mistersehmuz (OP)
Member
Activity: 294
Merit: 27
|
|
September 14, 2018, 03:10:54 PM |
|
Son iki yılda gerçekleşen scam/başarısız projeler nedeniyle eski airdropper ve bountyhunterların cüzdanları birer ölü token mezarlığına dönmüş durumda. Bu durum önümüzdeki senelerde kötüleşecek gibi duruyor. Bence bu tokenlarla ilgili yapılacak en iyi hamle, onları cüzdanlarda tutmaya devam etmek olacaktır. Çünkü cüzdanlarımızda bir limit olmadığında orada durmalarında pek bir sakınca yok. Ayrıca durup dururken gereksiz iş yükü çıkarmanın da anlamı yok. Bunların dışında ölü projelerin yeniden canlandırıldığı örnekler mevcut. Ekip yeni katılımlarla bir araya gelip bir atılım yapabilmekte. Mucize gibi olsa da imkansız şeyler değil. Ayrıca gelecekte neler olabileceğini tam anlamıyla ön göremiyoruz. Aklımıza bile gelmeyecek şeyler olabilir. Belki de bu tokenların bir antika muamelesi görebileceği günleri yaşayacağız. Son olarak da bazı insanlar cüzdanlarında yüzlerce farklı tokenı gördüklerinde garip bir mutluluk yaşayabiliyorlar. İşin psikolojik yönleri de var yani. Ancak bu durumda tokenların güncel durumlarını gösteren uygulamaları kullanarak ayda bir de olsa ederlerini takip edip, değer kazananları elden çıkarmayı unutmamak gerekir.
|
|
|
|
sconklin321
Sr. Member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
|
|
September 14, 2018, 03:39:39 PM |
|
şaşırcak bir durum yok ki zaten öyle durum olduki hiç bişey ypamadan bile cüzdanına shit token geliyor aq
|
|
|
|
mistersehmuz (OP)
Member
Merit: 27
|
|
September 14, 2018, 03:44:35 PM |
|
şaşırcak bir durum yok ki zaten öyle durum olduki hiç bişey ypamadan bile cüzdanına shit token geliyor aq
Sadece shitcoinler gelse o da iyi. Wave walletda dolandırıclar websitesi isimli token yollayarak insanları kandırmaya çalışıyor. Yeni başlayanlar oh miss geldi paralar diyerek en sonunda wallet bilgilerini kaptırıyorlar bir şekilde.
|
|
|
|
coinfinder000
Full Member
Activity: 350
Merit: 100
Swipe
|
|
September 14, 2018, 05:12:44 PM |
|
Çöp coinler herkezin cüzdanında var. Para ederse ne ala,etmezsede bırak kalsın.
|
|
|
|
scouce
Newbie
Activity: 92
Merit: 0
|
|
September 14, 2018, 06:05:21 PM |
|
Benim cüzdanımda pek öyle çöplük token yok ama olsa da sıkıntı yok. Zaten bana bir ağırlığı yok gün olur para ederse satarım yok etmezse de zaten ilk geldiği zamanda değersizdi
|
|
|
|
sonerbo
|
|
September 14, 2018, 07:27:56 PM |
|
Genel temizlik şart aslında. Şu spam ve shit tokenleri yok etmenin bir yolu olsa fena olmazdı. Adam pns token yapmış birde herkese yollamış ayıptır
|
|
|
|
neyney
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 1
|
|
September 14, 2018, 09:54:25 PM |
|
Çöpler çöp olarak kalacak yerine hep yenileri eklenecek. Hergün yüzlerce proje çıkıyor bunun hepsinin tutma ihtimali yok. Çöpler illa ki olacak normal.
|
BLOCKMASON LINK Create Web APIs From Any Smart Contract
|
|
|
Mstulu
Jr. Member
Activity: 322
Merit: 1
|
|
September 15, 2018, 01:37:10 AM |
|
İlk zamanlar bende bi hata yapıp yaklaşık 2 etheri yatırdım icolara adamlar parayı alırken aldı gerisi yok.Etherin biri dolandırıcılara yem oldu diğeri sizinde bahsettiğiniz gibi mezarlık bilmiyorum ne olacak sonumuz.
|
|
|
|
gulubal
Jr. Member
Activity: 52
Merit: 2
( https://www.sterlingsovereign.co.uk/)
|
|
September 15, 2018, 06:55:48 AM |
|
bi bok olcağı yok, hiç bi borsaya giremeyecekler, yada girdikleri borsadan delist olup silinecekler..
|
Sterling Sovereign (STSO) (https://www.sterlingsovereign.co.uk/) used for business, hotel or flight booking
|
|
|
coinbergh
Member
Activity: 532
Merit: 29
|
|
September 15, 2018, 03:23:54 PM |
|
Bu piyasada ölü tokenin dirilmesi 1 gün de alabilir; bu süre 1 seneyi de bulabilir. Belki de hiç dirilmez.
Airdrop ve bounty takip ederken, minimum beklenti içinde olunursa cüzdandaki tokenler rahatsız etmez. Bir de seçici olup, geleceğinin parlak olduğunu düşünülen ve bu konuda mantıklı emareleri bulunan bountyler ile uğraşılırsa bu çöp token olayına daha az maruz kalırsınız. Hem de zamandan tasarruf edilmiş olur.
|
|
|
|
adempostaci
|
|
September 15, 2018, 03:29:50 PM |
|
Gerçekten bir sürü proje çıkıyor. Gelenler bir şey etmiyor borsaya da girmiyor bekleyip duruyor. Belki ilerde bir şeyler eder diye.
|
|
|
|
SRKNGL
Member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
|
|
September 15, 2018, 04:41:40 PM |
|
Benim hesabımda da yığınla token var hepsi çöp. Eskiden biraz para ederken bozum yapmadım elimde patladı hepsi. Para ederken az çok demeden satın elinizdekileri.
|
|
|
|
zorbey
|
|
September 15, 2018, 06:31:36 PM |
|
Oldukça fazla çöp coin oldu benim cüzdanımdada. Ama şimdilik yapacak birşye yo. Çöp dolsa da beklesin bakalım. Belki birgün bir coinden voleyi vurup emekli oluruz.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
September 15, 2018, 06:33:48 PM |
|
Şu an beklemekten başka bir şey gözükmüyor.Genelde çöp coinler idex'de çıkıyor.Fiyat değerlendiğinde satıp yola devam edilmeli.Ne zaman değerlenir bilinmez.Şu an sağlam coinler bile çakılıyor iken çöp coinlerin değerlenmesi zor.
|
|
|
|
frekans07
Member
Activity: 280
Merit: 10
|
|
September 15, 2018, 06:35:40 PM |
|
Bendede var bir sürü çöp koin ellemeden kendi haline bıraktım belki yıllar sonra bazıları pump yer ekibi değişir vs. birşeyler olur diye tutmaya devam ediyorum.
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
September 15, 2018, 06:57:47 PM |
|
Piyasa ilginç, bugünün çöpü yarın değerlenebilir, bugün değerli olan yarın çöp olabilir. Çöpler cüzdanda dursun bakalım rahatsız olmaya gerek yok şimdilik.
|
|
|
|
emrears05
|
|
September 15, 2018, 07:01:04 PM |
|
sene başında ve geçen senenin son aylarında 3-5 bir şey gelmişti. borsadaki fiyatında o zamanlar sorun yoktu açıkçası. iyi ki o vakitler tokenleri elden çıkarmışım. şimdi satsam pul değerinde olacaktı. Etherin öncelikle düşüşe son verip toparlanmaya geçmesi lazım ki icodan aldıkları etherleri hemen borsada okutmasınlar.
|
|
|
|
holdmycoins
Member
Merit: 11
|
|
September 15, 2018, 07:12:52 PM |
|
Airdrop, bounty'e gerek yok ico'lar da çöktü ona ne diyeceksin? Piyasa uzun zamandır çok kötü.
|
|
|
|
Necroface
Full Member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
|
|
September 15, 2018, 07:36:30 PM |
|
belediyeye şikayet edicez, gelip toplayacak inşallah, benim cüzdanın kokusu fizandan duyulur oldu, hayır bir şey değil amele gibi translate yaptığım bile var. başka işe mi yönelsek artık bilemedim.
|
|
|
|
mikewirth
|
|
September 15, 2018, 07:51:23 PM |
|
Canlıların ne olacağı belli değilken ölü tokenleri düşünmeye ne gerek var. Akmaz kokmaz şeyler. kendi hallerine bırakıyorum arada bir değerlenen bir şey var mı bakıyorum o kadar.
|
|
|
|
|