Teos
Member
Activity: 202
Merit: 17
|
|
May 09, 2018, 05:48:54 PM |
|
Madem bu gox'un elinde tuttuğu Bitcoin'ler bu kadar baskı oluşturuyor, Bitcoinden çok Bitcoin Cash var adamın elinde, son 2-3 haftada Bitcoine karşı x2 nasıl yapıyor?
|
|
|
|
faaty
|
|
May 09, 2018, 07:48:47 PM |
|
Madem bu gox'un elinde tuttuğu Bitcoin'ler bu kadar baskı oluşturuyor, Bitcoinden çok Bitcoin Cash var adamın elinde, son 2-3 haftada Bitcoine karşı x2 nasıl yapıyor?
harika bir soru. olay tamamen manipülasyondan kaynaklanıyor. mtgox hikaye. fiyatı düşürmek isteyenler bunu malzeme olarak kullanıyor, yükseltmek isterlerse başka bir sürü haberi malzeme olarak kullanacaklar. mesela şu an ny borsası ve nasdaq bitcoin işlemlerine hazırlanıyor, yükselmek için mükemmel bahane ama tutuyorlar, çünkü henüz yeterince silkelemediler. zamanı gelince de olumlu haberleri fiyatlayacaklar. sebeplere bu kadar takılmamak lazım kısacası.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
May 09, 2018, 09:25:50 PM |
|
20k çıkartan lar mtgox bilmiyor muydu biliyorlar . Şimdi sadece baskılamak istiyorlar korkutmak istiyorlar küçük yatırımcı yı.
Ben ilk bitcoin lerimi kredi çekip aldım. Kaybetme ihtimali ne bakarak ödenebilir mi diye hesaplayarak. Hiçte pişman değilim
|
signature not found.
|
|
|
pkblgn
Member
Activity: 180
Merit: 10
Risk takes great win or die.
|
|
May 09, 2018, 10:34:53 PM |
|
Bunlarda satacaksa borsa dışı satsın bu nedir ikide bir BTC yi shortluyorlar
|
|
|
|
hero_coin
Member
Activity: 322
Merit: 16
|
|
May 10, 2018, 12:44:29 AM |
|
BTC artik eskisi gibi değil artık daha çok kullanıcı var gün geçtikçe de katlanıyor. Şimdi gelip bu borsayı 2013 gibi olacak böyle olacak demek doğru bulmuyorum. Özelikle o zamanlar kullanıcılar deneyimli idi şimdi gelenler yeni ve ona göre hata paylarını düşünüp ihtimalleri göz önünde bulundurmak lazım. Onu düşününce kolay kolay 10bini geçemez gibi.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
May 10, 2018, 03:26:55 AM |
|
200 bin btc'nin 150 bini daha duruyor yani 4/3 daha var. Bch de satıyor aynı anda hatta muhtemelen btc gold dimanond flnda satıyordur. Benim anlamadığım konu onca insanın yatırımını parasını batıran Mark Karpelès'in kimseye tek kuruş ödeme yapmadan 200 bin btcyi zinmetine geçirip yıllarca saklaması, yetmiyormuş gibi btc başına 400 dolar gibi komik bir rakam ödeyecek olması. kalan para ile dünyanın sayılı zenginlerinden olucak. Zamanında yatırım yapan binlerce kişinin hayatı ile oynadı resmen, elini kolunu sallayarak hayatına devam ediyor. Japonya da bile böyle olursa Malta Binance'a ne yapar diye düşünüyorum.
|
|
|
|
ZENC
|
|
May 10, 2018, 04:00:01 AM |
|
Ekosisteme zarar verip vermemek umrunda değil bence. Elindeki Bitcoin'i en yüksek kar ile satmanın peşinde. Yoksa tek seferde satsa anlık düşüş olup toparlar ve ekosisteme daha az zarar verir. Tabi bu bile elindeki Bitcoin'i eritmeye yetmez bununda farkında. Bu arada bu kadar çok Bitcoin'in bir kişinin elinde olması kötü bir durum. Bundan sonraki bahane için şuan en çok Bitcoin toplayan sistemlere bakın.
|
|
|
|
Hedaelus
|
|
May 10, 2018, 09:00:06 AM |
|
Benim anlamadığım bir şey var,MtGox hacklenmişti ve tüm BTC’ler çalınmıştı.Ee nasıl oluyor da MtGox’a atanan kayyum MtGox’a ait 200.000 BTC’yi satıyor?
|
|
|
|
bitcamilo
|
|
May 10, 2018, 09:35:17 AM |
|
Benim anlamadığım bir şey var,MtGox hacklenmişti ve tüm BTC’ler çalınmıştı.Ee nasıl oluyor da MtGox’a atanan kayyum MtGox’a ait 200.000 BTC’yi satıyor?
MtGox'un hotwalletındaki btcler çalındı ama coldwalletlarında duranlar çalınmamış demek ki.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
May 10, 2018, 10:17:54 AM |
|
Carpales "yandım tutuştum soydular beni" dedikten bir süre sonra yakalandı ve "aa dur şurada birkaç btc kalmış" dedi. Birkaç btc dediği de 160K bitcoin çıktı. Yargı süreci devam ettiği için hükümet gox'un varlıklarını muhafaza etti. Geçen yıl da bir kayyum atadı başına ve bunları paraya çevirin, mağdurların paralarını geri ödeyin dedi. Kayyum da o gün bugündür gerizekalı Carpales'in iş bilmezliğinin faturasını komüniteye kesmekle uğraşıyor.
|
|
|
|
ZENC
|
|
May 10, 2018, 11:29:51 AM |
|
Şuan düşünürken aklıma geldi bir anda. Birinin Bitcoin'i ehlileştireceğiz gibi bir sözü vardı. Vadeli işlemler için bu 200 bin Bitcoin ''Demir yumruk'' olarak kullanılıyor olabilir mi?
|
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
May 10, 2018, 01:45:28 PM |
|
Carpales "yandım tutuştum soydular beni" dedikten bir süre sonra yakalandı ve "aa dur şurada birkaç btc kalmış" dedi. Birkaç btc dediği de 160K bitcoin çıktı. Yargı süreci devam ettiği için hükümet gox'un varlıklarını muhafaza etti. Geçen yıl da bir kayyum atadı başına ve bunları paraya çevirin, mağdurların paralarını geri ödeyin dedi. Kayyum da o gün bugündür gerizekalı Carpales'in iş bilmezliğinin faturasını komüniteye kesmekle uğraşıyor. ellerinde tutuyor olsalardı yüzde kaçı 10k USD e gelmeden satmış olacaktı değil mi?
|
signature not found.
|
|
|
emreunsal10
|
|
May 10, 2018, 01:49:06 PM |
|
Şuan düşünürken aklıma geldi bir anda. Birinin Bitcoin'i ehlileştireceğiz gibi bir sözü vardı. Vadeli işlemler için bu 200 bin Bitcoin ''Demir yumruk'' olarak kullanılıyor olabilir mi?
https://www.coindesk.com/cme-groups-leo-melamed-well-tame-bitcoin/Dediğinizi cmeden melamed söylemişti, zaten futures işlemlerinin btc'nin beklenen yükselişi halen yapamamasının en büyük sebebi olduğunun analizleri farklı yerlerde çokça yapıldı.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
|
|
May 10, 2018, 01:50:26 PM |
|
Carpales "yandım tutuştum soydular beni" dedikten bir süre sonra yakalandı ve "aa dur şurada birkaç btc kalmış" dedi. Birkaç btc dediği de 160K bitcoin çıktı. Yargı süreci devam ettiği için hükümet gox'un varlıklarını muhafaza etti. Geçen yıl da bir kayyum atadı başına ve bunları paraya çevirin, mağdurların paralarını geri ödeyin dedi. Kayyum da o gün bugündür gerizekalı Carpales'in iş bilmezliğinin faturasını komüniteye kesmekle uğraşıyor. ellerinde tutuyor olsalardı yüzde kaçı 10k USD e gelmeden satmış olacaktı değil mi? Argüman o tabi. İylik yaptılar aslında Gerçi 200 bin btc ile 700 bin btc ödemeye çalışıyorlar. Belki double falan verirler geriye...
|
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
May 10, 2018, 02:01:22 PM |
|
Carpales "yandım tutuştum soydular beni" dedikten bir süre sonra yakalandı ve "aa dur şurada birkaç btc kalmış" dedi. Birkaç btc dediği de 160K bitcoin çıktı. Yargı süreci devam ettiği için hükümet gox'un varlıklarını muhafaza etti. Geçen yıl da bir kayyum atadı başına ve bunları paraya çevirin, mağdurların paralarını geri ödeyin dedi. Kayyum da o gün bugündür gerizekalı Carpales'in iş bilmezliğinin faturasını komüniteye kesmekle uğraşıyor. ellerinde tutuyor olsalardı yüzde kaçı 10k USD e gelmeden satmış olacaktı değil mi? Argüman o tabi. İylik yaptılar aslında Gerçi 200 bin btc ile 700 bin btc ödemeye çalışıyorlar. Belki double falan verirler geriye... Bir de şu neydi rus al sat sitesi kapandi gitti, basit arayüzlü olan vardı geçen seneden beri sesleri çıkmıyor. güya geri açılacaktı milletinkini iade edeceklerdi vs.
|
signature not found.
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
|
|
May 10, 2018, 02:03:54 PM |
|
Carpales "yandım tutuştum soydular beni" dedikten bir süre sonra yakalandı ve "aa dur şurada birkaç btc kalmış" dedi. Birkaç btc dediği de 160K bitcoin çıktı. Yargı süreci devam ettiği için hükümet gox'un varlıklarını muhafaza etti. Geçen yıl da bir kayyum atadı başına ve bunları paraya çevirin, mağdurların paralarını geri ödeyin dedi. Kayyum da o gün bugündür gerizekalı Carpales'in iş bilmezliğinin faturasını komüniteye kesmekle uğraşıyor. ellerinde tutuyor olsalardı yüzde kaçı 10k USD e gelmeden satmış olacaktı değil mi? Argüman o tabi. İylik yaptılar aslında Gerçi 200 bin btc ile 700 bin btc ödemeye çalışıyorlar. Belki double falan verirler geriye... Bir de şu neydi rus al sat sitesi kapandi gitti, basit arayüzlü olan vardı geçen seneden beri sesleri çıkmıyor. güya geri açılacaktı milletinkini iade edeceklerdi vs. btc-e.com. Onun için 2 yıl bekleyeceğiz önce. BTC x3,5 yapacak. Sonta FBI çıkacak diyecek ki açık arttırmayla satıyorum el koyduklarımı. Siteye ve adama el koyduklarına göre BTC'ler de onlardadır. Bir de aklama saklama var işin içinde. Mağdur falan dinlemez FBI, tüm dünyadan gelen parayı kamu yararına satar. Sırasını bekliyor şimdi...
|
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
May 10, 2018, 02:10:07 PM |
|
Carpales "yandım tutuştum soydular beni" dedikten bir süre sonra yakalandı ve "aa dur şurada birkaç btc kalmış" dedi. Birkaç btc dediği de 160K bitcoin çıktı. Yargı süreci devam ettiği için hükümet gox'un varlıklarını muhafaza etti. Geçen yıl da bir kayyum atadı başına ve bunları paraya çevirin, mağdurların paralarını geri ödeyin dedi. Kayyum da o gün bugündür gerizekalı Carpales'in iş bilmezliğinin faturasını komüniteye kesmekle uğraşıyor. ellerinde tutuyor olsalardı yüzde kaçı 10k USD e gelmeden satmış olacaktı değil mi? Argüman o tabi. İylik yaptılar aslında Gerçi 200 bin btc ile 700 bin btc ödemeye çalışıyorlar. Belki double falan verirler geriye... Bir de şu neydi rus al sat sitesi kapandi gitti, basit arayüzlü olan vardı geçen seneden beri sesleri çıkmıyor. güya geri açılacaktı milletinkini iade edeceklerdi vs. btc-e.com. Onun için 2 yıl bekleyeceğiz önce. BTC x3,5 yapacak. Sonta FBI çıkacak diyecek ki açık arttırmayla satıyorum el koyduklarımı. Siteye ve adama el koyduklarına göre BTC'ler de onlardadır. Bir de aklama saklama var işin içinde. Mağdur falan dinlemez FBI, tüm dünyadan gelen parayı kamu yararına satar. Sırasını bekliyor şimdi... BTC yi gerçekten bizim gibi küçük insanlar dişinda kimler destekliyor çok merak ediyorum, kim para kazanmadan daha fazlasını yatırıyor btc.. değil mi? (hani şu fiyatları yukarı çekenler) malum bu kadar yük eşeğin sırtına yüklenmez hesabı, vuruyorlar kırbacı. bakalım nereye kadar gidecek.
|
signature not found.
|
|
|
Hedaelus
|
|
May 10, 2018, 04:41:59 PM |
|
Carpales "yandım tutuştum soydular beni" dedikten bir süre sonra yakalandı ve "aa dur şurada birkaç btc kalmış" dedi. Birkaç btc dediği de 160K bitcoin çıktı. Yargı süreci devam ettiği için hükümet gox'un varlıklarını muhafaza etti. Geçen yıl da bir kayyum atadı başına ve bunları paraya çevirin, mağdurların paralarını geri ödeyin dedi. Kayyum da o gün bugündür gerizekalı Carpales'in iş bilmezliğinin faturasını komüniteye kesmekle uğraşıyor. Mağdurların mağduriyetini usd bazında mı karşılıyorlar BTC mi?Muhtemelen USD’dir ve mağduriyeti giderdikten sonra kalan BTC’leri indiregandi yaparlar.
|
|
|
|
torrentco
|
|
May 10, 2018, 06:12:22 PM |
|
2000 btc dumpladı birisi bitfinexde. anında 350 usd uctu btc den. piyasadaki rakamlar nasıl balon bakın görün işte, 17 milyon koin var 2000 tanesi dumplandımı bitiyor piyasa.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
May 10, 2018, 07:01:30 PM |
|
2000 btc dumpladı birisi bitfinexde. anında 350 usd uctu btc den. piyasadaki rakamlar nasıl balon bakın görün işte, 17 milyon koin var 2000 tanesi dumplandımı bitiyor piyasa.
Ne yazik ki o ana denk geldim. Piyasa iyice hacimsiz ve kırılgan oldu. 2k btc ile bile neler yapilabiliyor.. Bugünleri biran önce atlatsak..
|
|
|
|
|