Carolinawiestput28
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
March 10, 2018, 10:12:57 PM |
|
Bırakın bu panik satışları ayaklarını adamlardaki 100$ piyasada gözükmez bile daha geçen paylaştınız batan borsadaki adamın walletini 165 bin adet bitcoini var bunun gibi adamlar etkiliyor işte piyasayı.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
March 10, 2018, 10:30:07 PM |
|
bitfinex de saatlik hacimlere bakarsak çoğu zaman 15 bin btc üzerine çıkıyordu. son dört saatte ise hacim sadece 6 bin btc ve fiyat 700$ düşmüş. hacim çok önemli son 3 aydır adam gibi güzel haber yoktu. hacim girerek azaldığı için 1000 btc satışı ile bile fiyat düşüyor artık.
birde binance ve diğer borsaların pastadaki payını arttırması bitfinexdeki hacmi düşürdü çoğunluk bitfinexi baz aldığı için hiçte iyi olmadı.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
March 10, 2018, 10:38:56 PM |
|
Arkadaş bu btc nin hiçmi seveni yok.Birtürlü bir zemin bulamadk kendine 3 aydır.Artık 5 mi olacak 3 mü olacak ne olacaksa olsunda altcoinler çoşsun biraz.Zemin lazım zeminnn,oynaklık güveni bitiriyor.
|
|
|
|
electronic981
|
|
March 10, 2018, 11:42:50 PM |
|
zemin var btc seven çok, niye sevmesinlerki geçen sene x20 gini kazanç sağladı kim parasını bir yılda yirmi kat artırabilir altın madeni bulan yapar ancak bitcoin dijital altın bize göstereceği pek çok yol var.
|
|
|
|
Betfair
|
|
March 11, 2018, 04:18:02 AM |
|
Oynama şıkıdım şıkıdım. Ah yanar döner bi acayipsin
seviyorum böyle boş postları bende şarkı copy paste yapayım bari
|
|
|
|
darkworld
Member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
|
|
March 11, 2018, 10:35:48 AM |
|
Oynama şıkıdım şıkıdım. Ah yanar döner bi acayipsin
seviyorum böyle boş postları bende şarkı copy paste yapayım bari İnsanların ruh halleri bu ara bozuk normal görmek lazım
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
CAT.EX Exchange
|
|
March 11, 2018, 11:59:42 AM |
|
Nolir babam yav
|
|
|
|
Korkunchortlak
Jr. Member
Activity: 198
Merit: 2
|
|
March 11, 2018, 12:10:46 PM |
|
Merhaba ben Korkunç Hortlak: Az öz konuşurum. 2 gün önce tahminim: Bugün:
|
|
|
|
BitSharke135
|
|
March 11, 2018, 02:16:46 PM |
|
dönem düşme dönemi, negatif haberler pazarı ve yatırımcıları sert etkiliyor. acemi yatırımcılar hızlı satış alışkanlığı edindi. Balon olduğunu düşünmüyorum. Balinalar pump veya dump yapma peşinde.
|
|
|
|
fullypak
Legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
|
|
March 11, 2018, 03:18:25 PM |
|
korkunchortlak ismi ilginç olmuş, tahminlerin gerçekleşecek mi bakalım. bana göre henüz btc alım için erken olabilir, fiyat biraz daha gerileyebilir. Ben alım yapmak için beklemede kalacağım.
|
|
|
|
Turkoin
|
|
March 11, 2018, 04:41:17 PM |
|
Merhaba ben Korkunç Hortlak: Az öz konuşurum. 2 gün önce tahminim: Bugün: hocam grafikler güzel avatarınız da ancak şu ilk grafikteki yukarı işareti yerine roket koysaymışsınız daha hoş bir hortlak analizi olabilirdi. mesela roketçi hortlak grafiklerin hepsi zamanın ve hareketlerin tekrarlanmasının bir göstergesi. zamanla eski boşluklar doldurularak yernien gelecektir. 5-8 bin boşluğu doldu. sıra 9-13 binde. sonra zaten güven tekrar kazanılacak. gerçekte olması gereken Bitcoin fiyatı 15 bin dolardı zaten. o 15 den sonraki yüzde 30 luk bence şişirilmiş balondu. saygılarımla. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
March 11, 2018, 05:07:57 PM |
|
http://gaelb.alwaysdata.net/MTgox_watch_CW/index.html1. hesapta birkaç saat önce hareketliklik olmuş. en son 3 sene önce hareketlilik varken, şimdi hesaplarda 00005 btc ile işlem yapılması yakın zamanda transfer gerçekleşeceği anlamı taşıyor olabilir. kontrol amaclı transfer yapılıyor şuan daha sonra hepsinin satılması söz konusu olabilir.
|
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
http://gaelb.alwaysdata.net/MTgox_watch_CW/index.html1. hesapta birkaç saat önce hareketliklik olmuş. en son 3 sene önce hareketlilik varken, şimdi hesaplarda 00005 btc ile işlem yapılması yakın zamanda transfer gerçekleşeceği anlamı taşıyor olabilir. kontrol amaclı transfer yapılıyor şuan daha sonra hepsinin satılması söz konusu olabilir. Ben şimdi bu hesaba 0.0005 BTC atsam buna da hareketlilik oldu diyeceksin o zaman? Bu ufak miktarlı bitcoin girişlerinin hiçbir manası yok. Önemli olan bu hesaplardan BTC çıkışı olup olmaması, ki şu ana kadar hiç çıkış olmamış gördüğüm kadarıyla.
|
|
|
|
cabbarlana
Full Member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
|
March 11, 2018, 08:40:32 PM |
|
Düşüşün kısa süreli seyrettiğini ve 6 aylık süreçte yukarı kayacağını düşünüyorum, benimki tamamen bir öngörü herhangi bir dayanağı yok, bu yılın altcoinler için bir dönüm noktası olacağı ve onlarda aşırı bir hareketlenme olması ve bununla BTC nin bir miktar düşüşe geçme olasılığı da bulunuyor.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
March 11, 2018, 08:41:03 PM |
|
öyleyse eylüle kadar kafamız rahat eder. bugünkü yükselişin nedenide budur kesin.
|
|
|
|
Betfair
|
|
March 12, 2018, 07:31:17 AM |
|
öyleyse eylüle kadar kafamız rahat eder. bugünkü yükselişin nedenide budur kesin.
hayaller hayaller ne güzel böyle değilmi..
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
CAT.EX Exchange
|
|
March 12, 2018, 08:43:50 AM |
|
Şimdi yeni bir olay patlak verir merak etme
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
March 12, 2018, 10:20:05 AM |
|
bir tek bana mı korkutucu geliyor piyasalar? ne yatırım yapılabilir, ne satılabilir gibi bi his bırakıyor , kör kör takılıyoruz gibi geliyor
|
signature not found.
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
March 12, 2018, 01:41:27 PM |
|
Hissiyat olarak "çok çıktı bu düşecek artık" muhabbetini bir de argümanlar eklendi şimdi. Artık şu sebepten dolayı düşecek diyebiliyoruz. Yükselişle ilgili argümanlarımız çok sağlamken, düşüşle ilgili böyle bir argüman bulamıyorduk. Şimdi tek tek önümüze bunlar gelmeye başladı. Bu da negatif manipülasyon ağırlığını gösteriyor demektir. Bence bu süreç devam edecek. Yok Gox dumplayacak, yok bilmem ne olacak. Geçen yıl nasıl bu kadar yükseldi artık düşme zamanı geldi diye 1 yıl kendi kendimize fikir yürüttüysek, şimdi de yeter bu kadar düştü artık çıkma zamanı geldi diye fikir yürüteceğiz. Bu fikirler de tutacak ama X süre geçecek yine.
Güzel bir satın alma sürecine girdik diyebiliriz sanırım. Şimdi güzel planlayıp düşük maliyeti tutturabilmek için kafa patlatmak lazım.
|
|
|
|
|