Ağustos ve Eylül aylarında yazdıklarımdan, foruma faydalı olacağını düşündüklerimi aşağıya açıklamalarıyla ekledim. Hepsi de güncel konular üzerinedir...
1. 10 Bin Dolar İle Altcoin Sepeti OluşturmakAçıklama: Yeni ve eski coin/tokenlerden oluşan tavsiyelerimi ilettim.
2. 4.000 DOLARI GEÇEN DEFİ TOKENİ 5 DAKİKADA 1 DOLARA DÜŞTÜ!Açıklama: Yield Farming / Getiri Çiftliği projelerinin yüksek risk barındırdığını ve bir tanesi (YFI) tuttuğunda diğer benzer projelerin de ortaya çıktığından bahsettim. KIMCHI ve SUSHI bunlara örnek verilebilir. Son haftada oldukça fazla düştü bu ikisi...
3. “Bitcoin (BTC) Küresel Olarak Tanınan Bir Para Birimi Olabilir mi?”Açıklama: Bu konuda Bitcoin'in %5'lik pazar elde etme ihtimalinden bahsedilmiş. Son açıklanan IMF verileri üzerinden bir oranlama yaparak %5'in ne kadarlık bir büyüklüğe denk geldiğini anlatmaya çalıştım.
4. Ripple yöneticisi: Bitcoin Çin tarafından yok edilebilirAçıklama: Bitcoin'e madencilik kontrolü üzerinden %51 saldırısı yapılamayacağını, bu konuda sayılarla net olarak ifade ettim!
5. Peter Schiff, Bitcoin'e İlgi Duyulmadığını SöylediAçıklama: Bu yazımda; kapitaliz, medya ve algı yönetimi ile insanların nasıl yönlendirilebildiğini ve BTC özelinde kripto piyasasına etkilerinin nasıl olduğunu ve olacağını vurguladım.
6. Re: Alt boğa başladı durumunuz nedir?Açıklama: Güncel bilgileri paylaşmaya çalıştığımız bu konu altında; ENG fiyatının ani yükselişinin sebebinin yakında yapılacak olan mainnet swap olduğunu aktardım. Özetle; SCRT geliyor!
7. Re: Türkiye Karadeniz'de enerji kaynağı keşfettiAçıklama: Geçtiğimiz haftalarda açıklanan bu gelişmenin içeriğine değinerek; doğalgazın hangi faktörlere bağlı olarak çıkartılıp dağıtıma geçilebileceğini adım adım aktardım ve şimdiki durumumuz hakkında bilgi verdim.
8. Re: Boğanın geldiğini anlamanın en iyi yolu dandirik borsalardırAçıklama: Başlıkta yazandan bağımsız olarak farklı bir açıdan ele almak istedim konuyu! Bazı popüler coin/tokenlerde gerçekleşen pozitif fiyat hareketleri, insanlarda "boğa geldi galiba" düşüncesini baskın kılıyor. Oysa durum tam olarak böyle değil. Bir boğadan söz edebilmek için total market cap ve dominasyon değerleri üzerinden aksiyon almak gerektiğini bu yazımda detaylandırarak paylaştım.
9. Re: Kripto para projesini başarıya ulaştıran bir kaç etmenAçıklama: "Bir proje nasıl başarıya ulaşır" sorusunu, vaat edilen hedeflerin mantığa uygun olup/olmadıkları ve gerçekleşme olasılıkları üzerinden değerlendirmeye çalıştım. Bazen çok büyük hedefler koymak, daha projeye başlamadan başarısızlık getirirken, bazen de çok küçük hedefler büyük başarılar getirebiliyor. Bu yazımda da örneklerle buna değindim!
10. Re: İmza Kampanya Öneri Konusu (Kullanıcılar Tarafından Gelen Öneriler)Açıklama: Yardım almak için sorulan imza tavsiyelerine; mevcut BTC ödemeli ve ICO kampanyalarının forumdaki linklerini vererek cevapladım.
11. Bitcoin ve Altcoinlere Vergi Geldi. Sorular ve Cevaplar | Ana KonuAçıklama: Kripto paraların vergilendirme usulü hakkında, spesifik bir verginin olmayabileceğini ve bunun mevcuttaki gelir vergisi üzerinden de alınabileceğini anlatmaya çalıştım.
12.FERRUM NETWORK Hakkında GelişmelerAçıklama: FRM hakkında görüşlerimi, fiyat hareketlerinin yansımalarını, projenin asıl değerine ulaşabilme şansını bu konuda kısaca aktardım.
13.Ripple ( XRP ) ‘da yeni bir ralli yaşanabilirAçıklama: Yıl sonuna kadar XRp gerçekleşecek olan 2 büyük güncelleme hakkında bilgi verdim. 30 Eylül ve 31 Aralık tarihlerine dikkat etmekte fayda var!
14. Re: 3 kat artacağını düşündüğünüz altcoinler?Açıklama: Takip ettiğim 4 yeni projenin halihazırda 3x yaptığını anlatarak; eskinin popüler projelerin şimdiki durumları ve gelecek bir boğadaki fiyat avantajları hakkında bilgi verdim.
15. Re: Binance Mobil Uygulaması (Güncellemeler, Soru ve Sorunlar)Açıklama: Binance uygulamasındaki soru ve sorunlara ilişkin açmış olduğum bu konuda, eksiklere ve hatalara değinerek güncel bilgileri paylaşmaya çalışıyorum.
16. Re: Popüler Analist Müjdeyi Verdi: Bitcoin Resmi Olarak Boğa PiyasasındaAçıklama: Ünlü analistin ya da yatırımcının görüşleri çoğu zaman haber değeri taşısa da gerçeklerden uzak olabiliyor. Ben de bu tarz popülist haberlerdeki yanlışları, kendi açımdan ele alarak yorumlamaya çalışıyorum. Bu yazımda da bunu yapmaya çalıştım...
17. Re: Kedi Köpek SevgisiAçıklama: İnsanlarla en iyi anlaşabilen köpek türlerini bu yazımda detaylandırdım ve sahiplenmek isteyenler için önerilerde buldum. Bazen bir kedi ya da köpek, tüm alışkanlıklarınızı ve dünyaya bakışınızı değiştirebilir!
18. Modem TavsiyeleriAçıklama: Almayı düşündüğüm bir modem için açmış olduğum bu konuda, belirttiğim iki seçenek üzerinden değerlendirmelerimi yaptım. Almış olduğum modemimi de değerlendirerek artı/eksilerini yazıp, modemini yenilemek isteyenleri aydınlatmaya çalıştım.