lamine yamal'ın gelişmesi için daha çok vakti var. her dünya kupasına damga vuracak diye bir durum yok, onun yaşındayken mbappe dünya kupasına damga vurmuştu gerçi 2018'de ama yamal belki 4-5 dünya kupasında daha üst düzey oynayacaktır.
en azından yarı final maçlarının bizim için makul saatlerde olması güzel. çeyrek final için bile çok garip bir düzende maç izlememiz gerekiyordu. umarım dünya kupası bir daha bizim saat dilimimizden bu kadar uzaklaşmaz

Saat dilimi gerçekten çok can sıkıcı. ABD’ye görelim bakalım derken bizim maçların hep sabaha karşı oynandığını gördük. Umarım finali de güzel saatte yaparlar daha saati belli mi bilmiyorum. Belki bellidir ama değilse en azından bize de uygun bir saat ayarlarlarsa güzel olur ama muhtemelen ABD saatine göre akşam saatinde yapacaklar maçı bizde sabaha karşı olur bu.
Finali güzel saatte yapmak zorundalar, büyük ihtimalle Amerika'da öğlen saatinde olur bizde ise akşam saatinde olur çünkü kesin bir Avrupa takımı olacak, diğeri de Avrupa veya Güney Amerika.
Ayrıca final gösteriminde büyük gelir elde edecekleri için saat çok önemli.
Yarı final maçlarının mesela saatleri çok güzel, %90 final maçı da aynı saatte olacak ve herkes izleyebilecek.
Final Fransa - İngiltere olacak diye düşünüyorum ben.