BTCXchange Trading BETA este o aplicație care vă permite tranzacționarea facilă de BTC pe platforma BTCXchange.ro, direct de pe dispozitivul mobil pe care îl utilizați și pe care rulează Android 4.0 sau o versiune mai recentă. Tranzacțiile sunt sincronizate atât cu contul dvs. web cât și cu restul dispozitivelor pe care le folosiți în paralel. De asemenea, BTCXchange Trading BETA oferă utilizatorului ultimele actualizări de preț ale monedei Bitcoin în moduri personalizate folosind alarme acustice și vizuale.
Suntem mereu îmbunătățirea acestui produs. Dacă doriți să contribuiți la varianta BETA a acestei aplicații BTCXchange Trading cu sugestii, raportare de erori sau bug-uri, vă rugăm să ne acordați un feedback sau să ne contactați pe email la
support@btcxchange.roCARACTERISTICI APLICAȚIE:• protecție PIN sau NFC la autentificare
• API prin scanarea cheii de conectare
• acceptare Bitcoin prin cod QR
• raport de comenzi personale
• grafice pentru cerere/ofertă și fluctuația prețului la Bitcoin
• raport cerere/ofertă cu datele tuturor utilizatorilor platformei BTXchange.ro
• detalii cont personal, sold curent și istoric comenzi
• raport ultimele tranzacții efectuate pe platforma BTXchange.ro
• tranzacții de vânzare/cumpărare Bitcoin
• notificări sistem (alarmă acustică și vizuală) când prețul de vânzare/cumpărare atinge valoarea utilizatorului
• ticker reglabil despre fluctuația prețului Bitcoin
Puteți afla mai multe detalii despre Bitcoin la:
https://www.btcxchange.ro/whatLicență: GPLv3
Folosiți această aplicație pe propriul risc!
http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.en.html Timpul de reimprospatare este cam mic. Nu vreau sa stiu la fiecare jumatate de ora in weekend sa stiu ca nu s-a schimbat de fapt pretul. Eventual daca se schimba, sa apara, daca nu, nu. As prefera alternativ ceva pana in 4 ore. Vreau sa stiu daca e important sa ma uit la pret sau nu.
Graficele nu imi plac, niciuna din variante. La prima nu poti identifica valorile pe linie, la al doilea culorile sunt prea saturate si lumanarile prea late. Iconitele inafara de primele doua sunt greu de inteles, dau click pe ele sa caut ce doresc. In plus telefoanele noi au rezolutii mai bune ca un monitor desktop, se vad sters.
Si la fel ca pe site, cineva uraste listele. Nu pot sorta orders. In plus am atatea comenzi deschise incat nu toate primesc X. Nu am dat click pe sterge toate comenzile, da sa nu indrazneasca aplicatia sa stearga usor lista
Alarmele nu le inteleg, aia cu sunet ramane blocata mult timp.
Foarte buna ideea cu aplicatia, sper sa nu injurati cand cititi review-ul unui om stresat, sunt sigur ca stiti deja ce trebuie imbunatatit, felicitari pentru publicare!