OrtaDirek
|
|
July 09, 2018, 03:10:40 PM |
|
kaplumbağa hızıyla yükseliş olmaz, gerçek bir yükseliş olsaydı hacimli ve sert bir şekilde yükselirdi bir anda büyük dump yerse hiç şaşırmam.
dump başlar başlamaz hiç düşünmeden usdye geçerim. 6800$ üstünün gelmemesi demek yeni dip noktasına yolculuk demek. ayıda öncelik usd miktarınız boğada btc olmalı. kırılma noktası geldi, bu saatten sonraki zararın telafisi zor ve zaman alır, eldeki bulgurdan olmayın dikkat edin.
|
|
|
|
Cryptorianx
|
|
July 09, 2018, 04:12:42 PM |
|
Bu vb. sahneleri yaşayanlar olmuştur son zamanlarda.Onlara gelsin.. Not: Bu fikirde olan arkadaşlara ben de katılıyorum.Sağlam bir yükseliş gelmeden önce 5k destek seviyesi yoklanabilir.Ondan sonra sağlam bir çıkış gelir mi?Umuyorum gelecektir fakat sabırla piyasası izleyip ona göre önlem almaktan (stop-loss etc.) başka şansımız yok. kaplumbağa hızıyla yükseliş olmaz, gerçek bir yükseliş olsaydı hacimli ve sert bir şekilde yükselirdi bir anda büyük dump yerse hiç şaşırmam.
dump başlar başlamaz hiç düşünmeden usdye geçerim. 6800$ üstünün gelmemesi demek yeni dip noktasına yolculuk demek. ayıda öncelik usd miktarınız boğada btc olmalı. kırılma noktası geldi, bu saatten sonraki zararın telafisi zor ve zaman alır, eldeki bulgurdan olmayın dikkat edin.
|
|
|
|
|
madcoin
|
|
July 10, 2018, 02:59:57 AM |
|
Aynen bende de durum aynı gözlerim ağlıyor sabit bakmaktan, üstüne bancor haclendi haberini duyunca yeniden USDT ye geçmekten başka yol kalmadı, bir dahaki sefere inşallah.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
July 10, 2018, 03:46:54 AM |
|
Aynen bende de durum aynı gözlerim ağlıyor sabit bakmaktan, üstüne bancor haclendi haberini duyunca yeniden USDT ye geçmekten başka yol kalmadı, bir dahaki sefere inşallah. 6700 de bounce geldi ama direk kafasına vurdular orada iş bitti zaten, birde üstüne hack haberi tuzu biberi oldu. tam 6800$ zorluyorduk hack haberi patladı dikkat edilmeli diye yazdım kaç kere, bunlar kafaya koymuş 2014'ün aynısını yaşatacaklar bize, 4k 5200$ arası gelecek anlaşılan.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
July 10, 2018, 07:21:32 AM |
|
tüm altcoinler çakıldı yeni bir haber mi var? %10 altı kaybetmeyen yok gibi. ya piyasadan para cekiyorlar yada korkutmak amaclı genel vuruyorlar.
|
|
|
|
Betfair
|
|
July 10, 2018, 07:33:59 AM |
|
Grafik okuyan arkadaşlar tersten okudular yine grafikleri sanırım Neyse çok fazla kafaya takmamak lazım sabır sabır sabır diyip görmezden gelicez düşüşleri
|
|
|
|
tesla80
Member
Activity: 448
Merit: 89
Full Stack Engineer
|
|
July 10, 2018, 08:03:39 AM |
|
Şunun gibi olması muhtemel görünüyor. 2014 ü yaşatacaklar diye aylarca konuştum burada ve şans işte aynısı oluyor hala aynı. Bu yaşanırsa ayın 20 sinde (fakat biraz gecikti, belki ay sonunda) 5000$ görülecek, ardından bir 7000$, sonra 3000$, şu an kimse buna inanmak istemeyecektir, zaten olabilme ihtimali de bunun için yüksek
|
Cyber Security, Mobile Security, Web/Desktop/Embedded Programming, Electronics, M2M, IoT
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
|
|
July 10, 2018, 12:26:59 PM |
|
tüm altcoinler çakıldı yeni bir haber mi var? %10 altı kaybetmeyen yok gibi. ya piyasadan para cekiyorlar yada korkutmak amaclı genel vuruyorlar.
Bankor'u gümletmisler hocam. Bankor networkten 25.000 Ether çalmışlar. 1 milyon küsür BNT nin calinmasini zar zor onlemisler. Cokta buyuk rakamlar degil bunlar ama Bankor sektorun enlerinden. Fiyatin aşagiya cakilmasinda bu denli etkili olacagini dusunmuyordum ama dediginiz gibi btc ve onunla birlikte altcoinler kipkirmizi..
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
July 10, 2018, 12:31:13 PM |
|
Bankor'u gümletmisler hocam. Bankor networkten 25.000 Ether çalmışlar. 1 milyon küsür BNT nin calinmasini zar zor onlemisler. Cokta buyuk rakamlar degil bunlar ama Bankor sektorun enlerinden. Fiyatin aşagiya cakilmasinda bu denli etkili olacagini dusunmuyordum ama dediginiz gibi btc ve onunla birlikte altcoinler kipkirmizi.. bancor dün gece hacklendi. bancorları dondurdularç ether ve pundixler calındı dolayısıyla bu denli bir etki etme sansı yok. baska birseyler var yakında cıkar kokusu.
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
July 10, 2018, 01:14:06 PM |
|
10 gündür piyasayı yükselten arkadaş kar realizasyonu yapmış ,bu işten kar etmişse yine yükseltip aynısını yapacaktır, hep yaptığını düşünürsek kısa vadeli yükselme ve ardından benzeri bir hareket daha yapabilir. Piyasadaki hack olayıyla bağlantılı olduğunu sanmıyorum, ana trend yükselen iken bile hack olayları oluyordu, onlar piyasanın yönünü etkileyecek kadar büyük olmuyor genelde fakat hareketlere bahane de olabiliyor.
|
|
|
|
Cryptorianx
|
|
July 10, 2018, 02:52:47 PM |
|
Yükselen üçgenler, tobo'lar, sıkışan fiyatlar....İnanalım mı?
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
July 10, 2018, 08:15:20 PM |
|
6100>6300>6100>5700>6000>5700>5200
|
|
|
|
marpaci
|
|
July 10, 2018, 08:36:14 PM |
|
Piyasa yükselirken de hack olayları oluyordu ama o zaman sağlam yükseliş oluyordu, hacim iyiydi. Şimdi zaten herkes tedirgin, 2-3 günde bir 300 dolar yükselip 100 dolar düşerek yavaş yavaş 7000 lere yaklaşmıştı. Ama dediğim gibi herkes tedirgin, acaba döner mi diye tetikte beklerken bancor gibi ciddi bir yerin hacklenmesi satışı getirdi. Şu an duruldu gibi. Ama bu arada 10 günlük ortalamanın altına düştük yine. Tekrar yukarı deneme şansı mantıken var ama önce 10 günlük ortalamayı geçmesi lazım...
|
|
|
|
Cryptotic
|
|
July 10, 2018, 08:46:59 PM |
|
Nedense her salı günü bi sebep olsada olmasada hayvan gibi düşüyo. Sonraki günlerde ya yatay seyrediyo yada 50-100 dolar yükseliyo, sonra salı gelince yine hayvan gibi satışlar geliyo.
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
July 10, 2018, 09:18:02 PM |
|
Bir yatırımın %50 düşme riski varsa en az 4X yapma pontasiyeli olmalı ki ben paramı riske atayım. Şu koşullarda Bitcoin 6400'den 8000'e gelecek diye yatırım yapacak yatırımcı var mı sanıyorsunuz? 1000 dolara düşme riski olan bir şeye insanlar tekrardan 8000 olsun diye neden yatırım yapsın?
Üzücü olsa da borsalara yapılan girişlerin ne kadar azaldığına bakın.
Ocak Ayı Binance: 183.5M Haziran Ayı Binance: 52.3M
Binance'ye göre Bitcoin $5.700 dolar
Ocak Ayı Bittrex: 92M Haziran Ayı Bittrex: 15M
Bittrex'e göre Bitcoin $3.260
Ocak Ayı Kraken: 27.6M Haziran Ayı Kraken: 5.3M
Kraken'e göre Bitcoin $3840
Haziran kullanıcı sayısı x tahmini Bitcoin fiyatı / toplam kullanıcı sayısı formülüyle Bitcoin'in ortalama fiyatının $5080 olması gerekiyor.
Ocak Ayı Paribu: 7.6M Haziran Ayı Paribu: 1.1M
Paribu'ya göre Bitcoin $2980
Ocak Ayı BTCTürk: 6M Haziran Ayı BTCTürk: 1.7M
Btctürk'e göre Bitcoin $5666
Haziran kullanıcı sayısı x tahmini Bitcoin fiyatı / toplam kullanıcı sayısı formülüyle Bitcoin'in ortalama fiyatının $4580 olması gerekiyor.
Bu işlemlerin herhangi bir dayanağı var mı? Hayır. Sonuçlar kesin mi? Hayır
Peki kesin olan ne? Dünyanın her yerinde borsalara yapılan girişlerin en az 6'da 1'ine kadar düştüğü
Bitcoin'in fiyatının artması için ne gerekiyor? Yeni yatırımcıların gelmesi
Şu an kimler Bitcoin satın alıyor? Çok düştü la bu kesin yükselir, dipten alam diyen 'eski yatırımcı' satın alıyor. Bu kesimi CHP'nin kemik %25 oyu gibi düşünebilirsiniz yani yeni oy gelmiyor hep bu %25 kendi arasında dönüyor.
Eski yatırımcıda para kaldı mı? Kalır mı? daha iki ay önce millete 10 dolardan INS kitlediler.
Yeni yatırımcı gelecek mi? Yeni yatırımcının gelmesi için ortaya 1 koyup en fazla %50 kaybetmesi ama 1 koyup 4X kazanması gerekiyor. Kısacası Bitcoin 5 bin dolara düşmeden yeni yatırımcı falan gel-mez. O da sizin hatrınıza bana göre 4 bin.
Kaynak Götüm + YTD
|
|
|
|
CanErik
|
|
July 10, 2018, 09:55:07 PM |
|
Merhaba;
Bir yıldan önce yükseliş beklemiyorum, olursa süpriz olur.
İyi dileklerimle
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
July 11, 2018, 01:34:33 AM |
|
bu yükselişin 7700 de son bulması gerekirdi. 3 aydır düşüyor 6800 tepe olursa artık dip noktasını hayal edemiyorum. üstteki arkadaşın attığı grafikteki tobo çalışırsa 7700 gelmesi gerekir. 6200 altı gelmedende tobo bozulmuyor açıkçası 6200 seviyesi takip edilmeli destek bulursa yeniden kalkışa geçecektir.
|
|
|
|
tasadar
|
|
July 11, 2018, 01:44:47 AM |
|
yeni yatırımcıın gelmesi için bence 5k'nın görülmesi değil 10k'nın kırılması lazım. geçen sene millet btc çok düştü hadi alalım diye saldırmadı, baktılar ipini koparmış dana gibi gidiyor herkes atladı trene. btc düştükçe güven kaybediyor ve sadık olan insanlar satın alıyor sadece ama sürekli yükselince fomo oluyor ve beklemede olanlar + haberi duyan herkes trene atlamaya çalışıyor.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
July 11, 2018, 04:49:53 AM |
|
Artık insanlar bıktı ama bu kadar zorlamak nedn istiyorlar bilmiyorum yani aslında bende inancımı bitirdim ama bu kadar iyi para kazandıkları bir ortamı da silip atmazlar diye düşünüyorum..... Ara yükselişler cılız oluyor yükselmiyor desek daha doğrusu olur .. Senin bir ayı kar et 11 ayı zarar et!! 11ay altta kalmak aptallıktır böyle saçma bir piyasa yok görmedim ben,
|
|
|
|
|