Ne znam samo što Trofo i cryptofrka čekaju s novim natjecanjima. Prije godišnjeg mi je Trofo napisao da se ne opuštam previše na godišnjem jer će krenuti nova natjecanja, ali zasad još ništa. Očito su i njih dvojica još na godišnjem odmoru.
Tada smo još bili puni elana nakon odličnog svjetskog, trenutno su svi na GO pa nemaš s kime razgovarat. Čekamo dosta informacija a one koje smo dobili uglavnom nisu dobre. No da samo ne kukam evo i par dobrih vijesti.
BSFL nastavlja dalje, nova sezona je ugovorena. Nije nikada ni bilo upitno

RTG ćemo objavit ovih dana, bit će Champions League format, i to je dogovoreno.
FPL challange je isto dobio green light te će nastaviti samo čekam potvrdu budgeta za nagrade.
BTB i Event competion guramo ali više nismo tako optimistični. S time da imamo još jednog asa u rukavu ako se konačno javi, koji bi mogao/trebao dosta toga pogurati.
Super vijesti, BSFL i RTG su upravo bila jedina 2 natjecanja na koja sam se ionako htio prijaviti, više od toga bi definitivno bilo previše.
Ako će RTG format natjecanja ostati isti, onda se nadam da će stara ekipa nastaviti dalje, gdje je stala za svjetsko, samo ovaj puta s više sreće na kraju

Zbog ovakvih natjecanja mi je zanimljivije dolaziti na forum, uvijek se nešto događa a i imaš što pisati u gambling dijelu, pa se lako ispuni kvota i za kampanje.
Kada možemo očekivati početak nove sezone za ova natjecanja?
U BSFL natjecanju sam bio krenuo odlično, čak i vodio neko vrijeme ali ovi vaši esportovi i badmintoni su me stvarno dotukli