Od samog početka je znao da razgovara sa scammerom i samo je tratio njegovo vrijeme.
Ja sam se dosta dugo vremena na taj način zabavljao na Telegramu, pokušavao tratiti scammerima vrijeme koliko god je bilo moguće, jer sam se nekako vodio mišlju da ako priča sa mnom koji zna da je scammer, ima manje vremena prevariti nekoga tko je još nov i naivan.
Nakon nekog vremena naravno da je dopizdilo, ali skuzis da su većina tih prevaranta obični debili, nikakvi mastermindovi.
Meni je ovo nekad bilo zabavno.
Ne znam koliko znate ili se secate slucaja $7 miliona i bc.game, gde smo nas sedmorica dobili nagradu od $7k. Nekoliko dana kasnije, kontaktira me lik preko Telegrama, predstavlja se kao iz redakcije nekog uglednog news sajta i zeli napraviti reportazu o tom slucaju.
Rec po rec, hteo je dokaz da sam zaista dobio taj novac i naravno, najbolji nacin za to je da mu prebacim nesto Ethereuma i tako potvrdim celu pricu (on ce to odmah vratiti). Na to se nadovezao i sa drugim accountom koji je imao malu razliku tipa 'l' umesto 'i' u odnosu na originalan forum account.
Na kraju sam pristao da posaljem ETH kako bih mu udovoljio i verifikovao celu pricu, te mu trazio random 4 cifre. Bas se razocarao kada je video da sam mu poslao 0.00001234 ETH