ekiller
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1151
LLP Programming & Electronics
|
|
September 05, 2018, 10:19:58 AM |
|
Merhaba;
Gerçeklik ve analiz ile alakası olmayan bir paylaşım yapacağım.
Pascal coin Polo'da listelendiğinde ofis arkadaşımla beraber (O zamanlar bilgisi neredeyse sıfırıdı) trene binip iniyorduk. Ben son durağı görmüş olmama rağmen ona uyup bir daha trene binip en tepede kalmıştım. Arkadaşımın tezi "hissediyorum"du. Sonrasında o hisleri ile efsane işlemler yaptı.
"Hissediyorum" 7400 küsürde ETF kararı öncesi dump gelecek. Muhtemelen 2 güne kalmaz. Kaynak, "o malum" yer...Neden? Bugün, bence mabada sürülmeyecek coinlerin pumplarını izledim ve bu atmosferde bu coinler pump yiyorsa benim hissiyatım...kaçmaktır. YTD
İyi dileklerimle
Süper tahmin
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
September 05, 2018, 11:16:03 AM |
|
Merhaba;
Pascal coin Polo'da listelendiğinde ofis arkadaşımla beraber (O zamanlar bilgisi neredeyse sıfırıdı) trene binip iniyorduk. Ben son durağı görmüş olmama rağmen ona uyup bir daha trene binip en tepede kalmıştım. Arkadaşımın tezi "hissediyorum"du. Sonrasında o hisleri ile efsane işlemler yaptı.
"Hissediyorum" 7400 küsürde ETF kararı öncesi dump gelecek. Muhtemelen 2 güne kalmaz. Kaynak, "o malum" yer...Neden? Bugün, bence mabada sürülmeyecek coinlerin pumplarını izledim ve bu atmosferde bu coinler pump yiyorsa benim hissiyatım...kaçmaktır. YTD
İyi dileklerimle
Süper tahmin Baş parmak yukarı emojisi bulamadım, bununla idare edin
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
September 05, 2018, 01:19:02 PM |
|
öglen ether cok hareketsız gidiyor kesin dump yer dedim ve 285 dolar civarındayken 285 dolardan satıs emri girdim. emri girdikten 10 saniye sonra ekran yenilenince ether 275dolar olarak göründü binance çöktü sandım. çöken ethermiş. emir hala duruyor...
|
|
|
|
Cryptotic
|
|
September 06, 2018, 12:20:15 AM |
|
Herzamanki gibi günlerdir kındım kındım olan yükseliş bir anda eridi gitti
|
|
|
|
Byakuya
|
|
September 06, 2018, 12:38:45 AM |
|
Merhaba;
İyi dileklerimle
Hocam "o malum" yere saygı duymaya başladım malesef hissiyatınız doğru çıktı. Saygılarımla
|
|
|
|
ugurusta
|
|
September 06, 2018, 12:42:52 AM |
|
Merhaba;
İyi dileklerimle
Bu mesajınızı okumadan önce satıp satmama arasında kararsızdım, 48.500 TL'de satış emri girip yatacaktım, boşver kalsın elde olan eldedir dedim sonra bu postunuzu okudum yine emir girmeye niyetlendim sonra vazgeçtim, vazgeçmez olaydım 48.500 yerine 43.500 den çıktık, gitti gıcır gıcır binlikler
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
September 06, 2018, 05:54:25 AM |
|
Merhaba;
İyi dileklerimle
nokta atış yapılmış. tebrik ederim.
|
|
|
|
Cryptorianx
|
|
September 06, 2018, 07:08:18 AM |
|
1 alıntı,1 pic. & haftanın özeti: "Kimseye değil, sadece kendinize & kendi araştırmanıza güvenin!" Borsada Tek Başına- Peter Lynch Rekt(Get Wrecked'in kısaltması): Rezil olmak,hüsrana uğramak:
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
September 06, 2018, 07:15:17 AM |
|
2 hafta boyunca 6400 dolarda kaldi, 2 haftada 6400den 7400 dolara cikti 2 saatte 6400 dolara indi. Yeni baslayanlar, klube hosgeldiniz.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
CanErik
|
|
September 06, 2018, 07:31:32 AM |
|
Merhaba;
"Birisi" geçtiğimiz hafta Bitmex'te "küçük küçük" buy wall'lar ile 6,784 usd ortalama ile 31.500 BTC topladı. %6,6 getiri ile bir dump dalgası başlatamaz her halde. Cross finger
İyi dileklerimle
Merhaba; Henüz sağlamasını yapmadım, bariz olarak sırıttığı için gerek te görmüyorum. Bu dump arkasında bu kişi ya da oluşumun olduğumuna inanıyorum. İyi dileklerimle
|
|
|
|
bitcamilo
|
|
September 06, 2018, 08:13:48 AM |
|
Double spend söylentileri var beyler hiç bir yere btc göndermeyin, düşüşün nedeni bu olabilirmiş.
|
|
|
|
gokturk_34
Member
Activity: 106
Merit: 10
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
|
|
September 06, 2018, 08:42:06 AM |
|
Double spend söylentileri var beyler hiç bir yere btc göndermeyin, düşüşün nedeni bu olabilirmiş.
Kaynak lütfen...
|
|
|
|
|
bdivrik
|
|
September 06, 2018, 02:09:28 PM |
|
double spend durumunda ortada btc diye bir şey kalmaz hiç sanmıyorum.
|
|
|
|
Cryptorianx
|
|
September 06, 2018, 02:31:56 PM |
|
6400 $ ---->>> 7400 $ (15 gün) 7400 $ ------>>> 6.500$ (1.5 saat)
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
September 06, 2018, 06:28:17 PM |
|
double spend durumunda ortada btc diye bir şey kalmaz hiç sanmıyorum.
double spend durumu için %51 saldırısı gerekmiyor muydu ben mi yanlış biliyorum? şu ana kadar herkesin dilindeydi eğer öyle bişey olsaydı dediğiniz gibi, yine grafiği haberlere uydurma çabası..
|
|
|
|
Cryptotic
|
|
September 06, 2018, 07:04:13 PM Last edit: September 06, 2018, 07:47:19 PM by Cryptotic |
|
Her düşüşe uydurucakları bi kılıf var. Bugünkü düşüşün sebebi Goldman Sachsın kripto para projesini iptal etmesi deniliyor.
|
|
|
|
CanErik
|
|
September 08, 2018, 07:09:25 PM |
|
Merhaba,
Short kontratlar likide oldu, 24 saat içinde düşük hacimli büyük long kontratları gelebilir. Pazartesi günü CNBC her zaman yaptığı gibi BTC hakkında kofti twitler atması muhtemel, ardından 6000 altı gelebilir. YTD
İyi dileklerimle
|
|
|
|
tesla80
Member
Activity: 448
Merit: 89
Full Stack Engineer
|
|
September 08, 2018, 08:40:31 PM |
|
Merhaba,
Short kontratlar likide oldu, 24 saat içinde düşük hacimli büyük long kontratları gelebilir. Pazartesi günü CNBC her zaman yaptığı gibi BTC hakkında kofti twitler atması muhtemel, ardından 6000 altı gelebilir. YTD
İyi dileklerimle
Bu başlığa her ne olursa olsun yazmaya devam etmenizi diliyorum. Tahminleriniz oldukça başarılı.
|
Cyber Security, Mobile Security, Web/Desktop/Embedded Programming, Electronics, M2M, IoT
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
September 08, 2018, 10:02:53 PM |
|
Short tahminlerimin psikolojik sınırına doğru geliyorum. Rakamsal ve süre olarak beklentim henüz gereçekleşmedi ama özellikle ethereum tarafındaki agresif düşüş beni zorlamaya başladı. Sanıyorum son 10 haftadır revizyon yapmıyorum ama artık realizasyon yapacağım sanırım ufak ufak. Bir süre daha aynen devam. En azından yeni bir dip görene kadar... Tam zamanında tepki geldi, biraz daha realize edelim. Agresif bir şekilde devam. Patlayana kadar devam. %85 aşağı, %15 yukarı diyorum.
|
|
|
|
|