beyinsi
|
|
October 15, 2016, 02:33:05 PM |
|
Eth tekrar 20usd seviyelerine gelebilirmi ustalar?
2.forktan sonra bişeyler olabilir. Olumlu/Olumsuz. Bu pazartesi...
|
|
|
|
arancra
|
|
October 15, 2016, 02:55:23 PM |
|
Ethereum un suyunu çıkarmaya başladılar gibi geliyor bana. İkinci fork işleri daha da kötüye götürebilir mi ne dersiniz?
Ethereum tabanlı projelerin geliştiriliyor olması, bir umut olarak ayakta tutuyor bence etheri. Tabi bir de arkasındaki madenci desteği. Zcash çıktığında madencilerin hemen hepsi zcash e kayacak gibi duruyor. Bu durumda ether güç kaybeder diye düşünüyorum.
Bütün bunlar için acil ve önemli adımlar atmalı bence ethereum. Yoksa 2016 nın en gözde coini olan ethereum yakında diğerleri gibi önemsiz bir coin olabilir.
|
|
|
|
dhan000
|
|
October 15, 2016, 07:46:55 PM |
|
Ethereum un suyunu çıkarmaya başladılar gibi geliyor bana. İkinci fork işleri daha da kötüye götürebilir mi ne dersiniz?
Ethereum tabanlı projelerin geliştiriliyor olması, bir umut olarak ayakta tutuyor bence etheri. Tabi bir de arkasındaki madenci desteği. Zcash çıktığında madencilerin hemen hepsi zcash e kayacak gibi duruyor. Bu durumda ether güç kaybeder diye düşünüyorum.
Bütün bunlar için acil ve önemli adımlar atmalı bence ethereum. Yoksa 2016 nın en gözde coini olan ethereum yakında diğerleri gibi önemsiz bir coin olabilir.
ethereum tabanlı projeler deyince bir iki link atabilirmisiniz... ethereumun posa geçecek olması gibi bir durum var zaten bu durum ethereum kazanların önünü bulanık yapıyor ve minerleri karlı olacak başka coin arayışına itiyor düşüncesindeyim...
|
|
|
|
beyinsi
|
|
October 15, 2016, 08:04:12 PM |
|
ethereum tabanlı projeler deyince bir iki link atabilirmisiniz... ethereumun posa geçecek olması gibi bir durum var zaten bu durum ethereum kazanların önünü bulanık yapıyor ve minerleri karlı olacak başka coin arayışına itiyor düşüncesindeyim... eth blockzincirinde çalışan/çalışacak projeler Augur iconomi firstblood singular dtv DigixDAO xaurum..
|
|
|
|
dhan000
|
|
October 15, 2016, 09:16:42 PM |
|
eth blockzincirinde çalışan/çalışacak projeler
Augur iconomi firstblood singular dtv DigixDAO xaurum..
teşekkürler...
|
|
|
|
M@rvel
|
|
October 16, 2016, 01:52:39 PM |
|
Bu ikinci fork olayı can sıkıcı. Bir de zcash beklendiği gibi madencileri kendine çekerse, ether baya bir güç kaybedecek sanırım.
|
|
|
|
Ergenekon
|
|
October 17, 2016, 05:43:27 PM |
|
gidebildiği yere kadar fork yapar bunlar artık yalama oldu. 19saat sonra gerçekleşecekmiş
|
|
|
|
dhan000
|
|
October 17, 2016, 06:11:00 PM |
|
bu fork olayı nedir...
|
|
|
|
brainpans
Member
Activity: 91
Merit: 10
|
|
October 17, 2016, 07:07:04 PM |
|
işin cıkı çıktı resmen
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
October 18, 2016, 12:37:34 PM Last edit: October 18, 2016, 12:51:45 PM by by rallier |
|
Ethereum ağına DDOS saldırısı geliyor madenciler filan iş yaptırmıyor vs . o durumu düzeltmek için güvenlik amaçlı bir fork. Böyle bir süreci Bitcoin de yaşadı güvenlik açıkları olabiliyor, yazılım en nihayetinde stabil olana kadar zaman geçebilir teknolojiye göre değişiklik yapmak gerekebilir. Piyasa olumlu karşılıyor rahatlayacak network tx ler diye. Yükselişi ben buna yoruyorum 12.55$ oldu. bitcoinde güvenlik tarihçesi: https://en.bitcoin.it/wiki/Common_Vulnerabilities_and_Exposuresedit ddos için yapılan forkun takibi : fork.codetract.io
|
signature not found.
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
October 18, 2016, 01:17:19 PM |
|
forku bugun yapacaklarini okumustum bir yerde ,
tam tarihi saati var mi acaba etherium forkunun ?
bakalim btc de hareket olacak mi?
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
jk21
Newbie
Activity: 46
Merit: 0
|
|
October 18, 2016, 01:37:40 PM |
|
uzun zamandır böyle artışa hasret kalmıştık ne yapsak bozdursam 12.82 $ dan satsak mı beklesek mi bilemedim
|
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
October 18, 2016, 01:47:18 PM |
|
forku bugun yapacaklarini okumustum bir yerde ,
tam tarihi saati var mi acaba etherium forkunun ?
bakalim btc de hareket olacak mi?
Fork tamamlandı hocam ben mesajı yazdıktan 20 dk sonra gerçekleşti. http://fork.codetract.io şu linki vermiştim
|
signature not found.
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
October 25, 2016, 08:11:33 PM |
|
ETH a short giren %15 kazandı dünden bugüne. DAO Extrabalance da yer alan bakiyelerde refund edilmiş. ETH olarak geri yatırıldı fazladan ödedikleri ETH lar anlaşılan o ki DAO ları toplayanlar Onları dump ladı
|
signature not found.
|
|
|
paintblack
Member
Activity: 116
Merit: 10
|
|
October 26, 2016, 08:34:21 PM |
|
ETH a short giren %15 kazandı dünden bugüne. DAO Extrabalance da yer alan bakiyelerde refund edilmiş. ETH olarak geri yatırıldı fazladan ödedikleri ETH lar anlaşılan o ki DAO ları toplayanlar Onları dump ladı
Easy money..
|
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
October 27, 2016, 06:59:09 AM |
|
Easy money.. ETH yine dünden bugüne short girenlere %15 verdi
|
signature not found.
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
October 27, 2016, 07:10:13 AM |
|
Easy money.. ETH yine dünden bugüne short girenlere %15 verdi long zamanı geliyor. Madenciler cokta dip görmesini istemezler. alım yapacaklardır.
|
|
|
|
Hopewithmoney
|
|
October 27, 2016, 11:22:25 AM |
|
Easy money.. ETH yine dünden bugüne short girenlere %15 verdi long zamanı geliyor. Madenciler cokta dip görmesini istemezler. alım yapacaklardır. uzun vadede 15$ sularına cıkarmı
|
|
|
|
hiburak
|
|
October 28, 2016, 06:19:42 AM |
|
biraz daha düşecek gibi duruyor.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
October 28, 2016, 08:10:05 AM |
|
BTC nin hareketleri herşeyi değiştiriyor kestirmek zor gerçekten biraz daha düşebilir ben shorta devam ediyorum bakalım
|
signature not found.
|
|
|
|