Bitcoin Forum
December 13, 2018, 05:31:30 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 [358] 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 ... 1317 »
  Print  
Author Topic: [ANN][BURST] Burst | Efficient HDD Mining | New 1.2.3 Fork block 92000  (Read 2141964 times)
routecrypto
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
September 07, 2014, 02:31:00 PM
 #7141

When can Burst be listed in some major exchange, it should increase its value and spread the word about them.
1544679090
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544679090

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544679090
Reply with quote  #2

1544679090
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
uray
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


Earn with impressio.io


View Profile
September 07, 2014, 02:32:41 PM
 #7142

When can Burst be listed in some major exchange, it should increase its value and spread the word about them.

which one do you mean by major exchange?

.▄███     ██████     ███▄
██████   ███████   ██████
 ██████ ██████████ ██████
  ██████████████████████
   █████████  ████████
    ██████    ██████
    ███████    ██████
   █████████  █████████
  ██████████████████████
 ██████ ██████████ ██████
██████   ██████   ██████
 ▀███     ██████     ███▀
.IMPRESSIO.     ▄███████████████▄
     ██             ██
     ▀███████████████▀
           ██ ██
           ██ ██
       ▄▄█████████▄▄ ▄███▄
    ▄███▀▀       ▀▀████ ▀██▄
  ▄██▀   ▄▄█████▄▄   ▀██▄ ██
 ▄██  ▄███  █  █████▄  ██▄█▀
 ██  ███         █████  ██
██  ██████  ███   █████  ██
██  ██████  ▀▀▀  ▄█████  ██
██  ██████  ▄▄▄▄  █████  ██
██  ██████  ████   ████  ██
 ██  ███          ████  ██
 ▀██  ▀███  █  █████▀  ██▀
  ▀██▄   ▀▀█████▀▀   ▄██▀
    ▀███▄▄       ▄▄███▀
       ▀▀█████████▀▀
popolite11
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 250



View Profile
September 07, 2014, 02:33:56 PM
 #7143

I am buying few HDDs , is it better to get 10 1TBs or 5 2TBs , or either will not make any difference ?


░░░░░░▄▄█▀▀▀▀▀▀▀▀█▄▄

░░░░▄█░░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░░█▄
░░▄█░░▄█░░░░░░░░░█▄░░█▄
░░▄█░░░░▄███▄░░░░░█▄░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░█▄░░░░░░░
░░░░░░░░██░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░▀█░░░░▀███▀░░░░░█▀░░
░░▀█░░▀█░░░░░░░░░█▀░░█▀
░░░░▀█░░▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀░░█▀
░░░░░░▀▀█▄▄▄▄▄▄▄▄█▀▀
[Facebook] •--»  DECOIN  «--• [Bounty]
[World's leading Cryptocurrency Exchange and Trading Platform]
ANN Telegram Whitepaper Twitter
uray
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


Earn with impressio.io


View Profile
September 07, 2014, 02:35:52 PM
 #7144

I am buying few HDDs , is it better to get 10 1TBs or 5 2TBs , or either will not make any difference ?

compared to 10x 1TB, 5x 2TB will reduce your operational cost from electricity by pennies / month
LOL

.▄███     ██████     ███▄
██████   ███████   ██████
 ██████ ██████████ ██████
  ██████████████████████
   █████████  ████████
    ██████    ██████
    ███████    ██████
   █████████  █████████
  ██████████████████████
 ██████ ██████████ ██████
██████   ██████   ██████
 ▀███     ██████     ███▀
.IMPRESSIO.     ▄███████████████▄
     ██             ██
     ▀███████████████▀
           ██ ██
           ██ ██
       ▄▄█████████▄▄ ▄███▄
    ▄███▀▀       ▀▀████ ▀██▄
  ▄██▀   ▄▄█████▄▄   ▀██▄ ██
 ▄██  ▄███  █  █████▄  ██▄█▀
 ██  ███         █████  ██
██  ██████  ███   █████  ██
██  ██████  ▀▀▀  ▄█████  ██
██  ██████  ▄▄▄▄  █████  ██
██  ██████  ████   ████  ██
 ██  ███          ████  ██
 ▀██  ▀███  █  █████▀  ██▀
  ▀██▄   ▀▀█████▀▀   ▄██▀
    ▀███▄▄       ▄▄███▀
       ▀▀█████████▀▀
newuser01
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250


View Profile
September 07, 2014, 02:36:47 PM
 #7145

When can Burst be listed in some major exchange, it should increase its value and spread the word about them.

Burst is on Poloniex!!!

bittrex, bter and cryptsy next
dcct
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
September 07, 2014, 02:36:55 PM
 #7146

I am buying few HDDs , is it better to get 10 1TBs or 5 2TBs , or either will not make any difference ?

Whatever is cheaper.

Remember you have to connect them to your PC, you need 10 Sata-Ports or 10 USB-Ports!
regtable69
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500


View Profile
September 07, 2014, 02:37:02 PM
 #7147

I am buying few HDDs , is it better to get 10 1TBs or 5 2TBs , or either will not make any difference ?
either way is my guess. 10tb of 4gb memorysticks would do same job lmao

http://ghettomining-co.in/net/coin 0% fee +potential block reward  https://discord.gg/NXDanPe net discord
http://ghettomining-co.in/ltc/coin 0% fee                                            https://discord.gg/kHekYc5 pool discord to sign up
http://ghettomining-co.in/waya/coin 0% fee
popolite11
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 250



View Profile
September 07, 2014, 02:37:59 PM
 #7148

I am buying few HDDs , is it better to get 10 1TBs or 5 2TBs , or either will not make any difference ?

compared to 10x 1TB, 5x 2TB will reduce your operational cost from electricity by pennies / month
LOL

So profitability is almost same for both , right ?


░░░░░░▄▄█▀▀▀▀▀▀▀▀█▄▄

░░░░▄█░░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░░█▄
░░▄█░░▄█░░░░░░░░░█▄░░█▄
░░▄█░░░░▄███▄░░░░░█▄░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░█▄░░░░░░░
░░░░░░░░██░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░▀█░░░░▀███▀░░░░░█▀░░
░░▀█░░▀█░░░░░░░░░█▀░░█▀
░░░░▀█░░▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀░░█▀
░░░░░░▀▀█▄▄▄▄▄▄▄▄█▀▀
[Facebook] •--»  DECOIN  «--• [Bounty]
[World's leading Cryptocurrency Exchange and Trading Platform]
ANN Telegram Whitepaper Twitter
Amph
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1003



View Profile
September 07, 2014, 02:39:37 PM
 #7149

i am thinking maybe if u mine using java 32 bit it will cap the ram use ?

i'm just using the miner in the "burst-pool-miner r2" folder, dunno about the other pool miner

i noticed that the ram usage rise when too much shares are submitted at the same time, something wrong in the code

the first parameter is the path of java. Try to point it to 32 bit java. Not sure if it helps. Whichever miner version doesn't matter. The first parameter decide the java to run the miner

you don't have the same problem on windows?
coinits
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232
Merit: 1010


011110000110110101110010


View Profile
September 07, 2014, 02:39:44 PM
 #7150

i am thinking maybe if u mine using java 32 bit it will cap the ram use ?

i'm just using the miner in the "burst-pool-miner r2" folder, dunno about the other pool miner

i noticed that the ram usage rise when too much shares are submitted at the same time, something wrong in the code

shhh you should fix and mine in secret LOL.

so whats' the cause?
i am not using java miner myself other than just for testing, so i dont know what happen after long run
i am using dcct miner it only use hundreds MB of mem, mining using linux on sempron 145 with 2 GB of RAM, running fine without any issues

I had to tame my miner bat because Java had memory leaks and caused the miners to crash.

I added this to the bat: C:\Windows\SysWOW64\java -Xmx1000m -cp pocminer_pool.jar to stop the Java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space error. I am mining and generating at the same time with 32 GB of RAM.

Jump you fuckers! | The thing about smart motherfuckers is they sound like crazy motherfuckers to dumb motherfuckers. | My sig space for rent for 25 btc per week.
uray
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


Earn with impressio.io


View Profile
September 07, 2014, 02:40:59 PM
 #7151

I am buying few HDDs , is it better to get 10 1TBs or 5 2TBs , or either will not make any difference ?
either way is my guess. 10tb of 4gb memorysticks would do same job lmao

or mllions of floppy disk...
insert disk #2514 into drive A: to continue mining...

.▄███     ██████     ███▄
██████   ███████   ██████
 ██████ ██████████ ██████
  ██████████████████████
   █████████  ████████
    ██████    ██████
    ███████    ██████
   █████████  █████████
  ██████████████████████
 ██████ ██████████ ██████
██████   ██████   ██████
 ▀███     ██████     ███▀
.IMPRESSIO.     ▄███████████████▄
     ██             ██
     ▀███████████████▀
           ██ ██
           ██ ██
       ▄▄█████████▄▄ ▄███▄
    ▄███▀▀       ▀▀████ ▀██▄
  ▄██▀   ▄▄█████▄▄   ▀██▄ ██
 ▄██  ▄███  █  █████▄  ██▄█▀
 ██  ███         █████  ██
██  ██████  ███   █████  ██
██  ██████  ▀▀▀  ▄█████  ██
██  ██████  ▄▄▄▄  █████  ██
██  ██████  ████   ████  ██
 ██  ███          ████  ██
 ▀██  ▀███  █  █████▀  ██▀
  ▀██▄   ▀▀█████▀▀   ▄██▀
    ▀███▄▄       ▄▄███▀
       ▀▀█████████▀▀
regtable69
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500


View Profile
September 07, 2014, 02:43:11 PM
 #7152

i am thinking maybe if u mine using java 32 bit it will cap the ram use ?

i'm just using the miner in the "burst-pool-miner r2" folder, dunno about the other pool miner

i noticed that the ram usage rise when too much shares are submitted at the same time, something wrong in the code

shhh you should fix and mine in secret LOL.

so whats' the cause?
i am not using java miner myself other than just for testing, so i dont know what happen after long run
i am using dcct miner it only use hundreds MB of mem, mining using linux on sempron 145 with 2 GB of RAM, running fine without any issues

I had to tame my miner bat because Java had memory leaks and caused the miners to crash.

I added this to the bat: C:\Windows\SysWOW64\java -Xmx1000m -cp pocminer_pool.jar to stop the Java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space error. I am mining and generating at the same time with 32 GB of RAM.


whaaaaa I am on xmx8000m with 8gb of ram no issues stagger size of 8191 and 1 core less than my cpu hqs 7 not 8 as maxingto 8 makes miner crash maybe thats whats causing some issues. tryrunning1 less core so yourpc isnt completley lobotomised

http://ghettomining-co.in/net/coin 0% fee +potential block reward  https://discord.gg/NXDanPe net discord
http://ghettomining-co.in/ltc/coin 0% fee                                            https://discord.gg/kHekYc5 pool discord to sign up
http://ghettomining-co.in/waya/coin 0% fee
Amph
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1003



View Profile
September 07, 2014, 02:43:32 PM
 #7153

i am thinking maybe if u mine using java 32 bit it will cap the ram use ?

i'm just using the miner in the "burst-pool-miner r2" folder, dunno about the other pool miner

i noticed that the ram usage rise when too much shares are submitted at the same time, something wrong in the code

shhh you should fix and mine in secret LOL.

so whats' the cause?
i am not using java miner myself other than just for testing, so i dont know what happen after long run
i am using dcct miner it only use hundreds MB of mem, mining using linux on sempron 145 with 2 GB of RAM, running fine without any issues

then we need the c-miner on windows also
Normandoyle
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100

meow


View Profile WWW
September 07, 2014, 02:43:50 PM
 #7154

Poloniex added BURST...finally.

Got myself a few Smiley
Amph
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1003



View Profile
September 07, 2014, 02:44:03 PM
 #7155

i am thinking maybe if u mine using java 32 bit it will cap the ram use ?

i'm just using the miner in the "burst-pool-miner r2" folder, dunno about the other pool miner

i noticed that the ram usage rise when too much shares are submitted at the same time, something wrong in the code

shhh you should fix and mine in secret LOL.

so whats' the cause?
i am not using java miner myself other than just for testing, so i dont know what happen after long run
i am using dcct miner it only use hundreds MB of mem, mining using linux on sempron 145 with 2 GB of RAM, running fine without any issues

I had to tame my miner bat because Java had memory leaks and caused the miners to crash.

I added this to the bat: C:\Windows\SysWOW64\java -Xmx1000m -cp pocminer_pool.jar to stop the Java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space error. I am mining and generating at the same time with 32 GB of RAM.


whaaaaa I am on xmx8000m with 8gb of ram no issues stagger size of 8191 and 1 core less than my cpu hqs 7 not 8 as maxingto 8 makes miner crash maybe thats whats causing some issues. tryrunning1 less core so yourpc isnt completley lobotomised

you are not on windows apparently
regtable69
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500


View Profile
September 07, 2014, 02:47:38 PM
 #7156

I am buying few HDDs , is it better to get 10 1TBs or 5 2TBs , or either will not make any difference ?
either way is my guess. 10tb of 4gb memorysticks would do same job lmao

or mllions of floppy disk...
insert disk #2514 into drive A: to continue mining...

chalqnge accepted. my auto miner floppy setup. drawbacks are manual re cycle of disk in draw but it auto loads :-)

http://ghettomining-co.in/net/coin 0% fee +potential block reward  https://discord.gg/NXDanPe net discord
http://ghettomining-co.in/ltc/coin 0% fee                                            https://discord.gg/kHekYc5 pool discord to sign up
http://ghettomining-co.in/waya/coin 0% fee
regtable69
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500


View Profile
September 07, 2014, 02:49:00 PM
 #7157

i am thinking maybe if u mine using java 32 bit it will cap the ram use ?

i'm just using the miner in the "burst-pool-miner r2" folder, dunno about the other pool miner

i noticed that the ram usage rise when too much shares are submitted at the same time, something wrong in the code

shhh you should fix and mine in secret LOL.

so whats' the cause?
i am not using java miner myself other than just for testing, so i dont know what happen after long run
i am using dcct miner it only use hundreds MB of mem, mining using linux on sempron 145 with 2 GB of RAM, running fine without any issues

I had to tame my miner bat because Java had memory leaks and caused the miners to crash.

I added this to the bat: C:\Windows\SysWOW64\java -Xmx1000m -cp pocminer_pool.jar to stop the Java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space error. I am mining and generating at the same time with 32 GB of RAM.


whaaaaa I am on xmx8000m with 8gb of ram no issues stagger size of 8191 and 1 core less than my cpu hqs 7 not 8 as maxingto 8 makes miner crash maybe thats whats causing some issues. tryrunning1 less core so yourpc isnt completley lobotomised

you are not on windows apparently
lol I defiantly am on windows I assure you that
I dont use c:windows blah blah just
Code:
java -Xmx8100m -cp pocminer.jar;lib/*;lib/akka/*;lib/jetty/* pocminer.POCMiner generate 10976174530077743023 507843 4507843 8191 7

http://ghettomining-co.in/net/coin 0% fee +potential block reward  https://discord.gg/NXDanPe net discord
http://ghettomining-co.in/ltc/coin 0% fee                                            https://discord.gg/kHekYc5 pool discord to sign up
http://ghettomining-co.in/waya/coin 0% fee
coinits
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232
Merit: 1010


011110000110110101110010


View Profile
September 07, 2014, 02:49:37 PM
 #7158

i am thinking maybe if u mine using java 32 bit it will cap the ram use ?

i'm just using the miner in the "burst-pool-miner r2" folder, dunno about the other pool miner

i noticed that the ram usage rise when too much shares are submitted at the same time, something wrong in the code

shhh you should fix and mine in secret LOL.

so whats' the cause?
i am not using java miner myself other than just for testing, so i dont know what happen after long run
i am using dcct miner it only use hundreds MB of mem, mining using linux on sempron 145 with 2 GB of RAM, running fine without any issues

I had to tame my miner bat because Java had memory leaks and caused the miners to crash.

I added this to the bat: C:\Windows\SysWOW64\java -Xmx1000m -cp pocminer_pool.jar to stop the Java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space error. I am mining and generating at the same time with 32 GB of RAM.


whaaaaa I am on xmx8000m with 8gb of ram no issues stagger size of 8191 and 1 core less than my cpu hqs 7 not 8 as maxingto 8 makes miner crash maybe thats whats causing some issues. tryrunning1 less core so yourpc isnt completley lobotomised

post me an example of your bat for mining and for generating

Jump you fuckers! | The thing about smart motherfuckers is they sound like crazy motherfuckers to dumb motherfuckers. | My sig space for rent for 25 btc per week.
uray
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


Earn with impressio.io


View Profile
September 07, 2014, 02:53:09 PM
 #7159

ok update for http://burst-pool.cryptoport.io

so... after a lot of nonce spammer, currently pool spammer is reduced to only one and only nonce spammer BURST-JSES-5WN7-PHD8-7CQJ6
whoever it is, you are the only one spammer, i don't know if I should be happy or not, but you are giving away your share to all miner in our pool by spamming pool with higher deadline than your best deadline, everytime you did this your share is substracted by 0.001, based on stat calculation you are sending ~3000 nonce a minute so every round you loss 3.0 shares.

just FYI, yes the pool does not have deadline limit, but pool still take only one deadline from your nonce, it is your best deadline on every block, so spamming with nonsense nonce will gain you nothing as pool will not count or add them up as your share

.▄███     ██████     ███▄
██████   ███████   ██████
 ██████ ██████████ ██████
  ██████████████████████
   █████████  ████████
    ██████    ██████
    ███████    ██████
   █████████  █████████
  ██████████████████████
 ██████ ██████████ ██████
██████   ██████   ██████
 ▀███     ██████     ███▀
.IMPRESSIO.     ▄███████████████▄
     ██             ██
     ▀███████████████▀
           ██ ██
           ██ ██
       ▄▄█████████▄▄ ▄███▄
    ▄███▀▀       ▀▀████ ▀██▄
  ▄██▀   ▄▄█████▄▄   ▀██▄ ██
 ▄██  ▄███  █  █████▄  ██▄█▀
 ██  ███         █████  ██
██  ██████  ███   █████  ██
██  ██████  ▀▀▀  ▄█████  ██
██  ██████  ▄▄▄▄  █████  ██
██  ██████  ████   ████  ██
 ██  ███          ████  ██
 ▀██  ▀███  █  █████▀  ██▀
  ▀██▄   ▀▀█████▀▀   ▄██▀
    ▀███▄▄       ▄▄███▀
       ▀▀█████████▀▀
regtable69
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500


View Profile
September 07, 2014, 02:53:29 PM
 #7160

Code:
i am thinking maybe if u mine using java 32 bit it will cap the ram use ?

i'm just using the miner in the "burst-pool-miner r2" folder, dunno about the other pool miner

i noticed that the ram usage rise when too much shares are submitted at the same time, something wrong in the code

shhh you should fix and mine in secret LOL.

so whats' the cause?
i am not using java miner myself other than just for testing, so i dont know what happen after long run
i am using dcct miner it only use hundreds MB of mem, mining using linux on sempron 145 with 2 GB of RAM, running fine without any issues

I had to tame my miner bat because Java had memory leaks and caused the miners to crash.

I added this to the bat: C:\Windows\SysWOW64\java -Xmx1000m -cp pocminer_pool.jar to stop the Java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space error. I am mining and generating at the same time with 32 GB of RAM.


whaaaaa I am on xmx8000m with 8gb of ram no issues stagger size of 8191 and 1 core less than my cpu hqs 7 not 8 as maxingto 8 makes miner crash maybe thats whats causing some issues. tryrunning1 less core so yourpc isnt completley lobotomised

post me an example of your bat for mining and for generating

gen
Code:
java -Xmx8100m -cp pocminer.jar;lib/*;lib/akka/*;lib/jetty/* pocminer.POCMiner generate 10976174530077743023 507843 4507843 8191 7
mining
Code:
java -Xmx1024m -cp pocminer.jar;lib/*;lib/akka/*;lib/jetty/* pocminer.POCMiner mine "http://burst-pool.cryptoport.io"
no issues doing both on 8gb ram

http://ghettomining-co.in/net/coin 0% fee +potential block reward  https://discord.gg/NXDanPe net discord
http://ghettomining-co.in/ltc/coin 0% fee                                            https://discord.gg/kHekYc5 pool discord to sign up
http://ghettomining-co.in/waya/coin 0% fee
Pages: « 1 ... 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 [358] 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 ... 1317 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!