by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
March 13, 2018, 10:30:03 AM |
|
merak ettiğim birşey var o kadar yükseldi piyasalar herkes yinede en nihayetinde zarar yazdım diyor; şu son 3 ayda zarar yazmayan var mı?
|
signature not found.
|
|
|
henrybek3
|
|
March 13, 2018, 11:08:52 AM |
|
Görülen o ki BTC bu haftayı aşağı yönlü seyrederek yapacak arada 300-500$ lık dalgalanmalar oluyor, kısa süreli kar etmek isteyen bu dalgalanmaları yakalayıp kar edebilir ama uzun vadeli yatırımcıysanız 3-5 ay bekleyin yüzünüz gülebilir
|
|
|
|
renovatix
|
|
March 13, 2018, 11:22:41 AM |
|
10.000 altına sarksada rahatlasak. Kaç gündür 10200-11700 arası gidip geliyor.
Her hafta piyasayı biraz daha aşağı çekiyorlar bundan yaklaşık 10gün önce 10200-11700 bandında sürekli gidip geliyorduk şimdi 8700-9800 bandında sürekli gidip geliyoruz. Alıştıra alıştıra aşağı çekip marketi bitiricekler. Herkezin elinde en sonunda hiç bi boka yaramıyan coinler kalıcak gibi hissediyorum.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
March 13, 2018, 11:24:22 AM |
|
merak ettiğim birşey var o kadar yükseldi piyasalar herkes yinede en nihayetinde zarar yazdım diyor; şu son 3 ayda zarar yazmayan var mı?
Herkes tepe noktasına göre zarar yazdım diyordur. Yoksa eskilerin zarar yazma ihtimali yok. btc ile son 3-5ayda tanısan birisi anaparadan zarardadır ancak 1yıl yada daha uzun süredir yatırımı olan bir kişinin cok sacma sapan coinler alıp satmadıgı surece anaparadan zararda olma ihtimali yok.
|
|
|
|
jeda2000
|
|
March 13, 2018, 01:15:59 PM |
|
Büyük çöküş yaklaşıyor hazır olun....
"Winter is coming" mi diyorsun yani kardeş, her kışın bir baharı vardır ben senin gibi düşünmüyorum 3 ay kadar sonra yukarı yönlü bir seyir izleyeceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
March 13, 2018, 04:03:22 PM |
|
senın zaten baska derdın yok kı .ısın gucun buyuk cokus haberlerı vermek
|
|
|
|
Korkunchortlak
Jr. Member
Activity: 198
Merit: 2
|
|
March 13, 2018, 04:49:22 PM |
|
Merhaba ben Korkunç hortlak. Günlük tahmindir. Risk içerir. 14 Mart : 9600 - 9700 Dolar Warning: I am not a financial advisor nor is any content in this article presented as financial advice.
|
|
|
|
Okuzgozu
|
|
March 13, 2018, 04:56:17 PM |
|
senın zaten baska derdın yok kı .ısın gucun buyuk cokus haberlerı vermek Gidip gelip kaptan logar bir cisim yaklasıyor diyen eleman sanırım bu. Soyleye soyleye dusurecek en sonunda. Yalnız gercekten bir yone fena kıracak gibi duruyor piyasa. İnsallah yukarı kırarız artık cok dinlendik
|
|
|
|
anonymous3x
|
|
March 13, 2018, 06:02:26 PM |
|
ben kabullendim aylarca bu seviyelerdeyiz sizlerde kabullenin derim yapacak bir sey kalmadi artik
|
|
|
|
carlzec
|
|
March 13, 2018, 06:12:00 PM |
|
"Winter is coming" mi diyorsun yani kardeş, her kışın bir baharı vardır ben senin gibi düşünmüyorum 3 ay kadar sonra yukarı yönlü bir seyir izleyeceğini düşünüyorum. "Bildiğim bir şey varsa da o da hiçbir şey bilmediğimdir." ben süreye odaklanmıyorum ama bu sene sancılı geçecek gibi. Fırtına öncesi sessizlik bir durum var piyasada
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
|
|
March 13, 2018, 06:57:57 PM |
|
Herkes iyimser ya da kötümser olduğu zaman büyük dalga gelir. Şu an yarı yarıya gibi görünüyor.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
March 13, 2018, 08:17:06 PM |
|
9900 de o satışı yapan balina kimse yatacak yeri yok. tam ayağa kalkacak gibi oluyor basıyorlar satışı bir aydır. yakında bu hareketlerinde çıkar kokusu ama yine iş işten geçmiş olur. 50 tane yerli haber sitesi var coinlerle ilgili hiçbirinin bir halta yaradığını görmedim daha..
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
March 13, 2018, 08:58:06 PM |
|
Oyun hamuru gibi oldu piyasalar 2 yukarı 3 aşağı yoğuruyorlar hamur gibi ne zaman kıvama gelecek kestirmek güç bu süreler zorlu bir süreç gibi gözüküyor açıkcası.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
March 13, 2018, 10:20:13 PM |
|
Oyun hamuru gibi oldu piyasalar 2 yukarı 3 aşağı yoğuruyorlar hamur gibi ne zaman kıvama gelecek kestirmek güç bu süreler zorlu bir süreç gibi gözüküyor açıkcası.
Baya zorlu süreçler bunlar. Arada bitcoinwisdom'dan 1 day, 3 days, 1 week grafiklerine bakıyorum da.. 2013 grafiği ve şimdiki grafiğin o yolda ilerlediğini görmek baya can sıkıcı. Tamam koşullar aynı koşullar değil ama o günde Bitcoin'in çoğunu elinde tutanlar şuanda da büyük olasılıkla aynı kişi yada kişiler. Neden tarihi tekerrür ettirip indir kaldır operasyonunu tekrar oyuna dahil etmiş olamazlar mı?
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
March 14, 2018, 12:34:18 AM |
|
resmen bugun tasak gecıyorlar m k 9250 doları gordugu and bırılerı satıyor hemen 9100 dusuyor aradan 1-2 saat gecıo gene denıyor gene dusuyor butun gn 8900-9250 arasında gıdıp geldı.ya asagı ya yukarı kıracak ama kımbılır ne olacak gorecez
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
March 14, 2018, 06:23:17 AM |
|
Baya zorlu süreçler bunlar. Arada bitcoinwisdom'dan 1 day, 3 days, 1 week grafiklerine bakıyorum da.. 2013 grafiği ve şimdiki grafiğin o yolda ilerlediğini görmek baya can sıkıcı. Tamam koşullar aynı koşullar değil ama o günde Bitcoin'in çoğunu elinde tutanlar şuanda da büyük olasılıkla aynı kişi yada kişiler. Neden tarihi tekerrür ettirip indir kaldır operasyonunu tekrar oyuna dahil etmiş olamazlar mı? İlk ether cıktıgı donemlerdeki hacimlere baktım geçen poloda 1000 btc hacim oldugunda hacim rekorları kırılıyor tarzı konuşmalar olmuş. Şuan sıradan bir coinin o kadar hacmi oluyor gunluk pump dump donemlerinde 100k btc hacimler normal geliyor. eskiden balinalar daha rahat hareket ediyordu suan karsılarında kım var tam kestiremiyorlar. gox coinleri satılırken yandık bittik diyordu herkes 1 gün sonra konusan kalmadı. Satan yanında fırsat görup alıs yapanlar var. Eskiden hic inanmıyordum ama 100bin dolar hedefi sanki gercek olacak gibi. Sadece hareket icin bekliyorlar gibi geliyor
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
March 14, 2018, 07:33:22 AM |
|
Şu anda günlük trade yapanlar çok güzel paralar kazanabiliyor. Gördüğümüz her düşük fiyat alım fırsatı, hem btcde hem de etherde çok iyi fiyatlar gördük. Yukarı oklar için yaz aylarını bekliyordu herkes, bir sürpriz görebiliriz gibi geliyor
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
March 14, 2018, 07:55:25 AM |
|
az buz bi meblağ değil ama hala daha satilacak bi dünya coin de var gox da henüz 3 te 1 i satildi Oyun hamuru gibi oldu piyasalar 2 yukarı 3 aşağı yoğuruyorlar hamur gibi ne zaman kıvama gelecek kestirmek güç bu süreler zorlu bir süreç gibi gözüküyor açıkcası.
Baya zorlu süreçler bunlar. Arada bitcoinwisdom'dan 1 day, 3 days, 1 week grafiklerine bakıyorum da.. 2013 grafiği ve şimdiki grafiğin o yolda ilerlediğini görmek baya can sıkıcı. Tamam koşullar aynı koşullar değil ama o günde Bitcoin'in çoğunu elinde tutanlar şuanda da büyük olasılıkla aynı kişi yada kişiler. Neden tarihi tekerrür ettirip indir kaldır operasyonunu tekrar oyuna dahil etmiş olamazlar mı? İlk ether cıktıgı donemlerdeki hacimlere baktım geçen poloda 1000 btc hacim oldugunda hacim rekorları kırılıyor tarzı konuşmalar olmuş. Şuan sıradan bir coinin o kadar hacmi oluyor gunluk pump dump donemlerinde 100k btc hacimler normal geliyor. eskiden balinalar daha rahat hareket ediyordu suan karsılarında kım var tam kestiremiyorlar. gox coinleri satılırken yandık bittik diyordu herkes 1 gün sonra konusan kalmadı. Satan yanında fırsat görup alıs yapanlar var. Eskiden hic inanmıyordum ama 100bin dolar hedefi sanki gercek olacak gibi. Sadece hareket icin bekliyorlar gibi geliyor
|
signature not found.
|
|
|
elturco
|
|
March 14, 2018, 10:16:33 AM |
|
piyasa yatayda da gidebilir bir süre. bu durumda günlük al-sat çılar kazanır. eur/usd paritesi 2.5 yıl boyunca 1.05-1.14 arası gitti geldi örneğin.
|
|
|
|
Geleve
|
|
March 14, 2018, 10:44:35 AM |
|
bitcoin ponziyse neden halen daha 8 9 bin dolar ediyor geçen sene bu zamanlar 1 2 bin dolar olan bir metadan bahsediyoruz. yani bir sene sürecinde 4 5 kattan daha fazla kazandıran bir yatırım aracı arıyorsanız sizleri gerçek ponzilere yönlendirelim
|
|
|
|
|