Bitcoin Forum
December 16, 2017, 05:21:09 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 316 »
  Print  
Author Topic: [TEK] TEKcoin Hi-PoS hybrid pos/pow no premine/ipo/ico  (Read 438973 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
danilom
Member
**
Offline Offline

Activity: 92



View Profile
May 01, 2014, 08:53:59 PM
 #241

Well im searchin into the Makefile and i cant see tekcoinUnits.h with U.. just tekcoinunits.h

and in src/qt/ just tekcoinunits.h appear

any idea?

BTC - 1Lc9SRNYthrYFAJpJ5zxVWBgtXjQ7oYsRB

Bitmessage: BM-2cWq7FqzkzESHrm4w9RfTkg1PGRGhQhtpe
1513401669
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513401669

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513401669
Reply with quote  #2

1513401669
Report to moderator
1513401669
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513401669

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513401669
Reply with quote  #2

1513401669
Report to moderator
1513401669
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513401669

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513401669
Reply with quote  #2

1513401669
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513401669
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513401669

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513401669
Reply with quote  #2

1513401669
Report to moderator
1513401669
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513401669

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513401669
Reply with quote  #2

1513401669
Report to moderator
presstab
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288


Pivx Core Developer - HyperStake Founder


View Profile
May 01, 2014, 09:02:34 PM
 #242

Well im searchin into the Makefile and i cant see tekcoinUnits.h with U.. just tekcoinunits.h

and in src/qt/ just tekcoinunits.h appear

any idea?

I see it, and the compile error tells you where. /src/qt/coincontroldialog.cpp line 5

A quick search through the directory tells me this is the only occurance of the capital U - but could be wrong


presstab's Block Explorer Service | Only $10/mo for most coins! | Richlist w/ Address Claim | Market Cap Charts | Stake Weight Tracking | PoS % Rate Tracking
PIVX - Private Instant Verified Tx | HyperStake - Fun & Easy High Reward Staking
thundertoe
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938



View Profile
May 02, 2014, 03:10:22 AM
 #243

i can confirm it does show stake wieghts
Tranz
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190


May the force bit with you.


View Profile
May 02, 2014, 03:16:09 AM
 #244

i can confirm it does show stake wieghts

Whatever bounties are out there, you can give mine to Presstab.

Let me know if you can find the original source code, so we can fix the sync issue.

HBN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=303749.0
hobonickels.info HBN F1TranzWqFGZyFeTMu6iLbtTQgdXuJPsiL
Robense
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
May 02, 2014, 03:37:59 AM
 #245

I'm gonna watch it anyway, could Surprise me.
ofeefee
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840



View Profile
May 02, 2014, 06:06:53 AM
 #246

holy smokes, that is amazing work!  running presstabs version, coin control and confirmations listed.  I don't have any coins staking at the moment, but runs good.

I have another system that never had tek on it.  it sees nodes, but doesn't sync, is there a way you could have it force sync with a node?

presstab
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288


Pivx Core Developer - HyperStake Founder


View Profile
May 02, 2014, 06:14:45 AM
 #247

holy smokes, that is amazing work!  running presstabs version, coin control and confirmations listed.  I don't have any coins staking at the moment, but runs good.

I have another system that never had tek on it.  it sees nodes, but doesn't sync, is there a way you could have it force sync with a node?

For the time being you need to download the initial download of the block chain here https://drive.google.com/file/d/0B0M-bp2HC0eYdXlqc0RQWkFFRnc/edit?usp=sharing

Put that into your appdata folder. If you aren't familiar with this process then check out this link http://wiki.hobonickels.info/index.php?title=Replace_Blockchain

presstab's Block Explorer Service | Only $10/mo for most coins! | Richlist w/ Address Claim | Market Cap Charts | Stake Weight Tracking | PoS % Rate Tracking
PIVX - Private Instant Verified Tx | HyperStake - Fun & Easy High Reward Staking
mighty jol
Member
**
Offline Offline

Activity: 98


View Profile
May 02, 2014, 06:23:21 AM
 #248

i have 2 mature blocks ready to stake so i will check if presstab's version calculation on weight works accordingly^^
no problem updating so far.

ofeefee
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840



View Profile
May 02, 2014, 06:25:17 AM
 #249

holy smokes, that is amazing work!  running presstabs version, coin control and confirmations listed.  I don't have any coins staking at the moment, but runs good.

I have another system that never had tek on it.  it sees nodes, but doesn't sync, is there a way you could have it force sync with a node?

For the time being you need to download the initial download of the block chain here https://drive.google.com/file/d/0B0M-bp2HC0eYdXlqc0RQWkFFRnc/edit?usp=sharing

Put that into your appdata folder. If you aren't familiar with this process then check out this link http://wiki.hobonickels.info/index.php?title=Replace_Blockchain

I used the following when starting out initially so it also is an option if you didn't want to download the chain.
download the client with the nongradiant logos, get the dlls from hbn(or others) files, it will sync properly, then you can add this one once synced and get all the new features.

presstab
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288


Pivx Core Developer - HyperStake Founder


View Profile
May 02, 2014, 06:31:37 AM
 #250

Made a real quick revision to the v1.0 of my wallet, had a few things bugging me.

Fixed splash screen - added unlock wallet - added QR code

https://github.com/presstab/TEK/releases/tag/v1.0.1

presstab's Block Explorer Service | Only $10/mo for most coins! | Richlist w/ Address Claim | Market Cap Charts | Stake Weight Tracking | PoS % Rate Tracking
PIVX - Private Instant Verified Tx | HyperStake - Fun & Easy High Reward Staking
mighty jol
Member
**
Offline Offline

Activity: 98


View Profile
May 02, 2014, 06:47:07 AM
 #251

so many good updates  Grin stake weight shows up well on my side. everything going well as usual.

ofeefee
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840



View Profile
May 02, 2014, 06:58:54 AM
 #252

Made a real quick revision to the v1.0 of my wallet, had a few things bugging me.

Fixed splash screen - added unlock wallet - added QR code

https://github.com/presstab/TEK/releases/tag/v1.0.1

i went to menu, unlock wallet, nothing happens...

solarion
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


FastInvest- Future of Digital Banking


View Profile
May 02, 2014, 07:10:27 AM
 #253

Made a real quick revision to the v1.0 of my wallet, had a few things bugging me.

Fixed splash screen - added unlock wallet - added QR code

https://github.com/presstab/TEK/releases/tag/v1.0.1

i went to menu, unlock wallet, nothing happens...

Was the wallet locked at the time?

@presstab

Thanks for all your effort. Outstanding work man!

danilom
Member
**
Offline Offline

Activity: 92



View Profile
May 02, 2014, 12:18:23 PM
 #254

still cant compile in linux.

seems to only work in windows environment

After modify tle line 5 in src/qt/coincontroldialog.cpp changing coincontrolUnits.h to coincontrolunit.h move forward but later stop compilation here:

/usr/bin/ld: cannot find -lboost_system-mgw48-mt-s-1_55
/usr/bin/ld: cannot find -lboost_filesystem-mgw48-mt-s-1_55
/usr/bin/ld: cannot find -lboost_program_options-mgw48-mt-s-1_55
/usr/bin/ld: cannot find -lboost_thread-mgw48-mt-s-1_55
collect2: error: ld returned 1 exit status
make: *** [tekcoin-qt] Error 1

i think is looking for windows tools in linux
is there a way to fix it?
or is possible to find a linux source ?

Thanks

BTC - 1Lc9SRNYthrYFAJpJ5zxVWBgtXjQ7oYsRB

Bitmessage: BM-2cWq7FqzkzESHrm4w9RfTkg1PGRGhQhtpe
squiggie
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 147


View Profile WWW
May 02, 2014, 01:26:23 PM
 #255

still cant compile in linux.

seems to only work in windows environment

After modify tle line 5 in src/qt/coincontroldialog.cpp changing coincontrolUnits.h to coincontrolunit.h move forward but later stop compilation here:

/usr/bin/ld: cannot find -lboost_system-mgw48-mt-s-1_55
/usr/bin/ld: cannot find -lboost_filesystem-mgw48-mt-s-1_55
/usr/bin/ld: cannot find -lboost_program_options-mgw48-mt-s-1_55
/usr/bin/ld: cannot find -lboost_thread-mgw48-mt-s-1_55
collect2: error: ld returned 1 exit status
make: *** [tekcoin-qt] Error 1

i think is looking for windows tools in linux
is there a way to fix it?
or is possible to find a linux source ?

Thanks

Isn't there a way to specify the gcc compile in the Linux build? Sorry, I can't remember how to do that.

presstab
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288


Pivx Core Developer - HyperStake Founder


View Profile
May 02, 2014, 01:28:03 PM
 #256

still cant compile in linux.

seems to only work in windows environment

After modify tle line 5 in src/qt/coincontroldialog.cpp changing coincontrolUnits.h to coincontrolunit.h move forward but later stop compilation here:

/usr/bin/ld: cannot find -lboost_system-mgw48-mt-s-1_55
/usr/bin/ld: cannot find -lboost_filesystem-mgw48-mt-s-1_55
/usr/bin/ld: cannot find -lboost_program_options-mgw48-mt-s-1_55
/usr/bin/ld: cannot find -lboost_thread-mgw48-mt-s-1_55
collect2: error: ld returned 1 exit status
make: *** [tekcoin-qt] Error 1

i think is looking for windows tools in linux
is there a way to fix it?
or is possible to find a linux source ?

Thanks

What version of boost do you have?  I have it set for 1.55 .  also the first part of the .pro file might need to be commented out for Linux builds.  I am on mobile all day so don't have much detail to give but if you check out .pro files of other coins like hbn it will give a good clue.

presstab's Block Explorer Service | Only $10/mo for most coins! | Richlist w/ Address Claim | Market Cap Charts | Stake Weight Tracking | PoS % Rate Tracking
PIVX - Private Instant Verified Tx | HyperStake - Fun & Easy High Reward Staking
cazze
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31


View Profile
May 02, 2014, 02:16:26 PM
 #257

still cant compile in linux.

seems to only work in windows environment

After modify tle line 5 in src/qt/coincontroldialog.cpp changing coincontrolUnits.h to coincontrolunit.h move forward but later stop compilation here:

/usr/bin/ld: cannot find -lboost_system-mgw48-mt-s-1_55
/usr/bin/ld: cannot find -lboost_filesystem-mgw48-mt-s-1_55
/usr/bin/ld: cannot find -lboost_program_options-mgw48-mt-s-1_55
/usr/bin/ld: cannot find -lboost_thread-mgw48-mt-s-1_55
collect2: error: ld returned 1 exit status
make: *** [tekcoin-qt] Error 1

i think is looking for windows tools in linux
is there a way to fix it?
or is possible to find a linux source ?

Thanks

What version of boost do you have?  I have it set for 1.55 .  also the first part of the .pro file might need to be commented out for Linux builds.  I am on mobile all day so don't have much detail to give but if you check out .pro files of other coins like hbn it will give a good clue.

Did you commented the following in tekcoin-qt.pro before you generated the Makefile?

Code:
#uncomment the following section to enable building on windows:
#windows:LIBS += -lshlwapi
#LIBS += $$join(BOOST_LIB_PATH,,-L,) $$join(BDB_LIB_PATH,,-L,) $$join(OPENSSL_LIB_PATH,,-L,) $$join(QRENCODE_LIB_PATH,,-L,)
#LIBS += -lssl -lcrypto -ldb_cxx$$BDB_LIB_SUFFIX
#windows:LIBS += -lws2_32 -lole32 -loleaut32 -luuid -lgdi32
#LIBS += -lboost_system-mgw48-mt-s-1_55 -lboost_filesystem-mgw48-mt-s-1_55 -lboost_program_options-mgw48-mt-s-1_55 -lboost_thread-mgw48-mt-s-1_55
#BOOST_LIB_SUFFIX=-mgw48-mt-s-1_55
#BOOST_INCLUDE_PATH=C:/deps/boost_1_55_0
#BOOST_LIB_PATH=C:/deps/boost_1_55_0/stage/lib
#BDB_INCLUDE_PATH=C:/deps/db-4.8.30.NC/build_unix
#BDB_LIB_PATH=C:/deps/db-4.8.30.NC/build_unix
#OPENSSL_INCLUDE_PATH=C:/deps/openssl-1.0.1g/include
#OPENSSL_LIB_PATH=C:/deps/openssl-1.0.1g
#MINIUPNPC_LIB_PATH=C:/deps/miniupnpc
#MINIUPNPC_INCLUDE_PATH=c:/deps

Works like a charm here,

cazze
presstab
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288


Pivx Core Developer - HyperStake Founder


View Profile
May 02, 2014, 02:40:45 PM
 #258

Awesome cazze thanks for showing the lines of code to comment out and confirming it does in fact build on Linux.  The newest release has two lines below UPNP that will also need to be commented out.  They start with qrencode.

presstab's Block Explorer Service | Only $10/mo for most coins! | Richlist w/ Address Claim | Market Cap Charts | Stake Weight Tracking | PoS % Rate Tracking
PIVX - Private Instant Verified Tx | HyperStake - Fun & Easy High Reward Staking
ofeefee
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840



View Profile
May 02, 2014, 03:53:55 PM
 #259

Made a real quick revision to the v1.0 of my wallet, had a few things bugging me.

Fixed splash screen - added unlock wallet - added QR code

https://github.com/presstab/TEK/releases/tag/v1.0.1

i went to menu, unlock wallet, nothing happens...

Was the wallet locked at the time?

@presstab

Thanks for all your effort. Outstanding work man!

Just tested it, wallet is locked, I clicked the unlock for pos in the menu and nothing happens.

presstab
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288


Pivx Core Developer - HyperStake Founder


View Profile
May 02, 2014, 04:00:01 PM
 #260

Made a real quick revision to the v1.0 of my wallet, had a few things bugging me.

Fixed splash screen - added unlock wallet - added QR code

https://github.com/presstab/TEK/releases/tag/v1.0.1

i went to menu, unlock wallet, nothing happens...

Was the wallet locked at the time?

@presstab

Thanks for all your effort. Outstanding work man!

Just tested it, wallet is locked, I clicked the unlock for pos in the menu and nothing happens.
Ofeefee this new button really is in testing right now. I added it to the source code without being completely finished and tested so it was part of the updated release because I didn't want to go back and remove it for more testing.  I will go through the code of it more thoroughly and hopefully get it working soon.

Right now I think the problem may stem from line 282 of tekcoingui.cpp in the presstab repo.  I think the formint needs to be deleted.  I will change and compile later today.

presstab's Block Explorer Service | Only $10/mo for most coins! | Richlist w/ Address Claim | Market Cap Charts | Stake Weight Tracking | PoS % Rate Tracking
PIVX - Private Instant Verified Tx | HyperStake - Fun & Easy High Reward Staking
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 316 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!