Nu cred ca ar fi fost necesare parerile persoanelor invidioase.. daca acea comunitate o presupui sa fie la fel ca tine. Pot demonstra aceasta invidie prin faptul ca deja dai pre-anunt pentru un alt coin romanesc, 'romcoin' .. tipic multor romani. Cand vede ca face cineva ceva si merge, hop si el la fel. Din pacate nu va merge in cazul asta.
In mod sigur daca se contura o idee pentru un coin cat de cat reusit, venea un destept invidios care sa scoata el moneda inainte de lansare, probabil cu acelasi nume care se discuta pe forum.
Ce mesaj ignorant. Nu te separa de 99% de comunitate ca o sa ai surprize. Tu pentru cine faci o moneda, pentru tine, sau pentru majoritatea utilizatorilor?
Sa inteleg ca acea comunitate de aici este formata in proportie de 99 % din persoane invidioase care vor si ele sa faca o copie a BitLeului imediat ce au vazut-o aparuta, si sa strige in gura mare 'hotie' si ca cineva a 'scapat' informatii din proiectul lui in afara .. Dar unde o fi lucrand, la pentagon ? O fi vreun Snowden dev-ul si a vazut cat de buna era ideea lui si i-a furat-o.
Mesajul nu este deloc ignorant.. Chiar cred ca parerile persoanelor invidioase ca si acest exemplar nu ar fi trebuit ascultate. Te-ai suparat ca te-ai simtit invidios si tu sau de ce altceva ? Ca nu am zis nimic care sa te atace pe tine personal si nici comunitatea romaneasca de aici in general. El a presupus ca toata lumea va fi ca el, adica invidioasa.
Raman la ceea ce cred, daca se anunta coin-ul de dinainte si era pregatit, exista cineva ca el care sa il faca mai inainte, pana acolo ii merge invidia, iar aceasta invidie este demonstrata deoarece si-a facut imediat un thread de pre-ann cand timp de doua luni nu si-a aratat interesul pentru nici un coin, numai acum se bate cu pumnii in piept ca a facut si a dres.. DE CE NU A FACUT pana acum ? O face clar acum din invidie.
Eu nu fac nici o moneda, deci nu pot spune ca fac vreo moneda pentru mine sau pentru majoritatea utilizatorilor..
Si nu acuza pe altii de plagiarism si lene intelectuala cand chiar bitleu poate fi acuzat de asta. Intrebarile puse ma sus raman fara raspuns, pentru ca nu exista raspuns la ele, nu s-a gandit nimeni la parametri, pur si simplu s-a copiat repede ca sa nu se "piarda trenu" fara nici un considerent pentru viitor sau pentru imbunatatiri.
De ce te astepti sa fie totul gata dezvoltat din prima zi ?
La facut wallet si redenumit stringuri in codul sursa s-a descurcat, nu? De ce la restul nu s-a gandit? De ce nu a colaborat cu comunitatea in avans pentru a avea toate disponibile in fiecare zi?
BitLeu nu cred ca poate fi acuzat de asta. Doar ca spune o singura persoana ca s-a gandit si el la BitLeu inainte si ca avea in gand sa faca asa ceva, nu inseamna ca BitLeu a plagiarizat ceva.
Daca te referi la codurile sursa care au fost doar modificate, poate nu stii ce inseamna Open Source si cu ce se mananca. Are voie oricine sa foloeasca acel cod, sa il modifice in ce fel vrea.. si nu poate fi acuzat de plagiarism.
Care erau intrebarile de mai sus totusi, ca nu inteleg ? Niste intrebari care nu merita raspuns, sunt adresate de o persoana ofticoasa si invidioasa si atata tot. Nu trebuie nimeni sa ceara o parere, ca atunci cand se contureaza ceva asa zis profitabil in mintea unora ca el, atunci unul ca el va veni si va produce el inainte 'codul'..
O sa vedem ce va face cu RomCoin .. si mai vorbim dupa aceea.
Nu ramane decat sa ma duc si eu in forumul Franko, sa explic la toata lumea cum vine pe thread-ul altui coin si striga 'tepari' si ca i-au furat cei de pe thread-ul respectiv ideea de coin .. fara nici un fel de dovada, sa vedem ce ar zice aia de pe forum ? Le pot face copy si paste la toate mesajele aberante pe care le-a pus .. nu ? Ca asa tre' sa facem acum .. sa ne razboim..
Sa fie sanatos .. asa cum a venit nervos, asa va si pleca ! Singur !