Bitcoin Forum
March 05, 2021, 04:59:34 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 [124] 125 126 127 128 129 130 »
  Print  
Author Topic: [ANN] [RBY] ★★ Rubycoin ★★ A precious gem for the digital age  (Read 287196 times)
MrDumper
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
May 01, 2015, 11:40:14 AM
 #2461

Sorry in advance for a probably stupid question, but is there some kind of a guide on the TraderDaddy app?

I bought 50k RBY and did set up the bittrex API.
I have 0.3BTC and 200 GEO in the wallet.
Now I tried different trading modes and different risk tolerances, nothing happens.
I.e. the bot does not buy anything and does not sell. Does not show error either. Do I need to wait some more? Or is this a bad coin to try?

https://i.imgur.com/TreUkLx.png

Thanks
1614920374
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1614920374

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1614920374
Reply with quote  #2

1614920374
Report to moderator
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1614920374
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1614920374

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1614920374
Reply with quote  #2

1614920374
Report to moderator
1614920374
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1614920374

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1614920374
Reply with quote  #2

1614920374
Report to moderator
1614920374
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1614920374

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1614920374
Reply with quote  #2

1614920374
Report to moderator
rby
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 287
Merit: 260


View Profile
May 01, 2015, 11:53:21 AM
 #2462

Sorry in advance for a probably stupid question, but is there some kind of a guide on the TraderDaddy app?

I bought 50k RBY and did set up the bittrex API.
I have 0.3BTC and 200 GEO in the wallet.
Now I tried different trading modes and different risk tolerances, nothing happens.
I.e. the bot does not buy anything and does not sell. Does not show error either. Do I need to wait some more? Or is this a bad coin to try?


It looks like you set it up correctly. Could you try another market and see what happens?
MrDumper
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
May 01, 2015, 12:07:24 PM
 #2463

Sorry in advance for a probably stupid question, but is there some kind of a guide on the TraderDaddy app?

I bought 50k RBY and did set up the bittrex API.
I have 0.3BTC and 200 GEO in the wallet.
Now I tried different trading modes and different risk tolerances, nothing happens.
I.e. the bot does not buy anything and does not sell. Does not show error either. Do I need to wait some more? Or is this a bad coin to try?


It looks like you set it up correctly. Could you try another market and see what happens?

Perhaps there is a log file?

I also have these settings:
https://i.imgur.com/ibDpheS.png

https://i.imgur.com/e7ObX4u.png

What is the difference between radical/flexible/tolerant/guarded/cautious ?

I now have this:

https://i.imgur.com/dzV3jVV.png

Still no trades!

Is it possibly related to BitTrex API change? Perhaps it tries to create orders but fails?

PS: I tried searching googling "traderdaddy", but could not find any info at all. Is it supposed to work? Or it is pre-alpha?

Thanks
Frostbite72
Member
**
Offline Offline

Activity: 100
Merit: 10


View Profile
May 01, 2015, 12:31:03 PM
 #2464

Hmmm. Strange its not working right for you.

Because TraderDaddy is so new I do not believe any real instructional guide has been put together yet. We are 9 or so versions into this so far. Lots of changes. My best recommendation would be to join our IRC channel and request some help realtime. usually its something more obvious as why TD isn't responding properly.

if you can join our IRC room on freenode @ #rubycoin.org

Feel free to ask any number of us can help troubleshoot your problems and can probably help get it going for you, or else explain why orders aren't being placed.

I hope it gets worked out for you. TD working as intended here.
rby
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 287
Merit: 260


View Profile
May 01, 2015, 12:32:56 PM
 #2465


I now have this:



Still no trades!

Is it possibly related to BitTrex API change? Perhaps it tries to create orders but fails?

PS: I tried searching googling "traderdaddy", but could not find any info at all. Is it supposed to work? Or it is pre-alpha?

Thanks

It is a fully functional proof of concept, but you are experiencing an issue that is preventing it from working. I have not heard of this problem from other users and it's not immediately obvious what is causing it, but I will track down the issue and fix it. Sorry for the inconvenience. Your support is very much appreciated and thank you for taking the time to bring this to my attention.



I'm talking to other users and looking through the code, hopefully we can get this working for you soon.
rby
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 287
Merit: 260


View Profile
May 01, 2015, 12:38:37 PM
 #2466





Found the problem! Enable "Trade Limit" and it will work for you.
nihilnegativum
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 432
Merit: 250


––Δ͘҉̀░░


View Profile WWW
May 01, 2015, 07:34:14 PM
 #2467

Very cool. Automate everything.
MrDumper
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
May 01, 2015, 08:05:45 PM
 #2468


Found the problem! Enable "Trade Limit" and it will work for you.

Thanks. I enabled it. Re-run your bot. Still no trades. How long do I have to wait?

https://i.imgur.com/lqsdXy3.png

Is there no logging whatsoever and no documentation?

I think it will be hard for you to "sell" such a product.

I will try for a few more minutes and then will try QuatlooTrader... https://bitcointalk.org/index.php?topic=711966.0
EnJoyThis
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 980
Merit: 1000


View Profile
May 01, 2015, 08:09:53 PM
 #2469





Found the problem! Enable "Trade Limit" and it will work for you.

Thanks. I enabled it. Re-run your bot. Still no trades. How long do I have to wait?



Is there no logging whatsoever and no documentation?

I think it will be hard for you to "sell" such a product.

I will try for a few more minutes and then will try QuatlooTrader... https://bitcointalk.org/index.php?topic=711966.0

Dude don't post your API keys on an open forum.

And it's not really fancy to promote some other program in here.

1Ew9k5guAGb44Uz6rYfSVscgFBUcgDZp5C
ReturnZero
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
May 01, 2015, 11:24:21 PM
 #2470

Here's a question: if I want to run this in both Bittrex and Polo, do I need 25k RBY in each place? Or if I have 25k in one will that enable it everywhere?
Frostbite72
Member
**
Offline Offline

Activity: 100
Merit: 10


View Profile
May 01, 2015, 11:31:25 PM
 #2471

Here's a question: if I want to run this in both Bittrex and Polo, do I need 25k RBY in each place? Or if I have 25k in one will that enable it everywhere?

To use Thor you only need 25k ruby combined between both exchanges.

So yes, as long as on both or one of the exchanges it totals more then 25k you can use Thor. Same goes for using Juggxrnaught. 50k combined on one or between both exchanges.

yes it enables everywhere.

rby
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 287
Merit: 260


View Profile
May 03, 2015, 02:34:33 AM
 #2472



TraderDaddy v0.1.2 (2015-05-02)

Bugfixes:
- Fixed turn-off problems caused by Bittrex API throttling


Downloads

https://github.com/rubycoinorg/traderdaddy/releases/download/v0.1.2/traderdaddy-v0.1.2-osx.zip
https://github.com/rubycoinorg/traderdaddy/releases/download/v0.1.2/traderdaddy-v0.1.2-win.zip
https://github.com/rubycoinorg/traderdaddy/releases/download/v0.1.2/traderdaddy-v0.1.2-linux.zip
achow101
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2422
Merit: 3650


Just writing some code


View Profile WWW
May 03, 2015, 08:13:37 AM
 #2473


Ya!! finally it's a bug I really wonder why my TraderDaddy is always turn off for no reason.
Thanks Dev for this update Wink

rby
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 287
Merit: 260


View Profile
May 03, 2015, 03:35:56 PM
 #2474

Ya!! finally it's a bug I really wonder why my TraderDaddy is always turn off for no reason.
Thanks Dev for this update Wink

It looks like v0.1.2 didn't completely eliminate the turning off issue. I also accidentally broke Bittrex market selection. I will release an update to fix these issues.
rby
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 287
Merit: 260


View Profile
May 03, 2015, 07:26:56 PM
 #2475



TraderDaddy v0.1.3 (2015-05-03)

Bugfixes:
- Fixed more turn-off problems caused by Bittrex API throttling
- Fixed Bittrex market selection issue introduced in v0.1.2

Downloads

https://github.com/rubycoinorg/traderdaddy/releases/download/v0.1.3/traderdaddy-v0.1.3-osx.zip
https://github.com/rubycoinorg/traderdaddy/releases/download/v0.1.3/traderdaddy-v0.1.3-win.zip
https://github.com/rubycoinorg/traderdaddy/releases/download/v0.1.3/traderdaddy-v0.1.3-linux.zip
achow101
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2422
Merit: 3650


Just writing some code


View Profile WWW
May 03, 2015, 10:15:21 PM
 #2476

Ya!! finally it's a bug I really wonder why my TraderDaddy is always turn off for no reason.
Thanks Dev for this update Wink

It looks like v0.1.2 didn't completely eliminate the turning off issue. I also accidentally broke Bittrex market selection. I will release an update to fix these issues.

Yes Dev I checked my running TD v0.1.2 it's still has turning off issue. I checked 5 times on my VPS it always turn off. Huh
I'm waiting for update  Smiley

rby
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 287
Merit: 260


View Profile
May 03, 2015, 10:16:45 PM
 #2477

Ya!! finally it's a bug I really wonder why my TraderDaddy is always turn off for no reason.
Thanks Dev for this update Wink

It looks like v0.1.2 didn't completely eliminate the turning off issue. I also accidentally broke Bittrex market selection. I will release an update to fix these issues.

Yes Dev I checked my running TD v0.1.2 it's still has turning off issue. I checked 5 times on my VPS it always turn off. Huh
I'm waiting for update  Smiley


absolutebit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
May 10, 2015, 03:23:26 AM
 #2478

https://i.imgur.com/grHqZcF.png
Frostbite72
Member
**
Offline Offline

Activity: 100
Merit: 10


View Profile
May 10, 2015, 04:32:21 PM
 #2479



works great! Was playing for a bit last day or two. Won lots of Ruby from it so far. Great way to win more Rubies!
kingscrown
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 500


http://fuk.io - check it out!


View Profile WWW
May 11, 2015, 04:02:55 AM
 #2480

scam rom equalpumps - dont be manipulated. get out of this.

Pages: « 1 ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 [124] 125 126 127 128 129 130 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!