LeonardoFibonacci
Newbie
Activity: 23
Merit: 0
|
|
April 21, 2015, 03:54:41 PM |
|
Ovaj Tails deluje zanimljivo . . . Hvala!
|
|
|
|
LeonardoFibonacci
Newbie
|
|
April 21, 2015, 05:28:59 PM |
|
Nikako ne mogu da pokrenem offlineaddress.com sa Linuxa butovanog sa flash-a . . . Pokusao sam da snimim .html, pa da pokrenem - nece. Pokusao sam da otvorim adresu konektovan, pa posle da iskljucim konekciju - nece . . . Sta da radim?
|
|
|
|
Parazyd
|
|
April 22, 2015, 04:26:38 AM |
|
Koristi bitaddress.org, ili jos bolje vanitygen program.
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
|
|
April 22, 2015, 08:26:26 PM |
|
Nikako ne mogu da pokrenem offlineaddress.com sa Linuxa butovanog sa flash-a . . . Pokusao sam da snimim .html, pa da pokrenem - nece. Pokusao sam da otvorim adresu konektovan, pa posle da iskljucim konekciju - nece . . . Sta da radim? Imas download na sajtu sa sve index i ostalim potrebnim fajlovima ne moze samo html stranicu da skines.
|
|
|
|
mladen00
Legendary
Activity: 2124
Merit: 1013
K-ing®
|
|
April 23, 2015, 06:45:11 AM |
|
točno to; koristiš vanitygen pokreneš ga na kompjuteru bez pristupa internetu, dobiješ adresu i private ključ, to spremiš, zakopaš ili zapamtiš i onda si pošalješ sredstva na taj račun i imaš pravi cold storage
|
IOTA
|
|
|
LeonardoFibonacci
Newbie
|
|
April 26, 2015, 10:46:52 PM |
|
točno to; koristiš vanitygen pokreneš ga na kompjuteru bez pristupa internetu, dobiješ adresu i private ključ, to spremiš, zakopaš ili zapamtiš i onda si pošalješ sredstva na taj račun i imaš pravi cold storage Tako sam i uradio. Hvala svima!
|
|
|
|
LeonardoFibonacci
Newbie
|
|
April 29, 2015, 07:45:48 PM |
|
Drustvo, danas sam primio prvu uplatu sa BTCjam, gde sam investirao.
Investirao sam 0.06BTC, a dobio 0.059BTC . . .
Jesam li ja nesto pogresio? Valjda bi trebalo da mi se vrati vise zbog kamate?
Ima li ko iskustva s nacinom na koji funkcionise ovaj sajt?
|
|
|
|
mladen00
Legendary
Activity: 2124
K-ing®
|
|
April 29, 2015, 08:07:06 PM |
|
Drustvo, danas sam primio prvu uplatu sa BTCjam, gde sam investirao.
Investirao sam 0.06BTC, a dobio 0.059BTC . . .
Jesam li ja nesto pogresio? Valjda bi trebalo da mi se vrati vise zbog kamate?
Ima li ko iskustva s nacinom na koji funkcionise ovaj sajt?
0,001 btc ti je naknada za transakciju
|
IOTA
|
|
|
LeonardoFibonacci
Newbie
|
|
April 29, 2015, 08:55:31 PM |
|
Ma, jasno je to meni da se moze to desiti . . . - a, kamata?
Mozda ja ne razumem najbolje kako taj sajt funkcionise . . .
|
|
|
|
Parazyd
|
|
April 30, 2015, 08:27:50 AM |
|
Ostavi se toga dok jos novce nisi izgubio.
|
|
|
|
LeonardoFibonacci
Newbie
|
|
April 30, 2015, 09:02:41 AM |
|
Da, vidim da je tako nesto po sredi . . .
Zato sam i ulozio jako malo.
Hvla.
|
|
|
|
pureelite
|
|
May 13, 2015, 09:05:06 AM |
|
Ma, jasno je to meni da se moze to desiti . . . - a, kamata?
Mozda ja ne razumem najbolje kako taj sajt funkcionise . . .
To ti je bukvalno sajt gde uzimas i pozajmljujes ljudima pare,i oni ti vrate sa interesom,znaci totalna glupost ako pobegnu ,nadrljao si nacisto
|
|
|
|
marcetin
Legendary
Activity: 1124
ParalleCoin's ruler from the shadow
|
|
May 16, 2015, 11:56:03 PM |
|
Pozdrav drustvo, pustio sam u rad novi servis za odrzavanje i hostovanje nodova koina da svako ko zeli da digne nod za neki koin moze to da uradi bez potrebe za poznavanjem podesavanja servera ili kompajliranja demona i slicno. Glavna stvar je to da postoji opcija za takozvani "Crowd Funding", sto ce reci da u podizanju noda za neki koin moze ucestvovati vise ljudi doniranjem odredjene sume dok se sakupi potrebna cifra. Postavljanje fonda je besplatno pa ako imate neki koin za koji biste zeleli da se sakupe sredstva i digne nod slobodno me kontaktirajte, napravicu fond za taj koin i baner koji bi trebao da bude postavljen negde u OP tog koina za ciji se nod skupljaju sredstva. Uzdravlje! Pratite moj potpis
|
|
|
|
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PLAN 9 FROM CRYPTO SPACE PARALLELCOIN ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ My fellow members, ask not what the community can do for you, ask what you can do for the community. CCW-WebRes-BitStickers-AnonStickers.shop------------------------------ ParallelCoin
The Secret of Success is to find out where people are going.. and get there first! - Mark Twain Bitrated user: marcetin.
|
|
|
shavers
|
|
May 17, 2015, 12:03:19 PM |
|
Pozdrav drustvo, pustio sam u rad novi servis za odrzavanje i hostovanje nodova koina da svako ko zeli da digne nod za neki koin moze to da uradi bez potrebe za poznavanjem podesavanja servera ili kompajliranja demona i slicno. Glavna stvar je to da postoji opcija za takozvani "Crowd Funding", sto ce reci da u podizanju noda za neki koin moze ucestvovati vise ljudi doniranjem odredjene sume dok se sakupi potrebna cifra. Postavljanje fonda je besplatno pa ako imate neki koin za koji biste zeleli da se sakupe sredstva i digne nod slobodno me kontaktirajte, napravicu fond za taj koin i baner koji bi trebao da bude postavljen negde u OP tog koina za ciji se nod skupljaju sredstva. Uzdravlje! Pratite moj potpis Hej, pa nisam znao da si nas cho'ek! Dobio sam tvoju poruku juce (GameCredis Foundation). Pre svega puno uspeha u radu, ideja je dobra, samo napred!
|
Aber wie willst du denn einmal sterben, Narziß, wenn du doch keine Mutter hast?
|
|
|
marcetin
Legendary
|
|
May 17, 2015, 11:39:38 PM |
|
Pozdrav drustvo, pustio sam u rad novi servis za odrzavanje i hostovanje nodova koina da svako ko zeli da digne nod za neki koin moze to da uradi bez potrebe za poznavanjem podesavanja servera ili kompajliranja demona i slicno. Glavna stvar je to da postoji opcija za takozvani "Crowd Funding", sto ce reci da u podizanju noda za neki koin moze ucestvovati vise ljudi doniranjem odredjene sume dok se sakupi potrebna cifra. Postavljanje fonda je besplatno pa ako imate neki koin za koji biste zeleli da se sakupe sredstva i digne nod slobodno me kontaktirajte, napravicu fond za taj koin i baner koji bi trebao da bude postavljen negde u OP tog koina za ciji se nod skupljaju sredstva. Uzdravlje! Pratite moj potpis Hej, pa nisam znao da si nas cho'ek! Dobio sam tvoju poruku juce (GameCredis Foundation). Pre svega puno uspeha u radu, ideja je dobra, samo napred! Hehe Hvala!
|
|
|
|
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PLAN 9 FROM CRYPTO SPACE PARALLELCOIN ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ My fellow members, ask not what the community can do for you, ask what you can do for the community. CCW-WebRes-BitStickers-AnonStickers.shop------------------------------ ParallelCoin
The Secret of Success is to find out where people are going.. and get there first! - Mark Twain Bitrated user: marcetin.
|
|
|
marcetin
Legendary
|
|
May 28, 2015, 11:58:18 PM |
|
Vidim aktivni smo ovde, proslo des' dana pa opet ja
|
|
|
|
|
|
|
azguard
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1001
Crypto-News.net: News from Crypto World
|
|
May 29, 2015, 07:41:11 AM |
|
uglavnom smo na hrtavtskom posto tamo ima svega ovo vidim da se javi kao sto kazes n a desetak dana.
|
▄▄▄██████▄▄▄ ▄██████████████████▄ ▄████████████████████████▄ ▄▄ ▄████████████████████████████▄ ███████████████████████████████████▄ ▀▀█████████████████████████████████▄ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ▀████████████████████████████████▀ ▀██████████████████████████████▀ ▀▀██████████████████████████▀ ▀██████████████████████▀ ▀▀▀████████████▀▀▀ | .
| .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ | | █ █ █ █ █ █ |
|
|
|
sbogovac
Legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
|
|
May 29, 2015, 06:17:50 PM |
|
Tako je...
|
0x7442A5c37E513D335F53843cD20c00F77eAC7867
|
|
|
lasvegas83
Sr. Member
Activity: 432
Merit: 254
https://cloakcoin.com
|
|
June 08, 2015, 08:43:15 PM |
|
nema para nema picka
|
,╓▄▄▄▄▄▄▄▄▄╓ ╓▄█████████████████▄╖ ╓▄█████▀▀'▒,,,,,╠'▀▀█████▄, ,▓███▀╜,▄▄███████████▄▄,╙▀████╖ ▄███▀ ▄█████▀▀"``╙"▀▀█████▄ ▀███▄ ▓███╜╓████▀ ,▄▄█████▄▄, ▀████,╙███▌ ▓███`╔███▀ ╓▓███▀▀▀▀▀████╖ ▀███@"███▌ ]███▌┌███▌ ▐███ ███▄ ▐███ ▐███, ▐███ ▐███ .███ ███ ███▌ ███▌ ▐███ ▐███ '███ ███ ███▌ ███▌ ]███@╙███@ ▀██▌ ,▄██▌ ▐███ ▐███` ▓███ ▐███▄ ╙██▀╩ 9███╜ ╔███▀,███▌ ████,╙███▌ ▓███╜,████ ▀███▄ ▀╜ ▀▀ ▄███▌ ╙████▄, ╓▄████╜ ╙█████▄▄╓, ,╓▄▄█████▀ ▀▀█████████████████▀▀ '▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀'
| CloakCoin | Private, Secure, Untraceable & Decentralized Digital Currency| Enigma Telegram | Bitcointalk | Twitter | Facebook | Steemit | Reddit | CloakTV | Instagram
|
|
|
|
marcetin
Legendary
|
|
June 09, 2015, 12:56:57 AM |
|
nema dede... nema
|
|
|
|
|
|
|
|