pureelite
|
 |
January 08, 2015, 11:27:22 PM |
|
zasto mi nemamo nas forum,sekciju...kako su hrvati dobili pre nas?
|
|
|
|
sbogovac
Legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
|
 |
January 08, 2015, 11:42:37 PM |
|
Predpostavljam zato sto je ta sekcija puno aktivnija nego ova... 
|
0x7442A5c37E513D335F53843cD20c00F77eAC7867
|
|
|
pureelite
|
 |
January 09, 2015, 12:09:49 AM |
|
Predpostavljam zato sto je ta sekcija puno aktivnija nego ova...  ovo je pre bilo mnogo aktivnije sada malo ljudi zapostavili izgleda jbg!
|
|
|
|
sbogovac
Legendary
|
 |
January 09, 2015, 12:17:55 AM |
|
Predpostavljam zato sto je ta sekcija puno aktivnija nego ova...  ovo je pre bilo mnogo aktivnije sada malo ljudi zapostavili izgleda jbg! Ne znam bas... ovde ima 48 stranica, ako pogledamo "originalnu" Hrvatsku sekciju na https://bitcointalk.org/index.php?topic=25215.0 ima 205 stranica. Nije da se takmicimo, ali meni barem zaista izgleda kao dobar razlog za poseban forum... Sto se mene tice mogao je isto biti forum za Bosanski/Hrvatski/Srpski ali to nije uspelo. Na zalost...
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
Activity: 1722
Merit: 1000
Satoshi is rolling in his grave. #bitcoin
|
 |
January 09, 2015, 02:18:50 AM |
|
Predpostavljam zato sto je ta sekcija puno aktivnija nego ova...  ovo je pre bilo mnogo aktivnije sada malo ljudi zapostavili izgleda jbg! Ne znam bas... ovde ima 48 stranica, ako pogledamo "originalnu" Hrvatsku sekciju na https://bitcointalk.org/index.php?topic=25215.0 ima 205 stranica. Nije da se takmicimo, ali meni barem zaista izgleda kao dobar razlog za poseban forum... Sto se mene tice mogao je isto biti forum za Bosanski/Hrvatski/Srpski ali to nije uspelo. Na zalost... nitko ti nece dati sekciju ako ne trazis, prvi korak bi bio da se javi moderatoru cyrusu i postavi zahtjev https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=78147poz
|
|
|
|
azguard
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1001
Crypto-News.net: News from Crypto World
|
 |
January 13, 2015, 12:40:14 PM |
|
Predpostavljam zato sto je ta sekcija puno aktivnija nego ova...  ovo je pre bilo mnogo aktivnije sada malo ljudi zapostavili izgleda jbg! Nije jebiga ovde ti prodje i po nedelju dana dok neko nesto ne postavi a tamu su mnogo aktivniji i nisu samo hrvati imas ih svih tamo.
|
▄▄▄██████▄▄▄ ▄██████████████████▄ ▄████████████████████████▄ ▄▄ ▄████████████████████████████▄ ███████████████████████████████████▄ ▀▀█████████████████████████████████▄ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ▀████████████████████████████████▀ ▀██████████████████████████████▀ ▀▀██████████████████████████▀ ▀██████████████████████▀ ▀▀▀████████████▀▀▀ | .
| .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ | | █ █ █ █ █ █ |
|
|
|
sbogovac
Legendary
|
 |
January 13, 2015, 03:28:28 PM |
|
Predpostavljam zato sto je ta sekcija puno aktivnija nego ova...  ovo je pre bilo mnogo aktivnije sada malo ljudi zapostavili izgleda jbg! Nije jebiga ovde ti prodje i po nedelju dana dok neko nesto ne postavi a tamu su mnogo aktivniji i nisu samo hrvati imas ih svih tamo. 100%, bilo je cak i (jako kratko) govora da se to sve stavi u podforum Bosanski/Hrvatski/Srpski ali su neki toliko protestovali da se Theymos jako brzo ohladio na tu ideju (na zalost)...
|
|
|
|
nikolaso
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
 |
February 04, 2015, 10:53:11 PM |
|
pozz, da li neko ovde prodaje bitcoin? ili btc e kodove???
|
|
|
|
coa032
|
 |
February 05, 2015, 12:00:10 AM |
|
pozz, da li neko ovde prodaje bitcoin? ili btc e kodove???
Poslao sam ti pm.
|
|
|
|
sbogovac
Legendary
|
 |
February 05, 2015, 04:48:41 PM |
|
[...]jebiga ovde ti prodje i po nedelju dana dok neko nesto ne postavi [...] A ponekad i preko tri nedelja... (kao sada). 
|
|
|
|
azguard
Legendary
|
 |
February 05, 2015, 08:23:36 PM |
|
kad niko nista ne pise ne pita sve svi znaju tako ti to ide.
|
▄▄▄██████▄▄▄ ▄██████████████████▄ ▄████████████████████████▄ ▄▄ ▄████████████████████████████▄ ███████████████████████████████████▄ ▀▀█████████████████████████████████▄ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ▀████████████████████████████████▀ ▀██████████████████████████████▀ ▀▀██████████████████████████▀ ▀██████████████████████▀ ▀▀▀████████████▀▀▀ | .
|
|
|
sbogovac
Legendary
|
 |
February 05, 2015, 08:49:32 PM |
|
Interesantniji mi je Hrvatski podforum... 
|
|
|
|
pureelite
|
 |
February 05, 2015, 09:04:09 PM |
|
Interesantniji mi je Hrvatski podforum...  pa da ima nas podforum bilo bi super al ajde moramo u hrvatski nazalost
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Activity: 2478
Merit: 1037
Oldschool!
|
 |
February 05, 2015, 10:00:10 PM |
|
Ma jes , sve to isto kad se govori isti jezik
|
|
|
|
azguard
Legendary
|
 |
February 06, 2015, 07:55:29 AM |
|
Manje vise sve se razume i to je to.
Inace micro sta ce biti sa kampanjom od PD suskalo se i posle nista imali li sta novo po tom pitanju.
|
|
|
|
sbogovac
Legendary
|
 |
February 06, 2015, 08:26:03 AM |
|
Ma jes , sve to isto kad se govori isti jezik Neki ljudi se ne slažu sa time: https://bitcointalk.org/index.php?topic=894227.0 
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Oldschool!
|
 |
February 06, 2015, 12:41:56 PM |
|
Inace micro sta ce biti sa kampanjom od PD suskalo se i posle nista imali li sta novo po tom pitanju.
Ma drndaju se sa bota koji treba da prati postove itd da sve bude automacki . Pa ih to malo jebe. Trebalo bi da bude uskoro.
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Oldschool!
|
 |
February 06, 2015, 12:51:07 PM |
|
Ma debili bas nam treba politika ovde. Sad sam bas napisao da treba da glasamo lepo i sta se odluci tkao da bude.
|
|
|
|
azguard
Legendary
|
 |
February 06, 2015, 01:08:50 PM |
|
Ma drndaju se sa bota koji treba da prati postove itd da sve bude automacki . Pa ih to malo jebe. Trebalo bi da bude uskoro. 10x za info
|
|
|
|
joksim299
Legendary
Activity: 2212
Merit: 1014
|
 |
February 13, 2015, 12:31:21 AM |
|
Ma debili bas nam treba politika ovde. Sad sam bas napisao da treba da glasamo lepo i sta se odluci tkao da bude. Tреба нам само једна секцијa без ћирилице , тема није довољна 
|
..Stake.com.. | | | ▄████████████████████████████████████▄ ██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██ ▄████▄ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██████████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ██████ ██ ██████████ ██ ██ ██████████ ██ ▀██▀ ██ ██ ██ ██████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██████ ██ █████ ███ ██████ ██ ████▄ ██ ██ █████ ███ ████ ████ █████ ███ ████████ ██ ████ ████ ██████████ ████ ████ ████▀ ██ ██████████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████ ██ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ▀█████████▀ ▄████████████▄ ▀█████████▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███ ██ ██ ███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████████████████████████████████████ | | | | | | ▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▄▀▄ █▀▀█▀▄▄ █ █▀█ █ ▐ ▐▌ █ ▄██▄ █ ▌ █ █ ▄██████▄ █ ▌ ▐▌ █ ██████████ █ ▐ █ █ ▐██████████▌ █ ▐ ▐▌ █ ▀▀██████▀▀ █ ▌ █ █ ▄▄▄██▄▄▄ █ ▌▐▌ █ █▐ █ █ █▐▐▌ █ █▐█ ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█ | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄██▀▀▀▀█████▀▀▀▀██▄ ▄█▀ ▐█▌ ▀█▄ ██ ▐█▌ ██ ████▄ ▄█████▄ ▄████ ████████▄███████████▄████████ ███▀ █████████████ ▀███ ██ ███████████ ██ ▀█▄ █████████ ▄█▀ ▀█▄ ▄██▀▀▀▀▀▀▀██▄ ▄▄▄█▀ ▀███████ ███████▀ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀▀▀███▄▄▄███▀▀▀ | | | ..PLAY NOW.. |
|
|
|
|