Temmuz ve Ağustos aylarında yazdıklarımdan bazılarını aşağıya açıklamalarıyla ekledim. Hepsi de taze yazılardır. Umarım okuyanlara faydalı olur...
1. Defi çılgınlığı ico çılgınlığı ile aynı sonu mu paylaşacak?Açıklama: ICO döneminden günümüze doğru nasıl bir yol alındı, neler değişti ve değişen düzende DeFi projeleri için umut var mı... Bu yazımda anlatmaya çalıştım.
2. Re: Global krizden nasıl çıkarız ? Fikirleriniz Neler?Açıklama: Önümüzde duran kapitalizm gerçeği üzerinden gidişatı yorumlamaya ve neden vazgeçilemediğine vurgu yapmaya çalıştım.
3. [Öneri / Beyin Fırtınası] Telegram Üyesi ve Etkileşimi Nasıl Arttırılır?Açıklama: Tüketicilerin beklentileri ve ilgi odakları en belirleyici unsurdur. Günümüzde bu "ilgi" o kadar hızlı değişmekte ki, kitleyi etkiledikten sonra elde tutmak da zorlaşmakta. Bu yazımda hedef kitle seçiminin önemi vurgulayarak, yanlış seçimlerin tamamen zarara neden olabileceğini örnekledim. Tavsiyelerim sadece Telegram için değil, genel olarak internet mecrasını etkileyeme yönelik.
4. Altın - Gümüş: Antik Çağlara Dönüş Mü ? Peki ya Bitcoin ?Açıklama: Başlıktaki 3 yatırım aracına yönelik görüşlerimi yazarak kısaca özetlemeye çalıştım.
5. Re: Tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen Açıklama: Bir proje fikri üzerine sorulan soruyu, profesyonel reklamcılık faaliyetlerinin 3 unsurunu ele alarak detaylandırdım.
6. FERRUM NETWORK Hakkında Gelişmeler.Açıklama: Ferrum projesinin gidişatını, "fiyatı belirleyen unsurlar" kapsamında değerlendirerek aktardım.
7. Re: Yüklü miktarda Bitcoin Türk bankasına nasıl aktarılır?Açıklama: BTC karşılığını TL olarak bankalara aktarmak konusunda bir sıkıntının çıkıp çıkmayacağı üzerine bir başlık açılmıştı. Bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalıştım. Gelir vergisine dahil olabileceğini düşündüğüm tutarlar hakkında da görüşlerimi yazdım.
8. Peak gamesden sonra Rollics gamesde zyngaya satıldı.Açıklama: Yabancıların yerel teknoloji şirketlerini satın almaları son yıllarda azalmaya başlasa da bu alanda en büyük örnekler arasına giren Peak ve Rollics games özelinden, yemeksepeti.com'a uzanan bir değerlendirme yaptım.
9. BTC durulursaAçıklama: Bitcoin'deki büyük yükseliş ve düşüş dalgalarının piyasa üzerindeki etkileri üzerine görüşlerimi aktardım.
10. Re: Linux DağıtımlarıAçıklama: Geçmişten günümüze Linux dağıtımları hakkında aklımda kalanları paylaştım.
11. Bitcoin market değeri bir şey anlam ifade etmiyor.Açıklama: Başlık bu şekilde açılmış olmasına rağmen, konuyu genişleterek Bitcoin'in avantaj ve dezavantajlarını vurgulayıp, yerine geçebilecek coinlerin özellikleri hakkında bilgi vermeye çalıştım.
12. Re: Datacenter kurmak istiyorum, fikir almak istiyorum.Açıklama: Daha önce detaylandırarak yanıtladığım bu konuya yeni eklemeler yaptım.
13. Bitcoin 13.500 Doları Görecek” Diyen Ünlü Analist Hangi Tarihi İşaret Etti?Açıklama: BTC fiyatının gidebileceği ilk nokta, halving sonrası beklenen ATH, altcoinlerde yoğunlaşan güncellemeler ve fiyat artışları... Hepsini birkaç satıra sığdırmaya çalıştım.
14. Bitcoin Fiyatı Daha da Artarsa Altcoin Sezonu Sona Erer mi?Açıklama: Böyle bir şeyin görünürde mümkün olmayacağını, BTC stabilizasyonunun altlara negatif ve pozitif etkileri üzerinden değerlendirdim.
15. Kısa Bilimkurgu FilmleriAçıklama: Beğendiğim kısa filmleri, açmış olduğum bu konuya açıklamalarıyla birlikte eklemeye devam ediyorum. İçlerinde ilgi çeken kaliteli yapımlar da var. İlgilenenler için toplu bir kaynak haline gelebilir.
16. Katı Meyve Sıkacağı1 -
Katı Meyve Sıkacağı2 -
Katı Meyve Sıkacağı3Açıklama: Sağlık yaşam üzerine açmış olduğum bu konuda; hangi meyvelerin hangi makinelerde sıkılabileceği ve faydalarının neler olduğuna ilişkin 3 mesajımda bilgi vermeye çalıştım.
17. Re: Gem nasıl olmalı?Açıklama: Gem olarak tabir edilen projelerin seçimi sırasında dikkat edilmesi gereken noktaları, özelliklerini ve sirkülasyon/total adetlerin ne derece etkili olduğunu anlattım.