OrtaDirek
|
|
January 30, 2018, 07:07:42 PM |
|
Yine yasak haberimi var, hayvan gibi satışlar var?
U.S. Commodity Futures Trading Commission bitfinex ve tethere dava mı açmış anlmadım nerden geliyor bu tetherin suyu hesap ver demişler galiba. bakalım inş kötü bişi çıkmaz.
|
|
|
|
nemruth
Member
Activity: 138
Merit: 12
|
|
January 30, 2018, 07:14:09 PM |
|
https://www.forbes.com/sites/forbescoachescouncil/2017/12/01/the-bots-of-bitcoin/#5d6a7a845b08Bu siteyi okuyun neden düştügünü tahmin etmeye çalışın.Arkadaslar bir nedene baglı olmaksızın zaten bitcoin ucgen formasyonu yapmıştı.Benim kendi yazdıgım bot bile 11.3 lerden short posizyona soktu yatırımımı. Yani anlayacağınız teknik analiz bitcoin'in fiyatını sizin tahmin ettiğinizden daha çok etkiliyor fakat hala teknik analizin bir işe yaramadığını iddia eden arkadaşlar komik komik geziniyor ortada(para kaybederek)...
|
|
|
|
temeler
|
|
January 30, 2018, 07:39:05 PM Last edit: January 30, 2018, 07:52:16 PM by temeler |
|
ABD vadeli işlemler komisyonu Bitfinex ve Tether'e mahkeme celbi yolladı diye Bloomberg kaynaklı bir haber dolanıyor piyasada o yüzden bi anda yüklü satışlar yedi BTC. Yanlız bildiğim Bitfinex amerika vatandaşlarını engellemişti ve araştırdığım kadarıyla bu haber eski sırf fiyatı düşürmek için yapıldı sanki.
Edit: Bu davet 6 Aralık 2017 de yapılmış. Bloomberg te de bi balina var anlaşıldı iyi silkeledi.
|
|
|
|
|
|
temeler
|
|
January 30, 2018, 08:07:22 PM |
|
Bu ara sanki danışıklı üst üste kötü haberler çıkartılıyor/çıkıyor. Ama bir türlü yıkamadılar her darbe de kalkıyor ayağı bir doğrulsa tutamazlar artık. Facebook'ta vurdu darbesini ama ICO reklamlarına yönelik anladığım kadarıyla.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
January 30, 2018, 08:35:19 PM |
|
Bu ara sanki danışıklı üst üste kötü haberler çıkartılıyor/çıkıyor. Ama bir türlü yıkamadılar her darbe de kalkıyor ayağı bir doğrulsa tutamazlar artık. Facebook'ta vurdu darbesini ama ICO reklamlarına yönelik anladığım kadarıyla.
Bence hepsi danışıklı dövüş.. Bir yere kadar belirlenmiş bir fiyat var ortada. İster komplo teorisi diyin ister başka şey. Aslında grafiğe bakınca herşey anlaşılıyor. Meşhur şu dead cat bounce vs.. olan spekülatif piyasa grafiği yok mu.. 3 days falan ayarlayınca iyice bir gün yüzüne çıkıyor...
|
|
|
|
modsa
|
|
January 31, 2018, 12:10:45 AM |
|
|
▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■ SPARKSTER ■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬▪ ▪ ▪ ▪ ▪ Run ‘Smart Software’ at 10 Million TPS! Crowdsale Starting Soon ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ Website | Telegram
|
|
|
OrtaDirek
|
|
January 31, 2018, 01:20:07 AM |
|
bununda üstesinde gelicek sanki kendini 10k üstüne atıyor hemen. artık yetti suyu çıktı 8k gelmiyor işte zorlamayın eskisi gibi salak değil millet 2014 krizi çıkartmaya çalışıyorlar sanki 8k gelirse 2014 krizine dönecek ortam..
|
|
|
|
emregungor
|
|
January 31, 2018, 05:08:58 AM |
|
Yön aşağı halen çok baskı var 10bin altında fazla durduk burdan bi inerse vay haline dipsiz kuyu 38binden kademeli alışlara başladım.
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
January 31, 2018, 05:22:51 AM |
|
Yön aşağı halen çok baskı var 10bin altında fazla durduk burdan bi inerse vay haline dipsiz kuyu 38binden kademeli alışlara başladım. Paribu'dan 38525'e sana mı sattım acaba? tether + coincheck ben biraz tırstıp nakite geçtim ama uzun vade de yükseliş devam edecek tabiki.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
January 31, 2018, 05:50:02 AM |
|
Altcoinlerin çoğunun batacağı doğru ama etherin cok düşeceğini sanmıyorum. tam tersine hem btc hem ether birlikte yuruyeceklerine inanıyorum. Monero dash ltc gibi major coinler cok etkilenmez. Tron dgb sia xrp gibi coinlerde ise büyük düşüşler olacaktır. ne oldugu belirsiz coinler ise ölecektir.
diğer erc20 lerin düşüpte eth nin btc karşısında değer kaybetmemesi mümkün değil bence. eth su an piyasada hantallık ve fee konusunda btc ile yarışır durumda. saniyede 1 milyon işlem kapasiteli coinler cıkıyor yeni yeni (eth 15-20 TPS ) 0.0001 usd fee ler filan konusuluyor bunlardan biri illa ki başarılı olacaktır. bütün erc20 leri gömmek için etherin yerini başka bir infrastructure kaptıracagını düşünüyorum yani kısaca,2018 de olmasa bile 2019 da. neo olur ,rchain olur ,achain olur yeni cıkacak baska bilmemne chain olur artık ne olursa. yıllardır btc den hızlı onlarca coin var ama hiçbiri btc yerini alamadı. Güven duyulması çok önemli hatta başka bir örnek. Dash hem cok hızlı hemde güven duyulan bir coin ama ne ether nede btc nin yerini tutabilir. Şuan piyasada etheri geçebilcek potansiyelde bir coin yok. Ether düşmücek diye birşey yok ama piyasa takla atarsa etherdekiler en az kaybeden olacaktır.
|
|
|
|
darkworld
Member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
|
|
January 31, 2018, 07:02:40 AM |
|
Altcoinlerin çoğunun batacağı doğru ama etherin cok düşeceğini sanmıyorum. tam tersine hem btc hem ether birlikte yuruyeceklerine inanıyorum. Monero dash ltc gibi major coinler cok etkilenmez. Tron dgb sia xrp gibi coinlerde ise büyük düşüşler olacaktır. ne oldugu belirsiz coinler ise ölecektir.
diğer erc20 lerin düşüpte eth nin btc karşısında değer kaybetmemesi mümkün değil bence. eth su an piyasada hantallık ve fee konusunda btc ile yarışır durumda. saniyede 1 milyon işlem kapasiteli coinler cıkıyor yeni yeni (eth 15-20 TPS ) 0.0001 usd fee ler filan konusuluyor bunlardan biri illa ki başarılı olacaktır. bütün erc20 leri gömmek için etherin yerini başka bir infrastructure kaptıracagını düşünüyorum yani kısaca,2018 de olmasa bile 2019 da. neo olur ,rchain olur ,achain olur yeni cıkacak baska bilmemne chain olur artık ne olursa. yıllardır btc den hızlı onlarca coin var ama hiçbiri btc yerini alamadı. Güven duyulması çok önemli hatta başka bir örnek. Dash hem cok hızlı hemde güven duyulan bir coin ama ne ether nede btc nin yerini tutabilir. Şuan piyasada etheri geçebilcek potansiyelde bir coin yok. Ether düşmücek diye birşey yok ama piyasa takla atarsa etherdekiler en az kaybeden olacaktır. Ether marketcap olarak bitcoini geçerse o zaman Kral sorgulanmaya başlayacak diye düşünüyorum.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
January 31, 2018, 09:54:55 AM |
|
Beyler sakin olun ya buraları takip eden bayan arkadaşlarımız vardır elbet.Yakışmıyor dikkat edelim yazdıklarımıza..
|
|
|
|
ssantur
|
|
January 31, 2018, 01:17:49 PM |
|
Bitcoin ve kripto para piyasasının geleceği ve doğru anılması açısından 500 milyon kullanıcıya hitap eden bir platformun aldığı bu kararı doğru bulan bir ben miyim bilemiyorum. Uzun vade ve perspektiften bakıldığında bu habere olumsuz demek bizi yanıltabilir.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
January 31, 2018, 10:27:01 PM |
|
Bilerek düşürüyor adamlar arkadaşlar panik yapmayın farketti iseniz artık eskisi kadar düşmüyor altlar Çünkü panik satışı yapanlar sattı şimdi hodlcular kaldı btc yeniden çıkış yapınca rally yeniden başlayacak 16 k yakasına hızlı çıkış zamanı gelince yeniden altlar dump yiyecek Aynı senaryo tekrar
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
January 31, 2018, 11:00:39 PM |
|
ben btcden ethye geçiş yaptım, btc bazında artıyor yavaş yavaş önceden yapsaydım keşke. eğer btc nin güzel artacağı varsa buralarda böyle uzun süre takılamaz çok net. uzun yeşil mumlar olmadan artış geliyor demek inandırıcı değil. 1 senedir grafik izliyorum az çok artışın nasıl geleceği belli oluyor şuanda öyle bir tablo yok.
buarada eth btc market farkı 62 oldu dün 67 iken gidişat iyi değil malesef..
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
February 01, 2018, 03:47:04 AM |
|
eth btc marketcap farkı 58 e kadar düştü an itibari ile, dün 68 di.. günde 10 azalırsa 1 haftaya eth btcyi geçer. kulağa hiç gerçekçi gelmiyor btc zirveden inmez algısı öyle bir yerleşmişki kendi söylediğime inanmıyorum içten içe.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
February 01, 2018, 05:09:26 AM |
|
Yönetim neredesiniz abi? Bu küfürlere kimse bir şey demeyecek mi? Herkes kufur etsin o zaman
|
|
|
|
torrentco
|
|
February 01, 2018, 07:42:18 AM |
|
Yönetim neredesiniz abi? Bu küfürlere kimse bir şey demeyecek mi? Herkes kufur etsin o zaman
hocam bu piçlere sizler yüz veriyorsunuz. bunun gibi birkaç orospu evladı daha var her mesajı full küfür olan. mahvettiler forumu.incisözlüğe cevirdiler. ben haber linki paylaşmışım.adam mımakoymuş,ben skimin keyfinde bir şerefsizmişim filan şimdi siz buna duyarsız kalablir miydiniz? adamın son mesajlarını bir okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız.
|
|
|
|
|