Bitcoin Forum
December 04, 2016, 04:14:39 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 »
  Print  
Author Topic: Pushpool - Tech Support  (Read 126681 times)
OversightNL
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
May 05, 2013, 06:23:16 PM
 #561



Did you check this guide?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=178286.msg1867412#msg1867412

also if not shares are appearing in the minner then its not getting any :S did you try connecting the miner directly to the client as in solo and see if it receives shares? Im not sure how feathercoin works with the shares so Im a little bit at lost over there.

When you directly connect to the bitcoind // litecoind // feathercoind you will only get a share when a blocks is found... As far as I know... I should be able to get shares when pushpool give it to the miner...

The thing is, i actually did check, double check en triple check all config files Smiley

Could it have anything todo with the pushpool.pid file not being generated?

1480824879
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480824879

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480824879
Reply with quote  #2

1480824879
Report to moderator
1480824879
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480824879

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480824879
Reply with quote  #2

1480824879
Report to moderator
1480824879
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480824879

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480824879
Reply with quote  #2

1480824879
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
KALRONG
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52



View Profile WWW
May 05, 2013, 06:46:37 PM
 #562

If that file is not being generated one reason call be that the option doesnt exist or the name is wrong, that would be the usual.

For how long have you been running the pool? I supposse that your client is full synchronized so the problem is not that its still downloading the data hehe (happened to me Tongue)

Btw in bitcoind the option for the pid file is -pid as well in pushpool, you sure you have the right option?

If I helped you feel free to donate any quantity, it will help me continuing to be able to test and improve things Smiley

BTC:  1HAKsmg8ZrXwydBfAh4VNTp
OversightNL
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
May 05, 2013, 06:59:50 PM
 #563

If that file is not being generated one reason call be that the option doesnt exist or the name is wrong, that would be the usual.

For how long have you been running the pool? I supposse that your client is full synchronized so the problem is not that its still downloading the data hehe (happened to me Tongue)

Btw in bitcoind the option for the pid file is -pid as well in pushpool, you sure you have the right option?

Well fixed the .pid file... still no shares in table shares in mysql database.

Problem is Pushpool is not generating shares... but only... how to fix  :@
KALRONG
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52



View Profile WWW
May 05, 2013, 07:11:24 PM
 #564

If that file is not being generated one reason call be that the option doesnt exist or the name is wrong, that would be the usual.

For how long have you been running the pool? I supposse that your client is full synchronized so the problem is not that its still downloading the data hehe (happened to me Tongue)

Btw in bitcoind the option for the pid file is -pid as well in pushpool, you sure you have the right option?

Well fixed the .pid file... still no shares in table shares in mysql database.

Problem is Pushpool is not generating shares... but only... how to fix  :@

whats the uptime of the pool? I mean, how long have pushpool being running? it could take some time to get a share (like in p2pool) and probably as right now you are doing the same as solo mining could be that the hash rate is not enough and your are getting a long poll before actually sending any share

If I helped you feel free to donate any quantity, it will help me continuing to be able to test and improve things Smiley

BTC:  1HAKsmg8ZrXwydBfAh4VNTp
OversightNL
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
May 05, 2013, 07:39:24 PM
 #565

If that file is not being generated one reason call be that the option doesnt exist or the name is wrong, that would be the usual.

For how long have you been running the pool? I supposse that your client is full synchronized so the problem is not that its still downloading the data hehe (happened to me Tongue)

Btw in bitcoind the option for the pid file is -pid as well in pushpool, you sure you have the right option?

Well fixed the .pid file... still no shares in table shares in mysql database.

Problem is Pushpool is not generating shares... but only... how to fix  :@

whats the uptime of the pool? I mean, how long have pushpool being running? it could take some time to get a share (like in p2pool) and probably as right now you are doing the same as solo mining could be that the hash rate is not enough and your are getting a long poll before actually sending any share

Im currently testing with 4000 KH/Sec... no a single share given for 30 min.
KALRONG
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52



View Profile WWW
May 05, 2013, 07:45:12 PM
 #566

If that file is not being generated one reason call be that the option doesnt exist or the name is wrong, that would be the usual.

For how long have you been running the pool? I supposse that your client is full synchronized so the problem is not that its still downloading the data hehe (happened to me Tongue)

Btw in bitcoind the option for the pid file is -pid as well in pushpool, you sure you have the right option?

Well fixed the .pid file... still no shares in table shares in mysql database.

Problem is Pushpool is not generating shares... but only... how to fix  :@

whats the uptime of the pool? I mean, how long have pushpool being running? it could take some time to get a share (like in p2pool) and probably as right now you are doing the same as solo mining could be that the hash rate is not enough and your are getting a long poll before actually sending any share

Im currently testing with 4000 KH/Sec... no a single share given for 30 min.

Im running pushpool myself right now checking the sql logs and also dont see any shares on my minner but quite some long polls (running bitcoind), I would recommend to let it run for 24h or more, if you are not in a hurry of course, to see if it shows something, crypto coins are not usually something you can test in a few hours while solo hehe

If I helped you feel free to donate any quantity, it will help me continuing to be able to test and improve things Smiley

BTC:  1HAKsmg8ZrXwydBfAh4VNTp
OversightNL
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
May 05, 2013, 07:59:59 PM
 #567

You should recieve shares... when connected to pushpool... My Litecoin pool gives met a share every second or so...
hippiex
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


New Order


View Profile
May 07, 2013, 10:31:24 PM
 #568

You should recieve shares... when connected to pushpool... My Litecoin pool gives met a share every second or so...

Hi OversightNL,
Do you know how to make sure that i am really mining ... I've set pushpool to use litecoind (using git clone https://github.com/ArtForz/pushpool.git) , connected my client and cgminer is processing like crazy... the problem is, i just can't see any message saying that i am actually doing any progress.

Is there a way to make sure it is really working ? I really don't want to spend electricity for nothing....

41 6c 74 20 43 6f 69 6e 73
hippiex
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


New Order


View Profile
May 08, 2013, 12:59:00 AM
 #569

You should recieve shares... when connected to pushpool... My Litecoin pool gives met a share every second or so...

Hi OversightNL,
Do you know how to make sure that i am really mining ... I've set pushpool to use litecoind (using git clone https://github.com/ArtForz/pushpool.git) , connected my client and cgminer is processing like crazy... the problem is, i just can't see any message saying that i am actually doing any progress.

Is there a way to make sure it is really working ? I really don't want to spend electricity for nothing....

Cgminer:

 [2013-05-07 21:53:14] LONGPOLL from pool 0 detected new block
 [2013-05-07 21:53:53] Network diff set to 26M
 [2013-05-07 21:53:53] LONGPOLL from pool 0 detected new block
 [2013-05-07 21:54:25] Network diff set to 26M
 [2013-05-07 21:54:25] LONGPOLL from pool 0 detected new block
 [2013-05-07 21:57:17] Network diff set to 26M
 [2013-05-07 21:57:17] LONGPOLL from pool 0 detected new block
 [2013-05-07 21:57:40] Network diff set to 26M
 [2013-05-07 21:57:40] LONGPOLL from pool 0 detected new block
 [2013-05-07 21:57:56] Network diff set to 26M
 [2013-05-07 21:57:56] LONGPOLL from pool 0 detected new block

No idea if it is working or not.... Sad

41 6c 74 20 43 6f 69 6e 73
litcoins.nl
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41

litecoins.nl


View Profile WWW
May 08, 2013, 08:45:25 PM
 #570

What's going wrong here?

I've installed pushpool for litecoind.

When i connect my miner, pushpool outputs this:

Quote
./pushpoold -E -F --foreground --debug=2 --stderr
[2013-05-08 19:17:18.016875] Debug output enabled
[2013-05-08 19:17:18.017560] Forcing local hostname to localhost.localdomain
[2013-05-08 19:17:18.053034] Listening on host :: port 8342
[2013-05-08 19:17:18.053239] Listening on host :: port 8341
[2013-05-08 19:17:18.053317] Listening on host :: port 8992
[2013-05-08 19:17:18.053379] Listening on host 127.0.0.1 port 8338
[2013-05-08 19:17:18.084128] initialized
JSON protocol request:
{"method": "getwork", "params": [], "id":1}

* About to connect() to 127.0.0.1 port 9332 (#0)
*   Trying 127.0.0.1... * TCP_NODELAY set
* connected
* Connected to 127.0.0.1 (127.0.0.1) port 9332 (#0)
* Server auth using Basic with user 'bbttcc2llttcc'
> POST / HTTP/1.1
Authorization: Basic YmJ0dGNjMmxsdHRjYzp2ZXJ5MTIzNDVsb25nUGFzc3dvcmRUaGF0bm8xQ2FuR3Vlc3M=
Host: 127.0.0.1:9332
Accept: */*
Accept-Encoding: deflate, gzip
Content-type: application/json
Content-Length: 45

< HTTP/1.1 200 OK
< Date: Wed, 08 May 2013 19:17:24 +0000
< Connection: keep-alive
< Content-Length: 592
< Content-Type: application/json
< Server: litecoin-json-rpc/v0.6.3.0-g8ad55e4-beta
<
* Connection #0 to host 127.0.0.1 left intact
JSON protocol response:
{
   "error": null,
   "result": {
      "target": "000000000000000000000000000000000000000000000000007f8b0000000000",
      "midstate": "41d1d52c550e8cd2d5de37f5f950553350b148b62650f22d82d15dfd9261f9d5",
      "data": "00000001ae49bc7f11aa453a299e20d797fee143f0f525f3754941b91bc2fdcd5d0bc2743b01414 92473bce49564fe704dbfea861dc35232d2c33fc5853018446471aa13518aa4cc1c008b7f000000 0000000080000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000080020000",
      "hash1": "0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000800000000 0000000000000000000000000000000000000000000010000"
   },
   "id": 1
}



It does'nt say the miner is connected. Why? Every 30 seconds or so, a new getwork request is done, but nothing else seem to happen...
Also: My miner mines @ 100Khash, but does'nt get shares (accepted). The database also doesn't get filled, it does not show active miner, nor shares.

It kinda feel's like it's solo mining.

www.litecoins.nl litecoins kopen met iDeal | 
lavajumper
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 615


Sexcoin Core Dev Team Member


View Profile
May 09, 2013, 01:45:02 AM
 #571

now 30000 shares, still no upstream_result with "N" or "Y"

problems?
upstream_result is when the pool detects a share at or higher than the network target, ONLY THEN does it allow it to get to bitcoind. That's why, basically.

I'm having this issue running pushpool against a private testnet (difficulty 0.00024414). Right now I've got 10,000 shares and less than .01% are getting submitted upstream. All of those submitted get returned as false (upstream_result = "N"). Also, cgminer constantly reports "Found block"

When I point cgminer directly at litecoind (the same litecoind), it mines blocks so fast I have to drop my intensity to see the output.

I've tried almost every combination of:
setting rpc.target.bits everywhere between 1 and 32.
rpc.target.rewrite true and false
longpoll.disable true and false

I've commented out the check in the source for insufficient target to prevent submission. This results in all work being submitted to litecoind and all being rejected.

I've fiddled with the EASY_TARGET def, blindly.
I've tried alexhz, viperaus and Artforz's versions, though almost all of my edits were done against alexhz's.

Here's some of the output with rpc.target.bits : 16

Code:
[2013-05-08 21:22:04] Found block for pool 0!
 [2013-05-08 21:22:04] Accepted 07d00a91 Diff 32/15 BLOCK! GPU 0
 [2013-05-08 21:22:05] Found block for pool 0!
 [2013-05-08 21:22:05] Accepted 061e8bec Diff 41/15 BLOCK! GPU 0
 [2013-05-08 21:22:05] Found block for pool 0!
 [2013-05-08 21:22:05] Accepted 079e59aa Diff 33/15 BLOCK! GPU 0
 [2013-05-08 21:22:08] Found block for pool 0!
 [2013-05-08 21:22:08] Accepted 04b99f69 Diff 54/15 BLOCK! GPU 0
 [2013-05-08 21:22:10] Found block for pool 0!
 [2013-05-08 21:22:10] Accepted 021f7d6f Diff 120/15 BLOCK! GPU 0
 [2013-05-08 21:22:18] Found block for pool 0!
 [2013-05-08 21:22:18] Accepted 00b36a9c Diff 365/15 BLOCK! GPU 0
 [2013-05-08 21:22:21] Found block for pool 0!
 [2013-05-08 21:22:21] Accepted 0bbf72e8 Diff 21/15 BLOCK! GPU 0
 [2013-05-08 21:22:21] Found block for pool 0!
 [2013-05-08 21:22:21] Accepted 0cccf99d Diff 19/15 BLOCK! GPU 0
 [2013-05-08 21:22:39] Found block for pool 0!
 [2013-05-08 21:22:39] Accepted 00e5cf93 Diff 285/15 BLOCK! GPU 0
 [2013-05-08 21:22:39] Found block for pool 0!
 [2013-05-08 21:22:39] Accepted 0e81878f Diff 17/15 BLOCK! GPU 0
 [2013-05-08 21:22:50] Found block for pool 0!
 [2013-05-08 21:22:50] Accepted 0c719c90 Diff 20/15 BLOCK! GPU 0
 [2013-05-08 21:22:54] Found block for pool 0!
 [2013-05-08 21:22:54] Accepted 001dfb7e Diff 2.19K/15 BLOCK! GPU 0
 [2013-05-08 21:22:55] Found block for pool 0!
 [2013-05-08 21:22:55] Accepted 0ea29e1c Diff 17/15 BLOCK! GPU 0
 [2013-05-08 21:22:56] Found block for pool 0!
 [2013-05-08 21:22:56] Accepted 0ddff7e4 Diff 18/15 BLOCK! GPU 0

None of these shares were submitted upstream.

I'm testing on an Ubuntu 32bit 10.04. The compile is clean.

A couple of things I've noticed:
- if I reset the testnet to go back to zero, I can usually mine the first block. Not always.
- commenting out rpc.target.bits results in many shares being accepted between found blocks, but the "Found block" is still false.
- setting rpc.target.bits : 1 results in the above, but much slower. ( I read somewhere that the lower the rpc.target.bits, the less shares get submitted).

I've read other people in this thread having this problem, but I haven't found any resolution. Did someone solve this and I missed it?

I've also wondered if everything may be running right, just there's something about testnet that's incompatible?


EDIT: This is solved. Thanks for the PM's!  I didn't have a blocknotify process in place. In case anyone else is having trouble finding this, Longpolling requires that a SIGUSR1 signal is sent to the pushpool process when a block is found (new block available) which in turn notifies connected clients that they need new work. Populate an entry in litecoin.conf (or pass on command line).
Code:
blocknotify="/full/path/to/process"

I wrote my notifier in php.

Code:
#!/usr/bin/php
<?php
$log
=fopen("/opt/work/notify.log","a+");
$date=date("Y-m-d H:i:s");
fwrite($log,"$date\n");
exec("killall -s SIGUSR1 pushpoold");
fclose($log);
?>


SXC: S7NgcaY5qtjsBpNqdJsYbeTjacwuCUhC2Z | LTC: LVmkQd2T5nffVf1Bum9GzbNTaEQBXxURo9 | BTC: 17H4ut7WeaUkVkNh3UfvQArvsawabmrvg4 | http://sexcoinforum.com
ichai
Member
**
Offline Offline

Activity: 92


View Profile
June 01, 2013, 11:48:06 AM
 #572

Hello. I'm trying to run pushpoold with novacoind and getting error:

Code:
./pushpoold -E -F -D 2
[2013-06-01 11:30:17.789292] Debug output enabled
[2013-06-01 11:30:17.789534] Forcing local hostname to localhost.localdomain
[2013-06-01 11:30:17.791153] Listening on host :: port 8344
[2013-06-01 11:30:17.792940] initialized
DEBUG: fetch new work
JSON protocol request:
{"method": "getworkex", "params": [], "id":1}

* About to connect() to 127.0.0.1 port 8332 (#0)
*   Trying 127.0.0.1... * TCP_NODELAY set
* connected
* Connected to 127.0.0.1 (127.0.0.1) port 8332 (#0)
* Server auth using Basic with user 'Superuser'
> POST / HTTP/1.1
Authorization: Basic Verylongstrangepassword=
Host: 127.0.0.1:8332
Accept: */*
Accept-Encoding: deflate, gzip
Content-type: application/json
Content-Length: 47

< HTTP/1.1 200 OK
< Date: Sat, 01 Jun 2013 11:30:17 +0000
< Connection: keep-alive
< Content-Length: 623
< Content-Type: application/json
< Server: novacoin-json-rpc/v0.4.2-nvc-beta
<
* Connection #0 to host 127.0.0.1 left intact
JSON protocol response:
{
   "error": null,
   "result": {
      "data": "000000050a883c74769724cc00fb5b758394c35b0f3711357949ae8071cf73473f45ab0347ed72c798dabd472ea902256f5db99c4898faf68b2ee312ea662ee4b7c310ff51a9db491c01588200000000000000800000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000080020000",
      "merkle": [],
      "target": "0000000000000000000000000000000000000000000000000082580100000000",
      "coinbase": "010000003adba951010000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000ffffffff0c02ee5e0103062f503253482fffffffff0120ff9e0000000000232103ec76df90d42358f5e1425805f8d927550233e8d9813435036171427f02623db6ac00000000"
   },
   "id": 1
}
[2013-06-01 11:30:17.793631] error: using aux chains but getworkex not available

I used this pushpool fork before: https://github.com/alexhz/pushpool Then I've desided to change it to https://github.com/CryptoManiac/pushpool for better NVC support. With CryptoManiac fork I see that pushpool and miner working but no one shares counted. Even in miner log I dont see that any share founded.
Then I tried roll back to alxhz for but now it get error about getworkex not available. Is there a way to show him that getworkex?

Thanks.
Remember remember the 5th of November
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526

Reverse engineer from time to time


View Profile
June 01, 2013, 01:10:35 PM
 #573

Hello. I'm trying to run pushpoold with novacoind and getting error:

Code:
./pushpoold -E -F -D 2
[2013-06-01 11:30:17.789292] Debug output enabled
[2013-06-01 11:30:17.789534] Forcing local hostname to localhost.localdomain
[2013-06-01 11:30:17.791153] Listening on host :: port 8344
[2013-06-01 11:30:17.792940] initialized
DEBUG: fetch new work
JSON protocol request:
{"method": "getworkex", "params": [], "id":1}

* About to connect() to 127.0.0.1 port 8332 (#0)
*   Trying 127.0.0.1... * TCP_NODELAY set
* connected
* Connected to 127.0.0.1 (127.0.0.1) port 8332 (#0)
* Server auth using Basic with user 'Superuser'
> POST / HTTP/1.1
Authorization: Basic Verylongstrangepassword=
Host: 127.0.0.1:8332
Accept: */*
Accept-Encoding: deflate, gzip
Content-type: application/json
Content-Length: 47

< HTTP/1.1 200 OK
< Date: Sat, 01 Jun 2013 11:30:17 +0000
< Connection: keep-alive
< Content-Length: 623
< Content-Type: application/json
< Server: novacoin-json-rpc/v0.4.2-nvc-beta
<
* Connection #0 to host 127.0.0.1 left intact
JSON protocol response:
{
   "error": null,
   "result": {
      "data": "000000050a883c74769724cc00fb5b758394c35b0f3711357949ae8071cf73473f45ab0347ed72c798dabd472ea902256f5db99c4898faf68b2ee312ea662ee4b7c310ff51a9db491c01588200000000000000800000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000080020000",
      "merkle": [],
      "target": "0000000000000000000000000000000000000000000000000082580100000000",
      "coinbase": "010000003adba951010000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000ffffffff0c02ee5e0103062f503253482fffffffff0120ff9e0000000000232103ec76df90d42358f5e1425805f8d927550233e8d9813435036171427f02623db6ac00000000"
   },
   "id": 1
}
[2013-06-01 11:30:17.793631] error: using aux chains but getworkex not available

I used this pushpool fork before: https://github.com/alexhz/pushpool Then I've desided to change it to https://github.com/CryptoManiac/pushpool for better NVC support. With CryptoManiac fork I see that pushpool and miner working but no one shares counted. Even in miner log I dont see that any share founded.
Then I tried roll back to alxhz for but now it get error about getworkex not available. Is there a way to show him that getworkex?

Thanks.
It appears you need a getworkex RPC command available on your novacoind, which you do not, then again it's something about merge mining, so It'd be best to disable that.

BTC:1AiCRMxgf1ptVQwx6hDuKMu4f7F27QmJC2
ichai
Member
**
Offline Offline

Activity: 92


View Profile
June 01, 2013, 03:04:05 PM
 #574

Hello. I'm trying to run pushpoold with novacoind and getting error:

Code:
./pushpoold -E -F -D 2
[2013-06-01 11:30:17.789292] Debug output enabled
[2013-06-01 11:30:17.789534] Forcing local hostname to localhost.localdomain
[2013-06-01 11:30:17.791153] Listening on host :: port 8344
[2013-06-01 11:30:17.792940] initialized
DEBUG: fetch new work
JSON protocol request:
{"method": "getworkex", "params": [], "id":1}

* About to connect() to 127.0.0.1 port 8332 (#0)
*   Trying 127.0.0.1... * TCP_NODELAY set
* connected
* Connected to 127.0.0.1 (127.0.0.1) port 8332 (#0)
* Server auth using Basic with user 'Superuser'
> POST / HTTP/1.1
Authorization: Basic Verylongstrangepassword=
Host: 127.0.0.1:8332
Accept: */*
Accept-Encoding: deflate, gzip
Content-type: application/json
Content-Length: 47

< HTTP/1.1 200 OK
< Date: Sat, 01 Jun 2013 11:30:17 +0000
< Connection: keep-alive
< Content-Length: 623
< Content-Type: application/json
< Server: novacoin-json-rpc/v0.4.2-nvc-beta
<
* Connection #0 to host 127.0.0.1 left intact
JSON protocol response:
{
   "error": null,
   "result": {
      "data": "000000050a883c74769724cc00fb5b758394c35b0f3711357949ae8071cf73473f45ab0347ed72c798dabd472ea902256f5db99c4898faf68b2ee312ea662ee4b7c310ff51a9db491c01588200000000000000800000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000080020000",
      "merkle": [],
      "target": "0000000000000000000000000000000000000000000000000082580100000000",
      "coinbase": "010000003adba951010000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000ffffffff0c02ee5e0103062f503253482fffffffff0120ff9e0000000000232103ec76df90d42358f5e1425805f8d927550233e8d9813435036171427f02623db6ac00000000"
   },
   "id": 1
}
[2013-06-01 11:30:17.793631] error: using aux chains but getworkex not available

I used this pushpool fork before: https://github.com/alexhz/pushpool Then I've desided to change it to https://github.com/CryptoManiac/pushpool for better NVC support. With CryptoManiac fork I see that pushpool and miner working but no one shares counted. Even in miner log I dont see that any share founded.
Then I tried roll back to alxhz for but now it get error about getworkex not available. Is there a way to show him that getworkex?

Thanks.
It appears you need a getworkex RPC command available on your novacoind, which you do not, then again it's something about merge mining, so It'd be best to disable that.

Novacoin have this command:
Quote
$ novacoind getworkex
{
    "data" : "000000057a635ad4b8565fb7108dccd389fe23bf7a169c3f7891672fd5686eaa74909d200960d35 3997f5e8d5bf869c0f9cd78a2f51fc9d343e3ef6794656fb90f726c4d51aa03e01c015830000000 0000000080000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000080020000",
    "target" : "0000000000000000000000000000000000000000000000000030580100000000",
    "coinbase" : "01000000e003aa51010000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 000ffffffff0c02025f0105062f503253482fffffffff0120ff9e0000000000232103ec76df90d4 2358f5e1425805f8d927550233e8d9813435036171427f02623db6ac00000000",
    "merkle" : [
    ]
}
So anyway how can I disable this?
seocrow
Member
**
Offline Offline

Activity: 72

Just another day Mining


View Profile WWW
June 02, 2013, 09:00:26 AM
 #575

Hi Folks

I have installed PushPool but when I run the process I see the following:


~/ppool/sbin$ ./pushpoold -E -F -D 2
[2013-06-02 08:59:42.951470] Debug output enabled
[2013-06-02 08:59:42.951880] Forcing local hostname to localhost.localdomain
[2013-06-02 08:59:42.955115] Listening on host :: port 8342
[2013-06-02 08:59:42.955226] Listening on host :: port 8341
[2013-06-02 08:59:42.955321] Listening on host :: port 8332
[2013-06-02 08:59:42.955398] Listening on host 127.0.0.1 port 8338

I then do a ps -ef|grep push and find the process isn't running.

Are there any log files I can look at to figure out why the process is dying. I was hoping that I would see an error output to the screen if the process is immediately crashing out.

Any assistance appreciated.

LTC Price - http://litecoinsprice.com  - Real-time LTC Prices
Pools - http://litecoinp2pool.com http://litecoinspool.com
Blog - http://litecoinsblog.com

Litecoin - Lgwc4w4fdBoRFVw9E2J8vdyjLQtkmDPuwL
seocrow
Member
**
Offline Offline

Activity: 72

Just another day Mining


View Profile WWW
June 02, 2013, 10:05:20 AM
 #576

*** Resolved this. It ended up being a missing underscore for the MySQL username. As always it always ends up being something simpler than you think.
Its ashame that pushpool doesn't throw out any useful errors to give you a pointer though :-)


Hi Folks

I have installed PushPool but when I run the process I see the following:


~/ppool/sbin$ ./pushpoold -E -F -D 2
[2013-06-02 08:59:42.951470] Debug output enabled
[2013-06-02 08:59:42.951880] Forcing local hostname to localhost.localdomain
[2013-06-02 08:59:42.955115] Listening on host :: port 8342
[2013-06-02 08:59:42.955226] Listening on host :: port 8341
[2013-06-02 08:59:42.955321] Listening on host :: port 8332
[2013-06-02 08:59:42.955398] Listening on host 127.0.0.1 port 8338

I then do a ps -ef|grep push and find the process isn't running.

Are there any log files I can look at to figure out why the process is dying. I was hoping that I would see an error output to the screen if the process is immediately crashing out.

Any assistance appreciated.

LTC Price - http://litecoinsprice.com  - Real-time LTC Prices
Pools - http://litecoinp2pool.com http://litecoinspool.com
Blog - http://litecoinsblog.com

Litecoin - Lgwc4w4fdBoRFVw9E2J8vdyjLQtkmDPuwL
Remember remember the 5th of November
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526

Reverse engineer from time to time


View Profile
June 02, 2013, 11:09:15 AM
 #577

*** Resolved this. It ended up being a missing underscore for the MySQL username. As always it always ends up being something simpler than you think.
Its ashame that pushpool doesn't throw out any useful errors to give you a pointer though :-)


Hi Folks

I have installed PushPool but when I run the process I see the following:


~/ppool/sbin$ ./pushpoold -E -F -D 2
[2013-06-02 08:59:42.951470] Debug output enabled
[2013-06-02 08:59:42.951880] Forcing local hostname to localhost.localdomain
[2013-06-02 08:59:42.955115] Listening on host :: port 8342
[2013-06-02 08:59:42.955226] Listening on host :: port 8341
[2013-06-02 08:59:42.955321] Listening on host :: port 8332
[2013-06-02 08:59:42.955398] Listening on host 127.0.0.1 port 8338

I then do a ps -ef|grep push and find the process isn't running.

Are there any log files I can look at to figure out why the process is dying. I was hoping that I would see an error output to the screen if the process is immediately crashing out.

Any assistance appreciated.
This is a known issue with pushpool not initializing OR warning if MySQL server isn't running or wrong credentials are supplied.

BTC:1AiCRMxgf1ptVQwx6hDuKMu4f7F27QmJC2
gateway
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504


View Profile
July 03, 2013, 07:24:59 PM
 #578

Anyone here have pushpool properly working with ltc? If so do you care to share what git depo you used and maybe a small walk though?  I have a lot of gpu miners and with diff on btc increasing i want to self mine with ltc..


// Pepper Mining Co. - The Habanero
// Eligius.st - Webmaster
// Donations: btc 1D5K2WV1K4uiv56vZyMS66gBCPYVEdy6v
mike b.
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
July 22, 2013, 03:53:38 PM
 #579

Hi gateway
this fork of pushpool works with litecoin, but it does not support stratum.

Does anyone know something about stratum support by pushpool?
jgarzik
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470


View Profile
July 22, 2013, 07:50:03 PM
 #580

Does anyone know something about stratum support by pushpool?

I would be happy to merge litecoin and stratum support into the pushpool repo, if someone created a pull request.


Jeff Garzik, bitcoin core dev team and BitPay engineer; opinions are my own, not my employer.
Donations / tip jar: 1BrufViLKnSWtuWGkryPsKsxonV2NQ7Tcj
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!