Bitcoin Forum
January 20, 2019, 06:06:58 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 ... 142 »
  Print  
Author Topic: NEW BTC GAME - VIRTUALPUB - Official forum  (Read 110731 times)
Groath
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100


View Profile
January 13, 2017, 11:18:08 AM
 #1141


BTW: @Tomos

Do You remeber my referral Logai? He send me info, that have unavailable Withdraw. "Something is wrong....." and his counter has reset to 1440 again.

Can You check this one?

tell me pls his username

Logai

He's my second best referral, unfortunately his second language is italian, and he is a little xenophobic in general Tongue But play and withdraw like swiss watch Smiley)))
1548007618
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1548007618

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1548007618
Reply with quote  #2

1548007618
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1548007618
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1548007618

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1548007618
Reply with quote  #2

1548007618
Report to moderator
1548007618
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1548007618

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1548007618
Reply with quote  #2

1548007618
Report to moderator
1548007618
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1548007618

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1548007618
Reply with quote  #2

1548007618
Report to moderator
tomos81
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 501



View Profile
January 13, 2017, 11:20:07 AM
 #1142


BTW: @Tomos

Do You remeber my referral Logai? He send me info, that have unavailable Withdraw. "Something is wrong....." and his counter has reset to 1440 again.

Can You check this one?

tell me pls his username

Logai

He's my second best referral, unfortunately his second language is italian, and he is a little xenophobic in general Tongue But play and withdraw like swiss watch Smiley)))

unlocked him..

99% of unsuccessful withdrawals are caused by not reading and not filling the form correctly / forgetting to solve the recaptcha

Groath
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100


View Profile
January 13, 2017, 11:22:04 AM
 #1143


BTW: @Tomos

Do You remeber my referral Logai? He send me info, that have unavailable Withdraw. "Something is wrong....." and his counter has reset to 1440 again.

Can You check this one?

tell me pls his username

Logai

He's my second best referral, unfortunately his second language is italian, and he is a little xenophobic in general Tongue But play and withdraw like swiss watch Smiley)))

unlocked him..

99% of unsuccessful withdrawals are caused by not reading and not filling the form correctly / forgetting to solve the recaptcha

Ok, thx. I'll sell msg and waiting on faucethub looking for income Smiley

EDIT

Done: He made withdraw Smiley
dineshkp
Member
**
Offline Offline

Activity: 76
Merit: 10


View Profile
January 13, 2017, 11:28:13 AM
 #1144

Got my big event:



Lucius
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1103


Fortis Fortuna Adiuvat


View Profile WWW
January 13, 2017, 11:46:00 AM
 #1145

Hi everybody Smiley

I added some interestrial ads/popunders (just skip them - they are appearing max 2x / hour ) + added some footer ads with 10% chance to appear.

also the price of wine and whisky was changed, +1 satoshi each Smiley

After you add this popads I can not play on my smartphone,every click in the game resulting in new popunder and it's really irritating.I know you trying to find a new source of income,but these ads are really too aggressive for smartphones.I use UC browser now,maybe situation is better on Chrome, but if this ads stay in the manner as set out now, playing on smartphone will not be an option.

tomos81
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 501



View Profile
January 13, 2017, 11:47:36 AM
 #1146

Hi everybody Smiley

I added some interestrial ads/popunders (just skip them - they are appearing max 2x / hour ) + added some footer ads with 10% chance to appear.

also the price of wine and whisky was changed, +1 satoshi each Smiley

After you add this popads I can not play on my smartphone,every click in the game resulting in new popunder and it's really irritating.I know you trying to find a new source of income,but these ads are really too aggressive for smartphones.I use UC browser now,maybe situation is better on Chrome, but if this ads stay in the manner as set out now, playing on smartphone will not be an option.

hi, popups can happen max. 2x per hour... giving me 0.4$ CPM that goes to players pockets...

Groath
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100


View Profile
January 13, 2017, 11:58:34 AM
 #1147

Hi everybody Smiley

I added some interestrial ads/popunders (just skip them - they are appearing max 2x / hour ) + added some footer ads with 10% chance to appear.

also the price of wine and whisky was changed, +1 satoshi each Smiley

After you add this popads I can not play on my smartphone,every click in the game resulting in new popunder and it's really irritating.I know you trying to find a new source of income,but these ads are really too aggressive for smartphones.I use UC browser now,maybe situation is better on Chrome, but if this ads stay in the manner as set out now, playing on smartphone will not be an option.

hi, popups can happen max. 2x per hour... giving me 0.4$ CPM that goes to players pockets...

How often should be displayed to secure income for:

1. Your profit
2. Current withdrawals
3. Assumed growth of our pubs income.
Lo_co
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
January 13, 2017, 11:59:35 AM
 #1148

hey tomos,

it would be nice if you put amount of tips on collect tips button just like it's on vodka's 'get profit xxx SAT'.

not really big deal but would be nice not to have to click for 3 sat tips Cheesy
tomos81
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 501



View Profile
January 13, 2017, 11:59:55 AM
 #1149

Hi everybody Smiley

I added some interestrial ads/popunders (just skip them - they are appearing max 2x / hour ) + added some footer ads with 10% chance to appear.

also the price of wine and whisky was changed, +1 satoshi each Smiley

After you add this popads I can not play on my smartphone,every click in the game resulting in new popunder and it's really irritating.I know you trying to find a new source of income,but these ads are really too aggressive for smartphones.I use UC browser now,maybe situation is better on Chrome, but if this ads stay in the manner as set out now, playing on smartphone will not be an option.

hi, popups can happen max. 2x per hour... giving me 0.4$ CPM that goes to players pockets...

How often should be displayed to secure income for:

1. Your profit
2. Current withdrawals
3. Assumed growth of our pubs income.

it's set up to max 2x / hour / IP
also interestrial ads have the same setup...

tomos81
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 501



View Profile
January 13, 2017, 12:00:32 PM
 #1150

hey tomos,

it would be nice if you put amount of tips on collect tips button just like it's on vodka's 'get profit xxx SAT'.

not really big deal but would be nice not to have to click for 3 sat tips Cheesy

hi, it's always a surprise Smiley
i am clicking once/day

Lo_co
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
January 13, 2017, 12:09:15 PM
 #1151

hey tomos,

it would be nice if you put amount of tips on collect tips button just like it's on vodka's 'get profit xxx SAT'.

not really big deal but would be nice not to have to click for 3 sat tips Cheesy

hi, it's always a surprise Smiley
i am clicking once/day

I'm not nearly as patient Cheesy
xdtiagonzhar
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 101



View Profile
January 13, 2017, 12:13:20 PM
 #1152

hey tomos,

it would be nice if you put amount of tips on collect tips button just like it's on vodka's 'get profit xxx SAT'.

not really big deal but would be nice not to have to click for 3 sat tips Cheesy

hi, it's always a surprise Smiley
i am clicking once/day

Before i already make request to add an amount of tips to be displayed, but after sometime it look like its more fun to not shown it so we will surprised how much we get.

Same as tomos, i click tips button once per day in the morning, it give me around 1500-2000 satoshi Smiley
Groath
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100


View Profile
January 13, 2017, 12:16:09 PM
 #1153

hey tomos,

it would be nice if you put amount of tips on collect tips button just like it's on vodka's 'get profit xxx SAT'.

not really big deal but would be nice not to have to click for 3 sat tips Cheesy

hi, it's always a surprise Smiley
i am clicking once/day

Before i already make request to add an amount of tips to be displayed, but after sometime it look like its more fun to not shown it so we will surprised how much we get.

Same as tomos, i click tips button once per day in the morning, it give me around 1500-2000 satoshi Smiley

I'm using often  "Collect Tips" instead "Refresh" Smiley It's no matter for me how much money I have under this button.
Lucius
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1103


Fortis Fortuna Adiuvat


View Profile WWW
January 13, 2017, 12:42:30 PM
 #1154

Hi everybody Smiley

I added some interestrial ads/popunders (just skip them - they are appearing max 2x / hour ) + added some footer ads with 10% chance to appear.

also the price of wine and whisky was changed, +1 satoshi each Smiley

After you add this popads I can not play on my smartphone,every click in the game resulting in new popunder and it's really irritating.I know you trying to find a new source of income,but these ads are really too aggressive for smartphones.I use UC browser now,maybe situation is better on Chrome, but if this ads stay in the manner as set out now, playing on smartphone will not be an option.

hi, popups can happen max. 2x per hour... giving me 0.4$ CPM that goes to players pockets...

What bothers me is that they appear constantly on my smartpone,so something is wrong with that ads or your settings.Also that ads trying to mislead users to install fake update for example Flash Player or some apparently similar malicious programs.I know you play great rewards compared to others,but I personally do not like this kind of aggressive advertising and I believe a large number of users shares my opinion.

It will be difficult to maintain such high payments without the use of such tricky ads,but I hope you find some better way to keep this game live for long time.


dalecooper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 146
Merit: 100


View Profile
January 13, 2017, 12:49:48 PM
 #1155

Counter on "PAID TO CLICK" card is broken: it says "Available: 1/3", but there are 2 PTC active. I viewed one and in the card it says "Available: 0/3", but still there's the one not viewed before...
tomos81
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 501



View Profile
January 13, 2017, 12:52:56 PM
 #1156

Counter on "PAID TO CLICK" card is broken: it says "Available: 1/3", but there are 2 PTC active. I viewed one and in the card it says "Available: 0/3", but still there's the one not viewed before...

i will check it, but for me it showing correctly. did u tried refresh the page?
probably one of PTC has reached the impressions limit

dalecooper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 146
Merit: 100


View Profile
January 13, 2017, 01:03:06 PM
 #1157

Counter on "PAID TO CLICK" card is broken: it says "Available: 1/3", but there are 2 PTC active. I viewed one and in the card it says "Available: 0/3", but still there's the one not viewed before...

i will check it, but for me it showing correctly. did u tried refresh the page?
probably one of PTC has reached the impressions limit
Yes, I refresh the page after I click one of the two PTC available and the counter goes to 0/3 (3 is correct, one unavailable and two available). Then I've opened ptc section again and there's still (obviously) the other PTC available that I don't click before. It's not the first time I note this, but it's the first time that I'm SURE because i've checked before and after opening the two pages (homepage and ptc section)
yurka5356
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 419
Merit: 250


View Profile
January 13, 2017, 02:57:39 PM
 #1158

Hi, tomos

I'm still suffering from a very long loading.
This doesn't allow me to buy and sell drinks and do the rest
even between the events. The storage is often empty and the bartender
is free.
What if you edit the scenario of the main page a little
so that the banners and buttons load first and the connecting
command to that damned tradeadexchange network followed a bit later?
If possible change, pls.

That would be bad because, people would gladly click on buttons and perform all action and leave before the ad loads which mean no ad views which is low revenue.

Hope you understand.

The page is working pretty fast for me. The site only goes slow at times, not that is rare as well, mostly the site is working just fine.

That is not the solution, unfortunatelly.
The more I have no antivirus installed on my  smartphone and my tablet PC.
Only on my home PC with Windows OS.
The  main page is trying to connecting to tradeadexchange.com almost at once.
No signs or images are seen for some mitutes just blank page
then 2-3 banners by mellowads appears and some minutes later images and text appears.
When the main page needs to be refreshed everything goes the same way again.
As I wrote before trying different devices/ different browsers/ editing data in the host file/
using proxy for a try/ excluding antivirus gives no result.
tradeadexchange is just blocked some internet providers for being a suspective service.
The page loads no text/images until the browser sees there's no responce from tradeadexchange.com.
I don't mind much ads on a faucet. I only can't bear what tradeadexchange doing to me.





Cats and Dogs Faucetmakers and Satoshihunters are living together
tomos81
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 501



View Profile
January 13, 2017, 03:03:12 PM
 #1159

Hi, tomos

I'm still suffering from a very long loading.
This doesn't allow me to buy and sell drinks and do the rest
even between the events. The storage is often empty and the bartender
is free.
What if you edit the scenario of the main page a little
so that the banners and buttons load first and the connecting
command to that damned tradeadexchange network followed a bit later?
If possible change, pls.

That would be bad because, people would gladly click on buttons and perform all action and leave before the ad loads which mean no ad views which is low revenue.

Hope you understand.

The page is working pretty fast for me. The site only goes slow at times, not that is rare as well, mostly the site is working just fine.

That is not the solution, unfortunatelly.
The more I have no antivirus installed on my  smartphone and my tablet PC.
Only on my home PC with Windows OS.
The  main page is trying to connecting to tradeadexchange.com almost at once.
No signs or images are seen for some mitutes just blank page
then 2-3 banners by mellowads appears and some minutes later images and text appears.
When the main page needs to be refreshed everything goes the same way again.
As I wrote before trying different devices/ different browsers/ editing data in the host file/
using proxy for a try/ excluding antivirus gives no result.
tradeadexchange is just blocked some internet providers for being a suspective service.
The page loads no text/images until the browser sees there's no responce from tradeadexchange.com.
I don't mind much ads on a faucet. I only can't bear what tradeadexchange doing to me.



did you tried from some coffe bar or from somewhere else to play? from another provider?
it can be your provider or AV software that blocking the service...
if i am removing tradeexchange ads from my page, it will cause me 10 eur daily loss and i can close the game...

what AV software you have on PC?

tomos81
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 501



View Profile
January 13, 2017, 05:40:46 PM
 #1160

guys, the game wallet went dry, today was a tons of withdrawals, i am working on wallet refill, hope will refill it soon...

Pages: « 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 ... 142 »
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!