Bitcoin Forum
April 23, 2018, 06:37:15 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Poll
Question: number of coins required to run a masternode
10000
100000
1000000
10000000

Pages: « 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 »
  Print  
Author Topic: [ANN][NKA] INCAKOIN l Perú l Launched Aug 2013 | update v.1.5.2.0 released  (Read 143238 times)
veles888
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
July 18, 2017, 04:02:48 PM
 #1161

How many coins in INKAKOIN ??
1524508635
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524508635

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524508635
Reply with quote  #2

1524508635
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1524508635
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524508635

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524508635
Reply with quote  #2

1524508635
Report to moderator
1524508635
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524508635

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524508635
Reply with quote  #2

1524508635
Report to moderator
1524508635
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524508635

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524508635
Reply with quote  #2

1524508635
Report to moderator
DisasterFaster
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 261


ROI Coin is Return on Investment!


View Profile WWW
July 18, 2017, 04:12:47 PM
 #1162

I'm getting to work on a marketing video for Inca that I will promote on YouTube, Facebook, etc. This video will be followed by 1 or 2 press releases that will make use of the video.

I need a tiny favor if anyone can lend a hand. I need a vector format of the proper Inca logo for inclusion in the video.

Lastly, before I go live and promote the video I would like to get some kind of approval on it just to make sure if anything is amiss or if any changes need to be made before going live...


I'm a dev for ROI coin and PWR coin. I'm a team member for IncaKoin. I'm a big fan of HOdl coin and cpu only solo mining!
Blockhunter
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 809
Merit: 505


Investor trader miner


View Profile
July 18, 2017, 04:16:20 PM
 #1163

I'm getting to work on a marketing video for Inca that I will promote on YouTube, Facebook, etc. This video will be followed by 1 or 2 press releases that will make use of the video.

I need a tiny favor if anyone can lend a hand. I need a vector format of the proper Inca logo for inclusion in the video.

Lastly, before I go live and promote the video I would like to get some kind of approval on it just to make sure if anything is amiss or if any changes need to be made before going live...


Great news. Madross should be able to get you the logo format. We have been growing so fast lately! It's hard to wrap your head around it.  Shocked

http://www.itopshop.net/ online shop- bitcoin accepted! Mining accessories ~ Hardware ~ cables ~Fans ext.
Rw13enlib88
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414
Merit: 1020



View Profile
July 18, 2017, 07:12:33 PM
 #1164

I'm getting to work on a marketing video for Inca that I will promote on YouTube, Facebook, etc. This video will be followed by 1 or 2 press releases that will make use of the video.

I need a tiny favor if anyone can lend a hand. I need a vector format of the proper Inca logo for inclusion in the video.

Lastly, before I go live and promote the video I would like to get some kind of approval on it just to make sure if anything is amiss or if any changes need to be made before going live...



this sounds great!!
indo1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 250



View Profile
July 19, 2017, 05:38:16 AM
 #1165

Need 7 btc to get first step I think, I hope can buy more before late

▄██████▄ ▄███▀ ▀███▄ ▄███▀ ▄████▄ ▀███▄ ███ ▄████▀▀████▄ ▀██ ██ ▄███▀▀ ▀████ ██ ███ ███ ███ ███ ███ ██ ███ ▄███▀ ▄██ ███ ███ ███ ███ ███ ██ ███ ▄███▀ ▄██▀ ██████ ██████ ███ ███ ███ ████████▄ ██████ ██████ ██ ███ ███▀ ▄██▀ ███ ███▀▀▀ ███▀▀▀ ███ ████ ███ ▀▀▀▀▀▀████ ███▀▀▀ ███▀▀▀ ██ ███ ███ ██▀ ███ ███ ███ ███ █████ ███ ▄▄▄▄▄▄ ███ ███ ███ ██ ███ ███ ██▄ ███ ███ ███ ███ ██████ ███ ▄███████ ███ ███ ███ ██ ███ ███▄ ▀██▄ ███ ███ ███ ███ ▄███ ███ ▄███ ███▀ ███ ███ ███ ██ ███ ▀███▄ ▀██▄ ███ ███▄▄▄▄ ███▄▄▄▄ ██████▀ ██████▀ ████▄▄▄▄▄████ ███▄▄▄▄ ███▄▄▄▄ ██ ███ ▀███▄ ▀██ ███ ██████ ██████ ████▀ ████▀ ▀█████████▀ ██████ ██████ ██ ▀███▄▄ ▄████ ██ ███ ▀████▄▄████▀ ▄██ ▀███▄ ▀████▀ ▄███▀ ▀███▄ ▄███▀ ▀██████▀ ██ ███ ████ █████ ██████ ███████ ████████ █████████ █████████████▄▄ ███████████████████▄▄ ▀▀███████████████████ ▀▀█████████████ █████████ ████████ ███████ ██████ █████ ████ ███ ██ ██ ███ ████ █████ ██████ ███████ ████████ █████████ █████████████▄▄ ███████████████████▄▄ ▀▀███████████████████ ▀▀█████████████ █████████ ████████ ███████ ██████ █████ ████ ███ ██ FACEBOOK MEDIUM TWITTER
rioshar
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile
July 19, 2017, 08:32:49 AM
 #1166

why we dont have slack channel?Huh
PowerHemp
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 1001

Ganja <3


View Profile
July 19, 2017, 08:43:33 AM
 #1167

why we dont have slack channel?Huh


it have. https://incakoin.signup.team/

██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████


██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████


HarryPorter
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 561
Merit: 500


crypto = passion


View Profile WWW
July 19, 2017, 12:03:32 PM
 #1168


is a IRC still alive? as there are some dinosaurs in crypto. 

http://bitcoin.1free.eu/ - site for fun, will evolve in future.
mixterz
Member
**
Offline Offline

Activity: 65
Merit: 10


View Profile
July 19, 2017, 09:16:58 PM
 #1169

issues with the wallet not syncing on windows?
create a new text file in appdata/roaming/incakoin/
and place:

rpcuser=user
rpcpassword=password
rpcport=17420
addnode=58.97.221.51
addnode=115.78.135.173
addnode=108.208.35.108
addnode=69.85.92.156

in it and save it as 'all files' and name it incakoin.conf
restart the wallet and it should start syncing.
i found it only saved as a text file but still worked.

file also attached to the slack group channel.

credit to wolfie in the slack group for the info.
PowerHemp
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 1001

Ganja <3


View Profile
July 19, 2017, 09:45:12 PM
 #1170

issues with the wallet not syncing on windows?
create a new text file in appdata/roaming/incakoin/
and place:

rpcuser=user
rpcpassword=password
rpcport=17420
addnode=58.97.221.51
addnode=115.78.135.173
addnode=108.208.35.108
addnode=69.85.92.156

in it and save it as 'all files' and name it incakoin.conf
restart the wallet and it should start syncing.
i found it only saved as a text file but still worked.

file also attached to the slack group channel.

credit to wolfie in the slack group for the info.

i have other and more addnodes but have them since 2015 dont know if all working but i get 16+ active connections with wallet.

listen=1
server=1
rpcuser=user
rpcpassword=password
rpcconnect=127.0.0.1
rpcport=17420
addnode=23.94.38.192
addnode=162.243.222.64
addnode=188.226.155.94
addnode=85.25.214.107
addnode=88.198.12.244
addnode=167.114.156.87
addnode=72.91.220.80
addnode=91.69.20.223
addnode=195.34.100.2
addnode=5.79.169.91
addnode=104.12.86.201
addnode=98.213.71.104
addnode=61.62.44.179
addnode=50.32.122.14

██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████


██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████


PowerHemp
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 1001

Ganja <3


View Profile
July 19, 2017, 09:47:20 PM
 #1171

wow someone bought 30 min ago more than 2btc worth of nka in one buy  Grin

██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████


██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████


crzybilly
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 409
Merit: 250


View Profile
July 19, 2017, 09:53:47 PM
 #1172

issues with the wallet not syncing on windows?
create a new text file in appdata/roaming/incakoin/
and place:

rpcuser=user
rpcpassword=password
rpcport=17420
addnode=58.97.221.51
addnode=115.78.135.173
addnode=108.208.35.108
addnode=69.85.92.156

in it and save it as 'all files' and name it incakoin.conf
restart the wallet and it should start syncing.
i found it only saved as a text file but still worked.

file also attached to the slack group channel.

credit to wolfie in the slack group for the info.

i have other and more addnodes but have them since 2015 dont know if all working but i get 16+ active connections with wallet.

listen=1
server=1
rpcuser=user
rpcpassword=password
rpcconnect=127.0.0.1
rpcport=17420
addnode=23.94.38.192
addnode=162.243.222.64
addnode=188.226.155.94
addnode=85.25.214.107
addnode=88.198.12.244
addnode=167.114.156.87
addnode=72.91.220.80
addnode=91.69.20.223
addnode=195.34.100.2
addnode=5.79.169.91
addnode=104.12.86.201
addnode=98.213.71.104
addnode=61.62.44.179
addnode=50.32.122.14

Okay, I have to jump in here... if you aren't planning on solo mining than the following aren't needed:
listen=1
server=1
rpcuser=user
rpcpassword=password
rpcconnect=127.0.0.1
rpcport=17420
PowerHemp
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 1001

Ganja <3


View Profile
July 19, 2017, 10:55:38 PM
 #1173

issues with the wallet not syncing on windows?
create a new text file in appdata/roaming/incakoin/
and place:

rpcuser=user
rpcpassword=password
rpcport=17420
addnode=58.97.221.51
addnode=115.78.135.173
addnode=108.208.35.108
addnode=69.85.92.156

in it and save it as 'all files' and name it incakoin.conf
restart the wallet and it should start syncing.
i found it only saved as a text file but still worked.

file also attached to the slack group channel.

credit to wolfie in the slack group for the info.

i have other and more addnodes but have them since 2015 dont know if all working but i get 16+ active connections with wallet.

listen=1
server=1
rpcuser=user
rpcpassword=password
rpcconnect=127.0.0.1
rpcport=17420
addnode=23.94.38.192
addnode=162.243.222.64
addnode=188.226.155.94
addnode=85.25.214.107
addnode=88.198.12.244
addnode=167.114.156.87
addnode=72.91.220.80
addnode=91.69.20.223
addnode=195.34.100.2
addnode=5.79.169.91
addnode=104.12.86.201
addnode=98.213.71.104
addnode=61.62.44.179
addnode=50.32.122.14

Okay, I have to jump in here... if you aren't planning on solo mining than the following aren't needed:
listen=1
server=1
rpcuser=user
rpcpassword=password
rpcconnect=127.0.0.1
rpcport=17420

yeah i know. just never changed it since 2 years because so all work normal and if i wish to start solomining one day i dont need to change anything Cheesy

you dont need addnode too. it find connections without this file too Tongue

██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████


██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████


tkach
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130
Merit: 100


View Profile
July 20, 2017, 01:54:51 PM
 #1174

POS error

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
DIW ◈    DIWtoken.com    ▐   WHITEPAPERANN THREADTELEGRAM   ▌    SECURITY DECENTRALIZED
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
gallery2000
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 1000


Live Stars - Adult Streaming Platform


View Profile
July 20, 2017, 02:29:32 PM
 #1175

I mined on the pool and it said I found blocks but when I checked on the block explorer, I did not see it.

Blockhunter
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 809
Merit: 505


Investor trader miner


View Profile
July 20, 2017, 03:15:10 PM
 #1176

I mined on the pool and it said I found blocks but when I checked on the block explorer, I did not see it.
incakoin is a beast. Pools are having some issues. The difficulty is so low it's much more efficient to solo mine. It's even easy To setgenerate true in the console. You will get blocks without electricity expenses. If you have 4 core processors you can opt to use 1 or 2 by using setgenerate true 2 or 1 or how many core you want. Hope this helps. The chain has been moving quite fast with the recent growth in the community. We will have some updates to the client hopefully soon.

http://www.itopshop.net/ online shop- bitcoin accepted! Mining accessories ~ Hardware ~ cables ~Fans ext.
gallery2000
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 1000


Live Stars - Adult Streaming Platform


View Profile
July 20, 2017, 06:52:58 PM
 #1177

new pool is now online with its own custom design just for incakoin with 0% pool fee's http://216.189.151.137/  see tekyboy for any technical issues you may have

Hi

I mined on this pool.  It shows that I found blocks, but my wallet with address NYJkftS8XdhYb7VtSPiaVe52UJDdsXvZui did not shows any coins

Blockhunter
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 809
Merit: 505


Investor trader miner


View Profile
July 20, 2017, 07:21:09 PM
 #1178

new pool is now online with its own custom design just for incakoin with 0% pool fee's http://216.189.151.137/  see tekyboy for any technical issues you may have

Hi

I mined on this pool.  It shows that I found blocks, but my wallet with address NYJkftS8XdhYb7VtSPiaVe52UJDdsXvZui did not shows any coins
send me a pm with your details please.

http://www.itopshop.net/ online shop- bitcoin accepted! Mining accessories ~ Hardware ~ cables ~Fans ext.
PowerHemp
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 1001

Ganja <3


View Profile
July 20, 2017, 08:55:24 PM
 #1179

I mined on the pool and it said I found blocks but when I checked on the block explorer, I did not see it.
incakoin is a beast. Pools are having some issues. The difficulty is so low it's much more efficient to solo mine. It's even easy To setgenerate true in the console. You will get blocks without electricity expenses. If you have 4 core processors you can opt to use 1 or 2 by using setgenerate true 2 or 1 or how many core you want. Hope this helps. The chain has been moving quite fast with the recent growth in the community. We will have some updates to the client hopefully soon.

is there a tutorial how i can solomine nka? i have no idiea how to Smiley video will be best Cheesy

██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████


██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████
██████


xdiamondx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
July 21, 2017, 08:32:32 AM
 #1180

Hi Guys,
can you make a tutorial for Mining please?

Solo Mining Tut
Pool Mining Tut

Which miner Software for CPU and GPU. Cant mine on the Pool and solo is not possible for me too, have rx570 and will cpu mining too...
Pages: « 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!