Bitcoin Forum
October 18, 2017, 07:09:51 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 93 »
  Print  
Author Topic: [ANN][DCN] Deepcoin secure hashing (CPU/GPU) New algo/ No premine/ No IPO/ PoW  (Read 176588 times)
liomojo1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 553


View Profile
July 11, 2014, 12:41:03 PM
 #421

Hey I thought this coin is brand new?Huh?
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Timmy95
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53


View Profile
July 11, 2014, 01:24:11 PM
 #422

So the dev is still alive!  Grin


Wallet DCN : DRCW2WJQHX5Tr321u49kMWCzSmksQrDrkA
Official Website: Deepcoin.biz
yellowduck2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924


View Profile
July 11, 2014, 01:28:49 PM
 #423

So the dev is still alive!  Grin



This is deepcoin. U have to be deep to know what is happening.
sungrely
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
July 11, 2014, 02:58:22 PM
 #424



https://alcurex.com

There seems to be a defect the trading platform.
jox
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490



View Profile
July 11, 2014, 03:07:23 PM
 #425



https://alcurex.com

There seems to be a defect the trading platform.

I saw this, I bought some DCN , for last day I saw so many bugs here, so I'am done with that exchange, they need  mature.

Deepcoin - more than a unique algorithm
marada
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 440


View Profile
July 11, 2014, 05:02:20 PM
 #426

Yes, this exchange is far from being perfect.
I am still having login issues.
I wish them the best, but they must work hard to get mature.  Grin
jox
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490



View Profile
July 11, 2014, 06:40:14 PM
 #427

My hardware performance:

Radeon 7950 Sapphire dual-xcore: 1100, memory: 1250, -g 1 -I 18   4,4 Mh/s
Radeon 7950 Sapphire dual-x   core: 1200, memory: 1500, -g 1, -I 18   4,6 Mh/s
Radeon 7950 Gigabyte core: 1100, memory: 1400, -g 1, -I 18   4,5 Mh/s
Radeon R9 270 Gigabyte   core: 1100, memory: 1100, -g 2, -I 15   2,9 Mh/s
Radeon 7790 Asus   core: 1200, memory: 1200, -g 1, -I 16   2,2 Mh/s
Radeon 5570 Sapphire   core: 880, memory: 800, -g 1, -I 16   0,5 Mh/s

The 7790 performance is surprisingly high. The card is very cool and takes about 85W.

It looks quite low, with my underclocked r9 280x (core:1000, memory: 1500) I have 5.05 MH/s. But it was lots of experiments.

Deepcoin - more than a unique algorithm
marada
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 440


View Profile
July 11, 2014, 08:39:23 PM
 #428

I think the problem is qubitcoin algo not really optimized. I was trying to add the AES helper (used by SHAvite that is a cell of qubit algo chain) to sgminer code and kernel, but encountered some strange issues. I wish someone could help to optimize qubitcoin kernel usung the same trick used to optimize x11/x13. I mean the AES helper and the table of constants.
alicea
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
July 11, 2014, 10:09:23 PM
 #429

My hardware performance:

Radeon 7950 Sapphire dual-xcore: 1100, memory: 1250, -g 1 -I 18   4,4 Mh/s
Radeon 7950 Sapphire dual-x   core: 1200, memory: 1500, -g 1, -I 18   4,6 Mh/s
Radeon 7950 Gigabyte core: 1100, memory: 1400, -g 1, -I 18   4,5 Mh/s
Radeon R9 270 Gigabyte   core: 1100, memory: 1100, -g 2, -I 15   2,9 Mh/s
Radeon 7790 Asus   core: 1200, memory: 1200, -g 1, -I 16   2,2 Mh/s
Radeon 5570 Sapphire   core: 880, memory: 800, -g 1, -I 16   0,5 Mh/s

The 7790 performance is surprisingly high. The card is very cool and takes about 85W.

It looks quite low, with my underclocked r9 280x (core:1000, memory: 1500) I have 5.05 MH/s. But it was lots of experiments.

my r9 270 gives 3.1 (according to what sgminer shows), the same settings except intensity (I have 17 or 18) and I like it...


I think the problem is qubitcoin algo not really optimized. I was trying to add the AES helper (used by SHAvite that is a cell of qubit algo chain) to sgminer code and kernel, but encountered some strange issues. I wish someone could help to optimize qubitcoin kernel usung the same trick used to optimize x11/x13. I mean the AES helper and the table of constants.

...but more hashrate is welcome Smiley

tomorrow there will be the launch of.......... oh no, I havn't said anything  Grin



      ███████████████████████████ ███████████████████
      ██████████████████████████ ████████████████████
      █████████████████████████ ▄████████████████████
      ██████                   ▄█████▀        ▐██████
      ██████                  ▄█████▀         ▐██████
▄▄▄▄▄▄██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████
█████████████████████████████████████████████████████
█████████████████████████████████████████████████████
▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
      ██████              ██████▀
      ██████             ██████▀
      █████████████████ ██████▀
      ████████████████ ██████▀
      ▀██████████████ ██████▀
.
ETHERPARTY














jox
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490



View Profile
July 11, 2014, 10:19:10 PM
 #430

tomorrow there will be the launch of.......... oh no, I havn't said anything  Grin

What? Whaaaat?, I am too excited. I want to know, hmmm, maybe website? Are you somehow connected to dev?

Deepcoin - more than a unique algorithm
marada
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 440


View Profile
July 11, 2014, 10:33:31 PM
 #431

My hardware performance:

Radeon 7950 Sapphire dual-xcore: 1100, memory: 1250, -g 1 -I 18   4,4 Mh/s
Radeon 7950 Sapphire dual-x   core: 1200, memory: 1500, -g 1, -I 18   4,6 Mh/s
Radeon 7950 Gigabyte core: 1100, memory: 1400, -g 1, -I 18   4,5 Mh/s
Radeon R9 270 Gigabyte   core: 1100, memory: 1100, -g 2, -I 15   2,9 Mh/s
Radeon 7790 Asus   core: 1200, memory: 1200, -g 1, -I 16   2,2 Mh/s
Radeon 5570 Sapphire   core: 880, memory: 800, -g 1, -I 16   0,5 Mh/s

The 7790 performance is surprisingly high. The card is very cool and takes about 85W.

It looks quite low, with my underclocked r9 280x (core:1000, memory: 1500) I have 5.05 MH/s. But it was lots of experiments.

my r9 270 gives 3.1 (according to what sgminer shows), the same settings except intensity (I have 17 or 18) and I like it...


I think the problem is qubitcoin algo not really optimized. I was trying to add the AES helper (used by SHAvite that is a cell of qubit algo chain) to sgminer code and kernel, but encountered some strange issues. I wish someone could help to optimize qubitcoin kernel usung the same trick used to optimize x11/x13. I mean the AES helper and the table of constants.

...but more hashrate is welcome Smiley

tomorrow there will be the launch of.......... oh no, I havn't said anything  Grin

Should have updated this table.
I can also get about 3.08 MH/s with R9 270 with -I 21, -g 1. Could get a bit more if it was the only card in the system.
I use -I 15 -g 2 anyway to keep the system more useable for other task. It is my base machine. Wink
Goldshredder
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 219


View Profile
July 12, 2014, 01:59:38 AM
 #432

I use -I 15 -g 2 anyway to keep the system more useable for other task. It is my base machine. Wink

I never understood why more miners don't use inbuilt Intel graphics for everyday usage.  The dedicated graphics cards can mine at full power and not affect the system performance for everyday tasks.  I have been doing that for a long time on my base machine.
marada
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 440


View Profile
July 12, 2014, 02:28:23 AM
 #433

I use -I 15 -g 2 anyway to keep the system more useable for other task. It is my base machine. Wink

I never understood why more miners don't use inbuilt Intel graphics for everyday usage.  The dedicated graphics cards can mine at full power and not affect the system performance for everyday tasks.  I have been doing that for a long time on my base machine.

May because of having no integrated Intel graphics card?
The mining performance is reduced very slightly: 2.95 vs. 3.05.
sungrely
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
July 12, 2014, 03:02:51 AM
 #434

DEV,we need a stable trading platform. On the C-CEX is a good choice.
Goldshredder
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 219


View Profile
July 12, 2014, 03:36:17 AM
 #435

I use -I 15 -g 2 anyway to keep the system more useable for other task. It is my base machine. Wink

I never understood why more miners don't use inbuilt Intel graphics for everyday usage.  The dedicated graphics cards can mine at full power and not affect the system performance for everyday tasks.  I have been doing that for a long time on my base machine.

May because of having no integrated Intel graphics card?

Of course! Smiley  Just saying, for the record.  Over the year+ I've been mining, this setup for my base machine has saved me much hassle, because the mining subsystem is separate and does it's own thing without affecting my everyday usage.
romeshomey
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 564


View Profile
July 12, 2014, 03:44:18 AM
 #436

I use -I 15 -g 2 anyway to keep the system more useable for other task. It is my base machine. Wink

I never understood why more miners don't use inbuilt Intel graphics for everyday usage.  The dedicated graphics cards can mine at full power and not affect the system performance for everyday tasks.  I have been doing that for a long time on my base machine.

I use my onboard intel accelerated graphics card for everyday use and have all of my GPU's dedicated to solely mining.

I think more miners use the AMD chipsets though and only the higher price AMD chipsets have decent onboard graphics.
marada
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 440


View Profile
July 12, 2014, 04:37:26 AM
 #437

DEV,we need a stable trading platform. On the C-CEX is a good choice.

It's not a good idea.
You know, the price might skyrocket and the diff increase too high...
Someone may invent an ASIC...
Do we really need that?
Wink
marada
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 440


View Profile
July 12, 2014, 07:14:23 AM
 #438


Of course! Smiley  Just saying, for the record.  Over the year+ I've been mining, this setup for my base machine has saved me much hassle, because the mining subsystem is separate and does it's own thing without affecting my everyday usage.

Some cards combined with some algos could make real harm to the system performance if used as main graphics adapter.
R9 270 is really graceful thought. Whatever algo I use the system performs perfect and mining performance decreases only very slightly.


I think more miners use the AMD chipsets though and only the higher price AMD chipsets have decent onboard graphics.

Not exactly. All the onboard AMD cards will not work with newest proprietary drivers and open drivers supporting both them and new cards are in the early stage of development. Higher priced AMD chipsets like 890FX/990FX don't have integrated graphics cards at all. FM2/FM2+ chipsets don't have onboard cards but you can use APU built-in card and it works well with the newest drivers combined with discrete GPU. It can also mine and the system performance looks unaffected. Of course you can't expect too much from your IGP.

So, if you must have a discrete GPU for serving your screen, but don't like to waste the slot and want to use it for mining - R9 270 seems to be a very good choice.
alicea
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
July 12, 2014, 07:18:41 AM
 #439

DEV,we need a stable trading platform. On the C-CEX is a good choice.

It's not a good idea.
You know, the price might skyrocket and the diff increase too high...
Someone may invent an ASIC...
Do we really need that?
Wink

Inventing ASIC takes a lot of months... don't worry before the next year Smiley



      ███████████████████████████ ███████████████████
      ██████████████████████████ ████████████████████
      █████████████████████████ ▄████████████████████
      ██████                   ▄█████▀        ▐██████
      ██████                  ▄█████▀         ▐██████
▄▄▄▄▄▄██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████
█████████████████████████████████████████████████████
█████████████████████████████████████████████████████
▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
      ██████              ██████▀
      ██████             ██████▀
      █████████████████ ██████▀
      ████████████████ ██████▀
      ▀██████████████ ██████▀
.
ETHERPARTY














Markos
Member
**
Offline Offline

Activity: 106


View Profile
July 12, 2014, 07:27:38 AM
 #440

It looks quite low, with my underclocked r9 280x (core:1000, memory: 1500) I have 5.05 MH/s. But it was lots of experiments.

I corrected my result - 5.35 Mhash on R9 280X Vapor-X (core: 1080, memory: 1500) Smiley But 290s are still slow Sad
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 93 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!