Bitcoin Forum
July 15, 2026, 09:46:42 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23]  All
  Print  
Author Topic: 2026 Dünya Kupası ve Elemeleri Ana Başlık  (Read 4208 times)
kriminall
Hero Member

Activity: 1764
Merit: 568

View Profile
July 13, 2026, 06:58:55 PM

lamine yamal'ın gelişmesi için daha çok vakti var. her dünya kupasına damga vuracak diye bir durum yok, onun yaşındayken mbappe dünya kupasına damga vurmuştu gerçi 2018'de ama yamal belki 4-5 dünya kupasında daha üst düzey oynayacaktır.

en azından yarı final maçlarının bizim için makul saatlerde olması güzel. çeyrek final için bile çok garip bir düzende maç izlememiz gerekiyordu. umarım dünya kupası bir daha bizim saat dilimimizden bu kadar uzaklaşmaz  Smiley
Saat dilimi gerçekten çok can sıkıcı. ABD’ye görelim bakalım derken bizim maçların hep sabaha karşı oynandığını gördük. Umarım finali de güzel saatte yaparlar daha saati belli mi bilmiyorum. Belki bellidir ama değilse en azından bize de uygun bir saat ayarlarlarsa güzel olur ama muhtemelen ABD saatine göre akşam saatinde yapacaklar maçı bizde sabaha karşı olur bu.

xzone
Legendary
*

Activity: 3374
Merit: 1863

View Profile
July 13, 2026, 07:04:56 PM

Yamal cidden hiç son Avrupa Şampiyonası'nda olduğu gibi performans sergileyemiyor. Bazı maçlarda çok bir şeyler vadetti ama olmadı. Fransa'ya karşı büyük oynaması lazım. Kulüp performanslarından birisini izletmesi lazım. Fransa'da küçük bir ihtimal Mbappe ilk 11'de olmayabilir ama ona rağmen daha güçlü taraf olacaklarını düşünüyorum. İngiltere - Arjantin de çok güzel eşleşme. 2000li yılların başından beri karşılaşmadılar. Bence uzatmaya hatta penaltılara gidecek bir maç. İngiltere artık şampiyonluğa oynasa fena olmaz.
Yamal bu turnuvada yokları oynadı şampiyonlar liginde de böyle olursa Barcelona havlu atar Barcelona geçen sene onun ekstra performanslarıyla bir sürü maç kazandı İspanya ise ondan hiç faydalanamıyor belki de yanlış taktik ile oynatıyorlar adamı bilmiyorum ama Yamal bu turnuvaya damga vuran bir oyuncu falan olamadı Fransa böyle giderse eler İspanyolları

Kesinlikle beklentinin altında kaldı. Böyle genç yıldızlar Dünya Kupası gibi organizasyonlarda kendilerini gösteremeyince kariyerlerinde büyük bir düşüş yaşanıyor. Bakalım burada böyle bir durum görecek miyiz.
Sıradaki maça damga vurur ve takımını sırtlarsa elbette durum farklı olur ama sanki pek bunu yapabilecek gibi görünmüyor. Ya büyük maç stresi ya da alışkın olunmayan takımla oynamanın etkisi bilmiyorum ama çok daha iyi oynaması gerekiyordu

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Distraction
Hero Member

Activity: 2786
Merit: 608

View Profile
July 13, 2026, 07:22:24 PM

Ben İspanya'ya herkesin verdiği kadar şans veremiyorum. Fransa çok daha oturaklı ve güçlü bir takım şu an. Sizin de dediğiniz gibi Yamal da yeterince etkili değil. Lucas Digne onu ne kadar iyi savunabilir bilmiyorum tabi ama Yamal yine de çok kaçırıyor. O kadar maç oynadı sadece 1 golü var o da Suudi Arabistan'a. Messi'yi ne kadar sevsem de İngiltere finale kalırsa farklı bir final izlemiş oluruz iyi olur. İngiltere daha iyi kadroya sahip ama Arjantin'in daha çok lobisi var. Bakalım hangisi ağır basacak maçta.

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1722
Merit: 1101

View Profile
July 13, 2026, 07:28:23 PM

Ben İspanya'ya herkesin verdiği kadar şans veremiyorum. Fransa çok daha oturaklı ve güçlü bir takım şu an. Sizin de dediğiniz gibi Yamal da yeterince etkili değil. Lucas Digne onu ne kadar iyi savunabilir bilmiyorum tabi ama Yamal yine de çok kaçırıyor. O kadar maç oynadı sadece 1 golü var o da Suudi Arabistan'a. Messi'yi ne kadar sevsem de İngiltere finale kalırsa farklı bir final izlemiş oluruz iyi olur. İngiltere daha iyi kadroya sahip ama Arjantin'in daha çok lobisi var. Bakalım hangisi ağır basacak maçta.

Arjantin lobisi mi ağır basacak yoksa futbol mu bunu gösterecek bize zaman. Digne tecrübeli bir oyuncu iyi gününde Yamal’ı durdurabilir. Nuno Mendes hayattan soğutmuştu Yamal’ı mesela. Benzer şekilde iyi oynarsa ispanyanın şansı hiç kalmaz. Mbappe de oynar ve iyi gününde olursa İspanya hiç üst tura çıkma ihtimaline sahip olmaz.

MK-74
Legendary
*

Activity: 2044
Merit: 1628

View Profile
July 13, 2026, 09:34:49 PM

lamine yamal'ın gelişmesi için daha çok vakti var. her dünya kupasına damga vuracak diye bir durum yok, onun yaşındayken mbappe dünya kupasına damga vurmuştu gerçi 2018'de ama yamal belki 4-5 dünya kupasında daha üst düzey oynayacaktır.

en azından yarı final maçlarının bizim için makul saatlerde olması güzel. çeyrek final için bile çok garip bir düzende maç izlememiz gerekiyordu. umarım dünya kupası bir daha bizim saat dilimimizden bu kadar uzaklaşmaz  Smiley
Saat dilimi gerçekten çok can sıkıcı. ABD’ye görelim bakalım derken bizim maçların hep sabaha karşı oynandığını gördük. Umarım finali de güzel saatte yaparlar daha saati belli mi bilmiyorum. Belki bellidir ama değilse en azından bize de uygun bir saat ayarlarlarsa güzel olur ama muhtemelen ABD saatine göre akşam saatinde yapacaklar maçı bizde sabaha karşı olur bu.

Finali güzel saatte yapmak zorundalar, büyük ihtimalle Amerika'da öğlen saatinde olur bizde ise akşam saatinde olur çünkü kesin bir Avrupa takımı olacak, diğeri de Avrupa veya Güney Amerika.
Ayrıca final gösteriminde büyük gelir elde edecekleri için saat çok önemli.

Yarı final maçlarının mesela saatleri çok güzel, %90 final maçı da aynı saatte olacak ve herkes izleyebilecek.

Final Fransa - İngiltere olacak diye düşünüyorum ben.

Balmain
Hero Member

Activity: 2660
Merit: 961

View Profile
July 14, 2026, 12:07:17 AM

Fransa ve ispanya maçı çok güzel saatte. Bütün dünya bu maçı heyecanla bekliyor. Mbappe'nin patlayıcı gücü mü, İspanya'nın Lamine yamal ve Nico Williams'lı dinamik hücum hattı mı ? Son dönemde birbirlerine karşı oynadıkları maçlarda yağmuru izleten iki ekol. İspanya, Fransaya karşı son dönemde ciddi bir üstünlük kurdu. Euro 2024 yarı finalinde fransayı 2-1 ile yenmişlerdi. Rövanş havası olacak. Fransa kazanır diye düşünüyorum bu sefer.

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1722
Merit: 1101

View Profile
July 14, 2026, 12:13:38 AM

Fransa ve ispanya maçı çok güzel saatte. Bütün dünya bu maçı heyecanla bekliyor. Mbappe'nin patlayıcı gücü mü, İspanya'nın Lamine yamal ve Nico Williams'lı dinamik hücum hattı mı ? Son dönemde birbirlerine karşı oynadıkları maçlarda yağmuru izleten iki ekol. İspanya, Fransaya karşı son dönemde ciddi bir üstünlük kurdu. Euro 2024 yarı finalinde fransayı 2-1 ile yenmişlerdi. Rövanş havası olacak. Fransa kazanır diye düşünüyorum bu sefer.

Nico Williams neredeyse hiç oynamadı bu turnuvada diyebiliriz. Ben de etkili olmasını bekliyordum ama sakatlık mı vardı acaba? 79. Dakikada girmişti geçen maçta. Bu maçta 2 kanat da etkili olabilecek mi acaba Fransa karşısında ? İspanyollar muhteşem oynuyorlar ama Fransızlar da öyle. İki takımın birbirine karşı dengeli duruşlarını göreceğiz muhtemelen.

Balmain
Hero Member

View Profile
July 14, 2026, 06:21:48 PM

Nico Williams neredeyse hiç oynamadı bu turnuvada diyebiliriz. Ben de etkili olmasını bekliyordum ama sakatlık mı vardı acaba? 79. Dakikada girmişti geçen maçta. Bu maçta 2 kanat da etkili olabilecek mi acaba Fransa karşısında ? İspanyollar muhteşem oynuyorlar ama Fransızlar da öyle. İki takımın birbirine karşı dengeli duruşlarını göreceğiz muhtemelen.
Geçen sezondan kalma arka adele sakatlığı var bu yüzden fazla zorlamıyorlar. Dünya kupasında bazı maçlarda oyuna girmiş olsa da oldukça az sürelerde oynadı. Tekrardan onu alıştırmak için ve önemli maçlara hazır olması için bekletmiş olabilirler Nico Williams'ı. Avusturya, Portekiz maçlarında oyuna bile girmedi. En son oynadığı maçta 10 dakika oynadı sadece. Bence bugün onu daha fazla göreceğiz sahada.

MK-74
Legendary
*

View Profile
July 14, 2026, 06:27:51 PM

Fransa - Ispanya maçına yarim saat kaldı. Açık net olayım gönlüm Fransadan yana çünkü gerçekten çok iyi oynuyorlar ve bana kalırsa kupayı almayı hak ediyorlar.
Bugüne kadar bütün rakiplerine karşı çok iyi oynadılar, genel olarak hep maçı domine ettiler ve kazandılar.

ILuckyGuyI
Hero Member

Activity: 2884
Merit: 659

View Profile
July 14, 2026, 06:40:53 PM

Görebildiğim kadarıyla kadrolar bu şekilde. Sofascore'dan takip ediyorum orada böyle verilmiş.

Geçen maçın sonlarına doğru Mbappe bir sakatlık geçirmişti ve önlem olarak oyundan alınmıştı. Bu maçta ilk 11 oynayıp oynamayacağı soru işaretiydi ama oynuyor görünen o ki. Çok güçlü bir hücum hattına sahipler Doue bile yedek mesela. İspanya'nın işi baya zor olacak. Bence Fransa daha çok topa sahip olarak oynar. İspanya klasik oyununu kolay kolay oynayamaz. Skor olarak ben çok bir fark beklemiyorum yine ama Fransa alır diyorum.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
Balmain
Hero Member

View Profile
July 14, 2026, 08:22:40 PM

İspanya ilk yarıda attığı golle özgüvenini kazandı ve bu özgüvenle çok daha rahat oynuyor. İspanya şu anda oyunu kontrol ediyor. İspanya finale yükselmeye çok yakın görünüyor. Fransa ikinci yarıda daha iyi oynarsa maçı eşitleyebilir, ancak ilk yarıya bakıldığında bu biraz zor, ama sonuçta Fransa'dan bahsediyoruz, çok iyi bir kadroları var.

CLS63
Legendary
*

Activity: 2534
Merit: 1937

View Profile
July 14, 2026, 09:17:11 PM

Fransa'nın bugün kazanacağını düşünenlerdendim ben de ama çok korkunç bir performans ortaya koydular. Mbappe de maçın başından beri sahadaydı ve hücum gücü olarak kesinlikle kağıt üzerinde İspanya'dan daha iyilerdi. Fakat elbette futbol her zaman kağıt üzerinde oynanan bir oyun değil. İspanya bugün büyük bir karakter ortaya koydu. Yamal bu maçı da boş geçmeyi başardı. Dünya Kupası'nda hayal kırıklığı yaratan bir performans sergiliyor ama İspanya ona rağmen finale yükselmeyi başardı.

███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
MK-74
Legendary
*

View Profile
July 14, 2026, 09:31:54 PM

Valla beklentilerimin altında bir performans ile Fransa elendi, şaşkınım açıkçası çünkü Fransa'nın bu akşam kazanmasını bekliyordum ama olmadı.
İspanya'yı tebrik ederim, hak ettiler kazanmayı bana kalırsa ve finale yükseldiler.

Final beklentim Fransa - İngiltere idi şimdi İspanya - İngiltere oldu ama bu akşamdan sonra yarın ne gibi bir sonuç çıkacak emin değilim. Ben yine de yarın İngilizleri destekleyeceğim umarım onlar kazanır ve Avrupa finali görürüz Dünya Kupası Finalinde.

kizilhare
Member
**

Activity: 400
Merit: 83

View Profile
Today at 09:23:09 PM

Arjantin İngiltere maçının son bölümleri çok heyecanlı geçti. İngiltere 55'te öne geçti ama Arjantin baskı kurmaya başladığı zaman  Tuchel önlem almalıydı bence. Kontra atakla hücum etmeyi düşünmeliydi. Çok geri çekildiler ve Arjantin iki gol buldu ve maçı kazandı.
86'nın rövanşı alınamadı.
MK-74
Legendary
*

View Profile
Today at 09:37:52 PM

Çingeneler finale çıktılar, hak ettiler mi bu maçı kazanmayı hak ettiler, İngiltere'nin tamamen salaklığına kaybettiğini düşünüyorum.
Golden sonra defans yaparsın ama bu kadar yapmazsın, bu kadar yaparsan da kaleni gole kapatamazsın bir şekilde gol yersin, bunlar defansı da adam gibi yapamadılar, adamlar her topa vurdular, direklerden dönen toplar, kalecinin çıkarması falan yazık ettiler kendilerine.

Her neyse final İspanya - Arjantin oldu, gönüller İspanya'dan yana ama hep gönlümüzün olduğu takımlar kaybetti.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23]  All
  Print  

Jump to: