Halmater
|
|
August 05, 2017, 08:02:36 AM |
|
türk borsaları gene gec tepki veriyor alış 2900 dolarda su anda, satış verdim alan yok.
Emirleri çizecemde alacak nakit yok borsada. 11000 altı tüm emirler şuan için ucuz zaten almaya niyetlensek hesapta para olmaz,satmaya niyetlensek alıcısı çıkmaz..ne kadar güvenilir olursa olsun borsalarda para bırakmayı sevmiyorum
|
|
|
|
Gatotare
|
|
August 05, 2017, 08:28:06 AM |
|
Arkadaşlar şu HODL olayını yapın ya. Alın unutun kardeşim. Çekmeyin ellemeyin kurcalamayın. Yok USDT ye geçtim ethereuma geçtim BELACOINe geçtim deli misiniz Alın tutun unutun arkadaş çok terste kalırsınız daha yapabilene saygım sonsuz ama yapı geregi sanırım ben becerremiyorum.alıp unutabildigim bi tek waves var.btc ye yuksek miktarda yatırım yapamadıgım için kucuk hareketlerde heyecan yapıp terste kalıyorum.
|
|
|
|
hirozaki faraday
|
|
August 05, 2017, 08:38:26 AM |
|
Bu fiyatlarda tutunur mu yoksa aşağı kırar mı kestiremiyorum grafikler tuhaf gelmeye başladı. Bu BCC'ye tekrar dönüp fiyatı kırabilirler bu ikisi arasında güzel ekmek yiyecek birileri
|
|
|
|
dakota neat
|
|
August 05, 2017, 08:47:27 AM |
|
tam beklediğim tarihta 3k geçti msj nede bulamadım bulsam paylaşcaktım piyasada dün gece 6 milyar dolar girdi ki 112 milyar dolar seviyesi kırıldığında oldukça bir para akışı bekliyorum allah herkese hayrılı kazançlar versin altlarda olan üzülmesin ben full attayım şuanda btc olarka düştüler ama dolar olara yükseldi (btc kadar değil tabi) sanırım bch de satanlarda btc geçiyor extra atrış burdanda kaynaklı olabilir. hafta sonu çalışlarından sonra hafta sonu yükselişi iyi geldi
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
August 05, 2017, 09:13:00 AM |
|
tam beklediğim tarihta 3k geçti msj nede bulamadım bulsam paylaşcaktım piyasada dün gece 6 milyar dolar girdi ki 112 milyar dolar seviyesi kırıldığında oldukça bir para akışı bekliyorum allah herkese hayrılı kazançlar versin altlarda olan üzülmesin ben full attayım şuanda btc olarka düştüler ama dolar olara yükseldi (btc kadar değil tabi) sanırım bch de satanlarda btc geçiyor extra atrış burdanda kaynaklı olabilir. hafta sonu çalışlarından sonra hafta sonu yükselişi iyi geldi Bu tarz piyasaya şu kadar para girdi yorumları doğru değil. Bilakis saçma. O artan değer doğrudan tüm coinlerin/tokenlerin hacimli olarak işlenmesi ile artmıyor.
|
|
|
|
elcezireex
|
|
August 05, 2017, 09:16:36 AM |
|
2 gün önce altcoinlere girdim btcden. Altcoinler %5 azaldı BTC %10 arttı kaarım şuan %5-6 da. İnşallah para altcoinlerede kayar...
|
|
|
|
coinzoid
|
|
August 05, 2017, 09:26:10 AM |
|
Bedavadan Bitcoin Cash'a konanların bugünden itibaren yaratacağı dump etkisi ile BTC fiyatında yukarı yönlü küçük hareketler bekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
Kısa süre önce yukarıda alıntıladığım iletiyi yazmıştım. Anladığım kadarıyla BCH'larını BTC'ye dönüştürmek isteyenler bu işlemi hemen yapamıyor. Mesela Bittrex harici gönderimleri açtığında BCH bakiyesini borsaya aktarmam yaklaşık 24 saat sürdü. Üstelik en yüksek madenci masrafını vermeme rağmen. Bittrex hesabımda işlemin 20 doğrulamadan sonra tamamlaması üzerine hemen satış yaptım. Anlık olarak 0.099 BTC karşılığı vardı. Sonradan 0.94'e kadar düşmüştü. Bugün düşüşün hızlandığını görüyorum.
|
|
|
|
dakota neat
|
|
August 05, 2017, 09:29:23 AM |
|
tam beklediğim tarihta 3k geçti msj nede bulamadım bulsam paylaşcaktım piyasada dün gece 6 milyar dolar girdi ki 112 milyar dolar seviyesi kırıldığında oldukça bir para akışı bekliyorum allah herkese hayrılı kazançlar versin altlarda olan üzülmesin ben full attayım şuanda btc olarka düştüler ama dolar olara yükseldi (btc kadar değil tabi) sanırım bch de satanlarda btc geçiyor extra atrış burdanda kaynaklı olabilir. hafta sonu çalışlarından sonra hafta sonu yükselişi iyi geldi Bu tarz piyasaya şu kadar para girdi yorumları doğru değil. Bilakis saçma. O artan değer doğrudan tüm coinlerin/tokenlerin hacimli olarak işlenmesi ile artmıyor. doğrudan tüm coinlerin değeri attırması için doğrudan tüm coinlere alış gelmesi lazım ! düz mantık. para giren yerde hacim ve değerde artar. borsanın evrensel kanunu
|
|
|
|
gokayc
|
|
August 05, 2017, 09:31:16 AM |
|
Argkadaş az biraz gündemden uzak kalayım, fiyatlara bakmayayım kafam rahat olsun dedim hemen o kısa sürede olan omuş yaa. Hangi ara fiyat 3200 dolarlara çıktı. Neyse en azından gayet olumlu bir gelişme ile karşılaştım. Tersi de olabilirdi. Dilerdim ki altcoinler de aynı şekilde çoşsun. Belki bir zaman sonra sıra altcoinlerie de gelecek. Bekliyoruz.
|
|
|
|
Gatotare
|
|
August 05, 2017, 09:31:31 AM |
|
Arkadaşlar şu HODL olayını yapın ya. Alın unutun kardeşim. Çekmeyin ellemeyin kurcalamayın. Yok USDT ye geçtim ethereuma geçtim BELACOINe geçtim deli misiniz Alın tutun unutun arkadaş çok terste kalırsınız daha yapabilene saygım sonsuz ama yapı geregi sanırım ben becerremiyorum.alıp unutabildigim bi tek waves var.btc ye yuksek miktarda yatırım yapamadıgım için kucuk hareketlerde heyecan yapıp terste kalıyorum. o zaman bitcoini gerçekten sevmiyorsunuz demektir. ben etraf yangın yeri iken bile tutuyorum zararda olsam bile, çünkü seviyorum bitcoini biraz daha psikolojik sanırım benimkisi. 10K ile 1 tane bitcoin alacagıma nedense 100 lerce farklı koinden alıp(waves monero pivx vsvs) beklemek daha işime geliyor. bitcoin %10 artsın sorun degil ama tuttugum altkoinlerdeki beklentim x5 x10 oluyor cogu zaman.
|
|
|
|
Gatotare
|
|
August 05, 2017, 09:42:00 AM |
|
gunaydın 3200 leri bugun geceriz gibi,sizce?
! $3220
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
August 05, 2017, 09:52:41 AM |
|
gün içerisinde kar realizasyonu gelmesi lazım 400$ firladi normal değil
|
signature not found.
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
August 05, 2017, 09:53:25 AM |
|
tarihi anlara taniklik ediyoruz.
fiatta kalanlara allah sabir versin.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
ikm
|
|
August 05, 2017, 09:59:02 AM |
|
gün içerisinde kar realizasyonu gelmesi lazım 400$ firladi normal değil
kesinlikle katılıyorum illaki de gelecektir 3000 altına inmesinde 3100 - civarı takılması güzel olur. zaten 1 aydan beri cuma akşamı düşüş balıyordu pazar akşamı düzeliyor hafta sonu para akışı sağlanamadığından özellikle kullanıyorlar elimde nakit olsa alıp beklicemde para olamyınca yapamıyorsun adamlar at koşturmasını izliyoruz
|
|
|
|
Mihaylovic
|
|
August 05, 2017, 10:11:17 AM |
|
tam beklediğim tarihta 3k geçti msj nede bulamadım bulsam paylaşcaktım piyasada dün gece 6 milyar dolar girdi ki 112 milyar dolar seviyesi kırıldığında oldukça bir para akışı bekliyorum allah herkese hayrılı kazançlar versin altlarda olan üzülmesin ben full attayım şuanda btc olarka düştüler ama dolar olara yükseldi (btc kadar değil tabi) sanırım bch de satanlarda btc geçiyor extra atrış burdanda kaynaklı olabilir. hafta sonu çalışlarından sonra hafta sonu yükselişi iyi geldi Bu tarz piyasaya şu kadar para girdi yorumları doğru değil. Bilakis saçma. O artan değer doğrudan tüm coinlerin/tokenlerin hacimli olarak işlenmesi ile artmıyor. doğrudan tüm coinlerin değeri attırması için doğrudan tüm coinlere alış gelmesi lazım ! düz mantık. para giren yerde hacim ve değerde artar. borsanın evrensel kanunu Piyasaya 6 milyar dolar girse duramazsın. Sadece mevcut hacimle coin birim fiyatındaki değişim sonucu market cap arttı. Şöyle söyleyeyim, piyasadaki para giriş çıkışlarıyla marketcap arasında doğrusal değil parabolik bir grafik olur. Sen hacmi düşük olan bir coinin fiyatını bir kaç bin dolarla yükseltip market capi milyonlarca dolar artırabilirsin. 24 Hour total volume e bak ve bunun hepsinin alış olmadığını dikkate al ona göre btc alışıyla alakalı bir fikir edinebilirsin.
|
|
|
|
|
SanalPara
|
|
August 05, 2017, 10:51:31 AM |
|
Aman Tanrım didim. O ne biçim dik bir çizgi. Yalnız bende terste kaldım. Şuan nakitteyim. Bitcoin'in yükselişini öylece izliyorum. ATH şuanlık Bitfinex'te 3240 Dolar olarak gösteriyor. Bakalım önümüzdeki günlerde yeni rekorlara tanıklık edebilecek miyiz?
|
|
|
|
gorkem
|
|
August 05, 2017, 11:05:58 AM |
|
garıban forum uyeseyım ama pazartesı demıstım cumartesı 3000 gectı hemı de 200 dolar fazla suan masallah bana l arkadastan bır tebrık rıca edıyorum
|
|
|
|
hirozaki faraday
|
|
August 05, 2017, 11:45:01 AM |
|
Bu artışın sebebi eldeki BCC'lerin BTC'ye çevrilmesinden dolayı gözüküyor. Hafif bir yükseliş görenler pastadan pay almak için altlardan çıkış yaptı birçok assette çok güzel alım fırsatları oluştu. Kaçırmayın yapıştırın. Altlarda gerçekten çok güzel alım fırsatları oluştu. 400$'lık bir artıştan sonra bir kar realizasyonu gelebilir. Kademeli nakite geçmek yada altlardan almak daha mantıklı geldi.
|
|
|
|
jamesdean35
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
August 05, 2017, 12:04:21 PM |
|