edildi . ICO KYC Formum kabul edildiyse Bounty'nin edilmemesi için bi sebep yok . Neden abarttığımı söylüyorsunuz, hepimiz bu projenin hardcap yapmasında emek sahibi değil miyiz ? Haftalarımızı verdik bu projeye, başlangıçta böyle bir duyuru yapılmış mıydı? KYC' nin adı geçiyor muydu? Yok. Herkes işini bitirdikten sonra, onca emek sarfedildikten sonra "Biz sizi fişlemeye karar verdik" diye yırtık dondan çıkar gibi prosedür sokmaları çok mu etik bir hareketti ? Hocam fişlenmek derken ? Ne anlamda fiş yemiş olabiliriz. Biraz tedirginim bu konuda
|
❤ humancoin ❤ (https://www.humancoin.net/) Join our whitelist! █A new era of charity █
|
|
|
dr1980m
|
|
January 25, 2018, 10:04:16 AM |
|
Bence abartıyorsunuz . Ben ICO Kyc formuda doldurdum aynısını Bounty için gönderdim . ICO Kabul edildi . ICO KYC Formum kabul edildiyse Bounty'nin edilmemesi için bi sebep yok . Neden abarttığımı söylüyorsunuz, hepimiz bu projenin hardcap yapmasında emek sahibi değil miyiz ? Haftalarımızı verdik bu projeye, başlangıçta böyle bir duyuru yapılmış mıydı? KYC' nin adı geçiyor muydu? Yok. Herkes işini bitirdikten sonra, onca emek sarfedildikten sonra "Biz sizi fişlemeye karar verdik" diye yırtık dondan çıkar gibi prosedür sokmaları çok mu etik bir hareketti ? Hocam fişlenmek derken ? Ne anlamda fiş yemiş olabiliriz. Biraz tedirginim bu konuda Yeterince hepimiz fişlendik . Ama bu projede fişlensek ne olur benim de en ufak bir fikrim yok .. Borsalara & Projelere kendi yazılı beyanlarımızla katılıyoruz . İleride bir gün ne şekilde değerlendirecekler merakla bekliyorum.
|
|
|
|
Neo--
|
|
January 25, 2018, 10:09:25 AM |
|
Henüz ben gencken babam kimligini kaybetme oglum adina sirket bile acarlar derdi aimdi ben kendi elimle gönderiyorum kimlik, pasaport ne bulursam ama bunlardan bise olacaginida sanmiyorum arkadaslar. Ona bakarsaniz applede hepimizin parmak izi var
|
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
January 25, 2018, 10:18:09 AM |
|
Henüz ben gencken babam kimligini kaybetme oglum adina sirket bile acarlar derdi aimdi ben kendi elimle gönderiyorum kimlik, pasaport ne bulursam ama bunlardan bise olacaginida sanmiyorum arkadaslar. Ona bakarsaniz applede hepimizin parmak izi var Türkiyede artık sadece kimlikle hiç bişey yapılamıyor . Yapılan varsada tamamen yapan firmanın suçu . E Devlet boşuna çıkmadı arkadaşlar . Arkadaşında dediği gibi apple'da hepimizin parmak izi var
|
|
|
|
byzodiac
|
|
January 25, 2018, 10:48:04 AM |
|
Henüz başka kampanya istemedi ama çoğu örneğin telegramı şart koşmaya falan başladı, hem telegram kullanıcı sayısını artırmak hem de multilerin önüne ufak da olsa geçmek için sanırım, kyc de bence multiyi olabildiğince üç beş de olsa önlemek, pek işe yaramasa da. İcolarda zaten alıyorlar da bountyde almak saçma olmuş inş gelenek olmaz bu böyle.
|
|
|
|
Quite
|
|
January 25, 2018, 11:02:38 AM |
|
Henüz ben gencken babam kimligini kaybetme oglum adina sirket bile acarlar derdi aimdi ben kendi elimle gönderiyorum kimlik, pasaport ne bulursam ama bunlardan bise olacaginida sanmiyorum arkadaslar. Ona bakarsaniz applede hepimizin parmak izi var Türkiyede artık sadece kimlikle hiç bişey yapılamıyor . Yapılan varsada tamamen yapan firmanın suçu . E Devlet boşuna çıkmadı arkadaşlar . Arkadaşında dediği gibi apple'da hepimizin parmak izi var İşte buna katılıyorum. Apple gibi bir firmada bile parmak izimiz ile işlem yapabiliyorsak; çoğu zaman ehliyet almak veya hastanede randevu almak için bile el izimiz isteniyor. E devletin olması ile bir çok kurum şu an online işlemlerini e devlet üzerine kaydırıyor. Bunun sebebi en güvenilir merkez olması. INS bu inceleme işini biraz abarttı. Bugün açıklanacak olan işlem 3 gün sonraya kaldı.
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1156
|
|
January 25, 2018, 06:28:53 PM |
|
Beyler telegramda birisi deadlye onumuzdeki 24 saatte acilir mi liste diye sordu adam tek no yazmis ya daha surecek herhalde bir listryi aciklayaydilar da rahatlayaydik. O degil de su stake iptal olanlari bir digerlerine kaydirsalar harika olur ya
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
mediation
Member
Activity: 364
Merit: 10
|
|
January 25, 2018, 06:38:55 PM |
|
Başka bir hesabım ile katıldım para dağıtımı olmadı fakat değer açısından güzel bir noktadalar. Benim beklentilerim bu coin için yüksek umarım emeğimizin karşılığını alabiliriz.
|
|
|
|
uzayli
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
|
|
January 26, 2018, 11:53:59 AM |
|
token dağıtımı ödül avcıları için ne zaman yapılacak? bu konuda herhangi bir net bilgi varsa, bilen duyan birileri varsa haber verirlerse çok sevinirim. ben de buna göre düşüş vaktini belirleyip alım yapma peşinde olacağım.
|
|
|
|
HSYNTKN
Member
Activity: 336
Merit: 17
|
|
January 26, 2018, 01:10:42 PM |
|
Bir hafta öncesine göre düşmüş durumda. Nerdeyse %40 düşmüş değeri. Tokenler dagitilinca biraz daha değeri düşer gibi daha sonra yükselişe geçecektir. Uzun vadede kazandırır.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
|
|
January 26, 2018, 01:18:03 PM |
|
Tokenlerin tamamı dağıtıldığında fiyatı 3-4 dolara kadar indirirler gibi geliyor bana. Hatta 2.5 yada 2 dolarları bile görebilir fiyat. Alım desteği oluşması için sanırım bu noktalara gelmesi gerekecektir.
|
|
|
|
emrecemsan
|
|
January 26, 2018, 01:32:53 PM |
|
Tokenlerin tamamı dağıtıldığında fiyatı 3-4 dolara kadar indirirler gibi geliyor bana. Hatta 2.5 yada 2 dolarları bile görebilir fiyat. Alım desteği oluşması için sanırım bu noktalara gelmesi gerekecektir.
2 dolara düşerse almayı düşünüyorum hocam ama pek sanmıyorum oralara geleceğini. en fazla 3 dolara falan düşecektir.
|
|
|
|
snykutlug
Member
Activity: 448
Merit: 17
|
|
January 26, 2018, 03:52:44 PM |
|
2-3 Dolar olursa eğer bu alış için çok uygun bir fiyat olur ve hemen alırım bu tokenden çünkü çogu yerde bu projenin çok yükseleceğini ve değerleneceğini söylüyolar bende baktım hakkikatten proje şuan işler durumda sadece piyasayı bekliyor gerisi çok rahat gelicek.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
January 26, 2018, 04:00:04 PM |
|
İns 2-3 dolara düşerse sepete eklenmesi gereken bir coin olur.Borsaya çıktığında 11 doları görmüştü.Piyasanın bozulmasıyla inmeye başladı.Bountyle dağıtıldığında fiyat tam alım seviyesine gelebilir.Takip etmekte yarar var.Herkese bol kazançlar.
|
|
|
|
afmfk
Member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
|
|
January 26, 2018, 04:01:44 PM |
|
İns token son zamanlarda çok duyduğum ve çoğu kişinin portföyüne almak istediği bir token. Şu sıralarda 5 doların altında seyrediyor fiyatı. Çok aşağılara düşeceğini sanmıyorum ama ilk fırsatta bir miktar alacağım.
|
|
|
|
|