ben vatanını seven biriyim ama bak vatan ve bayrağını içinde yaşayanları değil. Atatürkün getirdiği kanunları Atatürkü tam bir milliyetçiyim.
sırası ile açıklayacağım.
1. Bu topraklardan Türk bayrağını Türkiye Cumhuriyeti kelimesini belediyeden kaldırmadılar mı? Kaldırdılar. Soruyorum kim sesini çıkarttı.
Cevap : Millet o esnada cebine bakıyordu yandaşlardan ve kayıt dışı nasıl olursa olsun cebine para girsinde.
2. Fabrikalar satılırken kaç kişi sokağa indi ?
Cevap : Kimse
3. Herhangi biri Yap işlet devret mantığı ile hareket ederken saçma salak rakamlarla bu işlerin yapılmasına engel oldu?
Cevap hiç kimse
4. tübitak gibi kurumlarımız saçma salak projeleri onaylarken işe yarayan projeleri gerçekleştiren genç evlatları yurt dışına çıkışını sorgulayan gördünüzmü=
cevap ben görmedim.
5. Türk telekom satılırken sadece telekoma ait binaların bile o günkü paradan daha çok yaptığı açık açık anlatılırken kaç kişi satışa engel oldu?
Cevap hiçkimse
6. Savaştan çıkan ülkeler olarak fabrikalar kurduk ettik kendimizce yetinmeyi bildik ancak şimdi ne oldu? Neden üretim yapamadım yada yaptırılmadı?
Yönetimde hangi kurum düzgün çalışıyor? Bu kadar beceriksiz olmak? basit bir maskeyi dağıtamayacak kadar aciz olmak?
Konuşsan yargılanıyorsun sorgulasan hemen içeri atılıyorsun Bu mudur yönetmek?
En basit kimse paramızın değer kaybettiğini konuşmuyorda doların çıktığını konuşuyor bir dolar her zaman bir dolar
bana 2010 yılındaki dolar kuru ile gelin herşeyi satıp giderim bu topraklarda bir dakika durmam daha refah düzeyi yüksek bir ülkeye giderim
Ablam vefat etti 2018 de sigortalı çalışandı bu kişi devlete 20 yıl hizmet etti. anne ve babama kaç tl maaş bağlandı biliyormusun? 800 tl cik 800 tl lan sadece 800 tl ne kadar yapıyor 100 usd 110 usd bu kadar vatandaşı ile dalga geçen bir ülke olamaz
Nedenmi dışarıdan izlerim? bir ülke nasıl bu kadar batırılır içine sıçılır bunun örneğini gelecek nesillerime göstermek için izlerim. izlkettiririm bak evladım üretmezsen böyle olur derim.
Kimse açlıktan ölmüyor mu?
Bu devlete 20 yıl esnaflık yapıp vergi dedimmi? ödedim yeri geldi ödeyemedim diye icra geldi aracıma el konuldu ancak bir şekilde borcumu ödedim
dün kapatılsın tamam kapattık?
Sosyal yardımlara yazıyoruz şu kadar kiram var dönemiyorum batacağız bizi diyorum
devlet ne diyor biliyormusun reddediyor ve beni mal gibi vatansiz gibi ortada bırakıyor.
yıllarca ben bu ülkeye ne için vergi ödedim ödediğim 5 yılki vergiyi geri versinler 5 ay dükkan açmam hadi versinler? 1,5 aydır kapalıyım ancak bu süreçte vergi borcum ve bağkur borcum işlerken evinde ne ile geçiniyorsun diyen olmadı. açlıktan ölmüyormuş geçeceksin bu işleri.
devlet bu süreçte devletliğini göstermedi.
üretme tüket baba tüket toprağımızın her yeri değerli ama üretemiyoruz neden?
Bana bir devlet söyle kendi yerli tohumunun satışı yasak ve para cezalı olsun?
Bize cahil halk lazım diyen yöneticilerin yönettiği bir ülkeyi izlemeyip ne yapalım ben bu dünyaya bir kere geliyorum ama lanet olsun ki bu kokuşmuş döneme denk geliyorum.
Zamanında bir konu vardı bu ülkede gurur duyacağımız bir markamız neler diye nedense 3-5 firmadan fazlasını söyleyebilen olmadı.
elin gevuru dediğimizden herşeyin sonucunu bekliyoruz. daha ne olsun
sence dolar neden çıkıyor