Bitcoin Forum
December 08, 2016, 12:12:08 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 »
  Print  
Author Topic: [OFFLINE]P2Pmining.com-Hybrid P2Pool-NO FEE!!!-BTC/NMC/IXC/I0C/DEV/LTC  (Read 52010 times)
vedalken254
Member
**
Offline Offline

Activity: 111



View Profile WWW
November 11, 2012, 01:12:06 AM
 #621

Hi Veddy,

Yeah, that would be great! I did try using that miner to begin with, but just couldn't get it to run, much more comfortable with the GUI type of thing to be honest, but I've read such good reviews of CGminer that it's a shame I can't use it. Am I right in saying that CGminer can also reduce mem clock? I can't get AB to go below a certain level on any of my cards, even with the user agreement hack that's mentioned on various threads.

Learning, learning, all the time.......lol

It depends if i recall correctly on the OS. Linux i know can do that due to the ADL having to be installed for monitoring and overclocking in Linux. Windows: I haven't tried. But yeah. Lemme PM you that startup script that you'll put into a file called CGminer.p2pmining.bat.

EDIT: PatMan,
You should have a PM now with the script i use. I use Win7 so if you are on that or Vista as well, fill in the spots surrounded by <>'s with your info).

You've read my forum signature. That's enough social interaction for one day.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
TravisE
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 121


View Profile
November 11, 2012, 11:48:18 PM
 #622

Is the Litecoin mining part working? I joined the Litecoin part of p2pmining several days ago and have yet to see any mined LTC show up on my miner's status page (http://p2pmining.com/?method=miner&data=LSRaEEvH4PSbc5WBfU92d4BcJ3WcPzCB2i) (it also shows all units in BTC, when it should be LTC), although I do show up on http://p2pmining.com/?method=lpool under “current miners”. Are my rewards being tracked at all?

BTC: 12kqUSiGPFVYVqYZAT6r2EeTxZstFJE35j
LTC: LU2XpxEqmyUhLmXucaEr3TReaYSjgfTbmRBTC:
JayCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


Crypt'n Since 2011


View Profile WWW
November 12, 2012, 01:34:18 AM
 #623

Is the Litecoin mining part working? I joined the Litecoin part of p2pmining several days ago and have yet to see any mined LTC show up on my miner's status page (http://p2pmining.com/?method=miner&data=LSRaEEvH4PSbc5WBfU92d4BcJ3WcPzCB2i) (it also shows all units in BTC, when it should be LTC), although I do show up on http://p2pmining.com/?method=lpool under “current miners”. Are my rewards being tracked at all?

should be ?method=lminer( http://p2pmining.com/?method=lminer&data=LSRaEEvH4PSbc5WBfU92d4BcJ3WcPzCB2i )

Shows up there.  Looks like you have mined 1.88 with 1.35 confirmed.  Looks like I need to add a few coins to the wallet to make up for transactions fees again.

Hello There!
JayCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


Crypt'n Since 2011


View Profile WWW
November 12, 2012, 01:36:49 AM
 #624

P2Pmining.com found a Block. YEAH!


Hello There!
TravisE
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 121


View Profile
November 12, 2012, 04:35:16 AM
 #625

Is the Litecoin mining part working? I joined the Litecoin part of p2pmining several days ago and have yet to see any mined LTC show up on my miner's status page (http://p2pmining.com/?method=miner&data=LSRaEEvH4PSbc5WBfU92d4BcJ3WcPzCB2i) (it also shows all units in BTC, when it should be LTC), although I do show up on http://p2pmining.com/?method=lpool under “current miners”. Are my rewards being tracked at all?

should be ?method=lminer( http://p2pmining.com/?method=lminer&data=LSRaEEvH4PSbc5WBfU92d4BcJ3WcPzCB2i )

Shows up there.  Looks like you have mined 1.88 with 1.35 confirmed.  Looks like I need to add a few coins to the wallet to make up for transactions fees again.

Ah, thanks. I couldn't remember how to find the URL so I had just guessed at it.  Grin

BTC: 12kqUSiGPFVYVqYZAT6r2EeTxZstFJE35j
LTC: LU2XpxEqmyUhLmXucaEr3TReaYSjgfTbmRBTC:
JayCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


Crypt'n Since 2011


View Profile WWW
November 12, 2012, 08:13:22 PM
 #626

Two Blocks found by p2pmining.com in one day.   Cheesy

Hello There!
stevegee58
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 783



View Profile
November 14, 2012, 12:06:08 PM
 #627

Hah finally found your pool.  I'm a small miner (200 Mh/s) and have been mining straight p2pool for a while.  The variability is pretty high this way so it should be interesting to see how I do here.

I noticed my cgminer (v2.7.6) reports difficulty 2 shares.  Shouldn't it say difficulty 1?

You are in a maze of twisty little passages, all alike.
Krak
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 591



View Profile WWW
November 14, 2012, 05:01:43 PM
 #628

I noticed my cgminer (v2.7.6) reports difficulty 2 shares.  Shouldn't it say difficulty 1?
Only if you use <payout address>+1 as your username. P2PMining uses variable difficulty based on their total hashrate.

BTC: 1KrakenLFEFg33A4f6xpwgv3UUoxrLPuGn
stevegee58
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 783



View Profile
November 14, 2012, 05:30:32 PM
 #629

Ah got it.  I just figured it defaulted to 1 if I left off the +n at the end.  So I'm worthy of difficulty 2 at 200 Mh/s? 

You are in a maze of twisty little passages, all alike.
vedalken254
Member
**
Offline Offline

Activity: 111



View Profile WWW
November 14, 2012, 07:03:17 PM
 #630

Ah got it.  I just figured it defaulted to 1 if I left off the +n at the end.  So I'm worthy of difficulty 2 at 200 Mh/s? 

Steve,
the difficulty served is based off of EVERYONE's hashrate not just your own. So whether or not the +1 is needed remains to be seen but I would think so. I use diff 1 shares on my 450-500MH/s miner and it works wonders. Smiley

Veddy

You've read my forum signature. That's enough social interaction for one day.
stevegee58
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 783



View Profile
November 14, 2012, 07:05:45 PM
 #631

OK I'll change to difficulty 1 when I get home.  Too bad you can't do difficulty 0.25.  Cool

You are in a maze of twisty little passages, all alike.
JayCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


Crypt'n Since 2011


View Profile WWW
November 15, 2012, 03:47:43 AM
 #632

I could set the minimum difficulty lower, but I don't know how that would effect mining programs or the load on the server. May experiment some day.


I will be upgrading the p2pool software in the next couple days to account for the hardfork to version 9.

Jason

Hello There!
JayCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


Crypt'n Since 2011


View Profile WWW
November 17, 2012, 01:23:42 AM
 #633

I will also be stopping I0coin merged mining until someone fixes the memory issue with it.  There is no exchange for it anyway.

Hello There!
Smoovious
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504

Scattering my bits around the net since 1980


View Profile
November 17, 2012, 11:59:10 AM
 #634

I will also be stopping I0coin merged mining until someone fixes the memory issue with it.  There is no exchange for it anyway.
I believe that if someone does get the i0c code current with the other coins (ixc too for that matter), that Vircurex would be willing to relist it.

But yeah, the inefficient memory usage was just getting to be too much of a problem. I'm thinking of taking it out of my auto-run list as well. Computer is at the point where it is swapping memory in and out a lot more than I like. Sad

-- Smoov
rav3n_pl
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1320


Don`t panic! Organize!


View Profile
November 17, 2012, 01:46:26 PM
 #635

Memory usage on my 3GB VM:
bitcoind 6,4%
p2pool btc 10,5%
litecoind 4,0%
p2pool ltc 10,5%
namecoind 3,2%
ixcoind 4,0%
i0coind 40,3% O_O

I0C eating more than rest of stuff...

1Rav3nkMayCijuhzcYemMiPYsvcaiwHni  Bitcoin stuff on my OneDrive
My RPC CoinControl for any coin https://bitcointalk.org/index.php?topic=929954
My SatoshDice bot https://bitcointalk.org/index.php?topic=897685
JayCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


Crypt'n Since 2011


View Profile WWW
November 20, 2012, 04:22:39 AM
 #636

Updated p2pool to version 9 and killed i0coin.  I think that coin is just about dead.

Hello There!
Kotera
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18


View Profile
November 23, 2012, 04:02:42 PM
 #637

Maybe it could be add more types of coins to the mergred if it is possible? For example PPC?
Kanabis
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36


What's in your wallet?


View Profile
November 24, 2012, 07:13:33 PM
 #638

I am not getting +1 diff shares. I was. But now im getting +15 diff shares due to someone running almost 1Mh's in litecoin. I thought this specific pool only handed out +1 diff shares and is there anyway I could setup my username ie, putting a +1 at the end of it so I can ONLY receive +1 shares? some of us litecoin miners are still using cpus to mine and its taking me 2 hours + to get 1 single share now Sad thank you

BTC: 1HTkA45Q23t9NWRTzyZVQ7vhs2PkqZ2sDg LTC: La43k8Zh4Mcp6vF1ReuNWhg33eMM9Lme5g NVC: 4EHVjb61nxCfbb2XZSSeNAXM9sHtzR3oLr PM me for suggestions on limiting stales and rejects.
JayCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


Crypt'n Since 2011


View Profile WWW
November 25, 2012, 08:43:58 AM
 #639

I am not getting +1 diff shares. I was. But now im getting +15 diff shares due to someone running almost 1Mh's in litecoin. I thought this specific pool only handed out +1 diff shares and is there anyway I could setup my username ie, putting a +1 at the end of it so I can ONLY receive +1 shares? some of us litecoin miners are still using cpus to mine and its taking me 2 hours + to get 1 single share now Sad thank you
You should be able to put a +1 at then end of your username/litecoin address to get diff 1 shares

Hello There!
Kanabis
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36


What's in your wallet?


View Profile
November 25, 2012, 09:05:30 AM
 #640

that didnt work. using cgminer 2.8.5. added +1 to user name/litecoin address and all cgminer does is request work.

BTC: 1HTkA45Q23t9NWRTzyZVQ7vhs2PkqZ2sDg LTC: La43k8Zh4Mcp6vF1ReuNWhg33eMM9Lme5g NVC: 4EHVjb61nxCfbb2XZSSeNAXM9sHtzR3oLr PM me for suggestions on limiting stales and rejects.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!