xsentus
Legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
|
|
October 24, 2016, 04:04:30 PM |
|
Bu yükseliş full node çıkacak diye mi yoksa incent ico suna katılanların waves almasından mı kaynaklanıyor. Şu an 0,00049 Btc
İncent muhabbeti tamamıyla aklımdan çıkmış. Bence de yükselişin bir nedeni İncent olma olasılığı yüksek. Ama güzel olaylar bunlar özellikle elinde waves i olanlar için. Biran ethereum u anımsattı bana. Etherle dao ya yüklenilen günleri... Çok farklı kulvardalar hatta waves için ölü muhabbetleri de geçse de ben hala ümitliyim. İncent beklenen parayı toplayamayacak sanki. İnternet sitesinde toplanan gözüküyor. İncent wavesleri iade ederse, wavesleri iade edilenler hemen satar ve fiyat düşer mi? Yoksa full node dolayısıyla yükseliş bekleyenler waves leri bekletir mi. 3. İhtimal de incent in waves leri iade etmeme olasılığı. Aslında çok büyük birartış da yok. Şu an ico maliyetinin %35 üzerinde. Lisk bile ilk açılışta 4 kattan fazla kazandırmıştı. olabilir ama geri dönerse bence düşmez.
|
|
|
|
Pumpsx
|
|
October 24, 2016, 04:46:23 PM |
|
Bosuna demiyoruz yeni bi high yapinca alin diye. yeni bi high yapti uzun zamandir yapmadigi. su an cikiyor beklendigi gibi.
|
|
|
|
Ergenekon
|
|
October 24, 2016, 08:23:47 PM |
|
Bende 400tane waves var, ne yapayim tutayimmi? Biraz daha yukselirmi acaba
|
|
|
|
Penguen
|
|
October 25, 2016, 05:44:21 AM |
|
Bende 400tane waves var, ne yapayim tutayimmi? Biraz daha yukselirmi acaba
Paraya ihtiyacın yoksa tut. Geleceği belirsiz çok yükselir diyende var , bunlardan bişi olmaz çok amtörler diyende. Hangisinin olacağı bilinmez.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
October 25, 2016, 06:49:31 AM |
|
Nakite ihtiyacım olduğu için bozdurmuştum. Birkaç gün daha bekleseydim keşke. Kısmet işimi şans işimi anlam veremiyorum ne yaparsam tersine bir hareketle karşılaşıyorum. Yinede proje bir işe yarayana kadar bir cacık olmaz daha fazla, aylardır elimde tutuyordum daha ne yapayım.
|
|
|
|
xsentus
Legendary
📌 peerguess.com 📌
|
|
October 25, 2016, 07:32:37 PM |
|
Nakite ihtiyacım olduğu için bozdurmuştum. Birkaç gün daha bekleseydim keşke. Kısmet işimi şans işimi anlam veremiyorum ne yaparsam tersine bir hareketle karşılaşıyorum. Yinede proje bir işe yarayana kadar bir cacık olmaz daha fazla, aylardır elimde tutuyordum daha ne yapayım.
waves uzun soluklu bir proje ilk günden beri böyleydi.. uzun süre duramayacaksanız anlamı yok.. ilk açılıştata beklenen gibi x3, x4 vermedi.. Bu paradan kazanmak için uzun süre beklemek gerekiyor.. bu arada tam terside olabilir uzun süre sonra.. ama yakında zamanda 1-2 usd aralığına gelmemesi sebep yok. Eğer başarılı olursa.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
October 25, 2016, 08:03:03 PM |
|
ICO maliyeti ile ilgili bir detay daha düşeyim btc cinsinden değil USD cinsinden bakınız. O zaman BTC nin tam tavan yaptığı zamanlara geldi milletin BTC ile Waves aldığı dönem.
|
signature not found.
|
|
|
xsentus
Legendary
📌 peerguess.com 📌
|
|
October 25, 2016, 08:28:47 PM |
|
ve waves coinmarketcap'da ilk 10 coin arasında.. eline tutanlar için aslında exit yapılsa bile şu ana kadar karı iyi durumda.
|
|
|
|
emrek
|
|
October 25, 2016, 08:37:59 PM |
|
ICO maliyeti ile ilgili bir detay daha düşeyim btc cinsinden değil USD cinsinden bakınız. O zaman BTC nin tam tavan yaptığı zamanlara geldi milletin BTC ile Waves aldığı dönem.
Usd cinsinden maliyeti yazar mısınız.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
October 25, 2016, 08:55:10 PM |
|
Usd cinsinden maliyeti yazar mısınız. ICO süresince konuşmuştuk konu da geriye giderek veya ICO süresince toplanan btc dağıtılan waves btc fiyat grafiklerine bakarak çıkartabilirsiniz Konuya hızlıca baktığımda xsentus arkadaşımızın şöyle bir hesaplamasını gördüm Hadi hayırlısı yalnız btc yükselişi ile birlikte ico fiyatıyla neredeyse ikiye katlanacak ico fiyatıyla açılırsa şaşırmamak lazım şu anki btc'i 740usd dersek muhtemelen adetini 0,25-0,27 cent'e mal ettik. Yobitteki gibi 1usd ile açılırsa 4 katını zaten vermiş olur.. ilk dump'e ne olur bilemeyiz. Waves ico fiyatı nedir tam olarak 0.25$ ? ayrıca 20 haziran bittrex kesinmidir 25 diyenlerde var çünki.
benim maliyetim 0.00035 btc.. herkezinde böyle olması gerekir(bonuslu bonussuz fiyatlar yukarı aşağı oynar).. yobitte şu anda 0.00045 btc
|
signature not found.
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
|
|
October 26, 2016, 12:11:56 AM |
|
gün geçtikçe fiyat artıyor tersine de dönebilir şimdi 0.00054 olmuş. ben dediğim gibi elimdekileri inadına tutucam. Gitti gözüyle bakıyorum. ama geçmişteki diğer icolara girip 1 yıl bekletip 10x 20x yapanlara çok şait oldum. Ether de de sabırsız davranıp 1000 etheri 0.60 btc ye sattığımı biliyorum. o yüzden bu kez ne yapıp edip bekleme taraftarıyım.
|
|
|
|
xsentus
Legendary
📌 peerguess.com 📌
|
|
October 26, 2016, 01:25:27 PM |
|
gün geçtikçe fiyat artıyor tersine de dönebilir şimdi 0.00054 olmuş. ben dediğim gibi elimdekileri inadına tutucam. Gitti gözüyle bakıyorum. ama geçmişteki diğer icolara girip 1 yıl bekletip 10x 20x yapanlara çok şait oldum. Ether de de sabırsız davranıp 1000 etheri 0.60 btc ye sattığımı biliyorum. o yüzden bu kez ne yapıp edip bekleme taraftarıyım.
elinde waves olan ben dahil her duyduğum kişi aynı şeyi düşünüyor.. kimse satmayacaksa zaten fiyat yükselecek demektir. düşermi diyip satan oranı fazla olursa zaten çıkmayacak düşecektir. ama kimse satma taraftarı değil. o yüzden ok halen yukarı olacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
October 26, 2016, 02:06:13 PM |
|
Aylarca bekle bekle sonra sat birkaç gün içinde yükselsin. Olacak iş mi, işin içinde ben varsam oluyor maalesef. Bana öyle mi geliyor diyorum çoğu kez ama sanki basiretim bağlanıyor. Şu fiyattan satsam yine işimi görecekti kısmet artık başka baharlara. Sermaye olmayınca böyle kıvranıyor insan, elinizde waves varsa bekleyin derim arkadaşlarında söylediği gibi.
|
|
|
|
xsentus
Legendary
📌 peerguess.com 📌
|
|
October 30, 2016, 06:13:43 PM |
|
dikkat ederseniz bittrex'de şu anda 1.5M waves altında satılık var.. 2 hafta önce 3.3M waves satılık idi.. sell order verenlerin sayısı yarı yarıya azaldı.. sanki pump sırası geliyor gibi..
ayrıca benimde sell order'im var ama istediğim fiyata gelince satmayacağım.. bence yukarı aşağı 85M waves'ten sadece 1M waves'i satılık.. Gerisi tutuyor!
YTD.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
October 30, 2016, 06:19:28 PM |
|
dikkat ederseniz bittrex'de şu anda 1.5M waves altında satılık var.. 2 hafta önce 3.3M waves satılık idi.. sell order verenlerin sayısı yarı yarıya azaldı.. sanki pump sırası geliyor gibi..
ayrıca benimde sell order'im var ama istediğim fiyata gelince satmayacağım.. bence yukarı aşağı 85M waves'ten sadece 1M waves'i satılık.. Gerisi tutuyor!
YTD.
waves btc pumpında dump yemeyerek, bir yerde göz kırptı, yukarı geliyorum diye. icodan aldığım coinler daha duruyor. hiç dokunmadım. poloya girene kadar beklemedeyim.
|
|
|
|
xsentus
Legendary
📌 peerguess.com 📌
|
|
October 30, 2016, 06:35:57 PM |
|
YTD.
waves btc pumpında dump yemeyerek, bir yerde göz kırptı, yukarı geliyorum diye. icodan aldığım coinler daha duruyor. hiç dokunmadım. poloya girene kadar beklemedeyim. ben polo'ya girdiğinde içimden biraz düşecekmiş gibime geliyor.. polo'da spek daha çok balinalar satmaya zorlayacak elinde tutanları.. düşüyor kaçalım kurtulalım diye. bozduracaksan ocaktan önce bozdurma derim.. ben öyle düşünüyorum. (full node çıktıktan sonra planım değişebilir.)
|
|
|
|
bitpazari
|
|
October 31, 2016, 09:55:40 AM |
|
Full node hala çıkmadı galiba. Diğer coin'ler düşüşe geçmişken şuana kadar başarılı bir denge yakaladı waves coin. Ama iyi haberler gelmezse bu başarısı bir başarısızlığa dönüşebilir. Herkes beklemeye devam ediyor.
|
|
|
|
xsentus
Legendary
📌 peerguess.com 📌
|
|
October 31, 2016, 08:05:32 PM |
|
Full node hala çıkmadı galiba. Diğer coin'ler düşüşe geçmişken şuana kadar başarılı bir denge yakaladı waves coin. Ama iyi haberler gelmezse bu başarısı bir başarısızlığa dönüşebilir. Herkes beklemeye devam ediyor.
aynen öyle, beklenti büyük.. fakat full node gateway'ler ile birlikte gelecek gözüküyor. yani full node'un ardından hemen assetler oluşturulabilir.. Incent zaten ilklerden olacak.
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
November 02, 2016, 03:09:56 PM |
|
Poloniex geliyor. Asla gerçekleşmeyen bir vaat. Üstünden 4.5 ay geçmiş. Siz hala bu dolandırıcılardan full node bekleyin, herifler villalarını lambolarını aldı, 5. tatillerini bitirdi.
|
|
|
|
xsentus
Legendary
📌 peerguess.com 📌
|
|
November 02, 2016, 07:05:10 PM |
|
Poloniex geliyor. Asla gerçekleşmeyen bir vaat. Üstünden 4.5 ay geçmiş. Siz hala bu dolandırıcılardan full node bekleyin, herifler villalarını lambolarını aldı, 5. tatillerini bitirdi. varmı kanıtın bunları yaptıklarına dair varsa söyle bizde ne varsa çıkalım. dahada kazıklanmayalım.
|
|
|
|
|