Bitcoin Forum
May 26, 2018, 11:23:07 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 94 »
  Print  
Author Topic: [ANN][DCN] Deepcoin secure hashing (CPU/GPU) New algo/ No premine/ No IPO/ PoW  (Read 179728 times)
Shadow_Runner
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500



View Profile
June 27, 2014, 04:31:24 PM
 #41

Deepcoin has been added to Coinader Market
https://www.coinader.com/?cur=DCN&ccur=BTC

Looks like this exchange is dead. Why you not promoting it?

Coinader never seems to have any buyers on it for any coin.

Yeah. I remember some "cheap" coins added to coinader, but after bittrex price was skyrocketing.
Never know when you win or lose. Smiley
1527376987
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527376987

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527376987
Reply with quote  #2

1527376987
Report to moderator
1527376987
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527376987

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527376987
Reply with quote  #2

1527376987
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Shadow_Runner
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500



View Profile
June 27, 2014, 04:33:07 PM
 #42

Solo was good at diff < 1
Now it is very hard.

Bumberchute
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
June 27, 2014, 04:35:27 PM
 #43

Solo was good at diff < 1
Now it is very hard.



Maybe for CPU, but for GPU solo was good when diff was < 1000
Shadow_Runner
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500



View Profile
June 27, 2014, 04:36:56 PM
 #44

Maybe for CPU, but for GPU solo was good when diff was < 1000

What are you talking about?

{
"blocks" : 880,
"currentblocksize" : 0,
"currentblocktx" : 0,
"difficulty" : 5.54881544,
"errors" : "",
"generate" : false,
"genproclimit" : -1,
"hashespersec" : 0,
"networkhashps" : 409232792,
"pooledtx" : 0,
"testnet" : false
}
Bumberchute
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
June 27, 2014, 04:41:15 PM
 #45

Maybe for CPU, but for GPU solo was good when diff was < 1000

What are you talking about?

{
"blocks" : 880,
"currentblocksize" : 0,
"currentblocktx" : 0,
"difficulty" : 5.54881544,
"errors" : "",
"generate" : false,
"genproclimit" : -1,
"hashespersec" : 0,
"networkhashps" : 409232792,
"pooledtx" : 0,
"testnet" : false
}


Oh lol you're right, sgminer is showing incorrect diff. It says current diff is 1.41K
Amph
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1890
Merit: 1001



View Profile
June 27, 2014, 04:43:24 PM
 #46

Solo was good at diff < 1
Now it is very hard.



how to mine qbit with cudaminer

        ██████████
     ████████████████
   ████████████████████
  ██████▀▀     ▀▀███████
 ██████           ███████
▐█████             ██████▌
▐█████             ██████▌
▐██████           ███████▌
 ████████        ████████
  █████████   ▐█████████
    ███████    ███████
    ▐████▌     ▐████▌
    █████       █████
   ▐████▄▄▄     ▐████▌   
   ███████████   █████▄▄██▌
  ▐██████████▌   ▐█████████
  █████   ▀▀▀     ████████▀▀
 ▐████▌           ▐████▌
 █████             █████
      ██████       ▐████▌
     ▐█████▌        █████
     ██████
███
███
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
███
███
███
███
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
███
███
■  Telegram
■  Twitter
■  Reddit
■  ANN
■  Ambassador
■  GitHub
Shadow_Runner
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500



View Profile
June 27, 2014, 04:45:16 PM
 #47

Oh lol you're right, sgminer is showing incorrect diff. It says current diff is 1.41K

I always type getmininginfo and don't watch at miner if it works.
Shadow_Runner
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500



View Profile
June 27, 2014, 04:46:21 PM
 #48

how to mine qbit with cudaminer

Cudaminer didn't support qubit. I use sgminer.

sgminer.exe -k qubitcoin -I 18 -o http://127.0.0.1:7755 -u solouser -p solopass

It works for me.

Also you may know, when you running both CPU and GPU with nVidia, it's slower GPU hashrate, better use only GPU without CPU.
Amph
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1890
Merit: 1001



View Profile
June 27, 2014, 04:47:46 PM
 #49

how to mine qbit with cudaminer

Cudaminer didn't support qubit. I use sgminer.

sgminer.exe -k qubitcoin -I 18 -o http://127.0.0.1:7755 -u solouser -p solopass

It works for me.

mmh , i can't then, i removed my amd card, i'm nvidia only now  Grin

        ██████████
     ████████████████
   ████████████████████
  ██████▀▀     ▀▀███████
 ██████           ███████
▐█████             ██████▌
▐█████             ██████▌
▐██████           ███████▌
 ████████        ████████
  █████████   ▐█████████
    ███████    ███████
    ▐████▌     ▐████▌
    █████       █████
   ▐████▄▄▄     ▐████▌   
   ███████████   █████▄▄██▌
  ▐██████████▌   ▐█████████
  █████   ▀▀▀     ████████▀▀
 ▐████▌           ▐████▌
 █████             █████
      ██████       ▐████▌
     ▐█████▌        █████
     ██████
███
███
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
███
███
███
███
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
███
███
■  Telegram
■  Twitter
■  Reddit
■  ANN
■  Ambassador
■  GitHub
Shadow_Runner
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500



View Profile
June 27, 2014, 04:50:51 PM
 #50

how to mine qbit with cudaminer

Cudaminer didn't support qubit. I use sgminer.

sgminer.exe -k qubitcoin -I 18 -o http://127.0.0.1:7755 -u solouser -p solopass

It works for me.

mmh , i can't then, i removed my amd card, i'm nvidia only now  Grin

Me too. I was wonder that sgminer works with nvidia! Try it.
But I can't tell you where I downloaded sgminer. I just don't remember. If you want I can upload my.
badon420
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 159
Merit: 100


abaddon


View Profile
June 27, 2014, 05:07:13 PM
 #51



{
"blocks" : 917,
"currentblocksize" : 3294,
"currentblocktx" : 1,
"difficulty" : 12.78805784,
"errors" : "",
"generate" : false,
"genproclimit" : -1,
"hashespersec" : 0,
"networkhashps" : 438257458,
"pooledtx" : 1,
"testnet" : false
}


i'm here to play too now. Smiley
jasemoney
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1001


Forget-about-it


View Profile
June 27, 2014, 06:19:32 PM
 #52

gah 12 hours i let it mine with sphminer.. i guess it wasnt getting work from the pool (solo) and didnt find a thing but set off a bunch of error messages overnight. anyways switched to sgminer and found a block after 6 hours...
(7950 3.7Mhash) Cheesy
best of luck all  

$MAID & $BTC other than that some short hodls and some long held garbage.
badon420
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 159
Merit: 100


abaddon


View Profile
June 27, 2014, 06:28:24 PM
 #53

where are all da pools?  i'm only finding 8 blocks this hour.  I NEED MOAR!  Kiss
Perl++
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0

Cryptcoin FTW


View Profile
June 27, 2014, 06:57:16 PM
 #54

The website is not helpful and the dev need to be more active.

What about pool? website design, ect, ect?

Careful moderator "BadBear" is a pedophile
TheCoinFinder
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1001



View Profile WWW
June 27, 2014, 07:26:26 PM
 #55

http://www.hashharder.com/qubit/deepcoin is hashing away and finding blocks

Any issues, let me know!


.Deviant.io.                ▄▄▄▄███▄▄▄▄
             ▄█▀▀░░░░░░░░░▀▀█▄
           ██▀░░░░░░░░░░░░░░░░██
         ▄█▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▐█▄
        ▐█░░░▄████████████████▄░░
        █▌░░███▀▀▀████████▀▀▀██▌▐█
        █▌░░█████▌  ▐▄▄   ██████░▐█
        ██░░▀██████████████████░▒██
        ▄██▄▄███▀▓▓▓▓▓▓▓▀███▄░▄███▄
     ▄██▓▓▓██▓▓███▀▀▒▒▒▀▀███▓▓██▓▓▓▓██
    ▐█▓▓▓▓█▓██▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▌▒▀████▓█▓▓▓
    ▀███████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▀█▒▒▒████████▀
      ▀████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄█▀▒▒█▒██▀▒████▀
      ▐█▓█▌▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▓▓▓▒▀▒▒▒▒▓██▓█▌
      ██▓█▌▒▒▒▒▒▒██▓████▓▒▒▒▓▓▒███▓█▌
      ▐█▓██▒▒▒▒███▀▒▒▒█▌▓▓▓██▀▒██▓█▌
       ██▒█▌▒▀▒▒▒▒▒▒▒▒█▌▓██▀▒▒▒▒█▒██
        ██▒██▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▀▒▒▒▒▒▒██▒██
         ▀█▓▓██▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄██▓▓█▀
           ▀██▒▀█████▄█████▀▓██▀
         ▄▄▓▓▓█████▄▄▓▄▄█████▓▓▄▄

























      ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄
     ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌
     ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓     ▓▀▓▓▓▌
     ▓▓▓   ▓▓▓▓▓        ▐▓▓▌
     ▓▓▓               ▐▓▓▓▌
    ▐▓▓▓               ▓▓▓▓▌
    ▐▓▓▓▓             ▓▓▓▓▓▌
    ▐▓▓▓▓▓▄▄         ▓▓▓▓▓▓▌
    ▐▓▓▓▓         ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▌
    ▐▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌
     ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀▀▀▀▓▓▓▌
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀      ▓▓▓▌
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌    ▓▓▓▓▓▓▌
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌   ▐▓▓▓▓▓▓▌
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌          ▓▓▓▌
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌         ▐▓▓▓▌
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌   ▐▓▓▓▓▓▓▌
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌   ▐▓▓▓▓▓▓▌
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌   ▐▓▓▓▓▓▓▌
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▌   ▐▓▓▓▓▓▓▌

    ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    ░▓▓▓▓▓▓▓░░▓▓▓▓░░▓▓▓▓▓▓▓▓
    ░▓▓▓▓▓²         ` ║▓▓▓▓▓
    ░▓▓▓▓              ╢▓▓▓▓
    ░▓▓▓Γ    ▓╥  ╓▓┐    ▓▓▓▓
    ░▓▓▓     ╙`   ╙     ▓▓▓▓
    ░▓▓▓╥   ─,,  ,,─   ╓▓▓▓▓
    ░▓▓▓▓▓▓░░▓▓▓▓▓▓░░░▓▓▓▓▓▓
    ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    ▓▓▓▓▀▀▀▓▓▓▓▓    ▀▀▀▀▓▓▓▓
    ▓▓▓▓   `▓▓▓▀        ▓▓▓▓
    ▓▓▓▓▌            ▄▓▓▓▓▓▓
    ▓▓       ,▄▄▓▓   ▐▓▓▓▓▓▓
    ▓▓▄,▄▄   ▐▓▓▓▓▓   ▀▀ '▀▓
    ▓▓▓▓▓▓▓   ▀▓▀▀▀       ▄▓
    ▓▓▓▓▓▓▓             ▓▓▓▓
    ▓▓▓▓▀       ▄▄▓▓▌   ▓▓▓▓
    ▓▓▓▓▓▄▄▄▄   ▓▓▓▓▓▄,▄▓▓▓▓
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄  ▐▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
Deepcoinbiz
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile WWW
June 27, 2014, 08:34:31 PM
 #56

The website is not helpful and the dev need to be more active.

What about pool? website design, ect, ect?

we work on a site now, we will make everything that is planned, step by step.

1st post updated.
Amph
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1890
Merit: 1001



View Profile
June 27, 2014, 08:47:48 PM
 #57

how to mine qbit with cudaminer

Cudaminer didn't support qubit. I use sgminer.

sgminer.exe -k qubitcoin -I 18 -o http://127.0.0.1:7755 -u solouser -p solopass

It works for me.

mmh , i can't then, i removed my amd card, i'm nvidia only now  Grin

Me too. I was wonder that sgminer works with nvidia! Try it.
But I can't tell you where I downloaded sgminer. I just don't remember. If you want I can upload my.

i don't think i missed too much here, this is not exactly a good coin, even if you instamine

        ██████████
     ████████████████
   ████████████████████
  ██████▀▀     ▀▀███████
 ██████           ███████
▐█████             ██████▌
▐█████             ██████▌
▐██████           ███████▌
 ████████        ████████
  █████████   ▐█████████
    ███████    ███████
    ▐████▌     ▐████▌
    █████       █████
   ▐████▄▄▄     ▐████▌   
   ███████████   █████▄▄██▌
  ▐██████████▌   ▐█████████
  █████   ▀▀▀     ████████▀▀
 ▐████▌           ▐████▌
 █████             █████
      ██████       ▐████▌
     ▐█████▌        █████
     ██████
███
███
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
███
███
███
███
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
 ██
███
███
■  Telegram
■  Twitter
■  Reddit
■  ANN
■  Ambassador
■  GitHub
Shadow_Runner
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500



View Profile
June 27, 2014, 08:49:54 PM
 #58

i don't think i missed too much here, this is not exactly a good coin, even if you instamine

I trying to mine every coin I saw at launch. Successful or not, will see. Smiley
Grifftech2k4
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
June 27, 2014, 09:03:18 PM
 #59

What can I use to mine this on Nvidia?
Perl++
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0

Cryptcoin FTW


View Profile
June 27, 2014, 09:13:58 PM
 #60

What can I use to mine this on Nvidia?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=475795

I can't put my config file because bitcointalk is badly coded.

Careful moderator "BadBear" is a pedophile
Pages: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 94 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!