1melyun
|
|
February 09, 2017, 02:49:05 PM |
|
Bahar aylarının sonuna doğru eth nin yükseleceğini btc nin düşeceğini düşünüyorum.Şu anki fiyat alım için uygun olabilir.Btc' nin durulması bekleniyor sanki .
|
|
|
|
arancra
|
|
February 09, 2017, 08:12:17 PM |
|
10-11 dolar seviyelerini kıramadı bir türlü. Böyle giderse de kıracak gibi görünmüyor. Beklenilen kullanım alanına ve amacına ulaşamadı maalesef. Arada düşüp kar fırsatı veriyor o kadar.
|
|
|
|
thinkinger
|
|
February 09, 2017, 08:51:06 PM |
|
ben etherden cikmayı düşünüyorum . bu seviyelerde patinaj yapıp duruyor. bana daha aşagıya düşecekmiş gibi geliyor. ondan geride başlayan dash bile onu geçti.
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
February 09, 2017, 08:53:32 PM |
|
ben etherden cikmayı düşünüyorum . bu seviyelerde patinaj yapıp duruyor. bana daha aşagıya düşecekmiş gibi geliyor. ondan geride başlayan dash bile onu geçti.
Etherin fiyatını burada tutmaya çalışıyorlar, kripto para dünyasında etherin de modası geçti gibi.
|
|
|
|
thinkinger
|
|
February 09, 2017, 11:11:18 PM |
|
Etherin fiyatını burada tutmaya çalışıyorlar, kripto para dünyasında etherin de modası geçti gibi. dash hakkında ne düşünüyorsunuz? dash in neden bu kadar yüksek , hatta ether den de yüksek oldugunu anlamadım.
|
|
|
|
1melyun
|
|
February 10, 2017, 10:10:40 PM |
|
Etherin fiyatını burada tutmaya çalışıyorlar, kripto para dünyasında etherin de modası geçti gibi. etherin modası geçerse onunla birlikte geliştirilen bütün scam altcoinlerde ölür geriye birşey kalmaz.Bu eth fikrine ne kadar karşı çıkmış olsamda medium üzerinden vitalik' i takip ediyorum. Gerçektende zeki biri , bence diğer geliştiricilere göre hem daha başarılı hem de daha güvenilir.
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
February 10, 2017, 10:20:21 PM |
|
Etherin fiyatını burada tutmaya çalışıyorlar, kripto para dünyasında etherin de modası geçti gibi. dash hakkında ne düşünüyorsunuz? dash in neden bu kadar yüksek , hatta ether den de yüksek oldugunu anlamadım. Dash'le ilgili pek bilgim yok sadece yazın shortlamıştım, büyük düşüşünün olduğu zaman. Ancak pek bir geleceği yok gibi gözüküyor, hakkında scam diye bir yazı okudum geçenlerde, bu anonim coin modası geçti, geçiyor. Dikkatli olmakta fayda var. YTD. ben etherden cikmayı düşünüyorum . bu seviyelerde patinaj yapıp duruyor. bana daha aşagıya düşecekmiş gibi geliyor. ondan geride başlayan dash bile onu geçti.
Etherin fiyatını burada tutmaya çalışıyorlar, kripto para dünyasında etherin de modası geçti gibi. etherin modası geçerse onunla birlikte geliştirilen bütün scam altcoinlerde ölür geriye birşey kalmaz.Bu eth fikrine ne kadar karşı çıkmış olsamda medium üzerinden vitalik' i takip ediyorum. Gerçektende zeki biri , bence diğer geliştiricilere göre hem daha başarılı hem de daha güvenilir. Modası geçti demek biraz haksızlık oldu evet ama eski dinamizmi yok hocam, bir de etherin birçoğunun belirli kişilerde toplandığına dair söylentiler var. Böylece fiyatı sabit tutuluyormuş. Bilmiyorum hala yönlendirilmeye açık ama şu an için hareket olmaması beni uzak tuutuyor.
|
|
|
|
1melyun
|
|
February 11, 2017, 11:34:35 AM |
|
Etherin fiyatını burada tutmaya çalışıyorlar, kripto para dünyasında etherin de modası geçti gibi. dash hakkında ne düşünüyorsunuz? dash in neden bu kadar yüksek , hatta ether den de yüksek oldugunu anlamadım. Dash'le ilgili pek bilgim yok sadece yazın shortlamıştım, büyük düşüşünün olduğu zaman. Ancak pek bir geleceği yok gibi gözüküyor, hakkında scam diye bir yazı okudum geçenlerde, bu anonim coin modası geçti, geçiyor. Dikkatli olmakta fayda var. YTD. ben etherden cikmayı düşünüyorum . bu seviyelerde patinaj yapıp duruyor. bana daha aşagıya düşecekmiş gibi geliyor. ondan geride başlayan dash bile onu geçti.
Etherin fiyatını burada tutmaya çalışıyorlar, kripto para dünyasında etherin de modası geçti gibi. etherin modası geçerse onunla birlikte geliştirilen bütün scam altcoinlerde ölür geriye birşey kalmaz.Bu eth fikrine ne kadar karşı çıkmış olsamda medium üzerinden vitalik' i takip ediyorum. Gerçektende zeki biri , bence diğer geliştiricilere göre hem daha başarılı hem de daha güvenilir. Modası geçti demek biraz haksızlık oldu evet ama eski dinamizmi yok hocam, bir de etherin birçoğunun belirli kişilerde toplandığına dair söylentiler var. Böylece fiyatı sabit tutuluyormuş. Bilmiyorum hala yönlendirilmeye açık ama şu an için hareket olmaması beni uzak tuutuyor. Dünyanın bütün paraları bir kaç kişinin elinde birikir zaten o doğaldır.Zaten pump yapma güdüsü de oradan gelir. Önce hepsini ucuza ellerinde biriktirip daha sonra belirli zaman diliminde dalgalanmalar yaratırlar.Şu an bu kadar uzun zaman burada seyretmesi aslında uzun vade için iyi bir fırsat olarak düşünülmeli. Önemli olan nokta ise ; bu ellerinde stok yapanların nerelerden topladığını ve ellerinde ne kadar tutacaklarını tahmin etmekte. Şurasıda önemli her dump ı ellerinden coin çıkarıyorlar diye düşünmemelisiniz.Bunlar dump ladıkları kadarını alttan toplarlar her zaman. Bir tek zaman var ki o da coini ölmeden önce dumplayıp çıkarlar. Bu noktada rasyonel olacaksak , bu borsada en güven ve umut vaat eden altcoinlerden biri olan eth de bir sürü hareketlenme olacağına eminim.Adamlar umut satıyor nasıl olsa
|
|
|
|
TexasofblackseA
|
|
February 11, 2017, 02:12:30 PM |
|
Ben de Eth'nin henüz modasının geçmediğini ve uzun bir süre de geçmeyeceğini düşünenlerdenim.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
February 15, 2017, 10:02:57 PM |
|
paristeki edcon konferansı boyunca eth fiyatını pumplayacaklar sanırım... http://edcon.io/17-18 şubat arasında. vitalikte konuşmacı olarak katılıyormuş...
|
|
|
|
arancra
|
|
February 16, 2017, 07:03:51 PM |
|
13 dolara dayanması gayet sevindirici bir durum. Biraz daha yukarı devam etse de, ethere inanalar da kazansa biraz. Tabi madenciler de =)
|
|
|
|
beyinsi
|
|
February 17, 2017, 03:18:15 AM |
|
Eth takasında her zaman polo'yu önde görürdüm, son 24 saatte amerikan Gemini borsasında dolar/eth olarak en yüksek hacim burada oluşmuş. Nedir bu yüklenmenin sebebi? doğru hesapladıysam; 1,5milyondan fazla eth el değiştirmiş bugün... 1 Gemini ETH/USD $23,499,300 $12.93
|
|
|
|
Gorkem07
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
February 20, 2017, 04:57:29 PM |
|
ben ether de ıconomiyi kullanıyorum sizlere de tavsiye ederim iyi akşamlar .
|
|
|
|
karmenali
|
|
February 21, 2017, 01:34:25 AM |
|
ben ether de ıconomiyi kullanıyorum sizlere de tavsiye ederim iyi akşamlar . neden ki bugüne kadar polo' da ether ile ilgili ne sıkıntı yaşamış olabilirsiniz ki. Yüksek hacim her zaman daha iyidir.Hacim arttıkça değişim daha da azalır.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
February 23, 2017, 07:55:24 PM |
|
iconomi nedir yau? hicbir major analytics sitede gormedim simdiye kadar. google da aradigimda da ico falan biseyler cikti bitshares tarzi bir trade platformu mu iconomi?
|
|
|
|
btcmurat
|
|
February 23, 2017, 08:19:39 PM |
|
bu işlerde yeni biri olarak etheryum alıp tutmamı onerırmısınız ? bitcoi de sonra en buyuk para etheryumda douyor
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1567
|
|
February 23, 2017, 11:25:53 PM |
|
iconomi nedir yau? hicbir major analytics sitede gormedim simdiye kadar. google da aradigimda da ico falan biseyler cikti bitshares tarzi bir trade platformu mu iconomi? Iconomi fon yönetim platformu burada 330 mesaj atılmış 17 sayfalık Türkçe konusu var: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1601731.0bu işlerde yeni biri olarak etheryum alıp tutmamı onerırmısınız ? bitcoi de sonra en buyuk para etheryumda douyor Bu işte yeni birinin Bitcoin dışındaki coinleri alıp tutması risklidir çünkü giriş noktasını belirleyecek bilgisi ve tecrübesi yoktur. Mal alırken kazandırır, tepeden alırsanız zarar edersiniz.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
beyinsi
|
|
March 02, 2017, 01:14:21 PM |
|
ether in modası geçmemiş. tutanlara tebrikler iyi kazandılar. (tabi dash tutanlar mega kazandılar şu anda... )
|
|
|
|
vincetcm
|
|
March 02, 2017, 01:18:35 PM |
|
ether in modası geçmemiş. tutanlara tebrikler iyi kazandılar. (tabi dash tutanlar mega kazandılar şu anda... ) 2 gün öce yine Microsoft dalgasına bir video vardı, onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Senin duyurusunu yaptıgın ico da biraz tetikledi sanırım.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
March 02, 2017, 01:21:35 PM |
|
ether in modası geçmemiş. tutanlara tebrikler iyi kazandılar. (tabi dash tutanlar mega kazandılar şu anda... ) Ether modası kolay kolay geçmez 1 ether 2 dash 3 monero gerisi hikaye. 2 sene önce 250 olduğu vakitler yaklaşık 3 btc ile dipten dash alıp yapıp unutsaydık şimdi tl bazında 100k tl ediyor dolar kurunu hesaba katarsak 50x bende kıytı köşe havuzlarda dash arayışına çıktım toplam 0.9 buldum fakirlik işte ama pantolonda unutulan para gibi sevindirdi namussuz
|
|
|
|
|