Bitcoin Forum
November 23, 2017, 05:00:58 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
  Print  
Author Topic: [ANN] "Cubits"(QBT) HI POS Coin v2.1.3-Starbuck UPDATED!  (Read 45217 times)
goemon888
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 338



View Profile WWW
November 25, 2013, 12:51:24 PM
 #81

"and the v2 address they where sent from"

Where I see this?

1511456458
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511456458

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511456458
Reply with quote  #2

1511456458
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511456458
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511456458

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511456458
Reply with quote  #2

1511456458
Report to moderator
vesperwillow
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616


View Profile
November 25, 2013, 07:47:35 PM
 #82

I see on the pool it shows a QBT/LTC exchange rate.. is this based on something or is it arbitrary? if it's based on something, I'm making quite a decent paycheck today lol

dreamwatcher
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064


View Profile WWW
November 25, 2013, 08:58:40 PM
 #83

"and the v2 address they where sent from"

Where I see this?

The truth is that it is almost impossible to do this because of the way coins are stored in the wallet. Even trying to consolidate to one address through the block chain does not always work.

I just sent in my redemption for both the coins in the V2 pool and my personal stash, and I tried several methods of consolidation. In the end I consolidated the best I could and sent the transaction information with the request.

With small amounts it is more likely to work, but when trying to redeem over 600K coins it just does not work that way.

The normal method is to use the "sendfrom" command in the debug window or command line.

sendfrom <fromaccount> <ToCubitsAddress> <amount>

Again this is tricky, as coins in the wallet are stored in many different addresses you don’t see that the wallet keeps track of.



cassieheart
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 332



View Profile
November 25, 2013, 09:18:54 PM
 #84


http://qbt.ispace.co.uk added to the [ANN]

QBT - Cubits now added to the iSpace SHA256 Mining Pools at http://qbt.ispace.co.uk
ahmed_bodi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518

Bitrated user: ahmedbodi.


View Profile
November 25, 2013, 09:22:41 PM
 #85

I see on the pool it shows a QBT/LTC exchange rate.. is this based on something or is it arbitrary? if it's based on something, I'm making quite a decent paycheck today lol

Its not an actual exchange rate I'm afraid but I may send out offers to buy peoples coins

Bitrated user: ahmedbodi.
dreamwatcher
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064


View Profile WWW
November 25, 2013, 09:23:33 PM
 #86

I have sorted through the V2 pool database and have records of what everybody is owed.

The problem is everybody has new addresses now. I will need to e-mail everybody with a balance to get their new V3 address.

I will start when I receive the V3 coins from Cassie.



Please go to the pool: http://qbtcoin.com

For instructions on how to redeem your V3 coins from the pool.

As for restarting the pool with V3:

If ahmed_bodi decides to keep his pool running, I will not be reopening the pool, at least not right away. If not, I will try to get the pool back up ASAP.

One pool is enough for now and quite honestly I am far behind in my other projects, also due to lack of funding I may be shutting down some of my VPS.

CCE is on the verge of collapse and I hope by getting some of the other projects finished  I can get the funds needed to keep running.



DarthNoodle
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50


View Profile
November 25, 2013, 09:58:05 PM
 #87

Hi,

im trying to send you the 942677 QBT (V2) but i keep getting "Transaction to Large". can anyone give me pointers on this?

any help would very much be appreciated!
MaGNeT
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


Waves | 3PHMaGNeTJfqFfD4xuctgKdoxLX188QM8na


View Profile WWW
November 25, 2013, 09:59:34 PM
 #88

Hi,

im trying to send you the 942677 QBT (V2) but i keep getting "Transaction to Large". can anyone give me pointers on this?

any help would very much be appreciated!

Make smaller transactions.
Try 100,000 or smaller.

If that doesn't help, close the client, delete the debug.log in your roaming folder and start it again.

May take a while to send 100k, had to send quite a few this way yesterday Tongue

Unofficial Waves topic: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2142722   |   My Waves address alias = magnet
dreamwatcher
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064


View Profile WWW
November 25, 2013, 10:01:32 PM
 #89

Hi,

im trying to send you the 942677 QBT (V2) but i keep getting "Transaction to Large". can anyone give me pointers on this?

any help would very much be appreciated!

Break it up into smaller transaction. I was only able to send about 25000 at a time when I was trying to consolidate to send to Cassie.

Remember inputs have to become outputs to merge. So if you are sending 100,000 when all your inputs are 10, it would require 10,000 inputs in the transaction on the block chain.


DarthNoodle
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50


View Profile
November 25, 2013, 10:04:22 PM
 #90

ahh ok,

i have one receive address in my wallet is this the address that will show up on the destination end?

im not too sure what you mean on inputs/outputs, if i send 100,000 then it places 10,000 inputs in the trasaction?  do you have any url/documentation where i can read up on this?
dreamwatcher
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064


View Profile WWW
November 25, 2013, 10:23:49 PM
 #91

ahh ok,

i have one receive address in my wallet is this the address that will show up on the destination end?

im not too sure what you mean on inputs/outputs, if i send 100,000 then it places 10,000 inputs in the trasaction?  do you have any url/documentation where i can read up on this?

Lets say you were mining, and all your mining rewards were 10 coins. You now have a 10 coin input for every block you mined. IF someone sends you 200 coins, you now have a 200 coin input.

Now lets say you want to send somebody 500 coins.

You would send one output of 200 coins from the input you received for 200 coins.

You would  send thirty - 10 coin outputs (300 coins)  from the 10 coin inputs you received from mining. This makes a total of 31 inputs.

This would create a 500 coin input to whoever you are sending.

It works the other way also:

If the person who got the 500 coin input wants to send 200 coins to somebody:

They would create a 500 coin output that would be send to two addresses(Inputs)

A 200 coin input to the address they wanted to send to and a 300 coin input back to the sending wallet as change (To a new address in the wallet-all this record keeping is under the hood, so the user does not need to keep track)

DarthNoodle
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50


View Profile
November 25, 2013, 10:40:21 PM
 #92

got you! i completely understand Smiley

many thanks for the clear explanation!  Smiley
Gundamcoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
November 25, 2013, 10:45:07 PM
 #93

I'm deleting my QBT v2 wallet.dat, ~70k, for the cause Wink

GPL:FG1UoCjLQ3eGwSLDfNHKaXNqpTcgavNFqk UFC:C6u8jZcuy5YK6JS8kq7MsCAnVBBT1HktHa QBT:CUjSgfQMXXDNF5k8AS1RYJvcRQrkAXcHfT CAP:EuEcKdgU2eXwDBwH1Z5HsEVHxZJSyPwwvW KED:
ahmed_bodi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518

Bitrated user: ahmedbodi.


View Profile
November 25, 2013, 10:51:01 PM
 #94

dreamwatcher could i get a cryptsy api key for you? id like to make a donation since ive really been looking forward to cce3. i hope ive fixed the bugs in the pool so it will stay open but if it errors out (hopefully wont) then if worst comes to the worst then i guess closing is the only option.

Bitrated user: ahmedbodi.
dreamwatcher
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064


View Profile WWW
November 26, 2013, 02:31:36 AM
 #95

Just a note to those trying to compile to QT version on Linux:

You will need to rename the file:
cubits3/cubits3/src/qt/Cubitsstrings.cpp

To:

cubits3/cubits3/src/qt/Cubitstrings.cpp


For it to compile.
platti
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 251



View Profile WWW
November 26, 2013, 08:56:38 AM
 #96

Just a note to those trying to compile to QT version on Linux:

You will need to rename the file:
cubits3/cubits3/src/qt/Cubitsstrings.cpp

To:

cubits3/cubits3/src/qt/Cubitstrings.cpp


For it to compile.

thank you, now it works :-)

cassieheart
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 332



View Profile
November 26, 2013, 09:34:42 AM
 #97

Cubits v2 Redemption is now Closed. Any one who pm's me about v2 redemption will be ignored.
If I leave it open people will keep mining cubits v2 and take advantage of the system.
People who pm'ed me before 4am EST -5 UTC 11/26/2013 your redemption will still be processed.
Thank you for your understanding.
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1638



View Profile
November 26, 2013, 10:10:53 AM
 #98

QBT received,
thank cassie  Wink

ryanb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134



View Profile
November 26, 2013, 12:53:17 PM
 #99

received my qbt2

Thanks

https://bitcoinfundingteam.com/ref/SatoshiTeam
turn 0.1 BTC to 80BTC week after week!!!
platti
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 251



View Profile WWW
November 26, 2013, 01:11:54 PM
 #100

v3 qbts arrived , thx Smiley

Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!