OrtaDirek
|
|
February 10, 2018, 01:29:50 AM |
|
tekrar btc aldım arkadaşlar hemen satın bence. ters indikatörüm ya hani
|
|
|
|
CanErik
|
|
February 10, 2018, 10:04:13 AM Merited by koinsever (10) |
|
Merhaba;
Her şey sorunsuz yükseliş trendindeyken temelsiz düşüş senaryoları, TA'lar nereden türüyor anlamadım. Kaynaklarınız kontrol edin. Ama akşama doğru düzeltme gelir o ayrı, standart oldu o artık.
İyi dileklerimle
|
|
|
|
hhk1045
|
|
February 10, 2018, 01:50:41 PM |
|
Ben dahil Türk yatırımcının çoğunluğu piyasada kaybeden tarafta olduğunu anlamanın yolu bellidir. Bitcoin fiyatı dış piyasada 60 bin tl iken Türkiye de 72 bin tl idi, global fiyatının yaklaşık 3 bin dolar fazlasını vererek bitcoin alıyorduk. Dışarıda 1 Bitcoin, 17 bin dolarsa bizde 20 bin dolar. Bugün global fiyatlarının neredeyse 1000 dolar altından 31 bin tl den bitcoin satıyoruz. Dışarıda 9000 dolar ise Bizde 8000 dolar
|
|
|
|
soilwork79
|
|
February 10, 2018, 01:54:55 PM |
|
Bitcoinin 1-2 hafta içinde 10k üzerine çıkmasını bekliyorum. 10k üzerinde tutunması daha kolay olacaktır. Bu seviyelerde kalırsa aşağı gitme riski her zaman vardır. Yukarı çıkma ihtimalini daha yüksek görüyorum.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
February 10, 2018, 03:45:34 PM |
|
9500 kırılmadı bu belirsizlik beni iyice sıkmaya başladı. düşüş bitti diyemiyoruz. bakalım nereye kadar düşecek şuan tetherdeyim 8k altı banko artık ama 7,9 dan dönebilir dönmez ise fena. 4k 5k riski var tahminlere göre
|
|
|
|
Palpatinee
Member
Activity: 102
Merit: 25
|
|
February 10, 2018, 05:03:15 PM |
|
Çok fazla takılmıyorum bir yerde dönmeyebilir'de hazırlıklı olmakta fayda var gibi duruyor.
|
|
|
|
marpaci
|
|
February 10, 2018, 06:04:47 PM |
|
Bu gece 9000 i geçecek gibi görünüyor. Hadi bakalım...
Tahmin ettiğim gibi 9000 geçildi. Sonrasında da bu rakamları bekleyenlerin satışı geldi. Aşağı inişi de hızlı oldu. Ama 8200 lerden yeniden toparladı. Bakalım yarın yeniden deneyecek mi 9000 i...
|
|
|
|
electronic981
|
|
February 10, 2018, 07:26:00 PM |
|
Şu psikolojik sınırlar olmasa, bot programları fiyatları belirlemese, özgür piyasa olduğuna ve arz talebin fiyatı oluşturduğuna inanacağım. 10 bin üstüne gelecek diye para ayırdım, inişi gördüm.
|
|
|
|
hero1111
|
|
February 10, 2018, 08:39:48 PM |
|
9000 - 1000 arasında bir drenç var ama bu destekli bir drenç değil yakın zamanda iyi bir haberlerin gelmesiyle piyasadan çıkan paranın tekrar piyasaya dahil olmasıyla bu direnç kolay bir şekilde aşılacaktır sadece biraz zamana ihtiyacımız var.
|
|
|
|
GalaWan
|
|
February 10, 2018, 09:06:34 PM |
|
Aslında iyi bir çıkış yakalamıştı ama haladaha tam randımanlı bir ivme yakalayamadı eğer para çıkışı sonrasında tekrardan giriş olursa işler değişir.
|
|
|
|
temeler
|
|
February 10, 2018, 09:12:12 PM |
|
Şu son zamanlarda bitcoinle ilgili en ufak bir olumlu haber verilmiyor piyasaya sanki bilinçli olarak sürekli kötüleme olumsuzluk bıktıracaklar sonra iyi haberler ve yükseliş. Organize işler bunlar.
|
|
|
|
salinizm
|
|
February 11, 2018, 08:24:20 AM |
|
Fiyat 7000$ - 8900$ civarlarında kaç gündür gidip geliyor. Traderlar için güzel fırsat demek bunlar. Yalnız tekrar 7000$'ın altına sarkarsa bir anda tekrar tablo değişir. Sıkı bir yükseliş ivmesine ihtiyacımız var dostlar.
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
February 11, 2018, 10:32:03 AM |
|
Fiyat 7000$ - 8900$ civarlarında kaç gündür gidip geliyor. Traderlar için güzel fırsat demek bunlar. Yalnız tekrar 7000$'ın altına sarkarsa bir anda tekrar tablo değişir. Sıkı bir yükseliş ivmesine ihtiyacımız var dostlar.
aynen bunun bir an önce görmek gerekiyor. yoksa 1-2 ay daha böyle devam ederse yatırımcıların güven problemi ciddi baskı yapabilir. 9 bin destek, 10bin psikolojik destek seviyleri. yaza mutlu girmek için tek umut.
|
|
|
|
hhk1045
|
|
February 11, 2018, 11:04:09 AM |
|
YTD. Haftalık grafik, Steemit'ten alıntıdır.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
February 11, 2018, 11:20:52 AM |
|
Bitcoin yatırımcılarını resmen küstürüyor.Hiç bu kadar fazla düşmemişti son yıllarda.Tekrar yükseliş öyle kolay olmayacak bence.Ytd
|
|
|
|
Sakaleyn_40
|
|
February 11, 2018, 11:50:54 AM |
|
Analizlerin hepsi tahminden ibaret. Bende umuyorum ki bitcoin tekrardan yükselişe geçecek. Bu hızlı bir şekilde olacak.
|
|
|
|
arctic circle
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
February 11, 2018, 12:38:15 PM |
|
Hepimizin umudu sert yükseliş ama gerçekçi olmalıyız. Geçmiş geçmişte kaldı. Bugünün şartlarını geçmişle karşılaştırmayalım. Yeni ve farklı kulvarda hareket etmemiz gereken dönemim içindeyiz.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
February 11, 2018, 01:46:45 PM |
|
YTD. Haftalık grafik, Steemit'ten alıntıdır. grafiği göremiyorum, yüklenmiyor. steemit linkini atabilir misin? puan kazandıralım. ayrıca hızlı şekilde tekrar 9000 zorlaması ve 9500 desteğini test etmesi gerekiyor. 10 üzerine 1 hafta içerisinde atarsa yaz olmadan yeni bir ath göreceğiz bence. bu şubat ayı çok önemli.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
February 11, 2018, 07:24:28 PM |
|
Bitcoin 10 bin doların üstünü görse piyasaların rahatlayacağını düşünüyorum.Şuan için 10 bin doları psikolojik sınır olarak görüyorum umarım bitcoin yakın zaman içerisinde 10 bin doların üstüne çıkmayı başarır.
|
|
|
|
karayaman
|
iyi haberler geliyor beklemede olanlara selamlar ABD`de devrim gibi kripto para kararı! ABD`nin en önemli eyaletlerinden biri olan Arizona`da Senato kripto paralar ile vergilerin ödenmesini yasallaştıran tasarıyı kabul etti. Yasanın eyaletin Temsilciler Meclisi`nden geçmesi durumunda burada yaşayanlar vergilerini ödemek için sadece doları değil Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paraları da bir ödeme aracı olarak kullanabilecek. Arizona Senatosu'da geçen hafta yapılan oylama sonucunda dünyanın en büyük ekonomisi ABD'de bir ilk yaşandı. Büyük Kanyon ile her yıl dünyada milyonlarca turisti kendisine çeken ABD'nin en önemli eyaletlerinden biri olan Arizona'da Senato kripto paralar ile vergilerin ödenmesini kabul etti. Senato'da kabul edilen tasarı eyaletin Temcilciler Meclisi'nden de geçer ise Arizona'da yaşayanlar vergi dairelerine yapacakları vergi ödemelerinde Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paraları da kullanabilecek. Tasarıya göre kripto paralardaki aşırı dalgalanmadan etkilenmemek için vergi daireleri kendilerine yapılacak kripto para ödemelerini 24 saat içerisinde ABD dolarına çevirecek. "ABD'YE VE DÜNYAYA MESAJ GÖNDERİYORUZ" Tasarının mimarı Cumhuriyetçi Senatör Jeff Weninger, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu tasarı ile ABD içerisindeki herkese ve muhtemelen tüm dünyaya, Arizona'nın gelecekte blockchain ve diğer kripto para teknolojileri için bir bölge olacağının sinyalini gönderiyoruz." dedi. Arizona'da önümüzdeki günlerde ICO'lar için de olumlu yönde düzenleme getirecek benzer yasa tasarısının senatoda ele alınması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl İsviçre'de de bazı belediyeler benzer şekilde kripto paralar ile vergi ödemelerini kabul etme kararı almıştı. http://uzmanparam.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/abdde-devrim-gibi-kripto-para-karari/79088/
|
|
|
|
|