Bitcoin Forum
November 01, 2024, 04:20:59 PM *
News: Bitcoin Pumpkin Carving Contest

Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Care este a doua moneda FIAT pe care ati dori sa o puteti tranzactiona pe BTCXchange.ro
EUR
USD

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 »  All
  Print  
Author Topic: BTCXChange.RO - Un Exchange Romanesc / Thread Official!  (Read 36355 times)
M0ndialu
Hero Member

Activity: 819
Merit: 1000

View Profile WWW
April 29, 2014, 05:10:09 AM
Last edit: April 29, 2014, 09:09:51 PM by M0ndialu

Am facut si eu o mica retragere si mi-a auto completat numele invers de gen "prenume-prenume nume", sper sa fie ok si poate imi ajung banii pana maine sa am de 1 Mai de un gratar Cheesy

Edit: Am primit banii! Retragere facuta la 8 dimineata iar in cateva ore am avut banii in cont!

HrN
Sr. Member

Activity: 339
Merit: 250

View Profile
April 30, 2014, 07:26:53 AM

Lucrati si pe 1 Mai?

.()_().
btcxchange.ro (OP)
Full Member

Activity: 186
Merit: 100

View Profile WWW
April 30, 2014, 10:09:04 AM

Lucrati si pe 1 Mai?

Buna ziua,

Platforma BTCXChange.ro functioneaza non-stop, doar suportul va fi inactiv pe data de 1 Mai 2014; iar bancile nu vor fi operationale.
HrN
Sr. Member

Activity: 339

View Profile
May 01, 2014, 05:16:09 AM

Voi cunoasteti mai bine legile. Imi puteti raspunde si mie la acest topic: https://bitcointalk.org/index.php?topic=591197.0 ?

.()_().
btcxchange.ro (OP)
Full Member

View Profile WWW
May 05, 2014, 12:32:30 PM

Downtime Mentenanta Programata - 10 - 11 Mai

Stimati clienti,

Va anuntam efectuarea unei lucrari programate in intervalul 10 - 11 Mai inclusiv (Sambata, Duminica).

In intervalul mentionat serviciile BTCXchange.ro de depunere/retragere/trade Bitcoin vor fi dezactivate.

Downtime-ul are ca scop migrarea serviiciilor pe noul cluster de servere BTCXchange impreuna cu alte inbunatatiri/optimizari a serviciilor.

BTCXChange.ro va transmite aceasta notificare pentru ca Dumneavoastra sa puteti determina masurile necesare asigurarii continuitatii afacerii.
Regretam inconvenientele pe care aceasta lucrare le poate avea asupra dumneavoastra si va multumim pentru intelegere.

Cu stima,

Echipa Support BTCXchange.ro
btcxchange.ro (OP)
Full Member

View Profile WWW
May 06, 2014, 03:24:51 PM

Listare BTCXchange.RO si perechea BTC/RON listat acum si pe BitcoinCharts
http://www.bitcoincharts.com/markets/btcxchangeRON.html
BombaUcigasa
Legendary
*

Activity: 1442
Merit: 1005

View Profile
May 11, 2014, 08:26:36 PM

Ar trebui sa notati si pe site perioada de downtime.
S-a terminat.

Oricum in weekend nu prea este activitate...
btcxchange.ro (OP)
Full Member

View Profile WWW
May 13, 2014, 01:31:33 PM

Mici modificari azi:

- Au fost adaugate statistici zilnice/saptamanare/lunare pe pagina de aterizare BTCXchange.
- Statistica se poate retrage automat din noul SimpleAPI/Stats https://api.btcxchange.ro/stats (https://api.btcxchange.ro)
- Support QR pentru pasarea de API Key  intre aplicatii

usorin
Hero Member

Activity: 1134
Merit: 500

View Profile
May 19, 2014, 07:52:05 AM

Wooaw  mi se pare impresionant, chiar nu stiam ca avem si noi un exchange pentru bitcoin.
Am sa il folosesc si eu cat de curand mai ales ca observ numai feedback-uri pozitive.
btcxchange.ro (OP)
Full Member

View Profile WWW
May 21, 2014, 01:13:25 PM

Stimati clienti,
va prezentam ultimele imbunatatiri aduse platformei BTCXChange:

- am adaugat statistici zilnice/saptamanale/lunare pe prima pagina. Puteti obtine aceste informatii si prin API: https://api.btcxchange.ro/stats
- grafic tip candlestick cu interval ales de dumneavoastra (1 zi, 12 ore, 6 ore, 4 ore, 2 ore, o ora);
- am adaugat functiile "Vinde rapid" si "Cumpara rapid", functia va permite sa vindeti ori sa cumparati volumul de BTC dorit. Casuta de pret va informeaza care este pretul estimat pe care il veti obtine tinand cont de volumul de pe piata;
- functie de generare  a unui cod QR pentru pasare de API Key intre mai multe aplicatii;
- au fost realizate anumite optimizari ale platformei pentru a reduce timpul de incarcare a datelor.

Va asteptam in continuare parerile si imbunatatirile la support@BTCXchange.ro

Cu stima,
Echipa BTCXChange
btcxchange.ro (OP)
Full Member

View Profile WWW
May 29, 2014, 08:19:24 AM

BTCXchange Trading BETA este o aplicație care vă permite tranzacționarea facilă de BTC pe platforma BTCXchange.ro, direct de pe dispozitivul mobil pe care îl utilizați și pe care rulează Android 4.0 sau o versiune mai recentă. Tranzacțiile sunt sincronizate atât cu contul dvs. web cât și cu restul dispozitivelor pe care le folosiți în paralel. De asemenea, BTCXchange Trading BETA oferă utilizatorului ultimele actualizări de preț ale monedei Bitcoin în moduri personalizate folosind alarme acustice și vizuale.

Suntem mereu îmbunătățirea acestui produs. Dacă doriți să contribuiți la varianta BETA a acestei aplicații BTCXchange Trading cu sugestii, raportare de erori sau bug-uri, vă rugăm să ne acordați un feedback sau să ne contactați pe email la support@btcxchange.ro

CARACTERISTICI APLICAȚIE:

• protecție PIN sau NFC la autentificare
• API prin scanarea cheii de conectare
• acceptare Bitcoin prin cod QR
• raport de comenzi personale
• grafice pentru cerere/ofertă și fluctuația prețului la Bitcoin
• raport cerere/ofertă cu datele tuturor utilizatorilor platformei BTXchange.ro
• detalii cont personal, sold curent și istoric comenzi
• raport ultimele tranzacții efectuate pe platforma BTXchange.ro
• tranzacții de vânzare/cumpărare Bitcoin
• notificări sistem (alarmă acustică și vizuală) când prețul de vânzare/cumpărare atinge valoarea utilizatorului
• ticker reglabil despre fluctuația prețului Bitcoin

Puteți afla mai multe detalii despre Bitcoin la:
https://www.btcxchange.ro/what

Licență: GPLv3
Folosiți această aplicație pe propriul risc!
http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.en.html
BombaUcigasa
Legendary
*

View Profile
May 29, 2014, 03:50:41 PM

BTCXchange Trading BETA este o aplicație care vă permite tranzacționarea facilă de BTC pe platforma BTCXchange.ro, direct de pe dispozitivul mobil pe care îl utilizați și pe care rulează Android 4.0 sau o versiune mai recentă. Tranzacțiile sunt sincronizate atât cu contul dvs. web cât și cu restul dispozitivelor pe care le folosiți în paralel. De asemenea, BTCXchange Trading BETA oferă utilizatorului ultimele actualizări de preț ale monedei Bitcoin în moduri personalizate folosind alarme acustice și vizuale.

Suntem mereu îmbunătățirea acestui produs. Dacă doriți să contribuiți la varianta BETA a acestei aplicații BTCXchange Trading cu sugestii, raportare de erori sau bug-uri, vă rugăm să ne acordați un feedback sau să ne contactați pe email la support@btcxchange.ro

CARACTERISTICI APLICAȚIE:

• protecție PIN sau NFC la autentificare
• API prin scanarea cheii de conectare
• acceptare Bitcoin prin cod QR
• raport de comenzi personale
• grafice pentru cerere/ofertă și fluctuația prețului la Bitcoin
• raport cerere/ofertă cu datele tuturor utilizatorilor platformei BTXchange.ro
• detalii cont personal, sold curent și istoric comenzi
• raport ultimele tranzacții efectuate pe platforma BTXchange.ro
• tranzacții de vânzare/cumpărare Bitcoin
• notificări sistem (alarmă acustică și vizuală) când prețul de vânzare/cumpărare atinge valoarea utilizatorului
• ticker reglabil despre fluctuația prețului Bitcoin

Puteți afla mai multe detalii despre Bitcoin la:
https://www.btcxchange.ro/what

Licență: GPLv3
Folosiți această aplicație pe propriul risc!
http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.en.html

Timpul de reimprospatare este cam mic. Nu vreau sa stiu la fiecare jumatate de ora in weekend sa stiu ca nu s-a schimbat de fapt pretul. Eventual daca se schimba, sa apara, daca nu, nu. As prefera alternativ ceva pana in 4 ore. Vreau sa stiu daca e important sa ma uit la pret sau nu.

Graficele nu imi plac, niciuna din variante. La prima nu poti identifica valorile pe linie, la al doilea culorile sunt prea saturate si lumanarile prea late. Iconitele inafara de primele doua sunt greu de inteles, dau click pe ele sa caut ce doresc. In plus telefoanele noi au rezolutii mai bune ca un monitor desktop, se vad sters.

Si la fel ca pe site, cineva uraste listele. Nu pot sorta orders. In plus am atatea comenzi deschise incat nu toate primesc X. Nu am dat click pe sterge toate comenzile, da sa nu indrazneasca aplicatia sa stearga usor lista Smiley

Alarmele nu le inteleg, aia cu sunet ramane blocata mult timp.

Foarte buna ideea cu aplicatia, sper sa nu injurati cand cititi review-ul unui om stresat, sunt sigur ca stiti deja ce trebuie imbunatatit, felicitari pentru publicare!
btcxchange.ro (OP)
Full Member

View Profile WWW
June 03, 2014, 08:27:46 AM

Timpul de reimprospatare este cam mic. Nu vreau sa stiu la fiecare jumatate de ora in weekend sa stiu ca nu s-a schimbat de fapt pretul. Eventual daca se schimba, sa apara, daca nu, nu. As prefera alternativ ceva pana in 4 ore. Vreau sa stiu daca e important sa ma uit la pret sau nu.

Graficele nu imi plac, niciuna din variante. La prima nu poti identifica valorile pe linie, la al doilea culorile sunt prea saturate si lumanarile prea late. Iconitele inafara de primele doua sunt greu de inteles, dau click pe ele sa caut ce doresc. In plus telefoanele noi au rezolutii mai bune ca un monitor desktop, se vad sters.

Si la fel ca pe site, cineva uraste listele. Nu pot sorta orders. In plus am atatea comenzi deschise incat nu toate primesc X. Nu am dat click pe sterge toate comenzile, da sa nu indrazneasca aplicatia sa stearga usor lista Smiley

Alarmele nu le inteleg, aia cu sunet ramane blocata mult timp.

Foarte buna ideea cu aplicatia, sper sa nu injurati cand cititi review-ul unui om stresat, sunt sigur ca stiti deja ce trebuie imbunatatit, felicitari pentru publicare!

Multumim pentru review.

Suntem incantati sa citim orice review de la clientii nostri.

Aplicatia fiind in beta a trecut mai mult prin teste de rezolutie mica pentru a avea compatibilitate OKAY cu majoritatea Android-elor din Romania. Graficile vor fi adaugate si in rezolutii mai mari pentru a scapa de efectul blurry.
Comanda "Sterge Toate Comenzile" are confirmare pentru a fi trimisa.

Problema cu alarma am adaugate in tasklist, un fix va veni in curand.

Pentru orice features/sugestii/probleme nu ezitati sa ne contactati.

Multumim inca o data pentru review.
btcxchange.ro (OP)
Full Member

View Profile WWW
June 04, 2014, 11:53:38 AM

Votati mai sus!
wickedsick
Sr. Member

Activity: 467

View Profile
June 05, 2014, 07:01:55 AM

Votati mai sus!

why not both? si eur si usd  Grin

l.e. si LTC Smiley
BombaUcigasa
Legendary
*

View Profile
June 05, 2014, 03:15:41 PM

Am votat gresit, de obicei EUR e mai important la noi, dar pentru oamenii mai tehnici, dolarul are aplicabilitate in China si deseori SUA.

Am retras recent niste RON, au ajuns mai repede de 4 ore, multumim pentru promptitudine!
jonsi
Legendary
*

Activity: 1397
Merit: 1019

View Profile
June 05, 2014, 03:54:50 PM

Sa inteleg ca ai votat euro?
BombaUcigasa
Legendary
*

View Profile
June 05, 2014, 04:07:22 PM

Sa inteleg ca ai votat euro?
Smiley
crocko
Hero Member

Activity: 826
Merit: 1000

'All that glitters is not gold'

View Profile
June 06, 2014, 05:07:35 AM

Nu va diversificati piata ? Adica sa vindeti LTC ?

Find my posts helpful? Click my Trust link and rep me!
BTC: 1MqUxoDQE8Q88sDvoaLMbBJSMToSfPgKSy  DOGE: D61Na9wjuneAn9GFLRNrHgWHHFwVfd1T7y  LTC: 3Luo136zrqkCi53jT72FEY52GbwW1ZYi6X
btcxchange.ro (OP)
Full Member

View Profile WWW
June 11, 2014, 10:50:50 AM

Nu va diversificati piata ? Adica sa vindeti LTC ?

Buna ziua,

avem in plan si implementarea LTC in viitorul apropiat, insa pentru moment, BTCXchange.ro se bazeaza pe tranzactionarea Bitcoin. Va multumim pentru interesul acordat.

Cu stima,
echipa BTCXchange
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 »  All
  Print  

Jump to: