nekominer
Full Member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
|
|
June 14, 2018, 01:26:04 PM |
|
Bende Towerbee nin telegram kampanyasındaydım. 481 tane hesaplanmış ama gönderilmedi. Ico fiyatı 0.06 dolarmış
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
June 15, 2018, 12:38:51 PM |
|
Demek ki hocam rütbeye göre dağıtım var. Bende sylon un kuralları çerçevesinde bütün twitleri et ve like yaptım. Sizin seviye ben sen iki üst olduğu için size iyi gelmiş. Bana 768 adet yollamış. Şu yokluktan hiç yoktan iyidir. Umarım ico iş yapar. Bu koşullarda biraz yüzümüz gülmüş olur
Twitter ödülünün rütbe ile ilgisi yok, takipçi sayısına göre ödül kazanılıyor. Muhtemelen siz benim takipçi sayımın altında olan kategoride yer aldınız. Bir de kampanyaya katıldığınız tarih önemli. Sizden birkaç hafta önce başladıysam daha çok retweet ve like hakkım olmuş oluyor
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
hasyurt
|
|
June 15, 2018, 02:42:56 PM |
|
Demek ki hocam rütbeye göre dağıtım var. Bende sylon un kuralları çerçevesinde bütün twitleri et ve like yaptım. Sizin seviye ben sen iki üst olduğu için size iyi gelmiş. Bana 768 adet yollamış. Şu yokluktan hiç yoktan iyidir. Umarım ico iş yapar. Bu koşullarda biraz yüzümüz gülmüş olur
Twitter ödülünün rütbe ile ilgisi yok, takipçi sayısına göre ödül kazanılıyor. Muhtemelen siz benim takipçi sayımın altında olan kategoride yer aldınız. Bir de kampanyaya katıldığınız tarih önemli. Sizden birkaç hafta önce başladıysam daha çok retweet ve like hakkım olmuş oluyor Büyük ihtimalle takipçi sayısı olayı hocam. Ben sylonun kampanyasını görünce girebilecegim ne varsa giriyorum. Twitter'da takipcim şuan için 4000 . Ancak o kadar kasabildim. Ama towerbee kampanyasına başlarken daha azdı. Dediğiniz gibi kategori olayından dolayı. Teşekkürler açıklama icin
|
|
|
|
Bonheur
|
|
June 16, 2018, 10:35:15 PM |
|
bu piyasa bana hiç kimse veya hiçbir şeyin sürekli yukarı doğru gidemeyeceğini öğretti. bir token gibi yükselirken alıp yerinde sayarken başka birine atlamayı bilmek önemli. menejerlerde de bu böyle.amazix veya sylon kadar adı duyulmamış ama iyi işler çıkaran menejerler var.sırf sylon diye her kampanya başarılı olacak diye bir şey yok.olabilir tabi ama bunun da bull ve bear dönemleri var diye düşünmek gerek.
|
|
|
|
trc22@gmail.com
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
June 16, 2018, 10:56:18 PM |
|
Sylonun torq kampanyası iptal edildi diye biliyorum. Illa sylon olacak diye harika para kazanılacak demek zor ayrıca kendiside kelek üzerine uzmanlaşma yolunda ilerliyor
|
|
|
|
editoritalh
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
June 16, 2018, 10:57:40 PM |
|
çoğu kampanyaya jrleri kabul etmemeye başladı hatta bazılarına memberları da kabul etmiyor
|
|
|
|
megadeth1992
Member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
|
|
June 16, 2018, 11:02:57 PM |
|
Sylon un kampanyalarını seviyorum ya geç de olsa sıkıntı olmuyor. Genelde haftalık olarak stakeler sayılıyor. Birde bir soru sorduğunda zaman mesaj attığın zaman cevap veriyor ilgileniyor. Ayrıca kampanya ilerledikçe memberlar ful memberlari kapatıyor. Yani sınırlı sayıda kişi aldığı için daha da iyi oluyor aslında. Ben bu kes başka kamysn seçtim ama diğer imzamda devam eden bulursam girerim artık.
|
|
|
|
onesalt
|
|
June 16, 2018, 11:04:43 PM |
|
Sylon'un kampanyalarını ben de seviyorum, genelde kaliteli işler. Ancak yukarıda bahsedildiği gibi bazen kenarda köşede kalan bountyler de güzel kazandırabiliyor.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
June 19, 2018, 04:34:07 PM |
|
ambit token icosu tamamlanmış ama imzadan hiçbirşey gelmedi daha ne zaman gelir? birde her hangi bir borsaya girecek mi pek takip etmedim ambiti..
|
|
|
|
bekserson
Jr. Member
Activity: 266
Merit: 2
|
|
June 19, 2018, 05:28:51 PM |
|
bi ara sylon wepower bounty managerdı ondan aldılar ve pre ico muydu hardcap yaptılar. bu sylondan alındığı için değil, ico kaliteli olmasından. bu arkadaşın tuttuğu altın olmuyor. hani övüldüğünü görüyoruz ama piyasada tek değil. alternatifler bazen fazlası ile kazandırabilir.
|
Connecting Dual-Crypto into the Real World G M B Platform Pre-Sale Coming Soon!
|
|
|
krm4700
|
|
June 19, 2018, 05:33:39 PM |
|
Campaigns in management In fact, solid campaigns But some can exaggerate the job and take a long time, and there are security concerns at an extreme level.
|
|
|
|
Gocu
Member
Activity: 302
Merit: 12
|
|
June 19, 2018, 05:41:07 PM |
|
Sylon bounty menajerler içinde en ünlü isimdir.Sizin de böyle bir liste hazırlayıp biz aydınlatmanız çok iyi olmuş.Elinize sağlık.Teşekkürler
|
|
|
|
agacsizkoala
Member
Activity: 294
|
|
June 19, 2018, 06:02:23 PM |
|
güzel bir konu olmuş, hocam, hiç bu adamın kampanyalarına katılmadım ama belki ileride katılırım
|
|
|
|
Mobi Coin
Newbie
Activity: 182
Merit: 0
|
|
June 19, 2018, 09:39:28 PM |
|
ambit token icosu tamamlanmış ama imzadan hiçbirşey gelmedi daha ne zaman gelir? birde her hangi bir borsaya girecek mi pek takip etmedim ambiti..
Softcapi geçmişti son hatırladığım. Borsaya girmeden madencilik geliri dağıtılmaya başlayacaktır. Oradan da 3-5 gelir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
waybesuricata (OP)
|
|
June 25, 2018, 08:59:17 PM |
|
Realista kampanyasında güncelleme istenen cüzdan adresleri değiştirilmeye başlanmış. Öncesinde eth istenmişti sonra neo cüzdanla değiştirilmesi konusunda duyuru geldi. Sylon güncellemeye başlamış.
|
|
|
|
cemetin54
Member
Activity: 392
|
|
June 26, 2018, 01:24:09 AM |
|
Hiç bi projesine girmedim ama bu imzadana sonra kontrol ediceğim ilk kişi olucak herkesin güvenini almış salam managerlerden bir tanesi sylon
|
|
|
|
campeck
|
|
June 26, 2018, 06:01:27 AM |
|
İnsanda şans olacak şans, iyi bounty her yerde olabiliyor kimseye bağlı değil, her managerde de patlak bounty olabiliyor, bazen de hiç umulmayan bir fiyat yükselişi yaşanan bountyler olmadık yerlerde karşımıza çıkıyor.
|
|
|
|
usakli64
|
|
June 26, 2018, 06:47:22 AM |
|
Sylon iyi yonetici fakat bazi projelerinde Turkce ceviri almiyor. Turkiye nufus olarak Avrupanin en buyuk ulkelerinden birisi olmasina ragmen bunu gormezden gelebiliyor. Bunun haricinde hakkaniyetli bir yoneticidir.
|
|
|
|
Crypto Toys
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 1
|
|
June 26, 2018, 08:30:13 PM |
|
Sylon iyi yonetici fakat bazi projelerinde Turkce ceviri almiyor. Turkiye nufus olarak Avrupanin en buyuk ulkelerinden birisi olmasina ragmen bunu gormezden gelebiliyor. Bunun haricinde hakkaniyetli bir yoneticidir.
Bu istek ICO ekibinden de geliyor olabilir. Yoksa devamlı olarak çalıştığı iki Türk çevirmen var.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
June 26, 2018, 09:48:44 PM |
|
Belki gözünden kaçan olabilir. Sylon yeni bir bounty yayınlamış. İsteyen arkadaşlar Twitter ve telegram kampanyalarına katılabilir. Twitter da member ve üstünü alıyor 1500 kişi sınırı varmış. Bakmakta fayda var
|
|
|
|
|