Bitcoin Forum
July 08, 2026, 10:57:55 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 [266]
  Print  
Author Topic: Novosti  (Read 98169 times)
Rikafip
Legendary
*

Activity: 2534
Merit: 8150

Iznad svih Hrvatska!

View Profile
Today at 05:23:27 PM

Od samog početka je znao da razgovara sa scammerom i samo je tratio njegovo vrijeme.
Ja sam se dosta dugo vremena na taj način zabavljao na Telegramu, pokušavao tratiti scammerima vrijeme koliko god je bilo moguće, jer sam se nekako vodio mišlju da ako priča sa mnom koji zna da je scammer, ima manje vremena prevariti nekoga tko je još nov i naivan.

Nakon nekog vremena naravno da je dopizdilo, ali skuzis da su većina tih prevaranta obični debili, nikakvi mastermindovi.

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
examplens
Legendary
*

Activity: 4060
Merit: 4742

View Profile WWW
Today at 06:59:38 PM
Merited by Rikafip (1)

Od samog početka je znao da razgovara sa scammerom i samo je tratio njegovo vrijeme.
Ja sam se dosta dugo vremena na taj način zabavljao na Telegramu, pokušavao tratiti scammerima vrijeme koliko god je bilo moguće, jer sam se nekako vodio mišlju da ako priča sa mnom koji zna da je scammer, ima manje vremena prevariti nekoga tko je još nov i naivan.

Nakon nekog vremena naravno da je dopizdilo, ali skuzis da su većina tih prevaranta obični debili, nikakvi mastermindovi.
Meni je ovo nekad bilo zabavno.
Ne znam koliko znate ili se secate slucaja $7 miliona i bc.game, gde smo nas sedmorica dobili nagradu od $7k. Nekoliko dana kasnije, kontaktira me lik preko Telegrama, predstavlja se kao iz redakcije nekog uglednog news sajta i zeli napraviti reportazu o tom slucaju.
Rec po rec, hteo je dokaz da sam zaista dobio taj novac i naravno, najbolji nacin za to je da mu prebacim nesto Ethereuma i tako potvrdim celu pricu (on ce to odmah vratiti). Na to se nadovezao i sa drugim accountom koji je imao malu razliku tipa 'l' umesto 'i' u odnosu na originalan forum account.
Na kraju sam pristao da posaljem ETH kako bih mu udovoljio i verifikovao celu pricu, te mu trazio random 4 cifre. Bas se razocarao kada je video da sam mu poslao 0.00001234 ETH

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
Trofo
Legendary
*

Activity: 3262
Merit: 3670

Money is broken, use BTC!

View Profile
Today at 07:25:10 PM
Merited by Rikafip (1)

Ne znam koliko znate ili se secate slucaja $7 miliona i bc.game, gde smo nas sedmorica dobili nagradu od $7k. Nekoliko dana kasnije, kontaktira me lik preko Telegrama, predstavlja se kao iz redakcije nekog uglednog news sajta i zeli napraviti reportazu o tom slucaju.
Rec po rec, hteo je dokaz da sam zaista dobio taj novac i naravno, najbolji nacin za to je da mu prebacim nesto Ethereuma i tako potvrdim celu pricu (on ce to odmah vratiti). Na to se nadovezao i sa drugim accountom koji je imao malu razliku tipa 'l' umesto 'i' u odnosu na originalan forum account.
Na kraju sam pristao da posaljem ETH kako bih mu udovoljio i verifikovao celu pricu, te mu trazio random 4 cifre. Bas se razocarao kada je video da sam mu poslao 0.00001234 ETH
Moja omiljena fora dok sam imao volje za to je bila dok su transakcije na ETHu bile super skupe. Glumio bi totalnu budalu i pristao da im pošaljem koliko već traže USDT ali nažalost nemam ETHa za transakciju. Dvojica su mi čak i poslali. Ono što mi je najčudnije, nitko nikada nije tražio moju adresu da provjeri ako imam USDT ili ETH na njoj  Grin

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
katanic97
Hero Member

Activity: 756
Merit: 1236

View Profile WWW
Today at 10:14:08 PM

Nemoj me zajebavati da ste vas sedmorica dobili nagradu od $7k?? Daj mi nesto vise o tome,jel to bilo ovde na forumu ili si neki tiket pogodio ili ne daj Boze slotove igrao hehe. Necu da komentarisem tog lika sto je hteo reportazu da napravi. Na sta su sve ljudi spremni samo da ne uzmu motiku u ruke

███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Pages: « 1 ... 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 [266]
  Print  

Jump to: