execijutiere
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1415
|
|
January 14, 2021, 06:20:35 PM |
|
Bitcoin yeniden harekete geçti bugün. Yüzde 10un üstünde değer kazanarak tekrardan 40 bin doları gün içinde görmüş oldu.Bir kaç saattir ayni şekilde devam ediyor.39 bin ila 40 bin arasında.
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2716
Merit: 1571
|
|
January 14, 2021, 06:40:47 PM |
|
Bitcoin yine 40 bin dolara geldi dayandı. Geçemezse bir miktar gevşer ama hacimli geçtiği zaman 50 bin dolara ulaşması çok kısa sürecektir.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Distraction
|
|
January 14, 2021, 07:07:52 PM |
|
yeniden 40kları görüp biraz aşağısına düştü. sert bi düşüş gelmedikçe kısa sürede 50k'ya gelebileceğini düşünüyorum. 2 hafta içinde görmemiz sürpriz olmaz.
|
|
|
|
darkworld
Member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
|
|
January 14, 2021, 08:54:22 PM |
|
50k göreceğine inanan insanlardanım ancak bu kadar kolay olacağını zannetmiyorum. Son yaşadığımız düzeltme gibi 2-3 düzeltme olacak veya biraz yatay seyir yaparak altların canlanacağını düşünüyorum. Ancak tabiki kimse sonucu bilemez.
|
|
|
|
emrecemsan
|
|
January 14, 2021, 08:59:52 PM |
|
sert hareketleri altları çok kötü etkiliyor. belirsizliğin olduğu yerde insanlar altlardan kaçıp btc-eth-usd üçlüsüne geçiyor. kaç olacaksa olsun da yatay bir seyire geçsin artık.
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
January 15, 2021, 12:14:13 AM |
|
Uzun zaman sonra derin nefes aldım. Ben aldıktan sonra düşüş başlayınca bir panik oldum lakin gerek yokmuş. Boşu boşuna o kadar panik yaptım. Asla satmam 50000 dolar değeri yakındır. Daha bundan sonra 10000 dolar değerleri hayaldir bana göre. Hedefimiz en kısa zamanda 100000 gelmesini beklemektir.
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
January 15, 2021, 12:39:31 AM |
|
Daha bundan sonra 10000 dolar değerleri hayaldir bana göre.
2 ay sonra 10bin altı bile görebilir zirveden düşünce, nereye hayal
|
|
|
|
vincetcm
|
Uzun zaman sonra derin nefes aldım. Ben aldıktan sonra düşüş başlayınca bir panik oldum lakin gerek yokmuş. Boşu boşuna o kadar panik yaptım. Asla satmam 50000 dolar değeri yakındır. Daha bundan sonra 10000 dolar değerleri hayaldir bana göre. Hedefimiz en kısa zamanda 100000 gelmesini beklemektir.
20 bin dolardan sonra 3500 dolar da hayal geliyordu insanlara, 3500 den sonra 10000 de hayal geliyordu 45000 oldu. Hayaldi gerçek olduİnsanlar çıkarken kazandığı gibi düşerken de kazanıyor, alarak artırmak isteyenler gibi baskılayıp düşürenler de olacak...
|
|
|
|
heyhat
Full Member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
|
|
January 15, 2021, 11:22:13 AM Last edit: January 15, 2021, 04:20:17 PM by heyhat |
|
Siz yine de fazla gaza gelmeyin. BTCnin tersi de terstir geçenlerde gördüğümüz gibi. Bir gün 1 milyon dolar olacağına eminim. Ancak o günlere kadar bu yatırımınızı unutabilecekseniz büyük beklentilere girin derim. Kar ile çıkış yapmayı bilmek de önemli bir yetenektir.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
January 15, 2021, 03:23:32 PM |
|
Net olarak bir belirginlik var gibi etherum biraz daha yerini korumaya çalışıyor gibi ama btc daha aşağı yönlü hareket ediyor gibi bakalım sert hareketlerin sonucu ise altları kötü etkiliyor buda bir nevi sıkıntı yaratıyor açıkcası.
|
|
|
|
yenivera
|
|
January 15, 2021, 06:50:12 PM |
|
Daha bundan sonra 10000 dolar değerleri hayaldir bana göre.
2 ay sonra 10bin altı bile görebilir zirveden düşünce, nereye hayal Şu sitede yazıkları ile ufkumu açan tek bir kişi gördüm ) Bana şu anki durum 2017'yi hatırlatıyor. Ciddi bir kırılma yaşanacak gibi. Yine pek çok kişi üzülecek. hayalci olmayın gaza gelmeyin. 19 k iken 15 e hayal diyenler 3800 ile uyandılar
|
|
|
|
Kusman
Member
Activity: 756
Merit: 17
|
|
January 15, 2021, 07:44:15 PM |
|
çok sert yükselip artıyor. günde %10 oynaması hiç de hayra alamet değil bence. sağlam bi düşüş gelme ihtimali olduğu gibi sağlam bir yükseliş de gelebilir.
|
██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▄ BYBIT │ reddit ▄ ▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██► Sports & Derivatives Trading ► Mobile App for iPhone & Android ► 24/7 Customer Support ► NFT Marketplace ► Launchpad/Launchpool
|
|
|
darkworld
Member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
|
|
January 15, 2021, 08:09:02 PM |
|
insanları korkuttular ancak bu hafta güzel bir yükseliş bekliyorum teşvik paketlerini açıkladılar. YTD
|
|
|
|
emrecemsan
|
|
January 15, 2021, 08:33:35 PM |
|
yeniden 35k seviyelerine gelmiş. düşüş bi kaç gün daha devam edip kartopu etkisi yaratmasından korkuyorum. 2017 yılında böyle bir düşüşe şahit olmuştum.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
January 16, 2021, 09:46:33 AM |
|
yeniden 35k seviyelerine gelmiş. düşüş bi kaç gün daha devam edip kartopu etkisi yaratmasından korkuyorum. 2017 yılında böyle bir düşüşe şahit olmuştum.
yüklü alım yapan kurumlar karlarını birden realize edemiyorlar, satışlarını üst seviyede tutmak için bir taraftanda destek veriyorlar gibi geliyor bana. Satışları gerçekleştikten sonra desteği çekip yeniden aşağıdan alabilirler.
|
|
|
|
furylmz
|
|
January 16, 2021, 06:04:39 PM |
|
yüklü alım yapan kurumlar karlarını birden realize edemiyorlar, satışlarını üst seviyede tutmak için bir taraftanda destek veriyorlar gibi geliyor bana. Satışları gerçekleştikten sonra desteği çekip yeniden aşağıdan alabilirler. Bu yüzden 2017deki düşüş gibi düşüş yapmak imkansız geliyor çünkü artık resmi kurumlar belirli değerlerden topladılar bunlar aşağı indirmezler bu malın fiyatı belli artık bu yüzden daha aşağılar imkansız en düşük işte artık tabanı yani 35 bin dolarlar yaptı daha aşağı inmeyecektir
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
January 16, 2021, 07:32:35 PM |
|
yüklü alım yapan kurumlar karlarını birden realize edemiyorlar
Kurumların yüklü alım yaptığını sen bile duyuyorsan o iş yaştır, onlar alır ruhun duymaz , satarken aldık derler sonra sende niye düşüyor kurumlar alıyordu ühüü dersin, onların haber dolaşıyorsa tası tarağı toplayalım
|
|
|
|
anonymous3x
|
|
January 16, 2021, 07:50:33 PM |
|
Şuan bitcoin fiyatından daha önemli bir şey var bence hazır ekonomik kriz varken bu sektör değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Özellikle yazılım PC uzmanı arkadaşlar çok güzel gelirler elde edebilir. Haftada 1 btc üreten bir madenci yaklaşık 30 bin doları cebine koyuyor. 10 bin dolar masraf çıkmaz bile. Ayda 4 BTC üreten bir madenci 120.000 dolar kar ediyor. Herşeyi geçtim ayda 1 btc uretmeyi başarabilen küçük madenciler bile aylık 20-30 bin dolar kar ediyor. Aramızda madenci arkadaşlar var mı bilmiyorum ama bitcoin madencilerinin parayla uçak yapıp oynadığını düşünüyorum son 4 aydır.
|
|
|
|
1kodumtek7
|
|
January 16, 2021, 08:10:41 PM |
|
Kurumların yüklü alım yaptığını sen bile duyuyorsan o iş yaştır, onlar alır ruhun duymaz , satarken aldık derler sonra sende niye düşüyor kurumlar alıyordu ühüü dersin, onların haber dolaşıyorsa tası tarağı toplayalım Microstrategy'nin açıklamaları bana bundan dolayı güven vermiyor adam satoshi'den daha çok sahip çıktı bitcoine bu da beni şüphelendirmeye başladı.Bir anda elimde artık hiçbir bitcoin yok satabileceğim en iyi yerden sattım diye bir açıklama yapsalar şaşırmam.
|
|
|
|
yenivera
|
|
January 17, 2021, 12:15:21 PM Merited by EFS (1), MorpheWQ (1) |
|
Kurumların yüklü alım yaptığını sen bile duyuyorsan o iş yaştır, onlar alır ruhun duymaz , satarken aldık derler sonra sende niye düşüyor kurumlar alıyordu ühüü dersin, onların haber dolaşıyorsa tası tarağı toplayalım 2017 de bize iteklerken de aynı numaralar dönüyordu. hatta bilmem ne bireysel emeklilik şirketi bundan sonra portföyünün bilmem kaçını Bitcoine ayırmış. Ona yatırım yapacakmış. Amerikan borsasında bitcoin vadeli işlemleri başlamış başlayacakmış. Bitcoin yükselirken de düşerken de fark ettiğim bu haberleri hiç sallamıyor. Onun kendi çizgisi var. Ancak biz bunlara inanmak istiyoruz. Her düşüşü veya yükselişi bir sebebe bağlamak istiyoruz. hepsi bu. Bu altın değil dolar değil gümüş değil belirli bir emtia değil. Parasal genişlemeden etkilenir bunu anlarım da başka şeylerden durup dururken niye etkilensin. Kuraklık olacaksa tarım etkilenir. Ekonomik kriz olacaksa altın etkilenir vs vs. Ama bitcoinle ekmek almıyorsun su almıyorsun Niye etkilensin. Ama sen illa da inanmak istiyorsan inan güzel kardeşim, iki kuruş para kazandığın her şeye tapmak istiyorsan tap kardeşim. Senin rahatını kaçırmak istemem.
|
|
|
|
|