andyge
|
|
November 08, 2018, 10:57:28 AM |
|
fenomen olmayı isterim lakin uzun yıllar piyasanın içinde olmak sürekli gün içinde zaman harcamak gerektiren iş yapısı nedeniyle uzmanlaşmak mümkün görünmüyor. kripto işi insanın 24 saatini alacak kadar derin.
|
|
|
|
zonefloor
|
|
November 08, 2018, 11:14:18 AM |
|
bu devirde halen twitter fenomenlerin dediğine göre iş yapıyorsanız x bir şeyi alıp halen satıyorsanız onların hareketlerine göre bu piyasada kaybetmeye mahkumsunuz.
|
|
|
|
ozlemt4296
Member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
|
|
November 08, 2018, 01:21:21 PM |
|
twitterda bu tarz bi sürü kişi var takipçileri yüksek sayılara ulaşmış olanlarda bu kişilerden birçoğu gerçekten analiz yapıp insanları yönlendirirken bazıları da aldıkları coinin fiyatını yükseltmek için insanlara bunu aldırtmaya çalışmaktalar dikkatli olmakta fayda var
|
|
|
|
megadeth1992
Member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
|
|
November 08, 2018, 01:23:50 PM |
|
Genelde bu Twitter fenomenleri aldıkları bir coini millete aldırıp fiyatı artırıp ellerindekini satma peşinde. Hepsi öyle mi tabiki de öyle değil. Yani kendiniz araştırıp kendi yatırımınızı kendiniz yapmanizda fayda var. Daha garanti olur.
|
|
|
|
Dontcry.
|
|
November 08, 2018, 01:32:48 PM |
|
twitter fenomenleri cok can yaktı sımdı hepsi neler yapıyorlardır neler milletin parasından etkilenmeyi bırakın artık yoksa cnaınızı daha cok yanar.
|
|
|
|
Baser
|
|
November 08, 2018, 11:37:40 PM |
|
Fenomen olmayanlar olanlardan daha fazla kazanıyor. Çünkü bu fenomenler insanlara laf yetiştirmekten ve paylaşım yapmaktan odaklanamıyorlar. Onlar ticareti değil fenomenliği seçtiler.
|
|
|
|
CagriZoralioglu
Newbie
Activity: 79
Merit: 0
Visual Designer (Future Whale)
|
|
November 09, 2018, 08:46:46 AM |
|
İngilizcesi iyi olanlar bilir daha doğrusu twitter'da değil youtube'da pro traderlarını takip eder çünkü kendi gösterdikleri ekranlarından daha güvenilir kanıtlarını sunuyorlar. Türkiye'de twitter fenomeni olmak moda zaten jet fadıl, titan, çiflikbank örneklerine bakılırsa millet kolay kolay kanar
|
For Bitcoin Revolution!
|
|
|
rbauer85
Sr. Member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
|
|
November 09, 2018, 12:44:48 PM |
|
kendinden gidişi şekillendiren kripto para pazarının yol alacağı yönü kestirmeye çalışan ama gerçekten sıkı çalışan insanlara saygım sonsuz. diğer yandan bilgi inceleme çalışma olmadan yorum ile tahmin yapanlar piyasadan ayıklanacak.
|
|
|
|
cannbola
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 1
|
|
November 09, 2018, 03:42:17 PM |
|
bunlara kanan adam zaten kaybetmeye gayet de mahkum adamlardır. hiçbir zaman birisinin aklıyla hareket eden birisi olmadım olmam da.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
The Management
|
|
November 10, 2018, 09:51:22 PM |
|
Fenomen olmayanlar olanlardan daha fazla kazanıyor. Çünkü bu fenomenler insanlara laf yetiştirmekten ve paylaşım yapmaktan odaklanamıyorlar. Onlar ticareti değil fenomenliği seçtiler.
Güzel bir bakış açısı bende katılıyorum buna. Zaten şöyle bir durum var ki bu fenomen! dediğimiz arkadaşların pek çoğu zaten ekstra para kazanma amacıyla fenomenlik yapıyorlar.
|
|
|
|
tartibaya
|
|
November 10, 2018, 11:08:01 PM |
|
Kaç kişinin ne dediği öenmli değil 1. planda kendi tecruben önemli tecrube yoksada kucuk miktarlar ile bu kazanılabilir. Fenomen adam alım yapın der kendi stopp lossu çakar sonra şu fiyattan sattım gitti der dımdızlak kalırsın
|
|
|
|
Baser
|
|
November 10, 2018, 11:29:35 PM |
|
Güzel bir bakış açısı bende katılıyorum buna. Zaten şöyle bir durum var ki bu fenomen! dediğimiz arkadaşların pek çoğu zaten ekstra para kazanma amacıyla fenomenlik yapıyorlar. Kesinlikle. Hatırlayanlar vardır. Forumda aldıkları coinleri shilleyenler vardı. O zamanlar Twitter'da çok az kişi vardı. İşte şuan fenomenlerin birçoğu burada bunu farkedip Twitter'a geçenlerdir. Burada 3-5 kişi ile yapmaya çalışıyorlardı, Twitter'da binler onbinler.
|
|
|
|
kimkimokoki
|
|
November 16, 2018, 12:55:15 PM |
|
ben pazarda neyin nasıl ne zaman yükseleceğini bileceğim sonra gelip sosyal medyada ilan edeceğim niye yatır parayı çuvalla geri al fenomensin madem dalga geçin bakmayın fenomen iddiasında bulananlara.
|
|
|
|
Suskunadam
|
|
November 16, 2018, 01:41:38 PM |
|
Twitter fenomenlerinin yaptığı tek şey ego tatmini ve tabi spekülasyonlar ile kazanç sağlama grup kurup ücret alanlarda var ama tabi adam gibi adamlarda yok değil
|
|
|
|
2run
|
|
November 16, 2018, 02:26:03 PM |
|
Abi en sinir olduğum insan toplulukları yemin ediyorum. 'yatırım tavsiyesi değildir' yazanı görünce basıyorum içimden küfürü. Piyasa az hereketlensin twitter da analizden adım atamıyorsunuz. çöktüğü zaman kimse yönlendiremiyor çünkü kendi sikik formüllerini uyduramıyorlar. bir iki fenomen analiz atınca o analizleri değiştirip.. fibonacci yok sikinoski yok anasının nikahı diye yayıp prim yapıyorlar. Boğa piyasasında analiz vermek basit tahmin etmek çok basit zaten.. o ara ortaya tezek analizi bile atsan X15 fiyat artışı yapıyor.. yani bunlara kanmak yerine kendinizi geliştirip az çok bilgi sahibi olun. ben geliştiremedim olamadım mesela
|
|
|
|
ugurum15
Member
Activity: 532
Merit: 22
|
|
November 16, 2018, 04:30:04 PM |
|
Abi en sinir olduğum insan toplulukları yemin ediyorum. 'yatırım tavsiyesi değildir' yazanı görünce basıyorum içimden küfürü. Piyasa az hereketlensin twitter da analizden adım atamıyorsunuz. çöktüğü zaman kimse yönlendiremiyor çünkü kendi sikik formüllerini uyduramıyorlar. bir iki fenomen analiz atınca o analizleri değiştirip.. fibonacci yok sikinoski yok anasının nikahı diye yayıp prim yapıyorlar. Boğa piyasasında analiz vermek basit tahmin etmek çok basit zaten.. o ara ortaya tezek analizi bile atsan X15 fiyat artışı yapıyor.. yani bunlara kanmak yerine kendinizi geliştirip az çok bilgi sahibi olun. ben geliştiremedim olamadım mesela Kısa samsun bunların en sikik olanı. Bir iki eleştiri yapınca hemen engellemiş beni. Bir aralar paralı grup kuranlara kızıyordu sonra kendiside böyle bir işe kalkıştı. Sanki bir bok biliyor gibi. Aq çocuğu. Dolu bunlardan. Postunu okudum ve güldürdügun yerler var
|
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
November 16, 2018, 04:41:03 PM |
|
Fenomen olarak adlandirilanlarin çoğu sadece bu işe daha önce girmiştir onun dışında birşey bildikleri yok.
|
|
|
|
BitcoinTurk
|
|
November 16, 2018, 05:20:39 PM |
|
Daha önce defalarca söylediğim gibi, bu sektörde asla başkalarının tavsiyeleri ile yatırım yapılmaması gerekiyor. Tavsiye yapan kişi istediği kadar fenomen veya istediği kadar bilgili olsun fark etmeksizin kendi araştırmamızı yapmadan yatırım yapılmaması gerekiyor. Özellikle Twitter fenomenlerinin yaptığı tavsiyeler konu sahibi arkadaşın da belirttiği gibi kendi ceplerini düşünerek yapıldığı için genellikle küçük yatırımcı bu tavsiyelerden de para kazanmıyor. Kazandığını iddia eden küçük yem balıkları ise ya para karşılığı o yorumları yapıyordur yada atılan tweet'i anında gördüğü için yükselen talep nedeni ile düşük kar marjı elde etmiştir.
|
|
|
|
MadeinKayseri
Jr. Member
Activity: 93
Merit: 2
|
|
November 16, 2018, 06:11:34 PM |
|
Twitter fenomenlerinin çoğunun çıkış noktası da bu forum bazıları hala aramızdalar bazılarının hesapları kapandı gitti. Bir icoyu övüp refli link verip dağa taşa sığdıramadıktan sonra iconun telegram kanalında when bounty ? yazan, ekşisözlükten adam toplayıp ekşisözlük üzerinden shitcoinini shilleyen fenomen gördü bu gözler maalesef.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
November 16, 2018, 06:11:46 PM |
|
Mevzu kanıp kanmamak değil.Değerli bilgilerini okursun kendi akıl süzgeçinden geçirirsin işe yarayanları değerlendirirsin.Son kararı araştırıp kendin karar verirsin.Tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden istifade etmek yararlıdır.Ama şu coini al diyorsalar uzak durmak lazım.Sen o al dediğini görene kadar zaten yükselmiştir o.Grafik teknik paylaşımlarından yararlanılabilir.
|
|
|
|
|